Τόσο εύκολο είναι δηλαδή να κοροϊδέψουν τους γιατρούς;..
Και αφού ο φίλτατος γιατρός το κατάλαβε γιατί δεν έκανε το αυτονόητο, δηλαδή την δουλειά του και να τις βγάλει εκτός κυκλοφορίας, αλλά απλά έκανε ένα ποστ εδώ με το οποίο στοχοθετεί συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών;; Δηλαδή έτσι υπηρετείται ο "όρκος του Ιπποκράτη";;
Όλα αυτά μου φαίνονται ύποπτα, μπορεί όντως να έχουν έτσι τα πράγματα, μπορεί και να είναι μια κακοπροαίρετη προσπάθεια δυσφήμισης. Για την ώρα εγώ θα αποφύγω την συγκεκριμένη αλυσίδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Δεν ειναι η αλυσιδα μονο...
ας πουμε οτι ολα τα γεγονοτα που αναφερει ο θεματοδοτης ειναι αληθινα, και οτι μας προειδοποιει να αποφευγουμε την οδο Φριξου, Ν,Ουρανου και Κατεχακη
στην Φριξου υπαρχουν το 9, 13, 15, 14
στην Ν.Ουρανου το 1Α, 1Β, 26, τσοντα το Αχελωου
και κατεχακη μονο το 13
οποτε δεν φτανει να αποφυγεις μονο αυτα, αν λαβουμε υποψην τις κατηγοριες πρεπει να αποφυγεις και τα
Κοροβαγκου, Προμηθεους 19, Προμηθεους 25, Σαπφως 8, Κωλετη, τα τρυδυμα στην Τσουκαλα, Πετρου Ερημητη, και μερικα ακομα που μπορει να μου διαφευγουν διοτι τα μαγαζια αυτα ανταλασουν κοπελες.
Τελος η γνωμη μου ειναι οτι ολο το θεμα ειναι μουφα, αυτο γινετε κατα καιρους, καποιος δουλευει καλα, καποιο οχι και για αυτο γινετε ολο αυτο...και κατασυμπτωση οι κατηγοριες αφορουν μαγαζια που δουλευουν καλα, και εχουν δυνατες κοπελες. ;)