al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...
Διαβασα πολυ προσεχτικα το αρχικο μηνυμα του mikahakinen αλλα συνδυαζοντας το με τα μηνυματα της ιεροδουλου Αννας που ακολουθησαν διαπιστωσα οτι υπαρχει μια τρομερη αναντιστοιχια μεταξυ τους...και γαμω την πουτανα μου πως δεν εγινα εισαγγελεας,προεδρος Αρειου και τετοια απορω
Υπενθυμιζω οτι η ιεροδουλος Αννα ειναι υπαρκτο προσωπο και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και πολλοι ανθρωποι ακομα
Λεει λοιπον ο mikahakinen...
Λιγα μηνυματα παρακατω η ιεροδουλος Αννα λεει
Συμπερασματα...η μαρτυρια του γιατρου δεν ταιριαζει με αυτα που λεει η ιεροδουλος.
Με αυτα που λεει η Αννα εγω καταλαβαινω οτι η συφιλη και τα κονδυλωματα ελεγχονται στο νοσοκομειο και μαλιστα λεει οτι ειναι πολυ αυστηρα και αρα δεν μπορει να παρουσιαστει αλλο προσωπο στις εξετασεις.Ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον...
Ναι αλλα ο γιατρος που ανακαλυψε τις 'αρρωστες' κοπελες αναφερει οτι ειχαν συφιλη και κονδυλωματα και του παρουσιαστηκαν υγιεις στον επομενο ελεγχο
Ναι αλλα συμφωνα με τα λεγομενα της Αννας δε θα μπορουσαν να ειναι αλλες κοπελες στον επομενο ελεγχο υποδυομενες τις πρωτες,τις 'αρρωστες' δηλαδη...
Αρα δεδομενου οτι οι δυο αποψεις,του γιατρου και της ιεροδούλου,δε δενουν μεταξυ τους εγω συμπεραινω οτι ενας απο τους 2 μας ψιλοδουλευει ή δε τα ξερει καλα τα πραματα
Διαβασα πολυ προσεχτικα το αρχικο μηνυμα του mikahakinen αλλα συνδυαζοντας το με τα μηνυματα της ιεροδουλου Αννας που ακολουθησαν διαπιστωσα οτι υπαρχει μια τρομερη αναντιστοιχια μεταξυ τους...και γαμω την πουτανα μου πως δεν εγινα εισαγγελεας,προεδρος Αρειου και τετοια απορω
Υπενθυμιζω οτι η ιεροδουλος Αννα ειναι υπαρκτο προσωπο και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και πολλοι ανθρωποι ακομα
Λεει λοιπον ο mikahakinen...
Συφιλη,κονδυλωματα ΕΩΣ ΚΑΙ ηπατιτιδα...η φραση 'εως και' δειχνει οτι δεν ειναι και κατι πολυ συνηθισμενο μαλλον.Μενω ομως στη συφιλη και στα κονδυλωματα...Τον τελευταίο καιρό με τρόμο έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..
Λιγα μηνυματα παρακατω η ιεροδουλος Αννα λεει
εν μέρη έχει δίκιο στο αφροδισίων μας περνούν μόνο αίμα για σύφιλη όλα τα αλλά τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά που ποτέ δεν ζητάνε τα χαρτιά μας για να δουν αν όντος είμαστε εμείς αυτές
όσον αφορά κονδυλωματα και γενικός ότι έχει σχέση με εκκριμα κ υγρά κοπέλας αυτές της εξετάσεις της κάνουμε στο αφροδισίων κ ε πιστέψτε με είναι πολύ αυστηρά αλά κ στην ουσία είναι κ μικρό το κακό γιατί ολλα αυτά θεραπεβοντε ( βεβαια με τις γυναικες σας θα έχετε πρόβλημα )
τα πιο σοβαρά είναι σύφιλη ηπατίτιδα και αιδς για σύφιλη μας κάνουν στο νοσοκομιο για τα αλλά δύο τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά
Συμπερασματα...η μαρτυρια του γιατρου δεν ταιριαζει με αυτα που λεει η ιεροδουλος.
Με αυτα που λεει η Αννα εγω καταλαβαινω οτι η συφιλη και τα κονδυλωματα ελεγχονται στο νοσοκομειο και μαλιστα λεει οτι ειναι πολυ αυστηρα και αρα δεν μπορει να παρουσιαστει αλλο προσωπο στις εξετασεις.Ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον...
Ναι αλλα ο γιατρος που ανακαλυψε τις 'αρρωστες' κοπελες αναφερει οτι ειχαν συφιλη και κονδυλωματα και του παρουσιαστηκαν υγιεις στον επομενο ελεγχο
Ναι αλλα συμφωνα με τα λεγομενα της Αννας δε θα μπορουσαν να ειναι αλλες κοπελες στον επομενο ελεγχο υποδυομενες τις πρωτες,τις 'αρρωστες' δηλαδη...
Αρα δεδομενου οτι οι δυο αποψεις,του γιατρου και της ιεροδούλου,δε δενουν μεταξυ τους εγω συμπεραινω οτι ενας απο τους 2 μας ψιλοδουλευει ή δε τα ξερει καλα τα πραματα