Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Ακούστηκαν πολλα αυτα τα δυο βραδια.
Δυστυχως οχι απ αυτον που άνοιξε το θεμα. Εριξε δυο βομβες κι εξαφανιστηκε.
Μιλησε για το θεμα ισχυρίζεται και στον προϊστάμενο του και στα ΜΜΕ.
Κι αντε, ο πρωτος ειναι πουλημενος, τα ΜΜΕ ομως???
Αν θες να βοηθήσεις οπως λες στο πρωτο σου post, δεν λες οτι εχουν προβλημα τέσσερις κοπελες, αλλα ποιες τεσσερεις.
Κι αν κινδυνεύεις, σου προταθηκε σημερα κατι αλλο απ την la femme.
Ο λογος σου ηταν πειστικος, η υποστήριξη ελλειπης.

Εν πάσει περιπτώσει, γραφτηκαν και σοβαρα πραγματα σ αυτες τις σελιδες για το πως γινονται οι εξετάσεις.
Για το οτι ΔΕΝ γινονται δηλαδη οπως πρέπει!
Ειμαστε μεγαλα παιδια, κι ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του!
Κριμα. Νόμιζα οτι στην πολη μας τηρουνταν ο νομος...αλλα τελειωσαν τα αντιδραστηρια...

Οπως ειπες γραφτηκαν και μερικες αληθειες...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Συνημμένα

• Maska gyalia prostasias.png
    Maska gyalia prostasias.png
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 65

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα και καλή χρονιά

Καλη χρονια :)
Προσωπικα σ ευχαριστω για την υπενθυμηση , καλα εκανες και ανερτησες το κειμενο το οποιο ακομη και επιτηδες να ηθελες να γραψεις ψεματα
δε γινετε , στην Ελλαδα ζουμε και ξερουμε οτι τα ποιο επικινδυνα μπουρδελα δεν εχουν λαμπακι απ εξω και οι πουτανες εντος φορανε γραβατες .
θα χαρω να μαθω οτι το θεμα προχωρησε και εγινε καταγγελια σε επισημους φορεις , η εστω οτι αναρτηθηκε και σε αλλους ιστοτοπους .
ας μη ξεχναμε οτι στον παρον η πλειοψηφια ειναι ρισκαδορικα αγορια και μη νομιζεις οτι ιδρωσε το αυτι τους.

Τι προτιθεσαι να κανεις λοιπον τιμωντας το καθηκον και τον ορκο σου και τι ειδους βοηθεια νομιζεις οτι χρειαζεσαι απο τους εδω αναγνωστες ? :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπουρδελοφιλοσοφωντας ...

Οπως ελεγε και μεγαλος ρητωρ και ειδικος εταιρολογος στην αρχαιοτητα .  Ο τολμών νικά !
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=463979;image[/img[/URL]]
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται με αλλα λογια  ...

Η ασφαλεια ειναι θεμα του καθενος και οχι των υπηρεσιων ,οι οποιες φυσικα πρεπει να υπαρχουν και να λειτουργουν σωστα , ομως  δεν αρκουν
Εαν παει καποιος  και γλυφει μουνια , κωλους , αμασχαλες , χερουλια , η οτι αλλο βιτσιο εχει ο καθενας (προβλημα - δικαιωμα του) ,
σιγουρα εκτιθεται σε κινδυνους και ρισκαρει αφου ακομη και καθε πρωι να περναει απο βιοχημικο θαλαμο απολυμανσης η καθε κορασιδα ,
πολυ απλα καλαει κατι απ τον προηγουμενο και στο φερνει , φρεσκο φρεσκο μαλιστα . (Τα στατιστικα παντως , ανεπισημα , ειναι με τους τολμηρους)
Επισης υπαρχουν και οι εκτος οικων ανοχης εκδοδομενες κορασιδες , οι οποιες πιθανον να μην να εχουν ουτε καν ταυτοτητα , ποσο μαλλον ιατρικα εγγραφα
οι πελατες ειναι οι ιδιοι , οποτε εχουμε αλλο ενα κενο ασφαλειας στο ηδη τρυπιο συστημαααα .

Ο Τολμων Κολλά λοιπον ! Οπως θα ελεγε και ο πουταναγορας . Ασχετα με το αν λειτουργουν η οχι οι μηχανισμοι .
( Ο ατυχος μονο , ο τυχερος οχι . Για τους ατυχους διαθετουμε και μπουρδελοφορο παντως )

[move][img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=463988;image[/move[/URL]]

Επισκέπτης
Εγω μια κοπελα σκευτομαι.. και λεω αν ισχυουν αυτα που εγραψε ο θεματοθετης, αυτη ανετα θα μπορουσε να ηταν στης κοπελες που λεει. Οπως ανετα θα μπορουσε να αποτελει και στοχο τον αλλων μαγαζιων λογο της πολυς δουλειας που εχει.
Δυστυχως για εμας ομως ζουμε στην ΕΛΛΑΔΑ και ολα ειναι πιθανα και ακρη δεν θα βγαλουμε ποτε με αυτα τα θεματα. :(

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281

δεν ειναι ψεματα παιδια εκατο φορες δεν θα το λεμε, οπως λεει και ο jo οποιος ρισκάρει ας ρισκάρει οποιος ομως δεν θελει να ρισκάρει ας ζητάει και να το ψάχνει.
οι κοπελες που συμπεριφερονται επικυνδηνα ναι μεν εχουν ευκαιριακή πελατια αλλα σιγουρα καποια στιγμη αυτο θα σταματήσει με οχι καλος τέλος, αυτες που συμπεριφερονται επαγγελματικά και τηρουν τους κανονες υγιεινής θα μείνουν και θα ζουν απροβλημάτιστα
(αυτο εύχομαι και στην φιλη μου την αννα...αν και τις ειπα να κοψει τα ακαποτα καποια στιγμή)
προσωπικα δεν με αφορα πλεον το θεμα αλλα επειδη ολα γυριζουν γυρω μας σαν τελευταιο μυνημα μου θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σε ολους και ιδιαιτερα στους εχωντες υποχρεωσεις στην ζωη να προσέχουν παντα γιατι το θεμα αυτο τα τελευταια 2 χρονια ειναι "ακαποτο" εντελώς!

γαμάτε γιατι χανόμαστε αλλα να παραμένουμε και υγιείς

Επισκέπτης
Καλησπέρα
Καταρχήν χαίρομαι με την καχυποψία μερικών αναγνωστών του forum,(για τα λάθη κατηγορείστε τον δαίμον του τυπογραφείου η μάλλον του MS)Η ίδια καχυποψία οδήγησε έμενα να ανακαλύψω το καταγγελθέν γεγονός.
Μερικοί  ανέφεραν ότι αντιπροσωπεύω κάποια μαγαζιά και θέλω να βλάψω κάποια αλλα.Θα μπορουσα να απαντησω με τις κλασικες σάχλες που βλέπουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να πω ότι αυτοί αντιπροσωπεύουν τα αντίστοιχα άλλα μαγαζια.Γιατι ως κλασικοί Έλληνες πρέπει πάντα να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση?
Ένας αναγνώστης έγραψε ότι οι κοπέλες που δουλεύουν στην περιοχή που αναφέρω εργάζονται επίσης σε ένα σωρό άλλα μαγαζιά…Εγώ ανέφερα όποια πληροφορία είχα από έγγραφα και από τις ίδιες τις κοπέλες.
Όσον αφορά τα ΜΜΕ αυτά έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα όπως η λίστα λαγκαρντ αλλά περισσότερο νομίζω δεν ασχολήθηκαν επειδή το θέμα έχει ειπωθεί με την περίπτωση της Αθήνας και τον HIV και δεν είναι πλέον επικαιρο ώστε να ξοδευτεί ο πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος.
Στην περίπτωση του κρατικού μηχανισμου,αυτος έπρεπε να κινηθεί ταχύτατα και να ελέγξει όλες τις κοπέλες σε δημόσια νοσοκομεία από τα οποία λείπουν τα απαραίτητα μέσα για να γίνει ο έλεγχος λόγο οικονομικής δυσπραγίας…
Ήταν τόσο μεγάλο το λάθος μου που δημοσιοποίησα ένα γεγονός σε ένα forum το οποίο έχει άμεση σχέση με την  καταγγελία?Οπότε πρέπει να προστατέψει ο καθένας (και όποιος θέλει) τον εαυτό του.
Οπως εχω ξαναπεί τα ονόματα απο τις κοπέλες δεν μπορώ να τα δημοσιέυσω.Δεν το κάνω για ευνόητους λόγους και περισσότερο επειδή δεν θέλω να εκθέσω τις κοπέλες επειδή πιστευω οτι δεν φταίνε αυτές.Κανένας άνθρωπος θεωρώ δεν βάζει την υγεία του πάνω απο το χρήμα.Είμαι σίγουρος οτι δέχονται πίεση απο τους ιδιοκτήτες ώστε να συνεχίσει το κατάστημα να παράγει κέρδος..
Υπάρχει και η περίπτωση κάποια κοπέλα να μην έχει χρήματα ωστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις-θεραπεία ,πχ στην περίπτωση της Ηπατίτιδας την εξέταση DNA δεν την καλύπτει πλέον ο ασφαλιστικός φορέας(εξέταση DNA 135 euro)και για μια κοπέλα που δίνει τα μισά χρήματα στον ιδιοκτήτη και τα αλλα μισά στον μαστρωπό ειναι ενα θέμα...
Κάποιος ανέφερε ότι τα παιδιά δεν φοβούνται και ρισκαρουν..Όπως ξαναείπα ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία του.Και εγώ τρέχω με το αυτοκίνητο μου αλλά τουλάχιστον φορώ πάντα ζώνη και το κάνω εκεί που δεν  ενέχει  κίνδυνος για εμένα και τους συνανθρώπους μου.
Η δική μου συμβουλή είναι πάντα χρήση προφυλακτικού (ακόμη και στο στοματικό έρωτα) και αποφυγή του στοματικού γενικά.

Επισκέπτης
Καλησπέρα
Καταρχήν χαίρομαι με την καχυποψία μερικών αναγνωστών του forum,(για τα λάθη κατηγορείστε τον δαίμον του τυπογραφείου η μάλλον του MS)Η ίδια καχυποψία οδήγησε έμενα να ανακαλύψω το καταγγελθέν γεγονός.
Μερικοί  ανέφεραν ότι αντιπροσωπεύω κάποια μαγαζιά και θέλω να βλάψω κάποια αλλα.Θα μπορουσα να απαντησω με τις κλασικες σάχλες που βλέπουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να πω ότι αυτοί αντιπροσωπεύουν τα αντίστοιχα άλλα μαγαζια.Γιατι ως κλασικοί Έλληνες πρέπει πάντα να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση?
Ένας αναγνώστης έγραψε ότι οι κοπέλες που δουλεύουν στην περιοχή που αναφέρω εργάζονται επίσης σε ένα σωρό άλλα μαγαζιά…Εγώ ανέφερα όποια πληροφορία είχα από έγγραφα και από τις ίδιες τις κοπέλες.
Όσον αφορά τα ΜΜΕ αυτά έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα όπως η λίστα λαγκαρντ αλλά περισσότερο νομίζω δεν ασχολήθηκαν επειδή το θέμα έχει ειπωθεί με την περίπτωση της Αθήνας και τον HIV και δεν είναι πλέον επικαιρο ώστε να ξοδευτεί ο πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος.
Στην περίπτωση του κρατικού μηχανισμου,αυτος έπρεπε να κινηθεί ταχύτατα και να ελέγξει όλες τις κοπέλες σε δημόσια νοσοκομεία από τα οποία λείπουν τα απαραίτητα μέσα για να γίνει ο έλεγχος λόγο οικονομικής δυσπραγίας…
Ήταν τόσο μεγάλο το λάθος μου που δημοσιοποίησα ένα γεγονός σε ένα forum το οποίο έχει άμεση σχέση με την  καταγγελία?Οπότε πρέπει να προστατέψει ο καθένας (και όποιος θέλει) τον εαυτό του.
Οπως εχω ξαναπεί τα ονόματα απο τις κοπέλες δεν μπορώ να τα δημοσιέυσω.Δεν το κάνω για ευνόητους λόγους και περισσότερο επειδή δεν θέλω να εκθέσω τις κοπέλες επειδή πιστευω οτι δεν φταίνε αυτές.Κανένας άνθρωπος θεωρώ δεν βάζει την υγεία του πάνω απο το χρήμα.Είμαι σίγουρος οτι δέχονται πίεση απο τους ιδιοκτήτες ώστε να συνεχίσει το κατάστημα να παράγει κέρδος..
Υπάρχει και η περίπτωση κάποια κοπέλα να μην έχει χρήματα ωστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις-θεραπεία ,πχ στην περίπτωση της Ηπατίτιδας την εξέταση DNA δεν την καλύπτει πλέον ο ασφαλιστικός φορέας(εξέταση DNA 135 euro)και για μια κοπέλα που δίνει τα μισά χρήματα στον ιδιοκτήτη και τα αλλα μισά στον μαστρωπό ειναι ενα θέμα...
Κάποιος ανέφερε ότι τα παιδιά δεν φοβούνται και ρισκαρουν..Όπως ξαναείπα ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία του.Και εγώ τρέχω με το αυτοκίνητο μου αλλά τουλάχιστον φορώ πάντα ζώνη και το κάνω εκεί που δεν  ενέχει  κίνδυνος για εμένα και τους συνανθρώπους μου.
Η δική μου συμβουλή είναι πάντα χρήση προφυλακτικού (ακόμη και στο στοματικό έρωτα) και αποφυγή του στοματικού γενικά.
Αν θελεις πεσμου σε (ΡΜ) τα ονοματα απο τις κοπελες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
mikahakinen δεν κανουν ελεγχο ταυτοπροσωπιας ??μου φαινεται λιγο δυσκολο να πηγαινει οποιος γουσταρει κ να δινει αιμα για τετοιου ειδους ελεγχους////

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια διαβασα το θεμα και σοκαρίστικα αρχικα αλλα μετα απο λιγο συνειδιτοποιοντας που ζω ηρεμησα....θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ευρωπαικη χωρα αλλα δεν ειμαστε,θελουμε να εχουμε ευρωπαικο συστημα υγειας αλλα δεν εχουμε,θελουμε ευρωπαικη μορφωση,αστυνομευση,μισθους,δρομους,πολιτικους...μπλα μπλα μπλα...αλλα δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε για πολυ καιρο πιστευω....
η ελληνικη πραγματικοτητα χτυπησε και εδω...να μου πειτε τα μπουρδελα θα μεινουν απεξω? εδω τους Ελληνες πολιτες-ασθενεις δεν προσεχουν θα προσεξουν τις ξενες?
Εγω λεω ενα μεγαλο μπραβο στο παλικαρι που τολμησε να αποκαλυψει ενα τετοιο κολπο.Σημασια δεν εχει ομως το μπραβο σημασια εχει να γινει κατι αμεσα.θα μου πειτε πως και απο ποιον? εδω ειναι τα δυσκολα..εχω ξαδελφη δασκαλα που κανει μαθημα σε σχολεια διχως θερμανση,το σχολειο δεν εχει καν κολλες Α4...Συγγενεις μου στο χωριο παιρνουν συνταξη ΟΓΑ 300 ευρω και πρεπει να βγαλουν τον μηνα.Στην οικογενεια μου δουλευει μονο ο ενας..ολοι σχεδον οι φιλοι μου ειναι ανεργοι...το κρατος παραπεει.ποιος θα ασχοληθει τωρα αν εκει στο λοιμωδων κανουν πουστιες με το αιμα και τα ουρα και δε ξερω εγω τι αλλο...
Παληκαρε εγω λεω να πεις εδω και τωρα τα ονοματα τους να τις διωξουμε μια για παντα τις καριολες που παιζουν με την υγεια μας!οπως λες και αυτες φουκαριαρες ειναι ,εχουν και τους νταβατζηδες απο πισω,κανονικα εκεινοι ειναι για ξυλο...γαμω το κρατος το μπουρδελο μου γαμω..
ΥΓ Βαρδαρης και παλι Βαρδαρης.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Παιδια διαβασα το θεμα και σοκαρίστικα αρχικα αλλα μετα απο λιγο συνειδιτοποιοντας που ζω ηρεμησα....θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ευρωπαικη χωρα αλλα δεν ειμαστε,θελουμε να εχουμε ευρωπαικο συστημα υγειας αλλα δεν εχουμε,θελουμε ευρωπαικη μορφωση,αστυνομευση,μισθους,δρομους,πολιτικους...μπλα μπλα μπλα...αλλα δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε για πολυ καιρο πιστευω....
η ελληνικη πραγματικοτητα χτυπησε και εδω...να μου πειτε τα μπουρδελα θα μεινουν απεξω? εδω τους Ελληνες πολιτες-ασθενεις δεν προσεχουν θα προσεξουν τις ξενες?
Εγω λεω ενα μεγαλο μπραβο στο παλικαρι που τολμησε να αποκαλυψει ενα τετοιο κολπο.Σημασια δεν εχει ομως το μπραβο σημασια εχει να γινει κατι αμεσα.θα μου πειτε πως και απο ποιον? εδω ειναι τα δυσκολα..εχω ξαδελφη δασκαλα που κανει μαθημα σε σχολεια διχως θερμανση,το σχολειο δεν εχει καν κολλες Α4...Συγγενεις μου στο χωριο παιρνουν συνταξη ΟΓΑ 300 ευρω και πρεπει να βγαλουν τον μηνα.Στην οικογενεια μου δουλευει μονο ο ενας..ολοι σχεδον οι φιλοι μου ειναι ανεργοι...το κρατος παραπεει.ποιος θα ασχοληθει τωρα αν εκει στο λοιμωδων κανουν πουστιες με το αιμα και τα ουρα και δε ξερω εγω τι αλλο...
Παληκαρε εγω λεω να πεις εδω και τωρα τα ονοματα τους να τις διωξουμε μια για παντα τις καριολες που παιζουν με την υγεια μας!οπως λες και αυτες φουκαριαρες ειναι ,εχουν και τους νταβατζηδες απο πισω,κανονικα εκεινοι ειναι για ξυλο...γαμω το κρατος το μπουρδελο μου γαμω..

Τι σε κανει να νωμιζεις οτι ο βαρδαρης ειναι καθαρος.???

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Τα συμπερασματα μου.
Οντως υποπτο το πρωτο και μοναδικο ποστ του χακινεν να ειναι για το θεμα.
Επισης υποπτο το οτι φωτογραφιζει συγκεκριμενη αλυσιδα. Το μυαλο πολλων πηγε και σε συγκεκριμενη κοπελα. Οταν στην πρωτη της φορα ειχε βρεθει ελλαδα ειχε σπασει το προφ μαζι της. Πιστεψτε με οτι ειμαι υγιης 100%. Ο δε τρομος στα ματια της μη την κολλησα κατι ηταν χαρακτηριστικος. Μετα απο πολυ καιρο ποτ ειχα ξαναπαει μαζι της και δε θυμοταν το σπασιμο και μονο στη συζητηση εδειξε ποσο πολυ τα φοβοταν μην κολλησει κατι.Θα μου πειτε τωρα γιατι κανει ακαποτα στοματικα .... Ελα ντε.κι αυτο το λεει καποιος που την κραζει για το και καλα ολο φευγω κι ολο μενω. Με προβληματιζει λοιπον η συγκεκριμενη φωτογραφηση αλυσιδας.
Παμε περακατω αν ειχε κολλησει κατι καποιος πιστεψτε με θα το μαθαιναμε. Τοσα χρονια δεν εχω ακουσει ποτε απο κανεναν και ξερω πολυ τρελοτς μπουρδελοαρηδες που κανουν ακρως επικινδυνα πραγματα να εχουν κολλησει κατι. Και απο εδω ξερουμε πανω κατω ποιοι ειναι οι κασκαντερ και πιστευω πως και αυτοι ειναι υγιεις.
Επομενο ζητημα που ορισμενους θα πρεπει να τους κανει να ειναι πιο πονηροι με τις καθε λογης γυναικες ειναι πως τωρα πρωτη φορα μας εξηγησε η αννα το πως γινονται οι εξετασεις. Κι εμενα αλ με πειραξε πολυ γιατι τη θεωρουσαμε ντομπρα. Τωρα πια τη θεωρω απλα καλυτερη απο τους αλλους.
Γενικα δε νομιζω πως τρεχει θεμα για καποιον απο εμας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα μπηκα απο το κινητο

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
sto τελος θα γαμαμε ειντζιαρες στα μπορντελα και θα λεμε και ευχαριστω πολυ :s&m_1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Τα συμπερασματα μου.
Οντως υποπτο το πρωτο και μοναδικο ποστ του χακινεν να ειναι για το θεμα.
Επισης υποπτο το οτι φωτογραφιζει συγκεκριμενη αλυσιδα. Το μυαλο πολλων πηγε και σε συγκεκριμενη κοπελα. Οταν στην πρωτη της φορα ειχε βρεθει ελλαδα ειχε σπασει το προφ μαζι της. Πιστεψτε με οτι ειμαι υγιης 100%. Ο δε τρομος στα ματια της μη την κολλησα κατι ηταν χαρακτηριστικος. Μετα απο πολυ καιρο ποτ ειχα ξαναπαει μαζι της και δε θυμοταν το σπασιμο και μονο στη συζητηση εδειξε ποσο πολυ τα φοβοταν μην κολλησει κατι.Θα μου πειτε τωρα γιατι κανει ακαποτα στοματικα .... Ελα ντε.κι αυτο το λεει καποιος που την κραζει για το και καλα ολο φευγω κι ολο μενω. Με προβληματιζει λοιπον η συγκεκριμενη φωτογραφηση αλυσιδας.
Παμε περακατω αν ειχε κολλησει κατι καποιος πιστεψτε με θα το μαθαιναμε. Τοσα χρονια δεν εχω ακουσει ποτε απο κανεναν και ξερω πολυ τρελοτς μπουρδελοαρηδες που κανουν ακρως επικινδυνα πραγματα να εχουν κολλησει κατι. Και απο εδω ξερουμε πανω κατω ποιοι ειναι οι κασκαντερ και πιστευω πως και αυτοι ειναι υγιεις.
Επομενο ζητημα που ορισμενους θα πρεπει να τους κανει να ειναι πιο πονηροι με τις καθε λογης γυναικες ειναι πως τωρα πρωτη φορα μας εξηγησε η αννα το πως γινονται οι εξετασεις. Κι εμενα αλ με πειραξε πολυ γιατι τη θεωρουσαμε ντομπρα. Τωρα πια τη θεωρω απλα καλυτερη απο τους αλλους.
Γενικα δε νομιζω πως τρεχει θεμα για καποιον απο εμας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα μπηκα απο το κινητο

Δεν ξερω με ποια κοπελα σου εσπασε η καποτα και δεν με ενδιαφερει, αλλα μια στο τοσο να ειναι ολα αυτα αληθη, τοσο καιρο οι μισοι απο την Σαλονικα που κανουν γλυφομουνια και ακαποτα θα ειχαν αρπαξει απο κατι...???? ...και πρωτοι πρωτοι δυνατα μελη αυτης.

Απο εκει και περα οπως υποθηκε ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε και ξερουμε που βαζουμε το πουλι μας.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Το ιδιο λεμε καραμαν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
και τι μας νοιαζουν ολα αυτα ρε μαστορα?...Και ο Βαρδαρης τι σχεση εχει?Το μητρικο μαγαζι των παραπανω υποπτων καταστηματων στο Βαρδαρη βρισκεται

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
το θεμα ειναι νεκρο 2-3 μερες μολις κανει ποστ ο mika εχουμε κινηση....που σημαίνει οτι καποιους τους εχει ταραξει το ζητημα.
λοιπον δικη μου προταστη στο mika
δωσε τα ονοματα και πρωτος εγω θα παω στο αφροδίσιων στην δελφων να κανω καταγκελια σαν πελατης.
να τελειώνει το ζητημα αυτο και αν εχουμε και αλλα τετοια να παιρνουν σειρα.
αν θελουμε να προστατεψουμε κοσμος, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα η φιλολογια 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μα εγω δεν καταλαβα τελικα ουτε απο την Αννα ουτε απο αυτον που ανοιξε το θεμα αν γνωριζουν περιστατικο ή αν μας ανελυσαν οτι θεωρητικα μπορει να γινει αυτο.
Θεωρητικα κι εγω μπορω να τραβηξω ρευμα απο τον γειτονα και να μην πληρωνω τη ΔΕΗ αλλα δε το κανω.Ενας μαλακας γειτονας που το εκανε πηρε φωτια το σπιτι του :jerking: :jerking:

Και στην τελικη αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μια αρρωστη κοπελα να στησει ολο αυτο το σεναριο προκειμενου ντε και καλα να δουλευει σε μπουρδελο,με κινδυνο ανα πασα στιγμη να παει φυλακη αν την πιασουν και να μη δουλευει ειτε στην πιατσα,ειτε σε μασατζιδικο,ειτε σε κωλομπαρο ειτε σπιτι της που ποτε κανεις δε θα ασχοληθει με την υγεια της.Διοτι ολοι καταλαβαινουμε οτι οι 60 κοπελες στα μπουρδελα της Θεσσαλονικης αποτελουν ενα πολυ μικρο ποσοστο των πραγματικα εκδιδομενων προσωπων της πολης

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
το θεμα ειναι νεκρο 2-3 μερες μολις κανει ποστ ο mika εχουμε κινηση....που σημαίνει οτι καποιους τους εχει ταραξει το ζητημα.
λοιπον δικη μου προταστη στο mika
δωσε τα ονοματα και πρωτος εγω θα παω στο αφροδίσιων στην δελφων να κανω καταγκελια σαν πελατης.
να τελειώνει το ζητημα
αυτο και αν εχουμε και αλλα τετοια να παιρνουν σειρα.
αν θελουμε να προστατεψουμε κοσμος, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα η φιλολογια 

και καταγγελια να κανεις και μηνυση να κανεις δεν γινετε τιποτα φιλε μου..συλαμβανετε παει αυτοφορο και μετα αφηνετε ελευθερη μεχρι να οριστει δικαστηριο σε 3-4 χρονια..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

:thumbsup:

Ρωτησες τον Ποκοχαντα ομως μπας και κανεις λαθος?  :think: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom