gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
αυτό είναι Ελλάς στο μεγαλείο σου αλλά λες αλλά καταλαβαίνουνΜα εσεις τα λετε μονοι σας, εγω σας βαζω στο τσουβαλι ?
άντε καληνυχτα ,αυριο έχουμε κ δουλειά
αυτό είναι Ελλάς στο μεγαλείο σου αλλά λες αλλά καταλαβαίνουνΜα εσεις τα λετε μονοι σας, εγω σας βαζω στο τσουβαλι ?
4 μερες βουλγα μερες ελλεδα απο την πολη μου ειναι μολις 225 χλμ η εδρα της δουλειας μου στην βουλγ οποτε ερχομαι καθε 4 μερεςΕφοσον δεν ειναι δικη σου δουλεια πως την κανεις εσυ τοτε ?
Βουλγαρια εργαζεσαι η Ελλαδα τελικα ?
Αν εργαζεσαι βουλγαρια τι δουλεια εχεις εδω ελλαδα ?
Η διαπλοκη παει συννεφο λεμε
Λεφτα να βγαλουμε και ας πανε στο διαολο ολοι
Τι αμα γινει το μπαμ ρε φιλε ?καλα αυτο τωρα ειναι η ευκολη απαντηση που κολλαει παντου...
Αμα εσυ ξερεις οτι γινεται τετοιο πραγμα στο διπλανο σου μαγαζι εχεις κι εσυ ευθυνη και ποσο μαλλον για εναν κλαδο σαν τον δικο σας.
Δεν ξερεις οτι αμα γινει το μπαμ θα παρει κι εσενα μαζι?
βρε αλ πόσες φορές έχω μιλήση για μαγαζιά χωρίς άδειες ? άσε που εσείς τα ξέρετε καλύτερα πια είναι νόμιμα κ πια όχι ,για κορίτσια με αρωστιες δεν γνωρίζω στο λόγο μου ,όσο για μπάλα εγώ είμαι οκ σε ολλα οπότε κ κυμαμε ισιχακαλα αυτο τωρα ειναι η ευκολη απαντηση που κολλαει παντου...
Αμα εσυ ξερεις οτι γινεται τετοιο πραγμα στο διπλανο σου μαγαζι εχεις κι εσυ ευθυνη και ποσο μαλλον για εναν κλαδο σαν τον δικο σας.
Δεν ξερεις οτι αμα γινει το μπαμ θα παρει κι εσενα μαζι?
Καλα καληνυχτα..... Καταλαβαμε ολοι πολυ καλα τι λες μανταμ...αυτό είναι Ελλάς στο μεγαλείο σου αλλά λες αλλά καταλαβαίνουν
άντε καληνυχτα ,αυριο έχουμε κ δουλειά
να σου πω πολύ απλά μπόρι να πάει στην διεφνηση υγίας η στην αστυνομία κ αν έχει οπιος δήποτε στιχία ότι κοπέλα πασχί από κάτι να γίνη ελενχος ολλα τα αλλά τα ακούω βερεσεΤι αμα γινει το μπαμ ρε φιλε ?
ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ !!!!!!!!
Και ειναι το δευτερο με εντονη διαπλοκη κιολας οπως μας ομολογουν οι παραπανω !!!!!!
Τι αλλο θελεις δηλαδη να γινει για να ακουστει το μπαμ ?
Να εχουμε νεκρους ?
Το ξερεις πολυ καλα οτι νεκρους εχουμε μετα απο πολυ καιρο οταν εκδηλωθουν οι ασθενειες και με τετοιο τροπο που δεν μπορουν να συνδιαστουν οι αιτιες και οι ενοχοι....
Καλησπέρα και καλή χρονιά
Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..
τυπε και εγω δεν το περιμενα αυτο :-Τι μου λες ...
Γίνονται τέτοια πράγματα στο Ελλάντα?
Πέφτω από τα σύννεφα!
δεν υποβιάζω κανέναν πάντα μιλάω για μένα κ το μαγαζί μου από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω το τη κάνει ο διπλανός μου γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμε με κανέναν από αυτούς ...Καλα καληνυχτα..... Καταλαβαμε ολοι πολυ καλα τι λες μανταμ...
Μην υποβιβαζεις την νοημοσυνη του κοσμου ετσι ....
Κοιμησου ησυχη ;)
Τωρα λες μαλακιες και το ξερειςνα σου πω πολύ απλά μπόρι να πάει στην διεφνηση υγίας η στην αστυνομία κ αν έχει οπιος δήποτε στιχία ότι κοπέλα πασχί από κάτι να γίνη ελενχος ολλα τα αλλά τα ακούω βερεσε
μαζι σου που να βγαλεις ακρη με δημοσιουςδεν υποβιάζω κανέναν πάντα μιλάω για μένα κ το μαγαζί μου από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω το τη κάνει ο διπλανός μου γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμε με κανέναν από αυτούς ...
έχω μαλωση κ με την διεφνηση υγίας κ στο αφροδισίων κ για τα μαγαζιά που λιτουργούν χωρίς αδιές ,άκρη δεν έβγαλα κ κάπου λες να πάτε να πνιγίτε κιτάω να είμαι ένταξη στην δουλιά μου κ τπτ αλο
είπα κάπου εδώ μέσα ότι κάνω τα κλειστά μάτια ?Τωρα λες μαλακιες και το ξερεις
Πως ειναι δυνατον να ξερει ο καθενας μανταμ, τι εχει η καθεμια εκει μεσα ?
Αφου οπως λες εσυ η ιδια, ουτε εσεις δεν ξερετε με τι εχετε να κανετε και πιο πανω μου λες και το θεικο, απεξω απεξω, οτι θα εκανες λογικα τα κλειστα ματια σε τετοιο ενδεχομενο....
Μην τρελαθουμε κιολας ....
Ειπες πας για υπνο ..... Ονειρα γλυκα ..... Μην απαντας αλλο γιατι εκτιθεσαι !!!!!!!!!!!
μονο παιζει; Σαββατο βραδυ ,βαρεμαρα,νεο νικ και σπαμε πλακα με τις αντιδρασεις του κοσμου.δλδ τοσο πολυ στεναχωρια που σχολασε Παρασκευη μεσημερι απο την εργασια του ,που τα βλεπει ολα αυτα και Σαββατο βραδυ ανεβασε το ποστ και μετα καμια συμετοχηδεν παιζει να ναι κανας χονδρεμπορας καποτας,καμια ελλεεινιδα, η κανα τρολλ αυτος που ανοιξε το θρεντ?επειδη εχουμε πηξει στις σοβαρες καταγγελιεσ το λεω
Δεν μας προστατευεις λέγοντας τα εδω...Η μιση αληθεια μερικες φορες ειναι χειροτερη.Καλησπέρα και καλή χρονιά
Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..
Καλησπέρα και καλή χρονιά
Τυπε τα σιτυτουρια που λες, νομίζεις ειναι καλύτερα ?Παίδες διαβασα όλο το θέμα και έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ....Συμφωνώ απολυτα με τον axaxouxa στις τοποθετήσεις του περί "ευθύνης"...Και κάτι τελευταίο...Ίσως μου τα χώσουν αλλα έχω την άποψη οτι καλύτερα city-tourια παρά πιάτσα/στούντιο/μπουρδέλα....Έχουν αγριέψει τα πράγματα...
Υ.Γ.:συγχαρητήρια στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα!
ta στιττουρονια ειναι πιο επικυνδηνα διοτι δεν κανουν ολα ελεγχους αλλα και τα νομιμα ντελα επισης πρεπει καθε τεταρτη οι κοπελες να περναν γιατρο αλλα καμια τους δεν ξυπνα και ετσι πανε καθε 2 τεταρτης η μπορει και καθε 3,4 τεταρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τυπε τα σιτυτουρια που λες, νομίζεις ειναι καλύτερα ?
Μην πάμε το θέμα και στα μασατζιδικα που ακούγονται, χωρίς ταμπέλες και που για να μπεις εκεί, θες και συστάσεις ( σύμφωνα με τα όσα διαβαζω εδώ)....
Κι εκεί φαντάζομαι θα έχει πολλά λαυρακια πάλι.....