Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...
Διαβασα πολυ προσεχτικα το αρχικο μηνυμα του mikahakinen αλλα συνδυαζοντας το με τα μηνυματα της ιεροδουλου Αννας που ακολουθησαν διαπιστωσα οτι υπαρχει μια τρομερη αναντιστοιχια μεταξυ τους...και γαμω την πουτανα μου πως δεν εγινα εισαγγελεας,προεδρος Αρειου και τετοια απορω :headbang: :headbang:
Υπενθυμιζω οτι η ιεροδουλος Αννα ειναι υπαρκτο προσωπο και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και πολλοι ανθρωποι ακομα

Λεει λοιπον ο mikahakinen...
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..
Συφιλη,κονδυλωματα ΕΩΣ ΚΑΙ ηπατιτιδα...η φραση 'εως και' δειχνει οτι δεν ειναι και κατι πολυ συνηθισμενο μαλλον.Μενω ομως στη συφιλη και στα κονδυλωματα...
Λιγα μηνυματα παρακατω η ιεροδουλος Αννα λεει

εν μέρη έχει δίκιο στο αφροδισίων μας περνούν μόνο αίμα για σύφιλη όλα τα αλλά τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά που ποτέ δεν ζητάνε τα χαρτιά μας για να δουν αν όντος είμαστε εμείς αυτές
όσον αφορά κονδυλωματα και γενικός ότι έχει σχέση με εκκριμα κ υγρά κοπέλας αυτές της εξετάσεις της κάνουμε στο αφροδισίων κ ε πιστέψτε με είναι πολύ αυστηρά αλά κ στην ουσία είναι κ μικρό το κακό γιατί ολλα αυτά θεραπεβοντε ( βεβαια με τις γυναικες σας θα έχετε πρόβλημα )
τα πιο σοβαρά είναι σύφιλη ηπατίτιδα και αιδς για σύφιλη μας κάνουν στο νοσοκομιο για τα αλλά δύο τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά

Συμπερασματα...η μαρτυρια του γιατρου δεν ταιριαζει με αυτα που λεει η ιεροδουλος.
Με αυτα που λεει η Αννα εγω καταλαβαινω οτι η συφιλη και τα κονδυλωματα ελεγχονται στο νοσοκομειο και μαλιστα λεει οτι ειναι πολυ αυστηρα και αρα δεν μπορει να παρουσιαστει αλλο προσωπο στις εξετασεις.Ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον...
Ναι αλλα ο γιατρος που ανακαλυψε τις 'αρρωστες' κοπελες αναφερει οτι ειχαν συφιλη και κονδυλωματα και του παρουσιαστηκαν υγιεις στον επομενο ελεγχο :think:
Ναι αλλα συμφωνα με τα λεγομενα της Αννας δε θα μπορουσαν να ειναι αλλες κοπελες στον επομενο ελεγχο υποδυομενες τις πρωτες,τις 'αρρωστες' δηλαδη...

Αρα δεδομενου οτι οι δυο αποψεις,του γιατρου και της ιεροδούλου,δε δενουν μεταξυ τους εγω συμπεραινω οτι ενας απο τους 2 μας ψιλοδουλευει ή δε τα ξερει καλα τα πραματα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κάποιος ανέφερε ότι τα παιδιά δεν φοβούνται και ρισκαρουν..

Εγω το ειπα αδερφε και ειναι αληθεια , το φορουμ αυτο ειναι γεματο  απο αιδοιογλυφτες που δε πτοουνται  :kissass:
Αν λοιπον πραγματικα νοιαζεσαι πες μας και που αλλου το δημοσιευσες προς ενημερωση του κοινου (και οχι μονο των 30 -40 αιδοιογλυφτων )
καθως και τι προτειθεσαι να κανεις , γιατι αν αρκεστηκες στο παρον θεμα συγνωμη αλλα μαλλον ανευθηνος εισαι  :-

Γεμισε ο τοπος Πουτανοκλωνους , μεχρι και  πανε εξετασεις πανε :grin:
Νομιζω πως ειναι απαραιτητο ενα τηλεφωνο στους Clonebusters  :cool2:
:2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν ειναι στημενο το θεμα οπως αναφερθηκε, πραγμα καθολου απιθανο εδω που τα λεμε,  δειχνει ποσο χαζοπουτανες ειναι μερικες  
που νομιζουν οτι κατηγοροντας καποιες θα φερουν τον κοσμο σε αλλες καθαρες γειτονιες , οπως αυτη του Βαρδαρη που αναφερθηκε  :rolleyes:
Πουθενα δεν λεει οτι απαγορευται να το κανουν ολες αυτο το κολπακι  οποτε η φραση "καθαρος βαρδαρης" μονο αν αναφαιρετε σε ανεμο στεκει   :2funny:
Εκει ρε τυπε  με τα ποντικια που κοβουν βολτες η λεπτοσπείρωση ειναι ποιο πιθανη παρα τα υπολοιπα   :2funny: Τι να κλασει η σιφυλη ?

Αν λοιπον καποιος ηθελε να θιξει καποιες κοπελες προς οφελος του λαθος τροπο βρηκε ( ανηθικο και ατιμο )
το οτι "πιαστηκαν" 3-4 δε σημαινει οτι δε το εχουν κανει κι αλλες  ουτε οτι δε θα το κανουν οποτε σαν μας λεει οτι δεν υπαρχει καθαρη πουτανα ειναι ...  :rolleyes:

Τρατζικ  :uglystupid:

Η δική μου συμβουλή είναι πάντα χρήση προφυλακτικού (ακόμη και στο στοματικό έρωτα) και αποφυγή του στοματικού γενικά.

Σ αυτο συμφωνει και ο Μητροπολίτης Πειραιώς  :priest:  «Επικίνδυνη και χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας»

»Καταδεικνύει όμως την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοσδότου ελευθερίας μας, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη
παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρήσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους
και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».

Αγνωστε φιλε ραλιστα ιατρε βρηκα λυση ! μπορεις να στειλεις τα στοιχεις που λες σε καποιον απο τους τοσους αρχοσχολους παπαδες  και ας κινησουν αυτοι τις οποιες διαδηκασιες  :dancing:
το ποιμνιον κυνδινευει απο μολυσμενες ελευθερων ηθων περιπεσουσες γυναις , βαρατε τις καμπανες  :2funny:

Σε παρακινω λοιπον να μην αφησεις ενα τοσο σημαντικο θεμα να βαλτωσει σε ενα φορουμ σαν αυτο , ακομη και πολλους αναγνωστες να εχει ( που δεν εχει )
τυποι σαν τον μπαμπα μου που τον βλεπω να στολιζετε , αρα για  καμια πουτανα ετοιμαζετε , δεν εχουν ιδεα του τι εχει συμβει !  :S
Κλεινωντας  παρακαλω να μας κρατας ενημερους για την εξελιξη του  :rolleyes:

Υγ ( τι θυμηθηκα τωρα !  :cheesy: )
Τωρα που σε βρηκαμε δε βαζεις ενα χερακι ρε συ ... Για εκεινες τις εξετασεις του kikas αν γινετε κανε κατι , δυο χρονια περιμενει το παιδι  :grin:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...
Διαβασα πολυ προσεχτικα το αρχικο μηνυμα του mikahakinen αλλα συνδυαζοντας το με τα μηνυματα της ιεροδουλου Αννας που ακολουθησαν διαπιστωσα οτι υπαρχει μια τρομερη αναντιστοιχια μεταξυ τους...και γαμω την πουτανα μου πως δεν εγινα εισαγγελεας,προεδρος Αρειου και τετοια απορω :headbang: :headbang:
Υπενθυμιζω οτι η ιεροδουλος Αννα ειναι υπαρκτο προσωπο και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και πολλοι ανθρωποι ακομα

Λεει λοιπον ο mikahakinen...Συφιλη,κονδυλωματα ΕΩΣ ΚΑΙ ηπατιτιδα...η φραση 'εως και' δειχνει οτι δεν ειναι και κατι πολυ συνηθισμενο μαλλον.Μενω ομως στη συφιλη και στα κονδυλωματα...

Συμπερασματα...η μαρτυρια του γιατρου δεν ταιριαζει με αυτα που λεει η ιεροδουλος.
Με αυτα που λεει η Αννα εγω καταλαβαινω οτι η συφιλη και τα κονδυλωματα ελεγχονται στο νοσοκομειο και μαλιστα λεει οτι ειναι πολυ αυστηρα και αρα δεν μπορει να παρουσιαστει αλλο προσωπο στις εξετασεις.Ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον...
Ναι αλλα ο γιατρος που ανακαλυψε τις 'αρρωστες' κοπελες αναφερει οτι ειχαν συφιλη και κονδυλωματα και του παρουσιαστηκαν υγιεις στον επομενο ελεγχο :think:
Ναι αλλα συμφωνα με τα λεγομενα της Αννας δε θα μπορουσαν να ειναι αλλες κοπελες στον επομενο ελεγχο υποδυομενες τις πρωτες,τις 'αρρωστες' δηλαδη...

Αρα δεδομενου οτι οι δυο αποψεις,του γιατρου και της ιεροδούλου,δε δενουν μεταξυ τους εγω συμπεραινω οτι ενας απο τους 2 μας ψιλοδουλευει ή δε τα ξερει καλα τα πραματα

Αυτο ακριβως σε λεει ο θεματοθετης φιλε μου.οτι βρεθηκαν κοπελες με συφιλη-κονδυλωματα και ηπατιτιδα και μετα στην επομενη εξεταση βρεθηκαν υγιεις.αρα μαλλον αυτος κραταει καποιο ειδους αρχειου με τις αρρωστες κοπελες.και μαλλον αυτες οι αρρωστιες θελουν τον χρονο τους να γιατρευτουν(δεν ειμαι γιατρος δεν ξερω ποσο χρονο θελουν)και οπως λεει η Αννα οι κοπελες πανε σε τακτα διαστηματα να ξανακανουν εξετασεις.οποτε αυτος οταν διαπιστωσε οτι ειναι καλο το αιμα που εδωσαν,την ψιλιαστικε..και οταν τις ρωτησε τι συμβαινει αυτες κανανε την παπια....επειδη ητανε αλλες κοπελές και οχι οι πραγματικοι ασθενεις..ΠΩ ΠΩ γαματο το κολπο τους ε??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτο ακριβως σε λεει ο θεματοθετης φιλε μου.οτι βρεθηκαν κοπελες με συφιλη-κονδυλωματα και ηπατιτιδα και μετα στην επομενη εξεταση βρεθηκαν υγιεις.αρα μαλλον αυτος κραταει καποιο ειδους αρχειου με τις αρρωστες κοπελες.και μαλλον αυτες οι αρρωστιες θελουν τον χρονο τους να γιατρευτουν(δεν ειμαι γιατρος δεν ξερω ποσο χρονο θελουν)και οπως λεει η Αννα οι κοπελες πανε σε τακτα διαστηματα να ξανακανουν εξετασεις.οποτε αυτος οταν διαπιστωσε οτι ειναι καλο το αιμα που εδωσαν,την ψιλιαστικε..και οταν τις ρωτησε τι συμβαινει αυτες κανανε την παπια....επειδη ητανε αλλες κοπελές και οχι οι πραγματικοι ασθενεις..ΠΩ ΠΩ γαματο το κολπο τους ε??
Kαι γιατι δεν στελνει ενα email/γραμμα  στον εισαγγελέα και στις εφημεριδες;

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αν διαβασεις λεει οτι το εκανε...που να σηκωθει μωρε τωρα ο εισαγγελεας...εχει να δει φλασακια,στικακια,usb, με τους πουτανιαριδες θα ασχοληθει??....ας προσεχουν αυτοι..
γενικα με την ψιλοπαρακμοιακοπαρανομια δεν ασχολουνται...ποσες παρανομες λεσχες εχει με ποκερ? ασχολουνται?οχι...σε λεει αστους να βγαλουν τα ματια τους αφου ειναι μαλακες...
μαλλον το ιδιο σκεφτονται και εδω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
που νομιζουν οτι κατηγοροντας καποιες θα φερουν τον κοσμο σε αλλες καθαρες γειτονιες , οπως αυτη του Βαρδαρη που αναφερθηκε  :rolleyes:
Πουθενα δεν λεει οτι απαγορευται να το κανουν ολες αυτο το κολπακι  οποτε η φραση "καθαρος βαρδαρης" μονο αν αναφαιρετε σε ανεμο στεκει   :2funny:
Εκει ρε τυπε  με τα ποντικια που κοβουν βολτες η λεπτοσπείρωση ειναι ποιο πιθανη παρα τα υπολοιπα   :2funny: Τι να κλασει η σιφυλη ?

Οχι ο βαρδαρης ειναι καθαρος ρεσυ... αν εξαιρεσεις οτι σε μερικα δεν ξερουν τι ειναι η σφουγγαριστρα ή το αποσμητικο χωρου, τι ειναι η συντηρηση κλιματιστικου ή το ζεστο νερο στον νυπτηρα, τι ειναι η αλαγη σεντονιου και ποιος ο ρολος της ψαθινης σκουπας εκτος του να ξεσκονιζεις τα σεντονια.!!!  :2funny:
Υπαρχουν και εξερεσεις ομως, πχ 1 στα 10...!!??  :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Οχι ο βαρδαρης ειναι καθαρος ρεσυ... αν εξαιρεσεις οτι σε μερικα δεν ξερουν τι ειναι η σφουγγαριστρα ή το αποσμητικο χωρου, τι ειναι η συντηρηση κλιματιστικου ή το ζεστο νερο στον νυπτηρα, τι ειναι η αλαγη σεντονιου και [size=14pt]ποιος ο ρολος της ψαθινης σκουπας εκτος του να ξεσκονιζεις τα σεντονια.!!![/size]  :2funny:
Υπαρχουν και εξερεσεις ομως, πχ 1 στα 10...!!??  :2funny:

Καντο πιο λιανά αρχηγέ μου να το μαθουμε και  οι υπόλοιποι!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Καντο πιο λιανά αρχηγέ μου να το μαθουμε και  οι υπόλοιποι!

Ωχχχ καταλαβα παλι ρεζιλι θα γινουμε.!!!  : :headbang:

Οι τσατσαδες στον βαρδαρη, σε πληοψηφια των σπιτιων, εχουν απο μια ψαθινη σκουπα, σαν αυτες που εχουνε στα χωρια και σκουπιζουν τις αυλες, σε μικρο μεγεθος ομως οχι μεγαλη, την εχουν και σε κοινη θεα, συνηθως στο σαλονακι, πανω σε κανα τραπεζακι ή κατω στο πατωμα ακουμπιζμενη στον τοιχο, οποτε οταν τελειωσει η κοπελα και φυγει ο πελατης, μπενει η τσατσα μεσα, τεζαρει το σεντονι και με την ψαθινη σκουπα ξεσκονιζει...στην ουσια διωχνει καμια πουτσοτριχα που εμεινε απο τον πελατη που μολις εφυγε...  :2funny:

Να μου πεις, καλο κανει...

URL]]

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
καταλαβες τι γραφω ρε φιλε?Για ξαναδιαβασε το λιγο προσεχτικα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωχχχ καταλαβα παλι ρεζιλι θα γινουμε.!!!  : :headbang:

Οι τσατσαδες στον βαρδαρη, σε πληοψηφια των σπιτιων, εχουν απο μια ψαθινη σκουπα, σαν αυτες που εχουνε στα χωρια και σκουπιζουν τις αυλες, σε μικρο μεγεθος ομως οχι μεγαλη, την εχουν και σε κοινη θεα, συνηθως στο σαλονακι, πανω σε κανα τραπεζακι ή κατω στο πατωμα ακουμπιζμενη στον τοιχο, οποτε οταν τελειωσει η κοπελα και φυγει ο πελατης, μπενει η τσατσα μεσα, τεζαρει το σεντονι και με την ψαθινη σκουπα ξεσκονιζει...στην ουσια διωχνει καμια πουτσοτριχα που εμεινε απο τον πελατη που μολις εφυγε...  :2funny:

Να μου πεις, καλο κανει...

http://[URL unfurl="true"]www.takataka.gr/Images/Products/Product176.Photo1.300x300.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Πολλες φορες απλα την κουνανε πανω απ το κρεβατι , κατι σαν αγιασμο πρεπει να κανουν  :2funny: Σαν τον παπα που αγιασε στον δρομο που τον πετυχα προχθες τα  Φωτα  ;D
Υπερ της καθαριοτος του σεντονίου δεηθωωμεεεεεεν  :priest: Βοηθησον δεσποτα να μη εχυσε σε καμια γωνια ο προηγουμενος  :priest:

Αυτο παντου γινετε φυσικα , οι ιδιες τεμπελογριες δουλευουν εδω κι εκει αλλωστε ... Να τα λεμε κι αυτα που και που  ;D
( Σαφως υποαρχουν και εξαιρεσεις , αλλα σεντονι εχω πολυυυυυυυ καιρο να δω να αλλαζετε )

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ανέφερα  στο αφροδισίων για αυτά που λέγονται εδώ μέσα για της κοπέλες κ καλά για συγκάλυψη ( όσον αφορά για εξετάσεις κ ελέγχους που περνάμε στο νοσοκομείο ) στην κοπέλα που είναι υπεύθυνη για μας ,η απάντηση που έλαβα είναι... (ας κάνει αυτός που τα λέει αυτά καταγγελία στο νοσοκομείο έστω κ ανώνυμη επειδή εγώ κάνω σωστά την δουλειά μου δεν έχω να φοβηθώ τπτ )

ύστερα είπα κάτι ότι για  AIDS κ ηπατίτιδα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά ( σε οποίο θέλουμε ) κ δεν ελέγχουν τα χαρτιά μας άρα πάντα θεωρητικά μπορεί όπια διποτε κοπέλα να δόση για άλλη, αλλά δεν νομίζω αν κάποια έχει έστω AIDS  να το αφήσουν έτσι το θέμα ,αυτό δεν το γνωρίζω το τη εντολές έχουν για τετοιες περίπτωσης...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΜΊΑ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΜΕ ΗΠΑΤΊΤΙΔΑ Η AIDS

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...

Λεει λοιπον ο mikahakinen...Συφιλη,κονδυλωματα ΕΩΣ ΚΑΙ ηπατιτιδα...η φραση 'εως και' δειχνει οτι δεν ειναι και κατι πολυ συνηθισμενο μαλλον.Μενω ομως στη συφιλη και στα κονδυλωματα...

στο αφροδισίων δεν μπορούμε να αλλαξουμε τις εξετάσεις για τη πρώτων μας ξέρουν, στο μικροβιολογικό τα ίδια άτομα δουλευουν πάντα ,κ πάμε με βιβλιάρια που έχει την φωτο μας ,κ θεωρετικά αν το πάμε ποσά άτομα λαδώνουν δλδ ?  αυτούς που μας περνούν αίμα ? αυτούς που το επεξεργαζόσουν ? αυτούς που μας ελέγχουν από κάτω ( κ είναι το λιγότερο δύο ) δλδ μιλαμε τουλάχιστον για 7 η 8 ατομα απο ποσο να περνουν απο πενηντα ευρω το λιγοτερο αρα δουλευει μονο για τουσ γιατρουσ ?κ να με διόρθωση καποιος από όσο ξέρω όταν υπάρχει άνθρωπος με σοβαρή αστενηα κ βάζει σε κίνδυνο το κοσμάκη ειναι ποινικό το θεμα και νομίζω κανένας ιατρικός όρκος δεν απαγορεύει να τους ξεσκεπάσει ...
κ κανένας μα κανένας γιατρός δεν γνωρίζει το που δουλευουμε εκτός αν είναι πελάτης της κοπελας βεβια έτσι

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Τα συμπερασματα μου.
Οντως υποπτο το πρωτο και μοναδικο ποστ του χακινεν να ειναι για το θεμα.
Επισης υποπτο το οτι φωτογραφιζει συγκεκριμενη αλυσιδα. Το μυαλο πολλων πηγε και σε συγκεκριμενη κοπελα. Οταν στην πρωτη της φορα ειχε βρεθει ελλαδα ειχε σπασει το προφ μαζι της. Πιστεψτε με οτι ειμαι υγιης 100%. Ο δε τρομος στα ματια της μη την κολλησα κατι ηταν χαρακτηριστικος. Μετα απο πολυ καιρο ποτ ειχα ξαναπαει μαζι της και δε θυμοταν το σπασιμο και μονο στη συζητηση εδειξε ποσο πολυ τα φοβοταν μην κολλησει κατι.Θα μου πειτε τωρα γιατι κανει ακαποτα στοματικα .... Ελα ντε.κι αυτο το λεει καποιος που την κραζει για το και καλα ολο φευγω κι ολο μενω. Με προβληματιζει λοιπον η συγκεκριμενη φωτογραφηση αλυσιδας.
Παμε περακατω αν ειχε κολλησει κατι καποιος πιστεψτε με θα το μαθαιναμε. Τοσα χρονια δεν εχω ακουσει ποτε απο κανεναν και ξερω πολυ τρελοτς μπουρδελοαρηδες που κανουν ακρως επικινδυνα πραγματα να εχουν κολλησει κατι. Και απο εδω ξερουμε πανω κατω ποιοι ειναι οι κασκαντερ και πιστευω πως και αυτοι ειναι υγιεις.
Επομενο ζητημα που ορισμενους θα πρεπει να τους κανει να ειναι πιο πονηροι με τις καθε λογης γυναικες ειναι πως τωρα πρωτη φορα μας εξηγησε η αννα το πως γινονται οι εξετασεις. Κι εμενα αλ με πειραξε πολυ γιατι τη θεωρουσαμε ντομπρα. Τωρα πια τη θεωρω απλα καλυτερη απο τους αλλους.
Γενικα δε νομιζω πως τρεχει θεμα για καποιον απο εμας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα μπηκα απο το κινητο

αν καποια κανει ακαποτα και περνανε 20 πελατες την ημερα απο πανω της επι 25 μερες το μηνα=500 το μηνα επι 12 μηνες=6000 ατομα..ποσο καιρο ειναι η κοπελα εδω απο τοτε που πρωτοξεκινησε?ατιμο πραμα τα μαθηματικα..οι πιθανοτητες για καποια που κανει ακαποτα ειναι παρα πολλες για να κολησει κατι..
καποτε ημουν φαν του γλειψηματος..και της γυμνης πιπας..βασικα ειχα κολησει με μια κοπελα(νομιζω το θεμα γυρωφερνει γυρω απο αυτην)γιατι με ειχε κανει εντυπωση ο τροπος που καναμε ερωτα,τα φιλια της κτλ..ηταν σαν να εκανα ερωτα με την κοπελα μου.ερωτα και οχι σεξ.υπηρχε απιστευτο συναισθημα..ημουν τοσο μαλακας που ειχα πιστεψει οταν την ρωτησα αν κανει σε ολους ετσι και μου ειπε οχι...απλα το εκανε και με αλλα 50 ατομα το ιδιο πραγμα..ε δε μπορω να φιλαω ρε μαγκες ενα στομα που εχει δεχτει 50 χεισηματα την ημερα...
οσον αφορα το αν καποιος ειχε κολησει κατι και δεν το ειπε εδω μεσα εγω ειμαι σιγουρος οτι δε θα το ελεγε...οταν ειχα την μηχανη ημουν γραμενος σε 5 φορουμ.ολη μερα γραφαμε μεσα.μολις επεσα και εσπασα 1 χερι και 2 ποδια απλα δεν ξαναμπηκα σε αυτα τα φορουμ ποτε....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
στο αφροδισίων δεν μπορούμε να αλλαξουμε τις εξετάσεις για τη πρώτων μας ξέρουν, στο μικροβιολογικό τα ίδια άτομα δουλευουν πάντα ,κ πάμε με βιβλιάρια που έχει την φωτο μας ,κ θεωρετικά αν το πάμε ποσά άτομα λαδώνουν δλδ ?  αυτούς που μας περνούν αίμα ? αυτούς που το επεξεργαζόσουν ? αυτούς που μας ελέγχουν από κάτω ( κ είναι το λιγότερο δύο ) δλδ μιλαμε τουλάχιστον για 7 η 8 ατομα απο ποσο να περνουν απο πενηντα ευρω το λιγοτερο αρα δουλευει μονο για τουσ γιατρουσ ?κ να με διόρθωση καποιος από όσο ξέρω όταν υπάρχει άνθρωπος με σοβαρή αστενηα κ βάζει σε κίνδυνο το κοσμάκη ειναι ποινικό το θεμα και νομίζω κανένας ιατρικός όρκος δεν απαγορεύει να τους ξεσκεπάσει ...
κ κανένας μα κανένας γιατρός δεν γνωρίζει το που δουλευουμε εκτός αν είναι πελάτης της κοπελας βεβια έτσι

εδω στην Αθηνα ειχαν AIDS ρε κοπελα μου και το θεμα ξεφουσκωσε αμεσως...την θεσσαλονικη την εχουν χεσμενη επι δεκαετιες...και πηγε μετα μια εκπομπη του alpa αν δε κανω λαθος και εδειξε τις κοπελες να δουλευουν ξανα.και ξερανε ποιες ειναι γιατι ειχαν δημοσιευσει και φωτο τους και ειχε γινει ντορος επηδη ειναι πρωσοπικα δεδομενα κτλ κτλ....
θα κατσουν να ασχοληθουν με μια ηπατιτιδα....και που στη θεσσαλονικη...κλαιν μαιν...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ανέφερα  στο αφροδισίων για αυτά που λέγονται εδώ μέσα για της κοπέλες κ καλά για συγκάλυψη ( όσον αφορά για εξετάσεις κ ελέγχους που περνάμε στο νοσοκομείο ) στην κοπέλα που είναι υπεύθυνη για μας ,η απάντηση που έλαβα είναι... (ας κάνει αυτός που τα λέει αυτά καταγγελία στο νοσοκομείο έστω κ ανώνυμη επειδή εγώ κάνω σωστά την δουλειά μου δεν έχω να φοβηθώ τπτ )

ύστερα είπα κάτι ότι για  AIDS κ ηπατίτιδα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά ( σε οποίο θέλουμε ) κ δεν ελέγχουν τα χαρτιά μας άρα πάντα θεωρητικά μπορεί όπια διποτε κοπέλα να δόση για άλλη, αλλά δεν νομίζω αν κάποια έχει έστω AIDS  να το αφήσουν έτσι το θέμα ,αυτό δεν το γνωρίζω το τη εντολές έχουν για τετοιες περίπτωσης...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΜΊΑ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΜΕ ΗΠΑΤΊΤΙΔΑ Η AIDS

εδω αναιρεις οσα λες παρακατω ομως...δεν μπορεις να λαδωσεις μερικους γιατρουδακους των 700 ευρω στο αφροδισιων και απο την αλλη για πιο σοβαρες ασθενειες(AIDS ηπατιτιδα)πας και τις κανεις σε εξωτερικα ιατρεια που μπορει να παει οποιαδηποτε κοπελα να δωσει αιμα για αλλην και στο τελος δεν ελεγχονται-διασταυρωνονται τα χαρτια  κιολας....μια χαρα,πολυ ωραια..α ρε Ελλαντισταν...τι με λετε τωρα ρε,ενα μπουρδελο ειμαστε

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αν καποια κανει ακαποτα και περνανε 20 πελατες την ημερα απο πανω της επι 25 μερες το μηνα=500 το μηνα επι 12 μηνες=6000 ατομα..ποσο καιρο ειναι η κοπελα εδω απο τοτε που πρωτοξεκινησε?ατιμο πραμα τα μαθηματικα..οι πιθανοτητες για καποια που κανει ακαποτα ειναι παρα πολλες για να κολησει κατι..
καποτε ημουν φαν του γλειψηματος..και της γυμνης πιπας..βασικα ειχα κολησει με μια κοπελα(νομιζω το θεμα γυρωφερνει γυρω απο αυτην)γιατι με ειχε κανει εντυπωση ο τροπος που καναμε ερωτα,τα φιλια της κτλ..ηταν σαν να εκανα ερωτα με την κοπελα μου.ερωτα και οχι σεξ.υπηρχε απιστευτο συναισθημα..ημουν τοσο μαλακας που ειχα πιστεψει οταν την ρωτησα αν κανει σε ολους ετσι και μου ειπε οχι...απλα το εκανε και με αλλα 50 ατομα το ιδιο πραγμα..ε δε μπορω να φιλαω ρε μαγκες ενα στομα που εχει δεχτει 50 χεισηματα την ημερα...
οσον αφορα το αν καποιος ειχε κολησει κατι και δεν το ειπε εδω μεσα εγω ειμαι σιγουρος οτι δε θα το ελεγε...οταν ειχα την μηχανη ημουν γραμενος σε 5 φορουμ.ολη μερα γραφαμε μεσα.μολις επεσα και εσπασα 1 χερι και 2 ποδια απλα δεν ξαναμπηκα σε αυτα τα φορουμ ποτε....
τα μαθηματικά καλά είναι τα 20 atoma  την μέρα που θα βρουν ?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εδω αναιρεις οσα λες παρακατω ομως...δεν μπορεις να λαδωσεις μερικους γιατρουδακους των 700 ευρω στο αφροδισιων και απο την αλλη για πιο σοβαρες ασθενειες(AIDS ηπατιτιδα)πας και τις κανεις σε εξωτερικα ιατρεια που μπορει να παει οποιαδηποτε κοπελα να δωσει αιμα για αλλην και στο τελος δεν ελεγχονται-διασταυρωνονται τα χαρτια  κιολας....μια χαρα,πολυ ωραια..α ρε Ελλαντισταν...τι με λετε τωρα ρε,ενα μπουρδελο ειμαστε
για αυτό κ γράφω ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ ,Κ αφού ο γιατρός τα γνωρίζει κ ας πάει να κάνει καταγγελία κ να μην ακούω παπαριές για μαφίες κ κουραφέξαλα εγώ είμουν αυτή που μίλησα στα κανάλια από όσο βλέπεις ζω ακόμα

κ έχω και τηλέφωνο από δημοσιογράφο που με πήρε συνέντευξη ας με δώσει τα στιχία κ τελιωσε το θέμα 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
εδω αναιρεις οσα λες παρακατω ομως...δεν μπορεις να λαδωσεις μερικους γιατρουδακους των 700 ευρω στο αφροδισιων και απο την αλλη για πιο σοβαρες ασθενειες(AIDS ηπατιτιδα)πας και τις κανεις σε εξωτερικα ιατρεια που μπορει να παει οποιαδηποτε κοπελα να δωσει αιμα για αλλην και στο τελος δεν ελεγχονται-διασταυρωνονται τα χαρτια  κιολας....μια χαρα,πολυ ωραια..α ρε Ελλαντισταν...τι με λετε τωρα ρε,ενα μπουρδελο ειμαστε
φιλε καταλαβαινεις τιποτα απ'αυτα που διαβαζεις?Απο την ωρα που μπηκες εδω μεσα γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ :idiot:

Καταλαβες ποιο ειναι το θεμα?...Αυτη η ιστορια που ξεκινησε ο υποτιθεμενος γιατρος δε μπορει να ειναι αληθινη.Αυτος λεει οτι ειδε κοπελες με συφιλη και κονδυλωματα στον επομενο ελεγχο να ειναι καθαρες και το απεδωσε σε απατη με τριτο προσωπο που δινει αιμα.Η ιεροδουλος ομως σου λεει οτι γι'αυτες τις εξετασεις δε μπορει να δωσει αιμα αλλη κοπελα απο τη στιγμη που γινονται στο αφροδισιων και μαλιστα με αυστηρο τροπο.Καταλαβες τιποτα ως εδω?...αρα αυτος αμα ηταν γιατρος πραγματι επρεπε να το ξερει και να μην πεσει μονος του στην παγιδα.Το καταλαβες?

Τα υπολοιπα τωρα ειναι παπαριες....ελλαδισταν,ενα μπουρδελο ειμαστε και λοιπες αμπελοφιλοσοφιες δε μας ενδιαφερουν με το θεμα μας

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
για αυτό κ γράφω ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ ,Κ αφού ο γιατρός τα γνωρίζει κ ας πάει να κάνει καταγγελία κ να μην ακούω παπαριές για μαφίες κ κουραφέξαλα εγώ είμουν αυτή που μίλησα στα κανάλια από όσο βλέπεις ζω ακόμα

κ έχω και τηλέφωνο από δημοσιογράφο που με πήρε συνέντευξη ας με δώσει τα στιχία κ τελιωσε το θέμα 

εχω κανει επωνυμη καταγγελια στο τμημα ηθων για ιεροδουλη η οποια εχει aids καθως την γνωριζω προσωπικα και κανει ακομα την δουλεια της ελευθερα.. :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom