Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
527
Πόντοι
7.135
Τόσο εύκολο είναι δηλαδή να κοροϊδέψουν τους γιατρούς;..

Και αφού ο φίλτατος γιατρός το κατάλαβε γιατί δεν έκανε το αυτονόητο, δηλαδή την δουλειά του και να τις βγάλει εκτός κυκλοφορίας, αλλά απλά έκανε ένα ποστ εδώ με το οποίο στοχοθετεί συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών;; Δηλαδή έτσι υπηρετείται ο "όρκος του Ιπποκράτη";;

Όλα αυτά μου φαίνονται ύποπτα, μπορεί όντως να έχουν έτσι τα πράγματα, μπορεί και να είναι μια κακοπροαίρετη προσπάθεια δυσφήμισης. Για την ώρα εγώ θα αποφύγω την συγκεκριμένη αλυσίδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
καποιες διεστραμενες απαιτησεις δικες μας οπως ακαποτο ακομα και γαμησει ειναι και αυτες υπευθηνες!!!!!!!!!!!!!!!!??
εχουμε και εμεις ευθηνη νομιζω στο ελαχιστα βεβαια
δηλαδη υπαρχουν ατομα που πανε σε πουτανα και ζητουν γαμισι χωρις καποτα; :headbang: :headbang: :headbang:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Αγαπητέ φίλε "dude33"  είδαμε καί τους εισαγγελείς ή τον εισαγγελέα που αμόλαρε ψιχούλα μου τους ληστές με τα καλάσνικωφ!!! Το κακό σε αυτή την χώρα δεν είναι οι πάρα πάνω αρρώστιες αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι-λειτουργοί-γραφειοκράτες. SERAPIS

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
δεν θα ξαναεγραφα στο φορουμ αυτο ποτε, αλλα με εριξει παρα πολυ αυτο το θεμα και επειδη οντος ετσι ειναι τα πραγματα θα σας φτιαξω ακομα ποιο πολυ..

αιμοδοσια λοιπον....στο αχεπα οπου δινω αιμα χρονια τωρα...δεν λειτουργει ο μοριακος ελεγχος τελευταια λογο ελειψης αντιδραστηριων..που σημαίνει οτι αν καποιος εχει προσβληθει απο κατι το παραθυρο ειναι αρκετα ποιο μεγαλο και οι πιθανοτητες να το μεταδοσει ποιο αμεσες (ερωτηματολογια κτλ ειναι μπουρδες παρα πολυ πανε απλα για εξεταση και οχι για εθελοντισμο..στο παρελθον εγινε σαλος με τετοιο περιστατικο που αιτια ηταν η μολυνση 2 ατομων με hiv)
κεντρο αναφορας aids βορειου ελλαδος..δεν υπαρχουν αντιδραστηρια για την εξεταση απο το δεκεμβριο toy 2012 μεχρι σημερα..ενα εργαστηριο με το ποιο συνχρονο εξοπλισμό  στην πολη και τα τελευταιας γενεας τεστ που γινονται ανώνυμα και δωρεαν....καλέστε αν θελετε στο 2310-999161 να το διασταυρώσετε και να πληροφορηθείτε.
στα δημοσια νοσοκομεια ισχυουν αυτα που λεει η αννα δυστυχώς λογο έλλειψης αντιδραστηρίων...και πανε σε εξωτερικες κλινικες πληρωνουν(οσες εχουν) απο την τσεπη τους τις εξετασερεις τους.
παμε τωρα στα ποιο σατανικα σεναρια..

ενας τυπος ειναι οροθετικος ετσι..προσφατα εχει κολλήσει(ποιο επικίνδυνο να το μεταδωσει μεσα στους πρωτους 2 μηνες αφου κόλλησε)..και βρισκει κοπελα που τον παιρνει ακαποτα...κολαει και η κοπελα,μεχρι να εντοπιστει θελει να περασουν με συμβατικο ελενχο αντισωμάτων μονο, 6 με 8 εδομαδες, με το το 4ης γενεας τεστ αντιγωνου-αντισωματων 4 εβδομαδες (το κεντρο αναφορας εδω λεει 20 μερες και μετα "") και αν κανει μοριακο μετα τις 11 μερες πραγμα που δεν γινεται, αρα στο πρωτο 15θυμερο που θα περασει γιατρους η ιεροδουλη θα βγει καθαρη...ισως και στο δευτερο..καντε τωρα τις πραξεις σας!
ομοια κατασταση και στα ακαποτα τσιμπουκια που πολυ τα θεωρουν ακινδυνα, ναι hiv να κολησεις απο ακαποτο ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο αλλα ολα τα αλλα τα παιρνεις ανετα τα παρασημα!!
λοιπον οταν το ιδιο το κρατος δεν δινει λεφτα στους ΟΚΑΝΑ για να περιθαλψουν τους τοξικομανεις που ειναι πλεον η νουμερο ενα ομαδα τετοιας λοιμωξης (εχουν περασει τους ομοφυλοφιλους τα τελευταια 2 χρονια) δεν δινει αντιδραστηρια στις δομες υγειας για να κανουν ελεχγους τι περιμενεις απο τις ιεροδουλες???
η ελλαδα ειναι η μονη χωρα απο το 2004 και  μετα που εχει τετοια ραγδαια αυξηση κρουσματων hiv λοιμωξης εχει τριπλασιαστεί ο ετησιος αριθμος, και γνωριζουν πολυ καλα οτι η αντιρετροικες αγωγες ειναι πανακριβες και πολλες φορες ειναι πανω απο το μισο σε κοστος ενος ετησιου προϋπολογισμού ενος νοσοκομείου.
αυτο λοιπον ειναι το κρατος που εχει καταντησει ετσι γιατι πολυ απλα (θα πάρετε και πολιτικο λογο τωρα) οι ελληνες ειναι κοτες!!! και φοβουνται και το μεγαλυτερο ποσοστο οταν ερχεται η ωρα τις καλπης βαζει την ουρα στα σκελια και ριχνει το αναμενόμενο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Μην πάμε το θέμα και στα μασατζιδικα που ακούγονται, χωρίς ταμπέλες και που για να μπεις εκεί, θες και συστάσεις ( σύμφωνα με τα όσα διαβαζω εδώ)....

Σιγά μη θες και συστατική επιστολή απ' τον πρύτανη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
δηλαδη υπαρχουν ατομα που πανε σε πουτανα και ζητουν γαμισι χωρις καποτα; :headbang: :headbang: :headbang:
"exo piasei na vgalei to prof. kai na prospa8isei na to xosei,h to spane me nixia kai kanoune ta eidia.ala se mena den pernane auta epidi to mhalo mou panta ekei einai kai tous elenxo sunexeia!!!"

Κατα λεξη απαντηση ιερόδουλης στο ερωτημα σου, σε ανυποπτο χρονο, πριν λιγους μηνες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"exo piasei na vgalei to prof. kai na prospa8isei na to xosei,h to spane me nixia kai kanoune ta eidia.ala se mena den pernane auta epidi to mhalo mou panta ekei einai kai tous elenxo sunexeia!!!"

Κατα λεξη απαντηση ιερόδουλης στο ερωτημα σου, σε ανυποπτο χρονο, πριν λιγους μηνες...
τυπε δηλαδη εχεις δει την πουτανα να προσπαθει να σπασει την καποτα με τα νυχια της ωστε να τον φαει ακαποτα ?

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Και για να κλεισω το θεμα απο μερια μου μιας και με διέκοψε η συνδεση και δεν ολοκλήρωσα, οσο αφορα τους οικους ανοχης θα πρεπει να εχουν αναρτημενες τις εξετασεις των κοριτσιων που εργαζονται σε αυτους με πληρη στοιχεια φωτογραφια με σφραγιδα κτλ (ονοματα δεν ειναι απαραίτητο για προσωπικους λογους)εφοσον φυσικα τους το επιβαλει το κρατος και τους κανει μια τετοια φορμα, οσες φυσικα θελουν και αισθανονται υπεύθυνες το κανουν απο μονες τους.

το μπαλακι βεβαια παει στους πελατες τωρα που ζηταν τα περιεργα..εκει η ευθυνη ειναι κοινωνική και αφορα ολους οσους ασκουν το σπορ, και εκει η ιεροδουλη πρεπει να διξει αν σεβεται πρωτα τον εαυτο της (δεν δουλευουν ολες για να αρρωστήσουν οταν θα αποσυρθούν, αλλες εχουν οικογενεια-παιδια κτλ)και μετα προς τον πελατη και να αρνηθει σε οτι ειναι επικυνδινο, και εδω η μεριμνα του κρατους παιζει ρολο.οπως επιβαλει στα καταστημα τα ταμπελακια με τις αποδείξεις μπορει να επιβαλει στους οικους ανοχης κατι αντίστοιχο με τις επικυνδινες συμπεριφορές κατα το σεξ απλο  εύκολο και κατανοητό.Οι ελεγχοι φυσικα δεν μπορει να ειναι δειγματολιπτηκη αλλα καθετη σε ολα τα μαγαζια και απο ατομα που γνωριζουν τα δεδομενα και οχι απλους μπατσους που περναν την ωρα τους.

το κυριότερο ομως ειναι αν σεβόμαστε εμεις τους εαυτους μας.
για αυτο σαν την καποτουλα σωστα περασμενη δεν εχει μαγκες!!!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
υ.γ άμα σπάσει- γλιστρήσει  τώρα κάνα προφυλακτικό σε κάνα μαγαζί να δεις πανικό.....μιλάω εκ πείρας πλέον

:o :o :o :o

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ!!!!

αντε καλο βολι σε οσους αντεξαν τα γεγονοντα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
όσον αφορά κονδυλωματα και γενικός ότι έχει σχέση με εκκριμα κ υγρά κοπέλας αυτές της εξετάσεις της κάνουμε στο αφροδισίων κ ε πιστέψτε με είναι πολύ αυστηρά αλά κ στην ουσία είναι κ μικρό το κακό γιατί ολλα αυτά θεραπεβοντε ( βεβαια με τις γυναικες σας θα έχετε πρόβλημα )
τα πιο σοβαρά είναι σύφιλη ηπατίτιδα και αιδς για σύφιλη μας κάνουν στο νοσοκομιο για τα αλλά δύο τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά κ αυτό γιατί το αφροδισίων δεν έχει αντιδραστήρια ,κανονικά βάση νομού όλες η εξετάσεις πρέπη να είναι από κρατικά νοσοκομία πριν την κρίση έτσι ήταν αλλά τώρα ζούμε ένα μπάχαλο γενικός

Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σοβαρό και σημαίνει ότι ενώ ο έλεγχος για τα λιγότερο σοβαρά (κονδυλώματα, χλαμύδια, κτλ) είναι αυστηρός, υπάρχει σοβαρό έλλειμμα ελέγχου στα πιο σοβαρά (AIDS, ηπατίτιδες, σύφιλη) εφόσον δέχονται αποτελέσματα εξετάσεων που διενεργούνται σε ιδιωτικά ιατρεία, όπου κανείς δε θα ελέγξει αν η κοπέλα που δίνει αίμα είναι αυτή που πραγματικά εκδίδεται. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε κοπέλα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον πελάτη ως εν δυνάμει φορέας αυτών των ασθενειών και πρέπει όλοι να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί από όσο ήμασταν ήδη (άλλωστε ακόμα και με τέλειους ελέγχους κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι μια κοπέλα ανά πάσα στιγμή δε μπορεί να έχει μολυνθεί με οποιοδήποτε τρόπο και να βρίσκεται στην περίοδο "παραθύρου" οπότε να μπορεί να μολύνει κάποιον). Βέβαια, με το προφυλακτικό οι πιθανότητες μετάδοσης είναι πρακτικά μηδενικές αλλά το ελεύθερο στοματικό κρύβει κάποιους (έστω πολύ μικρούς) κινδύνους.
Αν το αφροδισίων δεν έχει αντιδραστήρια για να κάνει αυτούς τους ελέγχους, αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα μπορούσε σχετικά εύκολα να παρακαμφθεί. Θα μπορούσαν είτε να παραπέμψουν τις κοπέλες σε άλλο κρατικό νοσοκομείο για αυτές τις εξετάσεις (όπου θα συστηνόταν μια επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας των εκδιδομένων και γενικά θα τηρούσε τις ίδιες διαδικασίες ελέγχου που τηρούνται και στο αφροδισίων), είτε (το πιο απλό και εύκολο) θα μπορούσαν να κάνουν τις αιμοληψίες στο αφροδισίων και να στέλνουν υπηρεσιακά τα δείγματα σε ένα άλλο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης.
Το ότι δε γίνεται κάτι από αυτά και επιτρέπουν στις εκδιδόμενες να προσκομίζουν αποτελέσματα ιδιωτικών εργαστηριών σημαίνει ότι κάποιοι από τους υπεύθυνους (Διεύθυνση Υγιεινής, ΚΕΕΛΠΝΟ, Υπουργείο Υγείας, δεν ξέρω ακριβώς ποιοι) παίζουν το πουλάκι τους  :jerking:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Καλησπέρα και καλή χρονιά

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..

Καλησπέρα mikahakinen

Όπως καταλαβαίνεις, ένα τέτοιο post από ένα καινούριο nickname είναι λογικό να αντιμετωπίζεται με δυσπιστία και σκεπτικισμό, καθώς θα μπορούσε να είναι είτε τρολάρισμα κάποιου ανόητου που θέλει να σπάσει πλάκα ή επιτηδευμένη κινδυνολογία κάποιου που θέλει να εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα (και αυτό το λέω επειδή με τα γραφόμενά σου ¨φωτογραφίζεις" 1-2 συγκεκριμένες αλυσίδες οίκων ανοχής).
Από την άλλη όμως, εάν όντως ισχύουν αυτά που γράφεις είναι λογικό ότι οποιοσδήποτε στη θέση σου θα έγραφε κατά αυτό τον τρόπο.
Με βάση το post σου δε μπορούμε ούτε να απορρίψουμε αυτά που λες ούτε και να τα πιστέψουμε. Εάν ισχύουν, τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να μιλήσεις με το διευθυντή σου ώστε να επικοινωνήσει αυτός με τις αρμόδιες αρχές.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις σεξουαλικές μας πρακτικές, γιατί ακόμη και ο τελειότερος έλεγχος δε μας εξασφαλίζει απόλυτα.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
εφοσον ισχυουν αυτα και το επιβεβαιώνω και εγω με δικη μου ερευνα στο παρελθόν τωρα για στοχοποιηση ιεροδουλων δεν εχω ιδεα, το θεμα ειναι να διορθωθει..εδω ομως σας λεω οτι τα ιδια τα νοσοκομεια στης αιμοδοσιες τους δεν εφαρμοζουν μοριακο ελεγχο που σημαινει οτι κινδυνεύει μεγαλυτερος αριθμος αθώων ανθρώπων, οταν γαμας τις δομες υγειας ειναι άμεσο αποτέλεσμα αυτό και φυσικα σε αυτο ξέρετε πολυ καλα ποιοι εχουν ευθύνη.Για να γινει κατι σε αυτο δυστοιχος θα πρεπει να υπαρξει γεγονος και αυτο ειναι το λυπηρο, η να μην παταει κανενας στα μπουρδελα μεχρι νεοτερας (εδω γελαμε, εφοσον ακουσα παλι με τα αυτια μου και ειδα με τα ματια μου τυπους να ζηταν ακαποτο σεξ...) το να κανετε καταγκελια στο αφροδισιων ισχυει το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα γινει κατι και αποτελεσματικά (οι έλεγχοι που γίνονται απο την αστυνομία εινια γελοιοι και επικίνδυνοι), ειμαι βεβαιος οτι αν βγει κλιμακιο του ΚΕΕΛΠΝΟ στης πιατσες και αρχησει τα rapid test θα πεσει πολυ κλαμα απο τους πελατες, οχι πως δεν εγινε στο παρελθον με τα κρουσματα στην αθηνα (απο 15 αιμοληψιες καθημερινα το κεντρο αναφορας εφτασε τις 40 εκεινο το διαστημα) οσες λοιπον θελουν να δουλευουν κατω απο αυτες τις αδιευκρίνιστες συνθήκες υγιεινής και να εχουν κοσμο στα μαγαζια τους πρεπει απο μονες τους με αξιόπιστο τρόπο να αποδεικνύουν οτι τηρούν τα δέοντα σε σχεση με τον αντίποδα που δεν μεριμνά.
το να συμβεί ακομα και στο προσεκτικό κατι (σπασιμο προφυλακτικου) ειναι πολυ πιθανόν αρα θα πρεπει να μην εχει τουλαχιστον για αρχη την υποψια οτι η κοπελα που συνευρέθηκε δεν ηταν υγιείς.
και για να μην στεναχωρισω την φιλη μου την αννα προσωπικά σε εμενα το εχει κανει μου εχει διξει εξετασεις του τότε αλλα και μετα απο 15 μερες οτι ειναι οκ αν και δεν υπηρχε λογος αλλα και μονο η κινηση αυτη σε βαζει σε ποιο ευχαριστη θεση, αυτο ομως δεν λεει κατι γιατι μας ενδιαφερει το συνολο και επειδή ολοι γυρνανε παντου γυρναει και το μικροβιο παντου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom