Νέα

sos περνω αντικαταθλιπτικο και δεν εχω καθολου καυλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην ποτε δεν παροτρυνα κανεναν να κανει οτιδηποτε....εγω ανεφερα απλα τι κανουν τα αντικαταθλιπτικα....επειδη το αντικειμενο το κατεχω..το τι θα κανει καποιος ειναι δικο του θεμα.....κ το τι θα του πει ο γιατρος του....κ μονο ο γιατρος του....ουτε εσυ ουτε εγω....το μηλο κ το πεπονι τι σχεση εχουν ρε μεγαλε οταν μιλαμε για φαρμακο?απλα για να γραψουμε την παπαριτσα μας?το φαρμακο που θα παρει καποιος για οποιαδηποτε παθηση εχει στοχο να τον κανει καλα οχι να τον κανει χαλια....οι παρενεργειες ειναι μια εκδοχη κ αυτη ανεφερα....κ τιποτα παραπανω...εσυ οταν εισαι αρρωστος μπορει να μην παρεις τιποτα...ο αλλος μπορει να παρει....εσυ δηλ θα του πεις τι θα κανει ως ο εξυπνοτερος κ ολοι οι αλλοι οι χαζοι........
τι κατεχεις ρε παπαρομαχαλα,την απαντηση την ξερεις γιατι τα φαρμακα εχουν παρενεργειες και μην υπεκφευγεις στην ερωτηση?
Εσυ το μονο που μας ειπες μεχρι τωρα ειναι  να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν κάποιος φορτώσει από ψυχολογικά τέλειωσε ... δεν υπάρχει επιστροφή  :priest: :priest:

Πάλι καλά που έχουμε και τα μπουρδέλα Ελλάδα και δεν έχουμε περιστατικά με μακελάρηδες σαν στην Αμερική

life-so-unfair-because-girls-dont-want-me.jpg

η πορνική διέξοδος είναι πολύ σημαντική
αλλιώς θα ικανοποιουσαμε τα θέλω της μαλακισμένης ελεηνίδας και κατ'επέκταση της μαλακισμένης κοινωνίας προκειμένου να γαμήσουμε
θα ήμασταν πλήρως ετεροκαθοριζόμενα άτομα, και εντάξει οι φυσιολογικοί , αλλά οι ιδιάζουσες περιπτώσεις τι θα έκαναν ?
αν μη τι άλλο θα ήταν πολύ επικίνδυνοι για την κοινωνία τους...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
:) ειρηνη παιδια ισως πρεπει να δουμε αυτο το βιντεακι  ολα ξεκιναν απο την ταπεινωση του σωματος του νου και τις καρδιας μας για να ερθει το φως μεσα μας πρεπει να αγαπησουμε τον πλησιον μας εχουμε επικεντρωθει στο εγω χωρις αλτρουισμο  πρεπει να γινουμε εξωστρεφεις με σεβασμο και αγαπη

giorgos568

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Απανταω στον φιλο μας στο αρχικο θεμα χωρις να εχω διαβασει ολα τα ενδιαμεσα νηματα λογο χρονου.
Εγω φιλε επαιρνα το Seroxat 20 mg  ηπιο αντικαταθλιπτικο ,ακριβως το ιδιο ενιωθα οτι δεν εχω οργασμο εινια καθαρα απο τις παρανεργειες του χαπιου σε εμενα το εγραφε κιολας στις οδηγιες αμα θες διαβασετε τις οδηγιες στα χαπια σου. Παρομοιας δρασης ειναι και αυτα που αναφερεις .
Τα χαπια αυτα μεταξυ αλλων μειονουν τα συναισθηματα γενικα , αρα μειονουν και αυτο της λυπης και της στεναχωριας ας πουμε απο αυτην την δραση του χαπιου δεν ξεφευγει και η αισθηση του οργασμου. Ειναι καθαρα ψυχολογικοι λογοι και μην το ψαχνεις γιατι αγχονεσε κιαλλο, θα σου τα πει και ο γιατρος σου, ελπιζω βεβαια τα χαπια να στα εχει δωσει γιατρος και να μην τα εχεις παρει μονοσ σου,  εμενα γιατρος τα ειχε εδωσει τοτε.
Να ξερεις οτι οταν τα σταματησεις θα εισαι παλι οπως πριν θα εισαι καλα και δεν θα αργησει να ερθει αυτη η μερα στο λεει καποιος που ηταν στην θεση σου. Να ελατωσεις σιγα σιγα την δωση μεχρι να την κοψεις τελειως.
Εγω κρατησα το κουτι με τα χαπια σαν μια  αναμνηση , τωρα δεν τα εχω αναγκη πλεον αν και το κουτι εχει ληξει το κραταω για να θυμαμε.
Ειναι φυσιολογικο μην φοβασε τιποτα.
Επισης συμπτωμα της κρισης πανικου εινια να νιωθεις οτι κατι θα παθεις, πχ οτι θα πεθανεις , οτι θα  παθεις καρδια , ή να φοβασαι οτι εχεις κολησει aids κλπ.
Ολα ειναι φυσιολογικα μην φοβασαι τιποτα

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απανταω στον φιλο μας στο αρχικο θεμα χωρις να εχω διαβασει ολα τα ενδιαμεσα νηματα λογο χρονου.
Εγω φιλε επαιρνα το Seroxat 20 mg  ηπιο αντικαταθλιπτικο ,ακριβως το ιδιο ενιωθα οτι δεν εχω οργασμο εινια καθαρα απο τις παρανεργειες του χαπιου σε εμενα το εγραφε κιολας στις οδηγιες αμα θες διαβασετε τις οδηγιες στα χαπια σου. Παρομοιας δρασης ειναι και αυτα που αναφερεις .
Τα χαπια αυτα μεταξυ αλλων μειονουν τα συναισθηματα γενικα , αρα μειονουν και αυτο της λυπης και της στεναχωριας ας πουμε απο αυτην την δραση του χαπιου δεν ξεφευγει και η αισθηση του οργασμου. Ειναι καθαρα ψυχολογικοι λογοι και μην το ψαχνεις γιατι αγχονεσε κιαλλο, θα σου τα πει και ο γιατρος σου, ελπιζω βεβαια τα χαπια να στα εχει δωσει γιατρος και να μην τα εχεις παρει μονοσ σου,   εμενα γιατρος τα ειχε εδωσει τοτε.
Να ξερεις οτι οταν τα σταματησεις θα εισαι παλι οπως πριν θα εισαι καλα και δεν θα αργησει να ερθει αυτη η μερα στο λεει καποιος που ηταν στην θεση σου. Να ελατωσεις σιγα σιγα την δωση μεχρι να την κοψεις τελειως.
Εγω κρατησα το κουτι με τα χαπια σαν μια  αναμνηση , τωρα δεν τα εχω αναγκη πλεον αν και το κουτι εχει ληξει το κραταω για να θυμαμε.
Ειναι φυσιολογικο μην φοβασε τιποτα.
Επισης συμπτωμα της κρισης πανικου εινια να νιωθεις οτι κατι θα παθεις, πχ οτι θα πεθανεις , οτι θα  παθεις καρδια , ή να φοβασαι οτι εχεις κολησει aids κλπ.
Ολα ειναι φυσιολογικα μην φοβασαι τιποτα

Εκτός του οτι συμφωνω με τον φιλο αδερφε δοκιμασε και την ομοιοπαθητικη.Εγω ταέκοψα όλα ξεκινησα ομοιοπαθητικη και ημουν μια χαρα.Και κιλα πηρα και σωμα μια χαρα εχω διοτι απο το αγχος και την καταθλιψη αδυνατιζα.Συν οτι μου εχει ανεβει η αυτοπεποιθηση με τις γυναικες. Τα χαπια να ξες δεν ξεκολανε απο την ριζα το προβλημα απλα το καλυπτουν για λιγο.

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316
παντως φιλαρακο να μην το σταματησεις μονος σου και εχεις παρενεργειες καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας παλια πηγαινα συναιχια σε οικους ανοχης αλα επαθα κρισςεις πανικου με καταθλιψη και περνω το αντικαταθλιπτικο σεροπραμ
και δεν εχω καθολου καβλελς και οταν βλεπω τσοντα δε μου σηκωνεται και με σταναχορει! τι να κανω?

Ξεκίνα κόκα.
Και θα αισθάνεσαι καλύτερα και θα γαμάς περισσότερο

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
τι κατεχεις ρε παπαρομαχαλα,την απαντηση την ξερεις γιατι τα φαρμακα εχουν παρενεργειες και μην υπεκφευγεις στην ερωτηση?
Εσυ το μονο που μας ειπες μεχρι τωρα ειναι  να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους.

Ναι ρε μεγάλε όλοι οι επιστήμονες κάθονται και μαλακίζονται στα θρανία και εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους χωρίς καν μελέτη. Ξες γιατί δεν χρειάζεσαι φάρμακα; Γιατί πιο πιθανό με τον ηλίθιο χαρακτήρα σου να αρρωστήσεις όλους τους γύρω σου παρά να αρρωστήσεις ο ίδιος.

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
gianh jimmi kai homda 27 και γιωργο σας ευχαριστω για τις συμβουλες να στε καλα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε μεγάλε όλοι οι επιστήμονες κάθονται και μαλακίζονται στα θρανία και εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους χωρίς καν μελέτη. Ξες γιατί δεν χρειάζεσαι φάρμακα; Γιατί πιο πιθανό με τον ηλίθιο χαρακτήρα σου να αρρωστήσεις όλους τους γύρω σου παρά να αρρωστήσεις ο ίδιος.
Ποιοι ρε ειναι οι επιστημονες αυτα τα υπερβαρα βουβαλια τα ρυτιδιασμενα ζωα θα μου πουν πως θα γινω καλα,ας θεραπευτουν αυτοι πρωτα απο τα χαλια που εχουν και μετα ας δουν και μενα,στη κοσμαρα σου ζεις μου φαινεται

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Εμνενα δε θα με ευχαρισστησεις για τις συμβουλες μου  >:(
αδερφε να ευχαριστεις αυτον που ευχαριστει για να ευχαριστιεσαι και εσυ και ας μην εισαι εσυ αυτος που ευχαριστει  :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.998
Πόντοι
13.755
Λοιπον επειδη το εχω ζησει και χρειαστηκε να παρω Seroxat πριν αρκετα χρονια ναι πραγματι μειωνουν πολυ τη λιμπιντο και καθυστερουν την εκσπερματιση...εγω οταν τα ξεκινησα εκανα 24 μερες να καταφερω να χυσω δηλαδη πρεπει να κατεχω το παγκοσμιο ρεκορ...
Μετα ομως συνηθιζει ο οργανισμος και βρισκεις ρυθμο παντα με αρκετη καθυστερηση ομως που δεν ειναι κατ'αναγκη κακο

Δευτερον αυτα τα χαπια δινουν κιλα.

Τριτον συμβουλη του γιατρου μου εκεινη την περιοδο ηταν να γαμαω συνεχεια πουτανες,ετσι ξεκινησε η ιστορια και εγινε το χομπι μου και εφτασα να θεωρουμαι ενας απο τους κορυφαιους πορνορεπορτερ σε βαθος χρονου...Μιλαω πολυ σοβαρα ετσι με συμβουλεψε ο γιατρος

Αυτα τα χαπια τα δινουν και σε αυτους που εχου προωρη εκσπερματιση σαν θεραπεια
Με το που θα τα σταματησεις σταδιακα επανερχεσαι στους κανονικους σου ρυθμους

Συμπερασμα...δεν εισαι ο μονος που εχεις αυτα τα συμπτωματα

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον επειδη το εχω ζησει και χρειαστηκε να παρω Seroxat πριν αρκετα χρονια ναι πραγματι μειωνουν πολυ τη λιμπιντο και καθυστερουν την εκσπερματιση...εγω οταν τα ξεκινησα εκανα 24 μερες να καταφερω να χυσω δηλαδη πρεπει να κατεχω το παγκοσμιο ρεκορ...
Μετα ομως συνηθιζει ο οργανισμος και βρισκεις ρυθμο παντα με αρκετη καθυστερηση ομως που δεν ειναι κατ'αναγκη κακο

Δευτερον αυτα τα χαπια δινουν κιλα.

Τριτον συμβουλη του γιατρου μου εκεινη την περιοδο ηταν να γαμαω συνεχεια πουτανες,ετσι ξεκινησε η ιστορια και εγινε το χομπι μου και εφτασα να θεωρουμαι ενας απο τους κορυφαιους πορνορεπορτερ σε βαθος χρονου...Μιλαω πολυ σοβαρα ετσι με συμβουλεψε ο γιατρος

Αυτα τα χαπια τα δινουν και σε αυτους που εχου προωρη εκσπερματιση σαν θεραπεια
Με το που θα τα σταματησεις σταδιακα επανερχεσαι στους κανονικους σου ρυθμους

Συμπερασμα...δεν εισαι ο μονος που εχεις αυτα τα συμπτωματα

συμφωνω απολυτα, ομοιοπαθης, για να πουμε και του στραβου το δικιο, με αυτα τα χαπια, αργεις να τελειωσεις, αλλωστε αυτο δεν θελουν και οι γυναικες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.998
Πόντοι
13.755
συμφωνω απολυτα, ομοιοπαθης, για να πουμε και του στραβου το δικιο, με αυτα τα χαπια, αργεις να τελειωσεις, αλλωστε αυτο δεν θελουν και οι γυναικες?
ενταξει η αληθεια ειναι οτι τον πρωτο καιρο κατανταει κουραστικο...αναλογα και με τη δοσολογια που παιρνεις βεβαια

Επισης ξεχασα να πω οτι αυτα τα χαπια μπορει να δημιουργησουν καποια μανια κυριως σε σχεση με την καταναλωση καποιου προϊοντος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα ολες θελουν ενα ανικανο που δε χυνει ποτε

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ποιοι ρε ειναι οι επιστημονες αυτα τα υπερβαρα βουβαλια τα ρυτιδιασμενα ζωα θα μου πουν πως θα γινω καλα,ας θεραπευτουν αυτοι πρωτα απο τα χαλια που εχουν και μετα ας δουν και μενα,στη κοσμαρα σου ζεις μου φαινεται

Σταμάτα να με επιβεβαιώνεις, έχεις τόσο τυφλό και ηλίθιο εγωισμό που όλους τους γύρω σου θα αρρωστήσεις εσύ πρώτα προτού αρρωστήσεις ο ίδιος.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Απολυτε,γτ μας εκανες τετοιο κακο;γυρνα πισω,σε εχουμε αναγκη

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σταμάτα να με επιβεβαιώνεις, έχεις τόσο τυφλό και ηλίθιο εγωισμό που όλους τους γύρω σου θα αρρωστήσεις εσύ πρώτα προτού αρρωστήσεις ο ίδιος.
Ρε ζαβο,εχεις 52 αρρωστιες χωρις να ξερω τι ηλικια εχεις και εγω ειμαι 40 φαινομαι 25 και δεν εχω ουτε σφραγισμα ακομα,τι βγηκες τωρα να δωσεις συμβουλες στο παιδι,να παει στους παχυσαρκους γιατρους που ειναι πιο αρρωστοι απο σενα να τον θεραπευσουν,τι σου γινεται δεν ξερεις και βγηκες να δωσεις συμβουλες :jerking:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παιδια  καλυτερα θα ηταν να  μην συγχεουμε καταστασεις :)  το θεμα μας ειναι η καταθλιψη δεν χρειαζεται εκνευρισμος παρα αγαπη και ενθουσιασμος απο ολους τους συνομιλητες  :)για ενα τοσο ευαισθητο θεμα ας εχουμε αγαπη στις σκεψεις στα λογια και στις πραξεις μας αγαπηστε τον διπλανο σας πιαστε το χερι του ενος με τον αλλον  νοητικα και  συμφιλιωθειτε δωστε και κανα γλωσοφιλο νοητικο θα ειναι δεν πειραζει  :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom