antonioantoniou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2025
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Παρα πολλές φορές σε γνωστές και φίλες φίλων όχι απαραίτητα γκόμενές τους.
Καμία φώτο?Παρα πολλές φορές σε γνωστές και φίλες φίλων όχι απαραίτητα γκόμενές τους.
Δεν δέχεσαι ακόμα μηνύματαΈχω τρελό φετιχ με χυμένα εσώρουχα γυναικών. Όποιος έχει φωτογραφικό υλικό παρακαλώ να στείλει μήνυμα.
Τι εννοείς πέντε διαφορετικά κομοδίναΈχω σπίτι 5 διαφορετικά κομοδίνα από αυτές τις κάυλαες
Φαντάζομαι καύλες!Μύριζα τα τάνγκα κυλοτακια Μάνας φίλου 45-50 τότε και η τύπισσα έβγαζε πολλά υγρά από το μουνι οπότε καταλαβαίνετε πως μοσχομυριζαν τα κυλοτακια της.
1-2 φορές δεν άντεξα και τα έχυσα όλα πάνω στο κυλοτακι και το έβαλα στα άπλυτα αν το κατάλαβε δεν έμαθα ποτέ αν και δεν νομίζω.
της πεθερας τι αξεσουαρ ακριβως ηταν; και ποσο χρονων η πεθερα;Έχω χυσει σε καλσόν στρινγκ τακούνια σουτιέν .της γυναίκας της κουνιάδας της πεθεράς τεράστια καβλα και ειδικά αν μυρίζουν
Η πεθερά μου είναι φαντασίωση αδερφέ έχω χυσει ποτάμια σε στρινγκ σε σουτιέν σε καλσόν σε τακουναρες και έχω πάρει μάτι να κοιμάται με στρινγκ και εχυσα στο λεπτοτης πεθερας τι αξεσουαρ ακριβως ηταν; και ποσο χρονων η πεθερα;
Εποχές 2017-2018 μου δίνει το κλειδί η πρώην μου από το σπίτι της γιατί έπρεπε να πάω να πάρω κάτι. Ήξερα πως για αρκετή ώρα θα ήμουν μόνος μου ο πατέρας της δουλειά, η μάνα της δουλειά, εκείνη δουλειά και πάω (δεν ήθελα και πολύ). Σε μια συζήτηση μου είχε πει πως η μάνα της φοράει μπραζιλ και με έτρωγε η απορία να τα δω. Πάω στο δωμάτιο της ανοίγω την ντουλάπα τα βρίσκω και παίρνω ένα από τα καθαρά (δεν μου έκοψε να πάω στο μπάνιο). Πήρα το πρώτο που έπιασα ένα μαύρο όλο διάφανο μπρος πίσω ίχνος χοντρού υφάσματος δηλαδή αν την έβλεπες να το φοράει τα έβλεπες όλα, αράζω στο κρεβάτι τα κατεβάζω και ξεκινάω την χειρονακτική. Δεν άργησα να το χύσω και το ξανά έβαλα εκεί που ήταν. Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι σίγουρα το είδε γιατί το άφησα πάλι πάνω πάνω. Δεν το ξανά έκανα ποτέ γιατί δεν είχα άλλη ευκαιρία
Κρίμα που δεν με πιστεύεις συνγαυρε ⚪️
Και εγώ το έχω κάνει.Με την πρώην μου είχαμε πάει 5-6 φορές επίσκεψη στο σπίτι φίλης της πήγαινα στο μπάνιο και τον έπαιζα και έχυνα πάνω σε φορεμένα άπλυτα σουτιέν-κυλοτακια και καλτσακια που είχε μέσα στο πλυντήριο και τα ξανά έβαζα μέσα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ Το πλυντήριο είναι safe επιλογή για να μην σε καταλάβουν καμία δεν βγάζει άπλυτα που έχει είδη μέσα αν δεν τα πλύνει απλά αφού κανείς την δουλειά σου Βάλτα όσο πιο μέσα γίνεται.Μύριζα τα τάνγκα κυλοτακια Μάνας φίλου 45-50 τότε και η τύπισσα έβγαζε πολλά υγρά από το μουνι οπότε καταλαβαίνετε πως μοσχομυριζαν τα κυλοτακια της.
1-2 φορές δεν άντεξα και τα έχυσα όλα πάνω στο κυλοτακι και το έβαλα στα άπλυτα αν το κατάλαβε δεν έμαθα ποτέ αν και δεν νομίζω.
Εχυσες πάνω στο πλυμένο κυλοτακι?Εποχές 2017-2018 μου δίνει το κλειδί η πρώην μου από το σπίτι της γιατί έπρεπε να πάω να πάρω κάτι. Ήξερα πως για αρκετή ώρα θα ήμουν μόνος μου ο πατέρας της δουλειά, η μάνα της δουλειά, εκείνη δουλειά και πάω (δεν ήθελα και πολύ). Σε μια συζήτηση μου είχε πει πως η μάνα της φοράει μπραζιλ και με έτρωγε η απορία να τα δω. Πάω στο δωμάτιο της ανοίγω την ντουλάπα τα βρίσκω και παίρνω ένα από τα καθαρά (δεν μου έκοψε να πάω στο μπάνιο). Πήρα το πρώτο που έπιασα ένα μαύρο όλο διάφανο μπρος πίσω ίχνος χοντρού υφάσματος δηλαδή αν την έβλεπες να το φοράει τα έβλεπες όλα, αράζω στο κρεβάτι τα κατεβάζω και ξεκινάω την χειρονακτική. Δεν άργησα να το χύσω και το ξανά έβαλα εκεί που ήταν. Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι σίγουρα το είδε γιατί το άφησα πάλι πάνω πάνω. Δεν το ξανά έκανα ποτέ γιατί δεν είχα άλλη ευκαιρία
Σουτιέν δεν με καυλωνε γιατί μύριζε κολώνια.Και εγώ το έχω κάνει.Με την πρώην μου είχαμε πάει 5-6 φορές επίσκεψη στο σπίτι φίλης της πήγαινα στο μπάνιο και τον έπαιζα και έχυνα πάνω σε φορεμένα άπλυτα σουτιέν-κυλοτακια και καλτσακια που είχε μέσα στο πλυντήριο και τα ξανά έβαζα μέσα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ Το πλυντήριο είναι safe επιλογή για να μην σε καταλάβουν καμία δεν βγάζει άπλυτα που έχει είδη μέσα αν δεν τα πλύνει απλά αφού κανείς την δουλειά σου Βάλτα όσο πιο μέσα γίνεται.