Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Η τρελα δεν εχει σημασια ? :S

Αν ειναι τρελη η αλλη, η διανοητικως καθυστερημενη, τοτε μιλαμε για εξαναγκασμο και κατα συνεπεια βιασμο κατ εξακολουθηση αν δεν εχει πληρη επιγνωση του τι κανει....  :headbang:

Οτι θελετε λετε μωρε ?  :tickedoff:
λλες δεν καταλαβαινουν τι κανουν και μην γελασεις διοτι λογω ελλειπους νοημοσυνης καποιοι επιτειδιοι τις εκμεταλευονται
αλλε ειναι ψυχικα διαταραγμενες και παλι ο ψυχ τους δινει εγκριση

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κατσε ρε συ γιατι θα μας τρελανεις αποψε...δηλαδη μ'αυτο που γραφεις τωρα κι εφοσον λες οτι ξερεις πως γινεται,αρα η κοπελα που το κανει εχει σκοπιμοτητα να κρυψει κατι.
Αρα μας λες δηλαδη οτι ξερεις οτι στους οικους ανοχης της Θεσσαλονικης δουλευουν κοπελες με HIV και ηπατητιδα
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αλ σου δίνω τον λόγο μου ότι αν γνώριζα κάτι τετιο θα σου το έλεγα απλά λέω ότι μπόρι να γίνει όπως άκουσα και για μια κοπέλα πρόπερσι το καλοκαίρι ότι είχε hiv γιατι τη ακυρωσαν κ δούλευε στον δρόμο( προσωπικά δεν την ξέρω )  μίλησα σε άτομα εδώ κ με είπαν καλύτερα να μην λέω τπτ επιδη βλέπης είμαι μαγαζάτορας κ μπόρι μερική να το πάρουν αλιος
Επειδη εισαι μαγαζατορας πρεπει να προστατεψεις και την δουλεια σου και τους πελατες σου

Και δεν προστατευεις κανεναν οταν δεν μιλας !!!!!!!!!!!!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
βρε παιδιά 5 χρωνια έχω μαγαζί μια κοπέλα που να κάνει με το ζόρι αυτήν την δουλιά δεν γνώρισα 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λλες δεν καταλαβαινουν τι κανουν και μην γελασεις διοτι λογω ελλειπους νοημοσυνης καποιοι επιτειδιοι τις εκμεταλευονται
αλλε ειναι ψυχικα διαταραγμενες και παλι ο ψυχ τους δινει εγκριση
αυτο τυπε δεν ειναι κυκλωμα ....... δουλεμποριο και βουρκος ειναι  !!!!!!!!!!!  :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
όχι γίνεται στην σταυρούπολη στο τρελάδικο η σε καποιο κρατικό νοσοκομιο
στην θρακη δεν εχει τρελλαδικο και αναγκαζονται βγαινουν απο το νοισοκομειο οι ψυχ και ερχοναται στην αστυνομια σπανια εχω παει στο κρατικο νοσοκομειο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
πςςςςςςςςς τι σκεφτηκες κι εσυ τωρα......

Εδω πιασανε κοπελα σε μπουρδελο στο κεντρο της αθηνας με ειτζ και το ψιλοσκεπασανε σιγα σιγα.....
Ειδες καμια μαυρη να πιανεται για ελεγχο ? (αυτες εξαφανιστηκαν με το που ξεκινησαν οι ελεγχοι)
Ειδες κανενα μπουρδελο να κλεινει οριστικα ?
στην Αθηνα φιλε μου μπορει να εχει και 700 μπουρδελα που ξερω τι γινεται...
Στη Θεσσαλονικη που εχει ομως 35 ολα κι ολα και αυτα ειναι στην ουσια και ολα μαζι και σχετικα σε πολυ κεντρικο σημειο,και απο την αλλη ανα 6μηνο τρωνε και κυνηγητο γιατι υποτιθεται πρεπει να μεταφερθουν,ε ναι μου φαινεται αδιανοητο να συμβαινει κατι τοσο ακραιο και μην εχει γινει ενας μικρος χαμος δηλαδη...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Επειδη εισαι μαγαζατορας πρεπει να προστατεψεις και την δουλεια σου και τους πελατες σου

Και δεν προστατευεις κανεναν οταν δεν μιλας !!!!!!!!!!!!!!
το πεζοδρόμιο είναι επικίνδυνο και το ξέρουν όλοι για το μαγαζί φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ ( κ ας ακούω μπηχτές για τα φώτα στρώματα η ότι κάνω μέσα ) στο κάτω κάτω έχω κ διο τρις μαστόρους που περνούν συνεχια μεροκάματο από μένα κ βεβια έλληνες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
βρε παιδιά 5 χρωνια έχω μαγαζί μια κοπέλα που να κάνει με το ζόρι αυτήν την δουλιά δεν γνώρισα 
αμα κατεβω σαν πελατης καμια μερα θεσσαλονικη γιατι ζω βουλγαριο τον περισσοτεο καιρο θα σου δωσω και τηλ κοριτσιων που οχι αναγκαζονται αλλα  δεν μιλαν ουτε την γλωσσα τους λογω μειωμενης αντιλληψης και ομως δουλευοθν σε νομιμα μαγαζια απλα επειδη οι περισσοτεροι απο εμας δεν μπορουμε να συνενοηθουμε δεν μπορουμε να το καταλαβουμε!!!!!1

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αμα κατεβω σαν πελατης καμια μερα θεσσαλονικη γιατι ζω βουλγαριο τον περισσοτεο καιρο θα σου δωσω και τηλ κοριτσιων που οχι αναγκαζονται αλλα  δεν μιλαν ουτε την γλωσσα τους λογω μειωμενης αντιλληψης και ομως δουλευοθν σε νομιμα μαγαζια απλα επειδη οι περισσοτεροι απο εμας δεν μπορουμε να συνενοηθουμε δεν μπορουμε να το καταλαβουμε!!!!!1
Εσυ γιατι δεν το καταγγελεις τοτε αυτο ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυριο μεθαυριο θα πανε τα παιδια σας αν και οποτε κανετε, με τετοιες κοπελες με κινδυνο να κολλησουν τιποτα ....

Αυτα τουλαχιστον δεν τα υπολογιζετε καθολου ?

Τι σιχαματα εισαστε πια ρε γαμωτο εσεις ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Εσυ γιατι δεν το καταγγελεις τοτε αυτο ?
εμενα η δουελεια μου ειναι αλλη στην βουλγαρι ακαι αυτη ειναι δουλεια το ψυχ και οχι δικη μου
εξαλλου μη με κλαινε και οι δικοι μου
ειπαμε ακριβο και επικυνδηνο το χομπυ μας :grin: :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αυριο μεθαυριο θα πανε τα παιδια σας αν και οποτε κανετε, με τετοιες κοπελες με κινδυνο να κολλησουν τιποτα ....

Αυτα τουλαχιστον δεν τα υπολογιζετε καθολου ?

Τι σιχαματα εισαστε πια ρε γαμωτο εσεις ?
άκου μη τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και όσο το δημόσιο θα λαδώνετε αυτά θα γινουντε , το ψάρι λένε από το κεφάλι χαλάει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εμενα η δουελεια μου ειναι αλλη στην βουλγαρι ακαι αυτη ειναι δουλεια το ψυχ και οχι δικη μου
εξαλλου μη με κλαινε και οι δικοι μου
ειπαμε ακριβο και επικυνδηνο το χομπυ μας :grin: :grin:
Εφοσον δεν ειναι δικη σου δουλεια πως την κανεις εσυ τοτε ?

Βουλγαρια εργαζεσαι η Ελλαδα τελικα ?

Αν εργαζεσαι βουλγαρια τι δουλεια εχεις εδω ελλαδα ?

Η διαπλοκη παει συννεφο λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεφτα να βγαλουμε και ας πανε στο διαολο ολοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
άκου μη τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και όσο το δημόσιο θα λαδώνετε αυτά θα γινουντε , το ψάρι λένε από το κεφάλι χαλάει
Μα εσεις τα λετε μονοι σας, εγω σας βαζω στο τσουβαλι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο τον να το γνωστοποιησετε κανατε τιποτα αλλο ?
Καταγγειλατε το γεγονος αυτο καπου ?
Ενδιαφερθηκατε καθολου ?

Μην λεμε οτι θελουμε τωρα...... δεν κανει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
καλα αυτο τωρα ειναι η ευκολη απαντηση που κολλαει παντου...
Αμα εσυ ξερεις οτι γινεται τετοιο πραγμα στο διπλανο σου μαγαζι εχεις κι εσυ ευθυνη και ποσο μαλλον για εναν κλαδο σαν τον δικο σας.
Δεν ξερεις οτι αμα γινει το μπαμ θα παρει κι εσενα μαζι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom