Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.088
Πόντοι
22.266
Εφοσον δεν ειναι δικη σου δουλεια πως την κανεις εσυ τοτε ?

Βουλγαρια εργαζεσαι η Ελλαδα τελικα ?

Αν εργαζεσαι βουλγαρια τι δουλεια εχεις εδω ελλαδα ?

Η διαπλοκη παει συννεφο λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεφτα να βγαλουμε και ας πανε στο διαολο ολοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
4 μερες βουλγα μερες ελλεδα απο την πολη μου ειναι μολις 225 χλμ η εδρα της δουλειας μου στην βουλγ οποτε ερχομαι καθε 4 μερες
μετα την δουλεια αυτη της μεταφρασης την κανω αφιλοκερδος και επαναλαμβανω αφιλοκερδος ουτε σε ειδος δεν πληρωνομαι!!!!!!!!!!!αν και ξερω χροναι τους 2 ιδιοκτητες της πολης μου δεν εχω μπει ποτε μεσα στο δωματιο λογω ντροπης
απλα σε πολα μαγαζια στην ελλαδα δουλευουν κοπελες που δεν εχουν σωας στα φρενας και για αυτο ειμαι σιγουρος αφου οτι βγαζουν δλδ τα μισα ραντεβου εκτος απο τα τζαζ δεν τα παιρνουν οι κοπελες αλλα αυτοι που τις φερανε και καταλαβαινεις τι εννοω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα αυτο τωρα ειναι η ευκολη απαντηση που κολλαει παντου...
Αμα εσυ ξερεις οτι γινεται τετοιο πραγμα στο διπλανο σου μαγαζι εχεις κι εσυ ευθυνη και ποσο μαλλον για εναν κλαδο σαν τον δικο σας.
Δεν ξερεις οτι αμα γινει το μπαμ θα παρει κι εσενα μαζι?
Τι αμα γινει το μπαμ ρε φιλε ?

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ !!!!!!!!
Και ειναι το δευτερο με εντονη διαπλοκη κιολας οπως μας ομολογουν οι παραπανω !!!!!!

Τι αλλο θελεις δηλαδη να γινει για να ακουστει το μπαμ ?
Να εχουμε νεκρους ?
Το ξερεις πολυ καλα οτι νεκρους εχουμε μετα απο πολυ καιρο οταν εκδηλωθουν οι ασθενειες και με τετοιο τροπο που δεν μπορουν να συνδιαστουν οι αιτιες και οι ενοχοι....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλα αυτο τωρα ειναι η ευκολη απαντηση που κολλαει παντου...
Αμα εσυ ξερεις οτι γινεται τετοιο πραγμα στο διπλανο σου μαγαζι εχεις κι εσυ ευθυνη και ποσο μαλλον για εναν κλαδο σαν τον δικο σας.
Δεν ξερεις οτι αμα γινει το μπαμ θα παρει κι εσενα μαζι?
βρε αλ πόσες φορές έχω μιλήση για μαγαζιά χωρίς άδειες ? άσε που εσείς τα ξέρετε καλύτερα πια είναι νόμιμα κ πια όχι ,για κορίτσια με αρωστιες δεν γνωρίζω  στο λόγο μου ,όσο για μπάλα εγώ είμαι οκ σε ολλα οπότε κ κυμαμε ισιχα  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτό είναι Ελλάς στο μεγαλείο σου αλλά λες αλλά καταλαβαίνουν

άντε καληνυχτα ,αυριο έχουμε κ δουλειά
Καλα καληνυχτα..... Καταλαβαμε ολοι πολυ καλα τι λες μανταμ...
Μην υποβιβαζεις την νοημοσυνη του κοσμου ετσι ....

Κοιμησου ησυχη  ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Τι αμα γινει το μπαμ ρε φιλε ?

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ !!!!!!!!
Και ειναι το δευτερο με εντονη διαπλοκη κιολας οπως μας ομολογουν οι παραπανω !!!!!!

Τι αλλο θελεις δηλαδη να γινει για να ακουστει το μπαμ ?
Να εχουμε νεκρους ?
Το ξερεις πολυ καλα οτι νεκρους εχουμε μετα απο πολυ καιρο οταν εκδηλωθουν οι ασθενειες και με τετοιο τροπο που δεν μπορουν να συνδιαστουν οι αιτιες και οι ενοχοι....
να σου πω πολύ απλά μπόρι να πάει στην διεφνηση υγίας η στην αστυνομία κ αν έχει οπιος δήποτε στιχία ότι κοπέλα πασχί από κάτι να γίνη ελενχος ολλα τα αλλά τα ακούω βερεσε  

Επισκέπτης
Καλησπέρα και καλή χρονιά

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..

Τι μου λες ...
Γίνονται τέτοια πράγματα στο Ελλάντα?
Πέφτω από τα σύννεφα!
Υ.Γ. Γαμημένες, παλιοπουτάνες και πουσταριά νταβατζηδο-ρουφιάνοι, μόνο τα φράγκα θέλουνε, ούτε την υγεία τους δεν λογαριάζουν οι ξεκωλιάρες, πόσο μάλλον την δικιά μας!!! :ak: :ak: :ak:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλα καληνυχτα..... Καταλαβαμε ολοι πολυ καλα τι λες μανταμ...
Μην υποβιβαζεις την νοημοσυνη του κοσμου ετσι ....

Κοιμησου ησυχη  ;)
δεν υποβιάζω κανέναν πάντα μιλάω για μένα κ το μαγαζί μου από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω το τη κάνει ο διπλανός μου γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμε με κανέναν από αυτούς ...
έχω μαλωση κ με την διεφνηση υγίας κ στο αφροδισίων κ για τα μαγαζιά που λιτουργούν χωρίς αδιές ,άκρη δεν έβγαλα κ κάπου λες να πάτε να πνιγίτε κιτάω να είμαι ένταξη στην δουλιά μου κ τπτ αλο

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν παιζει να ναι κανας χονδρεμπορας καποτας,καμια ελλεεινιδα, η κανα τρολλ αυτος που ανοιξε το θρεντ?επειδη εχουμε πηξει στις σοβαρες καταγγελιεσ το λεω  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να σου πω πολύ απλά μπόρι να πάει στην διεφνηση υγίας η στην αστυνομία κ αν έχει οπιος δήποτε στιχία ότι κοπέλα πασχί από κάτι να γίνη ελενχος ολλα τα αλλά τα ακούω βερεσε  
Τωρα λες μαλακιες και το ξερεις
Πως ειναι δυνατον να ξερει ο καθενας μανταμ, τι εχει η καθεμια εκει μεσα ?
Αφου οπως λες εσυ η ιδια, ουτε εσεις δεν ξερετε με τι εχετε να κανετε και πιο πανω μου λες και το θεικο, απεξω απεξω, οτι θα εκανες λογικα τα κλειστα ματια σε τετοιο ενδεχομενο....
Μην τρελαθουμε κιολας ....

Ειπες πας για υπνο ..... Ονειρα γλυκα ..... Μην απαντας αλλο γιατι εκτιθεσαι !!!!!!!!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.088
Πόντοι
22.266
δεν υποβιάζω κανέναν πάντα μιλάω για μένα κ το μαγαζί μου από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω το τη κάνει ο διπλανός μου γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμε με κανέναν από αυτούς ...
έχω μαλωση κ με την διεφνηση υγίας κ στο αφροδισίων κ για τα μαγαζιά που λιτουργούν χωρίς αδιές ,άκρη δεν έβγαλα κ κάπου λες να πάτε να πνιγίτε κιτάω να είμαι ένταξη στην δουλιά μου κ τπτ αλο
μαζι σου που να βγαλεις ακρη με δημοσιους
και εξαλλου δεν εισαι ντεντεκτιβ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Τωρα λες μαλακιες και το ξερεις
Πως ειναι δυνατον να ξερει ο καθενας μανταμ, τι εχει η καθεμια εκει μεσα ?
Αφου οπως λες εσυ η ιδια, ουτε εσεις δεν ξερετε με τι εχετε να κανετε και πιο πανω μου λες και το θεικο, απεξω απεξω, οτι θα εκανες λογικα τα κλειστα ματια σε τετοιο ενδεχομενο....
Μην τρελαθουμε κιολας ....

Ειπες πας για υπνο ..... Ονειρα γλυκα ..... Μην απαντας αλλο γιατι εκτιθεσαι !!!!!!!!!!!
είπα κάπου εδώ μέσα ότι κάνω τα κλειστά μάτια ?

κ αυτός που ανήξε το θέμα για να το ανίξει άρα κάτι ξερή η απλά κουβέντα να γίνετε ?

όσο για μένα   ποτέ δεν έκανα την πάπια σε κανέναν όταν με ρώτησαν κάτι σοβαρό

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
δεν παιζει να ναι κανας χονδρεμπορας καποτας,καμια ελλεεινιδα, η κανα τρολλ αυτος που ανοιξε το θρεντ?επειδη εχουμε πηξει στις σοβαρες καταγγελιεσ το λεω  :think:
μονο παιζει; Σαββατο βραδυ ,βαρεμαρα,νεο νικ και σπαμε πλακα με τις αντιδρασεις του κοσμου.δλδ τοσο πολυ στεναχωρια που σχολασε Παρασκευη μεσημερι απο την εργασια του ,που τα βλεπει ολα αυτα  και Σαββατο βραδυ ανεβασε το ποστ και μετα καμια συμετοχη   :jerking:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..
Δεν μας προστατευεις λέγοντας τα εδω...Η μιση αληθεια μερικες φορες ειναι χειροτερη.
Ευχαριστούμε βεβαια, αλλα, στον προϊστάμενο σου πηγες?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ρε παιδια αμα ξερω μια γυναικα η οποια ειναι φορεας του aids και εκδιδετε αμα παω και της κανω μυνηση θα την χωσουνε μεσα η θα αφεθει ελευθερη να συνεχισει το εργο της και θα της ορισουνε δικαστηριο μετα απο 2-3 χρονια :huh: :huh: :boobies:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.

1. Αυτα τα ανεφερες στον προισταμενο-υπευθυνο σου?
Αν οχι, γιατι?
Αν ναι, τι σου ειπε?

2. Εδω δεν προστατευεις κανενα. Αν το πας μεσω της δουλειας σου ομως μπορει να προστατεψεις πολλους.

3. Αρχιδια ορκος ειναι αυτος του Ιπποκρατη τυπε. Πιο ψευτικος κι απο την ορκομωσια στον στρατο και την προσευχη τα πρωινα σε γυμνασια-λυκεια.
Γαμα τον ορκο. Με τον ευατο σου να εισαι σωστος.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες διαβασα όλο το θέμα και έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ....Συμφωνώ απολυτα με τον axaxouxa στις τοποθετήσεις του περί "ευθύνης"...Και κάτι τελευταίο...Ίσως μου τα χώσουν αλλα έχω την άποψη οτι καλύτερα city-tourια παρά πιάτσα/στούντιο/μπουρδέλα....Έχουν αγριέψει τα πράγματα...

Υ.Γ.:συγχαρητήρια στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παίδες διαβασα όλο το θέμα και έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ....Συμφωνώ απολυτα με τον axaxouxa στις τοποθετήσεις του περί "ευθύνης"...Και κάτι τελευταίο...Ίσως μου τα χώσουν αλλα έχω την άποψη οτι καλύτερα city-tourια παρά πιάτσα/στούντιο/μπουρδέλα....Έχουν αγριέψει τα πράγματα...

Υ.Γ.:συγχαρητήρια στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα!
Τυπε τα σιτυτουρια που λες, νομίζεις ειναι καλύτερα  ? :2funny:

Μην πάμε το θέμα και στα μασατζιδικα που ακούγονται, χωρίς ταμπέλες και που για να μπεις εκεί, θες και συστάσεις ( σύμφωνα με τα όσα διαβαζω εδώ)....

Κι εκεί φαντάζομαι θα έχει πολλά λαυρακια πάλι.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.088
Πόντοι
22.266
Τυπε τα σιτυτουρια που λες, νομίζεις ειναι καλύτερα  ? :2funny:

Μην πάμε το θέμα και στα μασατζιδικα που ακούγονται, χωρίς ταμπέλες και που για να μπεις εκεί, θες και συστάσεις ( σύμφωνα με τα όσα διαβαζω εδώ)....

Κι εκεί φαντάζομαι θα έχει πολλά λαυρακια πάλι.....
ta στιττουρονια ειναι πιο επικυνδηνα διοτι δεν κανουν ολα ελεγχους αλλα και τα νομιμα ντελα επισης πρεπει καθε τεταρτη οι κοπελες να περναν γιατρο αλλα καμια τους δεν ξυπνα και ετσι πανε καθε 2 τεταρτης η μπορει και καθε 3,4 τεταρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κΑΙ Ας ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΗ
επισης για το παληκαρι καλο ειναι που το πεταξε σε εμας μπας και συνειδητιποιεισουμε το δυσκολο αυτο σπορ τι εστι αλλα καλο ειναι να ενημερωσει φυσικα και τον προισταμενο του
τωρα αν τρολλαρει δεν νομιζω διοτι τα επιβεβαιωνω και εγω που αν ακι με νικναιμ εδω μεσα καποιος απο την περιοχη μου αν διαβασει τα ποστ μου ισως καταλαβει ποιος ειμαι!!!!
γινινται αυτα στα ιατρεια με ανταλλαγη κυριως ουρων στις κοπελες διοτι αρκετες απο ευτες κανουν μπαφους και δεν θελουν να τους παρουν την αδεια οι υγειον. αρχες!!!!!
αυτο που μπορουμε εμεις να κανουμε ειναι να προσεχουμε και αν και λατρεις ολοι τον ακαπο τσιμπουκιων ακομα και ακει θελει προσοχη!!!!!!!!
αλλα μηπως και καποιες διεστραμενες απαιτησεις δικες μας οπως ακαποτο ακομα και γαμησει ειναι και αυτες υπευθηνες!!!!!!!!!!!!!!!!??
εχουμε και εμεις ευθηνη νομιζω στο ελαχιστα βεβαια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom