Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
εχω κανει επωνυμη καταγγελια στο τμημα ηθων για ιεροδουλη η οποια εχει aids καθως την γνωριζω προσωπικα και κανει ακομα την δουλεια της ελευθερα.. :s&m_1:
πες και σε μας ποια ειναι για να φυλαξουμαι τα νωτα μας ρε μεγαλε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
εχω κανει επωνυμη καταγγελια στο τμημα ηθων για ιεροδουλη η οποια εχει aids καθως την γνωριζω προσωπικα και κανει ακομα την δουλεια της ελευθερα.. :s&m_1:
επειδη διαβασα στα γρηγορα τα μηνυματα σου και ολα αναφερονται στην Αθηνα και σε σχεση με τις οροθετικες γυναικες,χρηστριες ναρκωτικων που βρεθηκαν και μαλιστα λες οτι εχεις κανει και γαμο με καποια απ'αυτες σε ρωταω ευθεως...στη γυναικα σου αναφερεσαι?Χαλασε καπου το deal μεταξυ σας?
Επισης μου κανει εντυπωση που σε καποια στιγμη ρωτας αν κολλας hiv απο τα γλωσσοφιλα

Και τι μας νοιαζει εμας εδω στη θεσσαλονικη σε θεμα για οικους ανοχης και μας το λες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Η Αννα προσφερθηκε να παει ο θεματοδοτης και να της δωσει ολα τα στοιχεια, ωστε να κανει καταγκελεια αυτη η ιδια, αν ειναι ολα αληθεια αυτα που υποστοριζει ο τυπος, επρεπε να ειχε παει χτες στην Αννα, αλλιως ειναι ολα μπαρουφες, απλα τα πραγματα...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
για αυτό κ γράφω ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ ,Κ αφού ο γιατρός τα γνωρίζει κ ας πάει να κάνει καταγγελία κ να μην ακούω παπαριές για μαφίες κ κουραφέξαλα εγώ είμουν αυτή που μίλησα στα κανάλια από όσο βλέπεις ζω ακόμα

κ έχω και τηλέφωνο από δημοσιογράφο που με πήρε συνέντευξη ας με δώσει τα στιχία κ τελιωσε το θέμα  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
φιλε καταλαβαινεις τιποτα απ'αυτα που διαβαζεις?Απο την ωρα που μπηκες εδω μεσα γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ :idiot:

Καταλαβες ποιο ειναι το θεμα?...Αυτη η ιστορια που ξεκινησε ο υποτιθεμενος γιατρος δε μπορει να ειναι αληθινη.Αυτος λεει οτι ειδε κοπελες με συφιλη και κονδυλωματα στον επομενο ελεγχο να ειναι καθαρες και το απεδωσε σε απατη με τριτο προσωπο που δινει αιμα.Η ιεροδουλος ομως σου λεει οτι γι'αυτες τις εξετασεις δε μπορει να δωσει αιμα αλλη κοπελα απο τη στιγμη που γινονται στο αφροδισιων και μαλιστα με αυστηρο τροπο.Καταλαβες τιποτα ως εδω?...αρα αυτος αμα ηταν γιατρος πραγματι επρεπε να το ξερει και να μην πεσει μονος του στην παγιδα.Το καταλαβες?

Τα υπολοιπα τωρα ειναι παπαριες....ελλαδισταν,ενα μπουρδελο ειμαστε και λοιπες αμπελοφιλοσοφιες δε μας ενδιαφερουν με το θεμα μας

φιλε μου πες μου εσυ που ακριβως δεν καταλαβενομαστε?
οι κοπελες πανε και δινουν αιμα οκ?αυτος που εγραψε το θεμα λεει οτι καποιες ειχαν αρρωστιες οκ? λογικα δεν τις εδωσε την σφραγιδα ωστε να συνεχισουν την δουλεια τους οκ μεχρι εδω? και μετα πολυ απλα πηρε το βιβλιαριο μια κοπελα υγιης ,προσποιηθηκε οτι ειναι αυτη η κοπελα που ηταν αρρωστη και τωρα ειναι καλα και εδωσε αιμα στην θεση της και πηρε την σφραγιδα..
εγω αυτο εχω καταλαβει απο την ιστορια και το ολο κολπο ειναι πολυ απλο.και αυτο περι αυστηροτητας το ακουω βερεσε.πως μπορει να ειναι αυστηρα δηλαδη ?να βαλουν ελεγχο αποτυπωματων?
εγω αν παρω μια ταυτοτητα καποιου αλλου και παω να κανω μια δουλεια που απαιτει ταυτοτητα θα κατσει ο δημοσιος υπαλληλος να συγκρινει τη φατσα μου με την φωτογραφια της ταυτοτητας?ουτε στην τραπεζα που παιζονται λεφτα δεν γινετε αυτο..θα κατσει να το κανει ο δημοσιος υπαλληλος που του εχουν κοψει ενα σωρο χρηματα τωρα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πες και σε μας ποια ειναι για να φυλαξουμαι τα νωτα μας ρε μεγαλε.
τυπε για μια απτις πρεζουδες οροθετικες που επιασαν στην ομονοια λεει

τυπε χανιωτη μην δημιουργεις πανικο δικε μου
λεγε και ποια εννοεις

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
φιλε καταλαβαινεις τιποτα απ'αυτα που διαβαζεις?Απο την ωρα που μπηκες εδω μεσα γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ :idiot:

Καταλαβες ποιο ειναι το θεμα?...Αυτη η ιστορια που ξεκινησε ο υποτιθεμενος γιατρος δε μπορει να ειναι αληθινη.Αυτος λεει οτι ειδε κοπελες με συφιλη και κονδυλωματα στον επομενο ελεγχο να ειναι καθαρες και το απεδωσε σε απατη με τριτο προσωπο που δινει αιμα.Η ιεροδουλος ομως σου λεει οτι γι'αυτες τις εξετασεις δε μπορει να δωσει αιμα αλλη κοπελα απο τη στιγμη που γινονται στο αφροδισιων και μαλιστα με αυστηρο τροπο.Καταλαβες τιποτα ως εδω?...αρα αυτος αμα ηταν γιατρος πραγματι επρεπε να το ξερει και να μην πεσει μονος του στην παγιδα.Το καταλαβες?

Τα υπολοιπα τωρα ειναι παπαριες....ελλαδισταν,ενα μπουρδελο ειμαστε και λοιπες αμπελοφιλοσοφιες δε μας ενδιαφερουν με το θεμα μας
επειδη διαβασα στα γρηγορα τα μηνυματα σου και ολα αναφερονται στην Αθηνα και σε σχεση με τις οροθετικες γυναικες,χρηστριες ναρκωτικων που βρεθηκαν και μαλιστα λες οτι εχεις κανει και γαμο με καποια απ'αυτες σε ρωταω ευθεως...στη γυναικα σου αναφερεσαι?Χαλασε καπου το deal μεταξυ σας?
Επισης μου κανει εντυπωση που σε καποια στιγμη ρωτας αν κολλας hiv απο τα γλωσσοφιλα

Και τι μας νοιαζει εμας εδω στη θεσσαλονικη σε θεμα για οικους ανοχης και μας το λες?
αλ σημερα ειλικρινα δε σε καταλαβαινω, γιατι ρε φιλε τοσος εκνευρισμος? ο πρωτος σου λεει την γνωμη του και ο δευτερος μας αναφερει ενα περιστατικο με καταγγελια στο ηθων και ποιο ηταν το αποτελεσμα.
τι εννοεις οτι ειναι βαλτοι αυτοι οι δυο? :think:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
απαντώ μονο σε αυτα που ξερω και σε τίποτα αλλο

οσο αφορα τις εξετασεις στα ιδιωτικα ιατρεια-κλινικες (εκει τουλαχιστον που παω εγω) ζηταν κατα την ληψη του αιματος ταυτοτητα, αλλα και για την παραλαβη αποτελεσματων παλι ταυτοτητα, αυτος ειναι ο ελεγχος που γίνεται και τίποτα αλλο.
να παει αλλη κοπελα να δωσει αιμα με στοιχεια αλλης κοπελας ναι ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατόρθωτο πιστεύω.

το θεμα ειναι να αλλάξει ο τροπος ελεγχου στις νομιμες κοπελες να ειναι ποιο ακέραιος και ποιο ενδελεχής οσο αφορα τις αιμοληψιες και την ακριβεια των αποτελεσμάτων.(μέθοδος)

επαναλαμβάνω οτι μια κοπελα εαν εχει μολυνθει στο πρωτο έλεγχο βγαίνει καθαρή (περιοδος παραθυρου) αν γινεται καθε 15 μερες φυσικα ο έλεγχος και οχι καθε μηνα η 2 μηνες (αννα αιματολογικές καθε 15 κανετε οπως και τις υπόλοιπες?), στο δευτερο μπορει να βγει θετικη αν γίνει με τα τελευταίας γενιας μέσα (τεστ 4ης γενεάς ag-p24-ab(1-2))

επισης στα αφορδισια  εχουμε αλλες περιοδους παραθυρου στο καθε ενα ξεχωριστα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αλ σημερα ειλικρινα δε σε καταλαβαινω, γιατι ρε φιλε τοσος εκνευρισμος? ο πρωτος σου λεει την γνωμη του και ο δευτερος μας αναφερει ενα περιστατικο με καταγγελια στο ηθων και ποιο ηταν το αποτελεσμα.
τι εννοεις οτι ειναι βαλτοι αυτοι οι δυο? :think:
τι βαλτοι και χαζομαρες ρε φιλε?Αφου βλεπεις οτι υπαρχουν μαλακες που μολις διαβασουν μια μπαρουφα τσιμπανε αμεσως και τρομοκρατουνται.
Ο πρωτος λοιπον του εξηγει αναλυτικα η Αννα οτι για 2 συγκεκριμενες εξετασεις δε γινεται να υπαρξει πλαστοπροσωπια οπως εγραψε ο θεματοθετης και αρα δεν υφισταται σκανδαλο αλλα αυτος επιμενει να λεει τα κλισε...το ελλαδισταν...ολοι λαδωνονται κτλ.Του το εξηγεις κι αυτος εκει...

Ο δευτερος μπαινει και ριχνει μια βομβα που προφανως αναφερεται σε πρεζονι της ομονοιας και αν διαβασεις παλιοτερα μηνυματα του θα το καταλαβεις κι εσυ.Ναι αλλα εμεις εδω συζηταμε για ιεροδουλες σε οικους ανοχης της Θεσσαλονικης.Ασχετο εντελως δηλαδη...ναι αλλα ποια εντυπωση μενει?'Εσυ δηλαδη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ενα πρεζονι της Ομονοιας με μια επαγγελματια ιεροδουλο σε οικο ανοχης?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
τι βαλτοι και χαζομαρες ρε φιλε?Αφου βλεπεις οτι υπαρχουν μαλακες που μολις διαβασουν μια μπαρουφα τσιμπανε αμεσως και τρομοκρατουνται.
Ο πρωτος λοιπον του εξηγει αναλυτικα η Αννα οτι για 2 συγκεκριμενες εξετασεις δε γινεται να υπαρξει πλαστοπροσωπια οπως εγραψε ο θεματοθετης και αρα δεν υφισταται σκανδαλο αλλα αυτος επιμενει να λεει τα κλισε...το ελλαδισταν...ολοι λαδωνονται κτλ.Του το εξηγεις κι αυτος εκει...

Ο δευτερος μπαινει και ριχνει μια βομβα που προφανως αναφερεται σε πρεζονι της ομονοιας και αν διαβασεις παλιοτερα μηνυματα του θα το καταλαβεις κι εσυ.Ναι αλλα εμεις εδω συζηταμε για ιεροδουλες σε οικους ανοχης της Θεσσαλονικης.Ασχετο εντελως δηλαδη...ναι αλλα ποια εντυπωση μενει?'Εσυ δηλαδη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ενα πρεζονι της Ομονοιας με μια επαγγελματια ιεροδουλο σε οικο ανοχης?
Αλ με καλύπτεις ακριβώς. Ούτε καν με μια κωλομπαρού ή μια μασατζού δεν βάζω το πρεζόνι!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
με την υγεια μας παίζουν οχι με την δικιά τους!!!!

πριν μερικά χρόνια από την κατερινή δεν ήρθε εσπευσμένα ένας υπουργός που αρρώστησε??????

αλλάξε κάτι????

όχι!!!!! στα αρχίδια του μας έγραψε!!!!!!!!!!!!!!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σε μερικα θεματα δεν χωρανε αστεια του στυλ "τυπε" κλπ κλπ

απο οτι καταλαβα εγινε διαχωρισμος οπως στα καλα και κακα ναρκωτικα
απο την μια τσεκαρονται αυστηρα καποια νοσηματα απο την αλλη καποια αλλα..ενταξει μωρε θεραπευονται....πατε καλα????
θελουμε διαφανεια δεν υπαρχουν καλα και κακα νοσηματα καμια κοπελα που εχει εστω και το παραμικρο δεν πρεπει να δουλευει αν εχει και το παραμικρο ,μεχρι να ειναι 100% καλα

mikahakinen1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι αυτός που εχει δημοσιεύσει το θέμα απλώς μαλλον ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε και αναγκάστηκα να φτιάξω άλλον ..

Πριν από λίγο καιρό έθεσα ένα θέμα κινδύνου της υγείας  του κοινωνικού συνόλου της Θεσσαλονίκης.
Κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις σε ιεραρχικό επίπεδο όσον αφορά τον τομέα της υγείας τον οποίο αντιπροσωπεύω θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω-καταγγείλω αυτό το παράνομο γεγονός και στο forum τούτο.
Δεν είχα ουδέποτε οποιονδήποτε δόλο και προσωπικό όφελος.
Οι κατάλληλες διαδικασίες έχουν κινηθεί και η κατάσταση στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει. Δυστηχώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες διότι το forum είναι προσβάσιμο στον καθέναν με συνέπεια οποιαδήποτε λεπτομέρεια να διαρρεύσει σε λάθος άτομα.
Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα δείτε και θα διαπιστώσετε μόνοι σας ποιές κοπέλες θα απουσιάσουν το επόμενο διάστημα-μήνες (καθως η διαδικασια ειναι χρονοβόρα καθοτι το θέμα ειναι νομικό πλέον και οχι ιατρικό.δυστηχώς ακόμη και αν δεν δωσουμε την σφραγίδα σε κάποια κοπέλα ενδεχωμένος αυτη να εργάζεται κανονικά) από τα μαγαζιά στις περιοχές που έχω προαναφέρει. Από εκεί και πέρα όπως έχω ξανατονίσει ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πόσο σοβαρά εκλαμβάνει το θέμα της υγείας και της προφύλαξης του από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Να είστε πάντα όλοι καλά.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι αυτός που εχει δημοσιεύσει το θέμα απλώς μαλλον ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε και αναγκάστηκα να φτιάξω άλλον ..

Πριν από λίγο καιρό έθεσα ένα θέμα κινδύνου της υγείας  του κοινωνικού συνόλου της Θεσσαλονίκης.
Κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις σε ιεραρχικό επίπεδο όσον αφορά τον τομέα της υγείας τον οποίο αντιπροσωπεύω θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω-καταγγείλω αυτό το παράνομο γεγονός και στο forum τούτο.
Δεν είχα ουδέποτε οποιονδήποτε δόλο και προσωπικό όφελος.
Οι κατάλληλες διαδικασίες έχουν κινηθεί και η κατάσταση στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει. Δυστηχώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες διότι το forum είναι προσβάσιμο στον καθέναν με συνέπεια οποιαδήποτε λεπτομέρεια να διαρρεύσει σε λάθος άτομα.
Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα δείτε και θα διαπιστώσετε μόνοι σας ποιές κοπέλες θα απουσιάσουν το επόμενο διάστημα-μήνες (καθως η διαδικασια ειναι χρονοβόρα καθοτι το θέμα ειναι νομικό πλέον και οχι ιατρικό.δυστηχώς ακόμη και αν δεν δωσουμε την σφραγίδα σε κάποια κοπέλα ενδεχωμένος αυτη να εργάζεται κανονικά) από τα μαγαζιά στις περιοχές που έχω προαναφέρει. Από εκεί και πέρα όπως έχω ξανατονίσει ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πόσο σοβαρά εκλαμβάνει το θέμα της υγείας και της προφύλαξης του από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

να μας πεις ονοματα και που δουλευουν και ασε τις ιστοριες για αγριους.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Εγω 2 ξέρω που σταματησαν προσφατα...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
ποια ειναι η δευτερη? :think: :think: αν και η πρωτη θα γυρισει να ξεκουραστει πηγε λιγο η κοπελα

Για τη δεύτερη πιο πολύ για πείραγμα το είπα... Αλλα αφού δεν ψάρωσε να απαντήσει δεν το λέω για να μην δημιουργούνται και εντυπώσεις.  :tits2:

edit : Αν και με αυτό που είπα παραπάνω μάλλον σίγουρα καταλάβατε οι περισσότεροι  :think:.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Για τη δεύτερη πιο πολύ για πείραγμα το είπα... Αλλα αφού δεν ψάρωσε να απαντήσει δεν το λέω για να μην δημιουργούνται και εντυπώσεις.  :tits2:

edit : Αν και με αυτό που είπα παραπάνω μάλλον σίγουρα καταλάβατε οι περισσότεροι  :think:.
:think: τελος παντων, ζωη να εχουμε

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

η αληθεια ειναι οτι εξαφανιστικαν μερικες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom