Νέα

sos περνω αντικαταθλιπτικο και δεν εχω καθολου καυλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.655
Πόντοι
4.125
Φιλαράκο, άσε τα φάρμακα και πιάσε την γυμναστική. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά. Γυμνάσου, κάνε μπάνια, περπάτα σταμάτα το ποτό και το τσιγάρο και πάρε βιταμίνες. Μόνο έτσι θα καταπολεμήσεις την κατάθλιψη. Το πουλάκι σου δεν σου σηκώνεται οχι γιατί παίρνεις φάρμακα αλλά γιατί η καρδιά σου δεν δουλεύει σωστά. Φτιάξε την καρδιά σου και όλα θ αλλάξουν.  :uglystupid: Άσε τα βιάγκρα που σου γράφουν. Τα βιάγκρα κάνουν βλάβη στον οργανισμό. Οταν κάνεις αυτά που σου είπα θ επανέλθει και η στύση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ωωωω ηρθες στο καταλληλο σαιτ για συμβουλες !!!!

τι να κλασει το ιατροπεδια μπροστα μας !!!!

μεχρι τωρα 7 σελιδες συμβουλες .............

.................

λοιπον μην ακουσεις τιποτα και κανενος !!!!! το μονο που σου συνιστω ειναι να το δεις με τον γιατρο σου !!!!

οπως επισης μπορεις συμβουλευτεις και εναν ακομη γιατρο !!!

αλλα οχι το μπουρδελα.κομ !!!!

Γιατρέ με αντιγράφεις ?? Η μου φαίνεται ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
με το βιαγκρα και μεσα στα δακρυα την πηδας την αλλη .... θα εισαι μεσα στην στεναχωρια απο την καταθλιψη και ταυτοχρονα θα πηδας χααχαχαχχαχαχαχαχα

Σαν ταινία του πολάνσκι ένα πράγμα !!

Εχεις σουρεαλιστικές τάσεις !!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ξεκίνα κόκα.
Και θα αισθάνεσαι καλύτερα και θα γαμάς περισσότερο
τονε γαμησες ετσι!

η κοκα ανεβαζει υπερβολικα τη ντοπαμινη.....η χρηση της μπορει να οδηγησει σε ψυχωσεις και καταθληψη......η υπερβολικη ντοπαμινη εχει συνδεθει με περιπτωσεις σχιζοφρενειας.....γι αυτο αλλωστε πολλα αντιψυχωσικα φαρμακα δρουν ανασταλτικα στον υποδοχεα D2 της ντοπαμινης...

η δραστική ουσια του φαρμακου που παιρνει το "παιδι" είναι εκλεκτικος αναστολεας επαναπροσληψης της σεροτονινης. ολα τα ssri (αναστολεις επαναπροσληψης της σεροτονινης) επηρεαζουν τη λιμπιντο....μαλιστα το priligy το φαρμακο που καθυστερει την εξπερματιση, λειτουργει μ ενα παρεμφερες μηχανισμο....

ευχομαι να βρεις το συντομοτερο την υγεια σου....ψαξου ομως μην τ αφηνεις στην τυχη τους.....υπαρχουν πολλοι τροποι προσεγγισης του ευ ζειν....οι πιο δυσκολοι ειναι και οι σχετικα πιο μόνιμοι και υγιεις ;)

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Φιλαράκο, άσε τα φάρμακα και πιάσε την γυμναστική. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά. Γυμνάσου, κάνε μπάνια, περπάτα σταμάτα το ποτό και το τσιγάρο και πάρε βιταμίνες. Μόνο έτσι θα καταπολεμήσεις την κατάθλιψη. Το πουλάκι σου δεν σου σηκώνεται οχι γιατί παίρνεις φάρμακα αλλά γιατί η καρδιά σου δεν δουλεύει σωστά. Φτιάξε την καρδιά σου και όλα θ αλλάξουν.  :uglystupid: Άσε τα βιάγκρα που σου γράφουν. Τα βιάγκρα κάνουν βλάβη στον οργανισμό. Οταν κάνεις αυτά που σου είπα θ επανέλθει και η στύση

Μαζί με  μαγνήσιο και β-complex για την κατάθλιψη . Αν υπάρχουν λεφτά c και συμπλήρωμα πρωτεϊνης. Γενικά πάντως χρειάζεται χοληστερίνη για να φτιάξει τεστοστερόνη. Αν δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα χρειάζονται τροφές όπως βούτυρο , αυγό κτλ.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.φιλε πρωτα πρωτα ειδες οτι δεν εισαι ο μονος.πολλοι συναγωνιστες ειχαν το ιδιο προβλημα με σενα,οπως και γω.
αστα παρουμε λοιπον απ την αρχη,ποσο χρ εισαι?ειχες συνεχομενες κρισεις πανικου?η ειχες καποιο περιστασιακο επεισοδιο?λες οτι διανγνωστικες με καταθλιψη και διαταραχη πανικου,να ξερεις οτι συνηθως αυτα φερνει το ενα το αλλο.ο γιατρος σου δε σου εδωσε καπιο αγχολυτικο?σε αυτες της περιπτωσεις η σχεση γιατρου ασθενη ειναι πολυ λεπτη,αν δεις οτι δεν επικοινωνεις με το γιατρο σου,αλλαξε τον.εφτασες στο σημειο να κανεις σεξ και δεν ανταποκριθηκες?μπορει να μην εχεις της καβλες που ειχες πριν αλλα πιστεψε με μια χαρα θα τα πας μολις δεις το μωρο μπροστα σου!γενικα ολα τα ψυχοτροπα φαρμακα εχουν αντικτιπο στη λιμπιντο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ παιρνουμε φαρμακα μονοι μας,ΔΕΝ κοβουμε φαρμακα μονοι μας.πινεις αλκοολ?σε ρωτησε γ αυτο ο γιατρος σου?κανεις γενικα καταχρησεις?φιλε εγω ειμαι σ αυτο το λουκι σχεδον δεκα χρονια,ειχα φτασει να περνω τα χαπακια με της χουφτες,με τα πανω μου και τα κατω μου.για σενα τωρα,θα σου πρωτεινα αν εισε στην αρχη και δεν εχεις επαναλαμβανωμενες κρισεις,να το παλεψεις οσο μπορεις μονος σου,με φιλους οικογενεια,μη ντρεπεσε για τιποτα,μιλα,κουβεντισε το προβλημα σου,μη το σκευτεσε συνεχεια,οσο το βγαζεις απο μεσα σου,τοσο και αυτο θα μικραινει...εγω οταν ηταν να κανω σεξ επαιρνα ενα αγχολυτικο-ηρεμιστικο πριν,και ηταν ολα μια χαρα,βεβαια εχω πολλοι καιρο να νιωσω το παντελονη μου φυσκομενο,αλλα οποτε βρεθηκα με γυνεκα,μια χαρα ημουν!!δε θα μπω στο τριπακι να σου πω τη φαρμακα να παρεις,αλλα θα σου πω,πως οτι προβλημα εχεις να το συζητας με το γιατρο σου.
ελπιζω να σε βοηθησα!
οποτε θες να ρωτησεις κατι,εδω ειμαστε.
θα παρακαλουσα πολυ,διαφορη συναγωνιστες που δεν μπορουν να καταλαβουν το πως περναει καπιος με αυτα τα προβληματα,καλυτερα να σχολιαζουν σε αλλα θεματα του φοπουμ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Kαι μεις ευχαριστουμε φιλε που μας εκανες τη καρδια μαυρη,αρα θα μαθουμε να ζουμε ολη μας τη ζωη ανικανοι  :(,και να ευχαριστουμε και το γιατρο μας που μας εκανε ετσι,δεν θα ντρεπομαστε ομως.
Εγω πηγα ηδη πηρα και το βιβλιο του παχυσαρκου στο σταρ που παλευε με το τερας δεκα χρονια να σωθω και γω απο αυτη τη μαστιγα  :(

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Γεια σας παλια πηγαινα συναιχια σε οικους ανοχης αλα επαθα κρισςεις πανικου με καταθλιψη και περνω το αντικαταθλιπτικο σεροπραμ
και δεν εχω καθολου καβλελς και οταν βλεπω τσοντα δε μου σηκωνεται και με σταναχορει! τι να κανω?

εδώ ρωτάς τέτοια πράγματα?
πες το στο γιατρό σου
το σερορπάμ νομίζω είναι παλιό
τα καινούρια δεν δημιουργούν προβλήματα στη λίμπιντο

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μακαρι φιλε να το ξεπερασεις γρηγορα...νομιζω ομως το σωστο ειναι να πας σε γιατρο/ους! μην σταματας επιδεις δεν ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα καποια επισκεψη... σου θελουν χρονο αυτα.

Να σας πω τωρα και τα δικα μου...  εγω εχω το ακριβος αντιθετο θεμα  :grin: ξυπναω λογο δουλειας νωρις το πρωι μετα τις 6 και εχω κατι απιστευτες καυλες απ το υπνο ακομα :o  καγγελο λεμε!! και αν δεν παω να ριξω νερο στο προσωπο και να πλυνω τα δοντια δεν πεφτει με αποτελεσμα να μην μπορω να κατουρησω κανονικα  :2funny: καθε πρωι η ιδια δουλεια..  :erection:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Μακαρι φιλε να το ξεπερασεις γρηγορα...νομιζω ομως το σωστο ειναι να πας σε γιατρο/ους! μην σταματας επιδεις δεν ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα καποια επισκεψη... σου θελουν χρονο αυτα.

Να σας πω τωρα και τα δικα μου...  εγω εχω το ακριβος αντιθετο θεμα  :grin: ξυπναω λογο δουλειας νωρις το πρωι μετα τις 6 και εχω κατι απιστευτες καυλες απ το υπνο ακομα :o  καγγελο λεμε!! και αν δεν παω να ριξω νερο στο προσωπο και να πλυνω τα δοντια δεν πεφτει με αποτελεσμα να μην μπορω να κατουρησω κανονικα  :2funny: καθε πρωι η ιδια δουλεια..  :erection:

γαμησε τα πιο πολυ κατουρημα τρωει το καζανακι παρα ο καμπινες τα πρωινα

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Κι εσυ σωστος.Αλλά να σκεφτόμαστε και τις εταιρίες φαρμακων ,καθως και τα ποσοστα των συνταγων.Εχει δηλαδή κοινωνικο σκοπο  η συνταγογραφηση,πασόκικα πραματα, καταλαβες τι εννοώ ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
παιδια ολα σωστα που λεμε στο παλικαρι. Αλλα πιστευω οτι πρεπει να εστιασει και στο μυαλο του :). Τι εννοω  :) Και γυμναστικη να κανει την καλυτερη.. :) και φαγητα να τρωει ολα βιολογικα :) και βιταμινες να περνει και να κοψει τα τσιγαρα τα ποτα τα ξενυχτια :) Αν ειναι αγχωμενος  θα ειναι αγχωμενος :).. Το αγχως πηγαζει απο τις αγχωδεις σκεψεις που εμεις οι ιδιοι καλιεργουμε μεσα μας και σιγα σιγα τις ριζες των κακων σκεψεων τις κανουμε δεντρα :) Πρεπει να κοψει τις ριζες του αγχους του και αυτο θα γινει μονο  με την ταπεινοφροσυνη :) Τιποτα δεν θα τον βοηθησει  τοσο πολυ οσο η ιδια η πιστη του στον θεο :) Αν πιστεψει στον θεο διαβασει κανα βιβλιο με τις διδαχες του αγιου παισιου εκει η ψυχη του θα αγαλιαστει σιγα σιγα θα παρει εσωτερικη δυναμη και χαρα. Και φυσικα κανοντας και ολα τα αλλα που ειπαν εδω τα παλιακαρια γυμναστικουλα διατροφη καλο υπνο κτλ :) :) :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
οσο για την ατροφια μετα τις 20 ημερες, εχεις καμια επιστημονικη εξηγηση?

Εγω θα δωσω την επιστημονικη εξηγηση; Οι ειδικοι το λενε!

Μπανια χειμωνιατικα;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μπανια χειμωνιατικα;

Σε γυμναστικη αναφερεται ο τυπος.
Κολυμβητήριο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1421834164670.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom