Οχι θα μου τρωγατε τον πελατη!!!!Του εστειλα ήδη πμ για βρακια απο παρθενες κινεζουλες και ΒορειοΚορεατισες.10€ εκαστο+ φπα!
την γαμησαμε την μπιζνα ο τυπος σιγουρα δεν θα αγορασει απο εμας
Αμ πως!!!!!
Οχι θα μου τρωγατε τον πελατη!!!!Του εστειλα ήδη πμ για βρακια απο παρθενες κινεζουλες και ΒορειοΚορεατισες.10€ εκαστο+ φπα!
την γαμησαμε την μπιζνα ο τυπος σιγουρα δεν θα αγορασει απο εμας
!!!!!!!!!!!!!!! ρε μουνι!!!!!!!Οχι θα μου τρωγατε τον πελατη!!!!Του εστειλα ήδη πμ για βρακια απο παρθενες κινεζουλες και ΒορειοΚορεατισες.10€ εκαστο+ φπα!
Αμ πως!!!!!
Θα μου κλασει τα αρχιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε μουνι!!!!!!!
αν δεν κοψεις αποδειξη θα σε δωσω στον τραμουντανα
χυστα ολα χυστη.......Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
τις κουνιαδας μουΓράψε λίγα πράγματα για την προέλευση του υφάσματος ρε φίλε.
Και το θυμηθηκες μετα απο σχεδόμ 6 χρονια; :oτις κουνιαδας μου
Το ξαναθυμήθηκα θα βάλω πιο καυτά που φοράει τώρα!!Και το θυμηθηκες μετα απο σχεδόμ 6 χρονια; :o
ενδιαφερον τυπε που γραφτηκες για να μας το πεις .για λεγε, απο τα χειλη σου κρεμομαστε :S :S :SΧυνω και γω τα εσώρουχα της θείας μου
ενδιαφερον τυπε που γραφτηκες για να μας το πεις .για λεγε, απο τα χειλη σου κρεμομαστε :S :S :S
και της ξαδερφης τυπε , μην τα αφήνεις αχυσταΧυνω και γω τα εσώρουχα της θείας μου
Αυτο ειναι της θειας μου που σας ελεγα πηγενω στο σπιτι της οταν ληπει και τον παιζω με τα εσωρουχα της.Με εχει τρελανει τελειως η τυπισα εχει πολυ ξεκωλα εσωρουχα