Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
θα ξεμπλεξω...εχω καλο δικηγορο
εσυ δεν εισαι η δικηγορος ειπαμε???
μην μου χαλας την φαντασιωση τωρα....
:-
θα ξεμπλεξω...εχω καλο δικηγορο
επειδη ειναι περασμενη η ωρα δε θα στη χαλασωεσυ δεν εισαι η δικηγορος ειπαμε???
μην μου χαλας την φαντασιωση τωρα....
:-
επειδη ειναι περασμενη η ωρα δε θα στη χαλασω
πηρα και Κωδικα στο χερι, οκ?
Τι τρομαξε ρε Μορτη, να κοιμηθει πηγε το κοριτσι...τρομαξε η δικηγορεσσα....
καταλαβε οτι δεν θα μπορουσε να αντισταθει
ΧΑ! Οχι παιζουμε. ;)
Τι τρομαξε ρε Μορτη, να κοιμηθει πηγε το κοριτσι...
Τι, ανεπροκοπη σαν και εμας θα ειναι?
Θελεις να σου κανω κονε?Ακομα μεσα ειναι ρε , συνδεδεμενη γραφει
φιλη σου ειναι? Καλη καλη????
Θελεις να σου κανω κονε?
κορνέ κάνεις;Θελεις να σου κανω κονε?
Εσεις οι ολυμπιακοι ξερετε απο καλα κορνέ απο την εποχη του Γεωργιαδη.κορνέ κάνεις;
κυανοκίτρινος πλέον.Εσεις οιολυμπιακοιξερετε απο καλα κορνέ απο την εποχη του Γεωργιαδη.
τη γαμησες και τη παρατησες?
καλο το εχω κανει και εγω αν αντεχεις το πρηξιμο μετα μπορει να ειναι αρκετα διασκεδαστικη η μουρμουρα τα βρισιδια και οι προσβολες απο αυτη και τις φιλες της
Δεν μ εκατσε και την χαστουκισα....
EΛΕΟΣ :S16 στα 17...
ΤΩΡΑ καταλαβα απο που βγηκε η εκφραση ''Φουτσα και ξυλο''Καλά σου κάνουν και σε κυνηγάνε ! Και κλωτσες και μπουνιές πρέπει να σου ρίξουνε. Απαίσιε τύπε ! Γιατί ρε ταπείνωσες το κορίτσι; Γιατί το πρόσβαλες ; Γιατί το διέσυρες ; Γιατί ΔΕΝ το γάμησες; Μόνο χαστούκι χωρίς γαμήσι ; Χωρίς πρόστιμο; Τέτοια ταπείνωση ξεπλένεται μόνο με αίμα ! Άχρηστε , ανίκανε , ανώμαλε. Άπουλε κοκοβιέ !
Απλα οταν καποια μας αρεσει πολυ μπλοκαρουμε και κανουμε μαλακιεςδεν ξερω τυπε και ειχε κανει και λεζαντα σε κατι φιλες της
για μενα ... αλλα δεν ειχα παει μαζι τους ενα βραδυ τις εκλασα :S
ειχε φερει 2-3 ... για μενα
ωρες ωρες ειμαι ανεξηγητος μαλακας.
Κατι παθαινω.
το οτι ηταν 16 χρονων και την πιεσε για σεξουαλικη επαφη και επειδη δεν του καθισε την χαστουκισε δεν θα του δημιουργησει προβλημα ?
Δεν ειναι παρενοχληση το να πιεζεις μια κοπελα να εχει σεξουαλικη επαφη μαζι σου και μαλιστα 16χρονη ?Το ότι την πίεσε για σεξουαλική επαφή, από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Το ότι την χαστούκισε δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια έργω εξύβριση.
Και φυσικά δεν τίθεται θέμα βιασμού ή παρενόχλησης, όπως πιθανόν υπαινίσσεσαι.
Ούτε θέμα απόπειρας αποπλάνησης τίθεται.
ω ρε μανα μου και μου αρεσουν τα μανιταρια !!!!!!ναι!!!!!!!!!! μου αρεσει μια ποικιλια που βγαζουν με διαφορα τηγανιτα και ψητα μανιταρια (δεν ειμαι του γλυκου)
Καλημερα συνφορουμιτες..
Περιληπτικα αντιμετωπιζω ενοχλησεις απ την πρωην μου, τον αδερφο της και την μανα τους.
-Η μανα με ειχε βρει πριν 2 μηνες και με απειλουσε να φυγω απ την πολη οπου δουλευω,οτι θα με διασυρει κτλ.
-Η κόρη παιρνει τηλεφωνηματα στο σταθερο μου πολυ πρωι και μου το κλεινει. Το ξερω πως ειναι αυτη απ το γεγονος πως τον αριθμο αυτο τον ξερει μονο αυτη, ο ΟΤΕ και οι γονεις μου οταν δεν με βρισκουν στο κινητο.
-Ο αδερφος πιθανοτατα να ειχε γρατζουνισει το αμαξι μου, ομως σημερα επιβεβαιωθηκα. Με βρηκε εξω η παρεα του ενω ημουν με την παρεα μου και επεμεναν να μιλησουμε. Τους ειπα πως δεν εχω καμια δουλεια και ουτε τιποτα να πω και φυγανε. Μετα ηρθαν στο κλαμπ που χορευα και καθησανε. Οταν εφυγα ηρθαν και αυτοι απο πισω και ξεκινησαν υβριστικες επιθεσεις κτλ. αφου δε τους εδινα καμια σημασια. Με τετοιο επιπεδο δεν αξιζει εξ αλλου κανεις να ασχολειται..
Εγω αυτη την στιγμη εφοσον βλεπω οτι οσο πανε το τραβανε το σχοινι, τι μπορω να κανω?? Με αλλα λογια θελω να παψουν οι εκφοβισμοι,τα τηλεφωνηματα και οτι εχει να κανει μαζι μου να σταματησει.
Υποσημειωση, τα 2 παιδια ειναι ανηλικα. Παρ' όλα αυτα εναντιον μου νομικα και ηθικα δεν εχουν κατι να μου προσαψουν. Και γνωριζαν και υπηρχε συγκαταθεση.
Αυτο που θελω ειναι αφου δε παιρνουν απο λογια, να παψουν να ασχολουνται με το ατομο μου και να με αφησουν στην ησυχια μου με καποια μετρα, ειτε αστυνομικα ειτε εισαγγελικα ή οτιδηποτε αλλο που να χει ομως οδο πολιτικου δικαιου.
Το θεμα ειναι, τι μετρα μπορω να λαβω σε πρωτη φαση προειδοποιητικα και σε δευτερη φαση αν αγνοηθει η πρωτη, εισαγγελικα.
Καταγγελια ας πουμε στην αστυνομια? Σε εισαγγελεα? Σε τι?
Υ.Γ. Ψάχνω μονο απαντησεις που θα με βοηθησουν, ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!