johnypap35
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλή η κουνιάδα;Καύλα να πηγαίνουμε στο σπίτι της κουνιάδας και να πηγαίνω στο μπάνιο και να βρίσκω κυλοτακια γεμάτα με τα μουνοχυματα της
Καλή η κουνιάδα;Καύλα να πηγαίνουμε στο σπίτι της κουνιάδας και να πηγαίνω στο μπάνιο και να βρίσκω κυλοτακια γεμάτα με τα μουνοχυματα της
Και πολύ μουνόχυμα, απ' ότι βλέπωΜιλφαρα με κωλαρα...μαλλί ασύμμετρο καρέ και βυζαρες
Ναι η πουταναΚαι πολύ μουνόχυμα, απ' ότι βλέπω
Της τα χύνεις;Καύλα να πηγαίνουμε στο σπίτι της κουνιάδας και να πηγαίνω στο μπάνιο και να βρίσκω κυλοτακια γεμάτα με τα μουνοχυματα της
Όχι πάντα αλλά το κανωΤης τα χύνεις;
Δεν έχεις καμία φωτό από τις βυζαρες της;Μιλφαρα με κωλαρα...μαλλί ασύμμετρο καρέ και βυζαρες
Τα καταπίνεις ;Καύλα να πηγαίνουμε στο σπίτι της κουνιάδας και να πηγαίνω στο μπάνιο και να βρίσκω κυλοτακια γεμάτα με τα μουνοχυματα της
Καύλα να πηγαίνουμε στο σπίτι της κουνιάδας και να πηγαίνω στο μπάνιο και να βρίσκω κυλοτακια γεμάτα με τα μουνοχυματα της
Καλημέρα...Ολοφρεσκο..
Φιλοξενούμενος στο σπίτι των κουμπάρων μου..ξυπνώντας σήμερα από τις 06:30 και διαβάζοντας bou,έχυσα τις γόβες της κουμπαράς που βρήκα σε ντουλάπα δίπλα μου καθώς δεν βρέθηκε εσώρουχο που θα ήταν το ιδανικό....
Σε μελλοντικό χρόνο ευελπιστώ να πιτσιλισω και την ίδια...
Καλή Μέρα και Καλή εβδομάδα.
Καύλα... πόσο χρονών είναι η κουμπάρα?Ωραιο...
Εχω γλειψει φορεμενο βρακι της κουμπαρας απο τα απλυτα, στην τουαλετα του σπιτιου της, οσο τα λεγανε με τη γυναικα μου στο σαλονι.
Δεν ειχε τοσο πολυ μουνοχυμα οσο η δικια σου, αλλα πηρα καλη γευση...
Καύλα... πόσο χρονών είναι η κουμπάρα?
Στριγκ ήταν? καμία φώτο δεν έβγαλες?45αρα ζουμερή...
Στριγκ ήταν? καμία φώτο δεν έβγαλες?
Το εχυσες?Μπραζιλ μαύρο.
Είχα άλλα στο μυαλο μου εκείνη την ώρα, οπότε δεν υπαρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο.
Μια φορά μόνο το έχεις κάνει?Όχι, το ειχα στο στομα οταν αδειασα.
Σου είπε κάτι;Τι θυμήθηκα..... Είχα χυσει και εγώ κιλοτάκι της κουμπαρας και πρεπει να το κατάλαβε