nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.300
- Πόντοι
- 4.656
Μεγάλη καύλα, όταν βρω ευκαιρία τα μυρίζω αλλά δεν έχω ρισκάρει να τα χύσω μη γίνει καμιά στραβή
Και εγώ έχω κάνει το ίδιο στριγκ από άπλυτα και ψηλοτάκουνα...χυστα ολα χυστη.......
Πωπωπω καύλαΑπό χύσιμο στις γόβες της γειτόνισσας...
Αν εχεις τετοιους φιλους αστα να πανε.Νηματάρα
Θα γελάσω πολύ να έχει κανένα αντικλεπτικό καταγραφικό και να σε γράφει.....Καλημέρα συναγωνιστές!
Πηγαίνω στο σπίτι της κουνιάδας μου όταν λείπει στην δουλειά.
Κάνω πάρτυ, παίρνω ότι άπλυτο έχει και ξαπλώνω στο κρεβάτι της.
Βρακάκια, καλσόν, σουτιέν
Μυρίζω και γλύφω τα στριγκάκια και τα καλσόν.
Φοράω εσώρουχα της, κορμάκια, στριγκάκια και γόβες και γλύφω το μουνόχυμα της.
Η απόλυτη κάβλα. Με τρελαίνει η πουτάνα....
Και εννοείται πως χύνω παντού. Στις γόβες της, στα μπλουζάκια, στα σουτιέν, στα καλσόν και στο μαξιλάρι της....
Την αγαπώ!!!!
Κοίτα ρε τι φοράνε οι πουαταναρες με τέτοιο βρακάκι δεν χρειάζεται να το βγάλει τη γαμας και με το βρακι??Από το στρινγκάκι της γειτόνισσας... Το πήρα από την απλώστρα, όπως και πολλά άλλα και το γλέντησα δεόντως... ;)
Πως θα γίνει αυτό συναγωνιστή θα τραβάς καμία παχιά μπροστά στο δρόμο?? ?.. Καλύτερα να το πάρεις και να φύγεις..Είναι επικίνδυνο να τα κλέψεις, απλά τα χρησιμοποιείς και φεύγεις. Με ταχύτητα και καυλα..
Αν σε πιασει ο γειτονας να δεις καυλαΕίναι επικίνδυνο να τα κλέψεις, απλά τα χρησιμοποιείς και φεύγεις. Με ταχύτητα και καυλα..
τι ομορφη κυλοταΑπό το στρινγκάκι της γειτόνισσας... Το πήρα από την απλώστρα, όπως και πολλά άλλα και το γλέντησα δεόντως... ;)
Έχει ίχνη...Αυτό βλέπω εγωτι λετε
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι βρωμιάρηδες μαλάκες που θα κάνουν κατάχρηση της φιλοξενίας των φίλων τους !!!Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?