Νέα

sos περνω αντικαταθλιπτικο και δεν εχω καθολου καυλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε ζαβο,εχεις 52 αρρωστιες χωρις να ξερω τι ηλικια εχεις και εγω ειμαι 40 φαινομαι 25 και δεν εχω ουτε σφραγισμα ακομα,τι βγηκες τωρα να δωσεις συμβουλες στο παιδι,να παει στους παχυσαρκους γιατρους που ειναι πιο αρρωστοι απο σενα να τον θεραπευσουν,τι σου γινεται δεν ξερεις και βγηκες να δωσεις συμβουλες :jerking:
Αφου εισαι τετοιος μαρλον μπραντο,τοτε γιατι πηγες μολδαβια μπας και βρεις καμια να σου κατσει;Και δεν βρηκες,κατα δικη σου δηλωση.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αφου εισαι τετοιος μαρλον μπραντο,τοτε γιατι πηγες μολδαβια μπας και βρεις καμια να σου κατσει;Και δεν βρηκες,κατα δικη σου δηλωση.
Εισαι οφ τοπικ ,για τον ιδιο λογο που σε εχουν κατακλασει οι θεσσαλονικιες και η εριναλ που ετρεχε να κρυφτει μολις σε ειδε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εισαι οφ τοπικ ,για τον ιδιο λογο που σε εχουν κατακλασει οι θεσσαλονικιες και η εριναλ που ετρεχε να κρυφτει μολις σε ειδε  :grin:
Αυτα ειναι προιον της φαντασιας σου,τα δικα σου ομως εσυ ο ιδιος τα εχεις πει και εκλαιγες οτι δεν σου καθησε και δεν σου καθεται ακομη καμια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα ειναι προιον της φαντασιας σου,τα δικα σου ομως εσυ ο ιδιος τα εχεις πει και εκλαιγες οτι δεν σου καθησε και δεν σου καθεται ακομη καμια.
Και συ ελεγες οτι σπαγαν τα κρεββατια στο πηλιο απο τις χοντρες που γαμουσες αλλα δεν το καναμε θεμα,ουτε σου ειπαμε τιποτα για τις μαιμουδες  που πηδουσες στην ταιλανδη

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Εκτός του οτι συμφωνω με τον φιλο αδερφε δοκιμασε και την ομοιοπαθητικη.Εγω ταέκοψα όλα ξεκινησα ομοιοπαθητικη και ημουν μια χαρα.Και κιλα πηρα και σωμα μια χαρα εχω διοτι απο το αγχος και την καταθλιψη αδυνατιζα.Συν οτι μου εχει ανεβει η αυτοπεποιθηση με τις γυναικες. Τα χαπια να ξες δεν ξεκολανε απο την ριζα το προβλημα απλα το καλυπτουν για λιγο.
ομοιπαθητικη? δηλ τι εκανες?για δωσε περισσοτερες πληροφοριες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και συ ελεγες οτι σπαγαν τα κρεββατια στο πηλιο απο τις χοντρες που γαμουσες αλλα δεν το καναμε θεμα,ουτε σου ειπαμε τιποτα για τις μαιμουδες  που πηδουσες στην ταιλανδη
Και παλι προιοντα φαντασιας σου Στελλαρα. :rockon:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
144
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους.φιλε πρωτα πρωτα ειδες οτι δεν εισαι ο μονος.πολλοι συναγωνιστες ειχαν το ιδιο προβλημα με σενα,οπως και γω.
αστα παρουμε λοιπον απ την αρχη,ποσο χρ εισαι?ειχες συνεχομενες κρισεις πανικου?η ειχες καποιο περιστασιακο επεισοδιο?λες οτι διανγνωστικες με καταθλιψη και διαταραχη πανικου,να ξερεις οτι συνηθως αυτα φερνει το ενα το αλλο.ο γιατρος σου δε σου εδωσε καπιο αγχολυτικο?σε αυτες της περιπτωσεις η σχεση γιατρου ασθενη ειναι πολυ λεπτη,αν δεις οτι δεν επικοινωνεις με το γιατρο σου,αλλαξε τον.εφτασες στο σημειο να κανεις σεξ και δεν ανταποκριθηκες?μπορει να μην εχεις της καβλες που ειχες πριν αλλα πιστεψε με μια χαρα θα τα πας μολις δεις το μωρο μπροστα σου!γενικα ολα τα ψυχοτροπα φαρμακα εχουν αντικτιπο στη λιμπιντο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ παιρνουμε φαρμακα μονοι μας,ΔΕΝ κοβουμε φαρμακα μονοι μας.πινεις αλκοολ?σε ρωτησε γ αυτο ο γιατρος σου?κανεις γενικα καταχρησεις?φιλε εγω ειμαι σ αυτο το λουκι σχεδον δεκα χρονια,ειχα φτασει να περνω τα χαπακια με της χουφτες,με τα πανω μου και τα κατω μου.για σενα τωρα,θα σου πρωτεινα αν εισε στην αρχη και δεν εχεις επαναλαμβανωμενες κρισεις,να το παλεψεις οσο μπορεις μονος σου,με φιλους οικογενεια,μη ντρεπεσε για τιποτα,μιλα,κουβεντισε το προβλημα σου,μη το σκευτεσε συνεχεια,οσο το βγαζεις απο μεσα σου,τοσο και αυτο θα μικραινει...εγω οταν ηταν να κανω σεξ επαιρνα ενα αγχολυτικο-ηρεμιστικο πριν,και ηταν ολα μια χαρα,βεβαια εχω πολλοι καιρο να νιωσω το παντελονη μου φυσκομενο,αλλα οποτε βρεθηκα με γυνεκα,μια χαρα ημουν!!δε θα μπω στο τριπακι να σου πω τη φαρμακα να παρεις,αλλα θα σου πω,πως οτι προβλημα εχεις να το συζητας με το γιατρο σου.
ελπιζω να σε βοηθησα!
οποτε θες να ρωτησεις κατι,εδω ειμαστε.
θα παρακαλουσα πολυ,διαφορη συναγωνιστες που δεν μπορουν να καταλαβουν το πως περναει καπιος με αυτα τα προβληματα,καλυτερα να σχολιαζουν σε αλλα θεματα του φοπουμ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και παλι προιοντα φαντασιας σου Στελλαρα. :rockon:
να ρε ξεφτυλα τι εγραφε ενας συναγωνιστης για σενα ψευτη  :2funny: :2funny: :2funny:

kakok
Προχωρημένος
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Ρωσία sex & vodka
« Απάντηση #7736 στις: 08/06/14, 13:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: master21 στις 06/06/14, 22:10

Ακομα εμαθα απο εγκυρες πηγες που δεν μπορω να αποκαλυψω οτι κυνηγουσες πολυ καιρο στις αρχες την εριναλ,και συναντηθηκατε στη θεσσαλονικη και μολις σε ειδε εξαφανιστηκε  2funny 2funny 2funny

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη το εχω ζησει και χρειαστηκε να παρω Seroxat πριν αρκετα χρονια ναι πραγματι μειωνουν πολυ τη λιμπιντο και καθυστερουν την εκσπερματιση...εγω οταν τα ξεκινησα εκανα 24 μερες να καταφερω να χυσω δηλαδη πρεπει να κατεχω το παγκοσμιο ρεκορ...
Μετα ομως συνηθιζει ο οργανισμος και βρισκεις ρυθμο παντα με αρκετη καθυστερηση ομως που δεν ειναι κατ'αναγκη κακο

Δευτερον αυτα τα χαπια δινουν κιλα.

Τριτον συμβουλη του γιατρου μου εκεινη την περιοδο ηταν να γαμαω συνεχεια πουτανες,ετσι ξεκινησε η ιστορια και εγινε το χομπι μου και εφτασα να θεωρουμαι ενας απο τους κορυφαιους πορνορεπορτερ σε βαθος χρονου...Μιλαω πολυ σοβαρα ετσι με συμβουλεψε ο γιατρος

Αυτα τα χαπια τα δινουν και σε αυτους που εχου προωρη εκσπερματιση σαν θεραπεια
Με το που θα τα σταματησεις σταδιακα επανερχεσαι στους κανονικους σου ρυθμους

Συμπερασμα...δεν εισαι ο μονος που εχεις αυτα τα συμπτωματα

Γιατί σε συμβούλεψε ο γιατρός να γαμάς συνέχεια πουτάνες;

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0

γιατι πολυ απλα το sex σου ανεβαζει τη διαθεση και ο οργασμος προκαλει αυξηση της σεροτονινης, ενδορφινης, και ενα σωρο αλλων νευροδιαβιβαστων

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Δεν υπαρχει γιατρος που να συμβουλευει τετοια πραγματα ειναι αντιδεοντολογικο πρωτον και δευτερον δε μπορει να παρει την ευθυνη αν ο αλλος κολλησει καμια παλιαρρωστια και αυτοκτονησει!

Τωρα για την ελλειψη στυσης ειναι μεγαλο προβλημα αν εκλειψουν οι πρωινες στυσης γιατι μεσα σε 20 μερες το πεος παθαινει ατροφια! Ο φιλος πρεπει να παει σε ουρολογο για την καταλληλη αγωγη και να μην το αφησει ετσι. Απο το ιντερνετ δε λυνεται το προβλημα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Γεια σας παλια πηγαινα συναιχια σε οικους ανοχης αλα επαθα κρισςεις πανικου με καταθλιψη και περνω το αντικαταθλιπτικο σεροπραμ
και δεν εχω καθολου καβλελς και οταν βλεπω τσοντα δε μου σηκωνεται και με σταναχορει! τι να κανω?

ωωωω ηρθες στο καταλληλο σαιτ για συμβουλες !!!!

τι να κλασει το ιατροπεδια μπροστα μας !!!!

μεχρι τωρα 7 σελιδες συμβουλες .............

.................

λοιπον μην ακουσεις τιποτα και κανενος !!!!! το μονο που σου συνιστω ειναι να το δεις με τον γιατρο σου !!!!

οπως επισης μπορεις συμβουλευτεις και εναν ακομη γιατρο !!!

αλλα οχι το μπουρδελα.κομ !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
και αφου θελεις την συμβουλη ενος ακομη γιατρου !!!!!

θα σου την δωσω !!!! και δωρεαν μαλιστα !!!!

Πώς πρέπει να παίρνω το seropram? τι πρέπει να προσέχω? πότε δεν πρέπει να το παίρνω?
Απάντηση:
* Η σιταλοπράμη είναι αποτελεσματική σε δόσεις από 20 - 30 mg. Σε μείζονα κατάθλιψη μπορεί να αυξηθεί η δοσολογία έως πάνω από 40 mg.
* Πρέπει να παίρνετε την σιταλοπράμη ακριβώς όπως σας συνέστησε ο γιατρός σας. Αν δεν καταλαβαίνετε τις οδηγίες, ρωτήστε τον γιατρό, το φαρμακοποιό ή κάποια νοσηλεύτρια.
* Να παίρνετε την κάθε δόση με ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Μπορείτε να πάρετε τη σιταλοπράμη με ή χωρίς φαγητό.
* Η σιταλοπράμη συνήθως λαμβάνεται μια φορά την ημέρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας. Παίρνετε τη δόση την ίδια ώρα κάθε μέρα.
* Μπορεί να περάσουν 3 εβδομάδες ή και περισσότερο ως που να δράσει το φάρμακο, αλλά μη σταματήσετε να παίρνετε σιταλοπράμη χωρίς να μιλήσετε πρώτα με το γιατρό σας.
* Αποθηκεύστε το φάρμακο σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και ζέστη.
* Αν χάσετε κάποια δόση πάρτε τη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Ωστόσο, αν έχει πλησιάσει η ώρα για την επόμενη δόση, παραλείψτε τη δόση που χάσατε και πάρτε μόνο την επόμενη προγραμματισμένη δόση.Μην πάρετε διπλή δόση από αυτό το φάρμακο εκτός αν ο γιατρός σας σας έχει δώσει άλλες οδηγίες.
* Τα συμπτώματα υπερδοσολογίας περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, τρόμο, νωθρότητα, ζάλη, εφίδρωση και ταχυκαρδία.Αν παρουσιάσετε τέτοια συμπτώματα αναζητήστε μετά από λήψη μεγάλης ποσότητας σιταλοπράμης αμέσως ιατρική βοήθεια.
* Δεν πρέπει να παίρνετε σιταλοπράμη αν έχετε πάρει κάποιον αναστολέα της μονοαμινοξειδάσης όπως η ισοκαρβοξαζίδη, η φαινελζίνη, ή η τρανυλκυπρομίνη μέσα τις τελευταίες 14 ημέρες. Αν γίνει ένας τέτοιος συνδυασμός μπορεί να προκύψουν συμπτώματα όπως υπερθερμία, μυόκλονος, μυική δυσκαμψία και διαταραχές συνείδησης (σεροτονινεργικό σύνδρομο). Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεσολαβούν 2 εβδομάδες από τη διακοπή ανστολέων της ΜΑΟ για να χορηγηθεί σιταλοπράμη και το αντίστροφο.
* Πριν τη λήψη του φαρμάκου συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν πάσχετε από:
-ηπατική νόσο
-νεφρική νόσο
-επιληπτικές κρίσεις
-μανία ή έχετε τάσεις αυτοκτονίας.
Μπορεί να μην μπορείτε να πάρετε σιταλοπράμη ή να χρειάζεστε μια ρύθμιση της δοσολογίας ή ειδική παρακολούθηση κατά τη θεραπεία αν πάσχετε από κάποια από τις παραπάνω καταστάσεις.
* Δεν είναι γνωστό αν η σιταλοπράμη μπορεί να βλάψει ένα έμβρυο, γι'αυτό καλύτερα να μην πάρετε αυτό το φάρμακο αν πρώτα δε συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Η σιταλοπράμη περνά στο μητρικό γάλα και μπορεί να βλάψει ένα νεογνό, γι'αυτό πάρετε σιταλοπράμη εφόσον θηλάζετε αν πρώτα δε συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει γιατρος που να συμβουλευει τετοια πραγματα ειναι αντιδεοντολογικο πρωτον και δευτερον δε μπορει να παρει την ευθυνη αν ο αλλος κολλησει καμια παλιαρρωστια και αυτοκτονησει!

Τωρα για την ελλειψη στυσης ειναι μεγαλο προβλημα αν εκλειψουν οι πρωινες στυσης γιατι μεσα σε 20 μερες το πεος παθαινει ατροφια! Ο φιλος πρεπει να παει σε ουρολογο για την καταλληλη αγωγη και να μην το αφησει ετσι. Απο το ιντερνετ δε λυνεται το προβλημα.

οι πιθανοτητες να αρπαξεις καμια παλιαρρωστια απο μπουρδελα, με προφυλαξεις βεβαια, ειναι ιδια με το να σε χτυπησει θανασιμα αυτοκινητο στο πεζοδρομιο που περπατας, οποτε συμφωνα με τη λογικη τη δικια σου καλο θα ειναι να μη βγαινουμε καθολου εξω απο το σπιτι μας για να επιβιωσουμε
εντελως λανθασμενη αποψη,
οσο για την ατροφια μετα τις 20 ημερες, εχεις καμια επιστημονικη εξηγηση?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
σου τονιζω οτι το φαρμακο χρειαζετε το χρονο του ξεκινα να δρα !!!

τωρα επειδη δεν λες ποσο καιρο το παιρνεις ... και αν το μονο συμπτωμα σου ειναι η πεσμενη λιμπιντο δεν τρεχει και κατι .... ολοι μας περναμε περιοδους στην ζωη μας που εχουμε πεσμενη λιμπιντο !!!

δεν τρεχει και κατι .... ολοι σχεδον εχουμε ζησει την αβολη στιγμη που εχουμε παει με γυναικα και δεν λειτουργουσαμε ... και οποιος σου πει οτι δεν του εχει συμβει ποτε απλα λεει ψεματα !!!

ειτε ειναι σε φαρμακευτικη αγωγη ειτε οχι .... !!!

αλλα την οποιαδηποτε ανησυχιαα σου να την μοιραστεις με τον γιατρο σου !

και οχι να αναζητας συμβουλες στο μπουρδελα.κομ !

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ωωωω ηρθες στο καταλληλο σαιτ για συμβουλες !!!!

τι να κλασει το ιατροπεδια μπροστα μας !!!!

μεχρι τωρα 7 σελιδες συμβουλες .............

.................

λοιπον μην ακουσεις τιποτα και κανενος !!!!! το μονο που σου συνιστω ειναι να το δεις με τον γιατρο σου !!!!

οπως επισης μπορεις συμβουλευτεις και εναν ακομη γιατρο !!!

αλλα οχι το μπουρδελα.κομ !!!!

δεν ειναι κακο να διαβασει, και τις εμπειριες αλλων με παρομοια προβληματα, αλλωστε και οι γιατροι πολλες απο τις συμβουλες που δινουν προερχονται απο παραδειγματα προηγουμενων ασθενων τους

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
δεν ειναι κακο να διαβασει, και τις εμπειριες αλλων με παρομοια προβληματα, αλλωστε και οι γιατροι πολλες απο τις συμβουλες που δινουν προερχονται απο παραδειγματα προηγουμενων ασθενων τους

ναι αλλα ελαχιστοι απαντουν σοβαρα ... και συν οτι τον αλλον ουτε τον ξερουμε ουτε τον εχουμε δει !!!

εγω για παραδειγμα θα ελεγα σταματα το φαρμακο και παρε βιαγκρα για σιγουρα αποτελεσματα :P

και αν πιαστει απο αυτη την λαθος συμβουλη και την ακολουθησει ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
με το βιαγκρα και μεσα στα δακρυα την πηδας την αλλη .... θα εισαι μεσα στην στεναχωρια απο την καταθλιψη και ταυτοχρονα θα πηδας χααχαχαχχαχαχαχαχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ενα βιαγκρα την ημερα τον γιατρο τον κανει περαααααα χαχχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories