καλησπερα σε ολους.φιλε πρωτα πρωτα ειδες οτι δεν εισαι ο μονος.πολλοι συναγωνιστες ειχαν το ιδιο προβλημα με σενα,οπως και γω.
αστα παρουμε λοιπον απ την αρχη,ποσο χρ εισαι?ειχες συνεχομενες κρισεις πανικου?η ειχες καποιο περιστασιακο επεισοδιο?λες οτι διανγνωστικες με καταθλιψη και διαταραχη πανικου,να ξερεις οτι συνηθως αυτα φερνει το ενα το αλλο.ο γιατρος σου δε σου εδωσε καπιο αγχολυτικο?σε αυτες της περιπτωσεις η σχεση γιατρου ασθενη ειναι πολυ λεπτη,αν δεις οτι δεν επικοινωνεις με το γιατρο σου,αλλαξε τον.εφτασες στο σημειο να κανεις σεξ και δεν ανταποκριθηκες?μπορει να μην εχεις της καβλες που ειχες πριν αλλα πιστεψε με μια χαρα θα τα πας μολις δεις το μωρο μπροστα σου!γενικα ολα τα ψυχοτροπα φαρμακα εχουν αντικτιπο στη λιμπιντο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ παιρνουμε φαρμακα μονοι μας,ΔΕΝ κοβουμε φαρμακα μονοι μας.πινεις αλκοολ?σε ρωτησε γ αυτο ο γιατρος σου?κανεις γενικα καταχρησεις?φιλε εγω ειμαι σ αυτο το λουκι σχεδον δεκα χρονια,ειχα φτασει να περνω τα χαπακια με της χουφτες,με τα πανω μου και τα κατω μου.για σενα τωρα,θα σου πρωτεινα αν εισε στην αρχη και δεν εχεις επαναλαμβανωμενες κρισεις,να το παλεψεις οσο μπορεις μονος σου,με φιλους οικογενεια,μη ντρεπεσε για τιποτα,μιλα,κουβεντισε το προβλημα σου,μη το σκευτεσε συνεχεια,οσο το βγαζεις απο μεσα σου,τοσο και αυτο θα μικραινει...εγω οταν ηταν να κανω σεξ επαιρνα ενα αγχολυτικο-ηρεμιστικο πριν,και ηταν ολα μια χαρα,βεβαια εχω πολλοι καιρο να νιωσω το παντελονη μου φυσκομενο,αλλα οποτε βρεθηκα με γυνεκα,μια χαρα ημουν!!δε θα μπω στο τριπακι να σου πω τη φαρμακα να παρεις,αλλα θα σου πω,πως οτι προβλημα εχεις να το συζητας με το γιατρο σου.
ελπιζω να σε βοηθησα!
οποτε θες να ρωτησεις κατι,εδω ειμαστε.
θα παρακαλουσα πολυ,διαφορη συναγωνιστες που δεν μπορουν να καταλαβουν το πως περναει καπιος με αυτα τα προβληματα,καλυτερα να σχολιαζουν σε αλλα θεματα του φοπουμ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ