Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπέρα παιδιά.
Επειδή το θέμα έχει τεράστια διάσταση,πολύ μεγαλύτερη απο όση φαντάζεστε θα απαντήσω σε όλες τις απορίες που έχουν προκύψει.
Πολλά άτομα απάντησαν στο θέμα και τους βρήκα να ξέρουν παρα πολύ καλά τι συμβαίνει στον χώρο της υγείας.Δυστηχώς τα πραγματα είναι ετσι ακριβώς και εχουν χειροτερέψει απίστευτα απο τότε που ξέσπασε η κρίση.Το σύστημα υγείας καταρρέει με οτι αυτό συνεπάγεται..

Οσον αφορά εάν εχω ενημερώσει τους προιστάμενους μου ενοείτε οτι το εχω κάνει εδω και πολύ καιρό..Θα σας πω επίσης οτι εχω στήλει επιστολή και στα μέσα ενημέρωσης.Τα γρανάζια ομως είτε είναι πράγματι σκουριασμένα είτε κρύβονται τεράστια συμφέροντα..Επειδή ομως είμαι πολύ σχολάστικος και ανήκω στην νέα γενιά των ανθρώπων και προσπαθώ να κάνω οσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου χρησιμοποίησα το εργαλείο του internet και ανακάλυψα το συγκεκριμένο site.Θεώρησα οτι θα ήταν σωστό να αναρτήσω και εδώ το θέμα.
Επίσης θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες ατελείωτες με ιστορίες για αυτές τις κοπέλες..αρκετές μου εχουν εκμηστηρευτεί πολλά πράγματα.Ναι αρκετές φοβούνται και κάνουν αυτή την δουλειά με το ζόρι,τις περισσότερες φορές είτε επειδή κάποιος τις απειλεί είτε για την δεινή τους οικονομική κατάσταση.
Στις συγκεκριμένες κοπέλες που κατέλειξα επαλήθευσα τα στοιχεία πολλές φορές ωστε να καταλείξω να αναφέρω και τους τόπους εργασίας τους.Δέν στοχοποιώ κανέναν..Αλλωστε η περιοχή ειναι μεγάλη και γνωστή και δεν έχει μόνο ενα μαγαζί...Εισαγγελέας δεν είμαι για να γνωτοποιήσω ονόματα εαν καποιοι ζητάτε αυτο..
Θα σας πω μόνο οτι τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απο αυτά τα πράγματα έχουν απίστευτες διαστάσεις..Πολλά μαγαζιά έχουν άδεια στο όνομα της αλλοδαπής κοπέλας που εργάζεται σε αυτό.Πως μια κοπέλα βρήκε τα χρήματα και άνοιξε το μαγαζί??Φανταστείτε ποσο φοροδιαφεύγει ο πραγματικός ιδιοκτήτης....Μιλάμε για τζίρο εκκατομυρίων και όπου υπάρχει χρήμα παραβλέπονται νόμοι και γίνονται πολλα..θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια άλλη κοπέλα να πάει να δώσει αίμα ώστε να συνεχίσει το μαγαζί να λειτουργεί και να βγάζει χρήματα για τον ιδιοκτήτη?Δεν νομίζω..
Σας ανέφερα οτι φοβάμαι για την θέση μου και ακόμη και για την ζωή μου.Δεν το λέω με κανένα ίχνος αστείου..Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνετε.Πίσω απο αυτο το σύστημα με τα χλιδάτα μαγαζιά και τις κοπέλες υπάρχει ένας άλλος κόσμος που δεν φαντάζεστε πως λειτουργεί και τι εχει την δυνατότητα να κάνει..
Εγω με την σειρά μου,με οτι δυνατότητες έχω θα προσπαθήσω να κάνω οτι περνάει απο το χέρι μου ωστε να διασφαλίσω την δημόσια υγεία.

ΥΓ1 Δεν μπορω να μπαινω και να γραφω συχνα γιατι απο την ΙΡ μπορουν να βρουν μεχρι και που μενεις...
ΥΓ2 Εγω αποκαλυψα μια αληθεια.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για την ζωη του και την υγεια του και πρατει αναλογως ποσο στα σοβαρα περνει αυτα τα δυο...

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
καλησπέρα παιδιά.
Επειδή το θέμα έχει τεράστια διάσταση,πολύ μεγαλύτερη απο όση φαντάζεστε θα απαντήσω σε όλες τις απορίες που έχουν προκύψει.
Πολλά άτομα απάντησαν στο θέμα και τους βρήκα να ξέρουν παρα πολύ καλά τι συμβαίνει στον χώρο της υγείας.Δυστηχώς τα πραγματα είναι ετσι ακριβώς και εχουν χειροτερέψει απίστευτα απο τότε που ξέσπασε η κρίση.Το σύστημα υγείας καταρρέει με οτι αυτό συνεπάγεται..

Οσον αφορά εάν εχω ενημερώσει τους προιστάμενους μου ενοείτε οτι το εχω κάνει εδω και πολύ καιρό..Θα σας πω επίσης οτι εχω στήλει επιστολή και στα μέσα ενημέρωσης.Τα γρανάζια ομως είτε είναι πράγματι σκουριασμένα είτε κρύβονται τεράστια συμφέροντα..Επειδή ομως είμαι πολύ σχολάστικος και ανήκω στην νέα γενιά των ανθρώπων και προσπαθώ να κάνω οσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου χρησιμοποίησα το εργαλείο του internet και ανακάλυψα το συγκεκριμένο site.Θεώρησα οτι θα ήταν σωστό να αναρτήσω και εδώ το θέμα.
Επίσης θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες ατελείωτες με ιστορίες για αυτές τις κοπέλες..αρκετές μου εχουν εκμηστηρευτεί πολλά πράγματα.Ναι αρκετές φοβούνται και κάνουν αυτή την δουλειά με το ζόρι,τις περισσότερες φορές είτε επειδή κάποιος τις απειλεί είτε για την δεινή τους οικονομική κατάσταση.
Στις συγκεκριμένες κοπέλες που κατέλειξα επαλήθευσα τα στοιχεία πολλές φορές ωστε να καταλείξω να αναφέρω και τους τόπους εργασίας τους.Δέν στοχοποιώ κανέναν..Αλλωστε η περιοχή ειναι μεγάλη και γνωστή και δεν έχει μόνο ενα μαγαζί...Εισαγγελέας δεν είμαι για να γνωτοποιήσω ονόματα εαν καποιοι ζητάτε αυτο..
Θα σας πω μόνο οτι τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απο αυτά τα πράγματα έχουν απίστευτες διαστάσεις..Πολλά μαγαζιά έχουν άδεια στο όνομα της αλλοδαπής κοπέλας που εργάζεται σε αυτό.Πως μια κοπέλα βρήκε τα χρήματα και άνοιξε το μαγαζί??Φανταστείτε ποσο φοροδιαφεύγει ο πραγματικός ιδιοκτήτης....Μιλάμε για τζίρο εκκατομυρίων και όπου υπάρχει χρήμα παραβλέπονται νόμοι και γίνονται πολλα..θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια άλλη κοπέλα να πάει να δώσει αίμα ώστε να συνεχίσει το μαγαζί να λειτουργεί και να βγάζει χρήματα για τον ιδιοκτήτη?Δεν νομίζω..
Σας ανέφερα οτι φοβάμαι για την θέση μου και ακόμη και για την ζωή μου.Δεν το λέω με κανένα ίχνος αστείου..Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνετε.Πίσω απο αυτο το σύστημα με τα χλιδάτα μαγαζιά και τις κοπέλες υπάρχει ένας άλλος κόσμος που δεν φαντάζεστε πως λειτουργεί και τι εχει την δυνατότητα να κάνει..
Εγω με την σειρά μου,με οτι δυνατότητες έχω θα προσπαθήσω να κάνω οτι περνάει απο το χέρι μου ωστε να διασφαλίσω την δημόσια υγεία.

ΥΓ1 Δεν μπορω να μπαινω και να γραφω συχνα γιατι απο την ΙΡ μπορουν να βρουν μεχρι και που μενεις...
ΥΓ2 Εγω αποκαλυψα μια αληθεια.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για την ζωη του και την υγεια του και πρατει αναλογως ποσο στα σοβαρα περνει αυτα τα δυο...

κατι ειναι και αυτο..αλλα ακουγοντας τον ιδιο τον υπουργο να θελει να κλείσει τους οκανα νομιζω οτι ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες..εκει οπου υπαρχει η μεγαλυτερη εξαπλωση του hiv, Οσο βαθαίνει η κριση και ανέχεια θα γινομαστε ποιο χαλια, θα φτασουμε σε σημειο σεξουαλικης υγειας οπως η γείτονα μας βουλγαρια...50-50 θα το παίζεις.
πρεπει να βρεθει αμεσα μια φορμουλα ωστε να διασφαλιστουν και οι κοπελες και οι πελατες τους, ναι πας εξω κανεις εξετασεις ποτε μια σωστη κλινικη δεν στις δινει χωρις ταυτοτητα ειδικα για ΣΜΝ, ΕΠΕΙΣΗ υπαρχουν κοπελες που δεν δουλευουν καλα και δεν εχουν την οικονομικη δυνατιτα να κανουν τις εξετασεις (ελαχιστες νομιζω) αλλα εστω και ετσι πρεπει να υπαρξη πρόβλεψη και για αυτο καθως και που πρεπει να απευθύνονται (κλινικες-στανταρ αυτων ως προς τον τροπο εξέτασης)
στα δημοσια νοσοκομεια παντοντε οσο αφορα αυτο το κομματι οι εξετασεις γινονταν με τον ποιο συχρονο τροπο εκεινης της περιοδου (π.χ διπλα τεστ για hiv Που καναν ανιχνευση ποιο γρηγορα εφαρμοζοντας απο το 2010 σε δημοσια νοσοκομεια)αυτο βεβαια ηταν εφικτο γιατι το φαγοπότι στους διαγωνισμους ηταν τεραστιο...τωρα δεν εχουν καν αντιδραστηρια γιατι ο διαγωνισμος ειναι κολλημένος.........το αλλο ακρο λοιπον..
οποτε παλι στον πελατη πεφτει το μπαλακι.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
δεν θα ξαναεγραφα στο φορουμ αυτο ποτε, αλλα με εριξει παρα πολυ αυτο το θεμα και επειδη οντος ετσι ειναι τα πραγματα θα σας φτιαξω ακομα ποιο πολυ..

αιμοδοσια λοιπον....στο αχεπα οπου δινω αιμα χρονια τωρα...δεν λειτουργει ο μοριακος ελεγχος τελευταια λογο ελειψης αντιδραστηριων..που σημαίνει οτι αν καποιος εχει προσβληθει απο κατι το παραθυρο ειναι αρκετα ποιο μεγαλο και οι πιθανοτητες να το μεταδοσει ποιο αμεσες (ερωτηματολογια κτλ ειναι μπουρδες παρα πολυ πανε απλα για εξεταση και οχι για εθελοντισμο..στο παρελθον εγινε σαλος με τετοιο περιστατικο που αιτια ηταν η μολυνση 2 ατομων με hiv)
κεντρο αναφορας aids βορειου ελλαδος..δεν υπαρχουν αντιδραστηρια για την εξεταση απο το δεκεμβριο toy 2012 μεχρι σημερα..ενα εργαστηριο με το ποιο συνχρονο εξοπλισμό  στην πολη και τα τελευταιας γενεας τεστ που γινονται ανώνυμα και δωρεαν....καλέστε αν θελετε στο 2310-999161 να το διασταυρώσετε και να πληροφορηθείτε.
στα δημοσια νοσοκομεια ισχυουν αυτα που λεει η αννα δυστυχώς λογο έλλειψης αντιδραστηρίων...και πανε σε εξωτερικες κλινικες πληρωνουν(οσες εχουν) απο την τσεπη τους τις εξετασερεις τους.
παμε τωρα στα ποιο σατανικα σεναρια..

ενας τυπος ειναι οροθετικος ετσι..προσφατα εχει κολλήσει(ποιο επικίνδυνο να το μεταδωσει μεσα στους πρωτους 2 μηνες αφου κόλλησε)..και βρισκει κοπελα που τον παιρνει ακαποτα...κολαει και η κοπελα,μεχρι να εντοπιστει θελει να περασουν με συμβατικο ελενχο αντισωμάτων μονο, 6 με 8 εδομαδες, με το το 4ης γενεας τεστ αντιγωνου-αντισωματων 4 εβδομαδες (το κεντρο αναφορας εδω λεει 20 μερες και μετα "") και αν κανει μοριακο μετα τις 11 μερες πραγμα που δεν γινεται, αρα στο πρωτο 15θυμερο που θα περασει γιατρους η ιεροδουλη θα βγει καθαρη...ισως και στο δευτερο..καντε τωρα τις πραξεις σας!
ομοια κατασταση και στα ακαποτα τσιμπουκια που πολυ τα θεωρουν ακινδυνα, ναι hiv να κολησεις απο ακαποτο ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο αλλα ολα τα αλλα τα παιρνεις ανετα τα παρασημα!!
λοιπον οταν το ιδιο το κρατος δεν δινει λεφτα στους ΟΚΑΝΑ για να περιθαλψουν τους τοξικομανεις που ειναι πλεον η νουμερο ενα ομαδα τετοιας λοιμωξης (εχουν περασει τους ομοφυλοφιλους τα τελευταια 2 χρονια) δεν δινει αντιδραστηρια στις δομες υγειας για να κανουν ελεχγους τι περιμενεις απο τις ιεροδουλες???
η ελλαδα ειναι η μονη χωρα απο το 2004 και  μετα που εχει τετοια ραγδαια αυξηση κρουσματων hiv λοιμωξης εχει τριπλασιαστεί ο ετησιος αριθμος, και γνωριζουν πολυ καλα οτι η αντιρετροικες αγωγες ειναι πανακριβες και πολλες φορες ειναι πανω απο το μισο σε κοστος ενος ετησιου προϋπολογισμού ενος νοσοκομείου.
αυτο λοιπον ειναι το κρατος που εχει καταντησει ετσι γιατι πολυ απλα (θα πάρετε και πολιτικο λογο τωρα) οι ελληνες ειναι κοτες!!! και φοβουνται και το μεγαλυτερο ποσοστο οταν ερχεται η ωρα τις καλπης βαζει την ουρα στα σκελια και ριχνει το αναμενόμενο.

Απ' όσο ξέρω δεν έχει σταματήσει ο μοριακός έλεγχος, δεν ξέρω αν εσύ ξέρεις κάτι διαφορετικό ή αν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο πάρα πολύ πρόσφατο (τελευταίων ημερών). Πάντως ξέρω ότι μέσα στο 2013 θα λήξει η σύμβαση για την προμήθεια αντιδραστηρίων και υπάρχει κίνδυνος, αν δεν κινηθούν σύντομα οι διαδικασίες, να υπάρξει κάποιο διάστημα που δε γίνεται μέχρι να γίνουν νέες συμβάσεις, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για τη δημόσια υγεία.
Οι αιμοδοσίες όντως έχουν σοβαρά κενά στη λήψη κατάλληλου ιστορικού από τους αιμοδότες, και ακόμη χειρότερα πολλοί που πάνε και δίνουν αίμα δεν έχουν την ανάλογη ενημέρωση (κατά κύριο λόγο) και -κάποιες φορές- ευσυνειδησία και δεν είναι ειλικρινείς και σχολαστικοί όταν απαντάνε στα ερωτηματολόγια, υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις ατόμων (ελάχιστοι ευτυχώς) που έχουν υπόνοιες ότι μπορεί να έχουν κολλήσει κάτι και αντί να πάνε να κάνουν κανονικά εξετάσεις, ντρέπονται  :uglystupid: και πάνε και αιμοδοτούν με τη λογική ότι αν ανιχνευθεί κάτι θα τους ειδοποιήσουν  :jerking:
Σημάδια μιας κοινωνίας με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο (άλλο μόρφωση και άλλο εκπαίδευση, τα πτυχία δε συνεπάγονται αναγκαστικά και μόρφωση) και παρακμάζουσα ηθική και κουλτούρα...
Από εκεί και πέρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα και γινόμαστε υπερβολικοί, αν αυξάνονται τα πρεζόνια δε σημαίνει ότι ξαφνικά θα γίνουμε και Βουλγαρία σε υγειονομικό επίπεδο.

Όσο για το πολιτικό σχόλιο, προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι αν είχε κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές τα πράγματα θα ήταν τρις χειρότερα αλλά ας μη βγαίνουμε offtopic...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
καλησπέρα παιδιά.
τωρα θα γραψω μια μαλακια απορια αλλα μου κανει εντυπωση...
Εισαι γιατρος και γραφεις την λεξη 'στειλει' με 'η' και την λεξη 'παιρνει' με 'ε'?...Λιγο περιεργο...

Και τελικα που καταληγουμε?Επειδη σημερα μας το αλλαζεις λιγο και μας το πας στο πιο θεωρητικο κομματι,ειναι ενα φαινομενο που θεωρητικα μπορει να συμβει ή ειναι ενα φαινομενο που ξερεις οτι συμβαινει αλλα εντελως τυχαια μονο στη συγκεκριμενη αλυσιδα η οποια επισης εντελως τυχαια τυχαινει να εχει μαλλον την καλυτερη ομαδα?

Το θεμα της αδειας των μαγαζιων που σε πολλες περιπτωσεις ειναι σε ονομα εργαζομενης λιγο μας νοιαζει γιατι το αναφερεις?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ta στιττουρονια ειναι πιο επικυνδηνα διοτι δεν κανουν ολα ελεγχους αλλα και τα νομιμα ντελα επισης πρεπει καθε τεταρτη οι κοπελες να περναν γιατρο αλλα καμια τους δεν ξυπνα και ετσι πανε καθε 2 τεταρτης η μπορει και καθε 3,4 τεταρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κΑΙ Ας ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΗ
επισης για το παληκαρι καλο ειναι που το πεταξε σε εμας μπας και συνειδητιποιεισουμε το δυσκολο αυτο σπορ τι εστι αλλα καλο ειναι να ενημερωσει φυσικα και τον προισταμενο του
τωρα αν τρολλαρει δεν νομιζω διοτι τα επιβεβαιωνω και εγω που αν ακι με νικναιμ εδω μεσα καποιος απο την περιοχη μου αν διαβασει τα ποστ μου ισως καταλαβει ποιος ειμαι!!!!
γινινται αυτα στα ιατρεια με ανταλλαγη κυριως ουρων στις κοπελες διοτι αρκετες απο ευτες κανουν μπαφους και δεν θελουν να τους παρουν την αδεια οι υγειον. αρχες!!!!!
αυτο που μπορουμε εμεις να κανουμε ειναι να προσεχουμε και αν και λατρεις ολοι τον ακαπο τσιμπουκιων ακομα και ακει θελει προσοχη!!!!!!!!
αλλα μηπως και καποιες διεστραμενες απαιτησεις δικες μας οπως ακαποτο ακομα και γαμησει ειναι και αυτες υπευθηνες!!!!!!!!!!!!!!!!??
εχουμε και εμεις ευθηνη νομιζω στο ελαχιστα βεβαια
λάθος τετάρτη δεν μας δεχονται καν ,μόνο δευτέρα τρίτη και πέμπτη κ πάμε κάθε 15  μέρες  αν δεν θα ξυπνήσει όπως λες κ περάσει ο ελενχος θα μαζέψουν την κοπέλα κ θα κλίσουν το μαγαζί αν έχει αδια βεβια

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Τόσο εύκολο είναι δηλαδή να κοροϊδέψουν τους γιατρούς;..

Και αφού ο φίλτατος γιατρός το κατάλαβε γιατί δεν έκανε το αυτονόητο, δηλαδή την δουλειά του και να τις βγάλει εκτός κυκλοφορίας, αλλά απλά έκανε ένα ποστ εδώ με το οποίο στοχοθετεί συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών;; Δηλαδή έτσι υπηρετείται ο "όρκος του Ιπποκράτη";;

Όλα αυτά μου φαίνονται ύποπτα, μπορεί όντως να έχουν έτσι τα πράγματα, μπορεί και να είναι μια κακοπροαίρετη προσπάθεια δυσφήμισης. Για την ώρα εγώ θα αποφύγω την συγκεκριμένη αλυσίδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα.
κ που ξερή σε ποια μαγαζιά δουλευουν κοπέλες δεν τους κάνουμε κ πρόσληψη ούτε μας ρωτάνε στο νοσοκομιο

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σοβαρό και σημαίνει ότι ενώ ο έλεγχος για τα λιγότερο σοβαρά (κονδυλώματα, χλαμύδια, κτλ) είναι αυστηρός, υπάρχει σοβαρό έλλειμμα ελέγχου στα πιο σοβαρά (AIDS, ηπατίτιδες, σύφιλη) εφόσον δέχονται αποτελέσματα εξετάσεων που διενεργούνται σε ιδιωτικά ιατρεία, όπου κανείς δε θα ελέγξει αν η κοπέλα που δίνει αίμα είναι αυτή που πραγματικά εκδίδεται. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε κοπέλα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον πελάτη ως εν δυνάμει φορέας αυτών των ασθενειών και πρέπει όλοι να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί από όσο ήμασταν ήδη (άλλωστε ακόμα και με τέλειους ελέγχους κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι μια κοπέλα ανά πάσα στιγμή δε μπορεί να έχει μολυνθεί με οποιοδήποτε τρόπο και να βρίσκεται στην περίοδο "παραθύρου" οπότε να μπορεί να μολύνει κάποιον). Βέβαια, με το προφυλακτικό οι πιθανότητες μετάδοσης είναι πρακτικά μηδενικές αλλά το ελεύθερο στοματικό κρύβει κάποιους (έστω πολύ μικρούς) κινδύνους.
Αν το αφροδισίων δεν έχει αντιδραστήρια για να κάνει αυτούς τους ελέγχους, αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα μπορούσε σχετικά εύκολα να παρακαμφθεί. Θα μπορούσαν είτε να παραπέμψουν τις κοπέλες σε άλλο κρατικό νοσοκομείο για αυτές τις εξετάσεις (όπου θα συστηνόταν μια επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας των εκδιδομένων και γενικά θα τηρούσε τις ίδιες διαδικασίες ελέγχου που τηρούνται και στο αφροδισίων), είτε (το πιο απλό και εύκολο) θα μπορούσαν να κάνουν τις αιμοληψίες στο αφροδισίων και να στέλνουν υπηρεσιακά τα δείγματα σε ένα άλλο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης.
Το ότι δε γίνεται κάτι από αυτά και επιτρέπουν στις εκδιδόμενες να προσκομίζουν αποτελέσματα ιδιωτικών εργαστηριών σημαίνει ότι κάποιοι από τους υπεύθυνους (Διεύθυνση Υγιεινής, ΚΕΕΛΠΝΟ, Υπουργείο Υγείας, δεν ξέρω ακριβώς ποιοι) παίζουν το πουλάκι τους  :jerking:
έχουμε γυρίση όλα τα νοσοκομεία να είσαι σίγουρος OΛΛΆ αλλά πλέον σε όλα τελιωσαν κ έξω κάνουμε μόνο AIDS, ηπατίτιδες,για σύφιλη γίνεται στο αφροδισίων

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
τωρα θα γραψω μια μαλακια απορια αλλα μου κανει εντυπωση...
Εισαι γιατρος και γραφεις την λεξη 'στειλει' με 'η' και την λεξη 'παιρνει' με 'ε'?...Λιγο περιεργο...

Και τελικα που καταληγουμε?Επειδη σημερα μας το αλλαζεις λιγο και μας το πας στο πιο θεωρητικο κομματι,ειναι ενα φαινομενο που θεωρητικα μπορει να συμβει ή ειναι ενα φαινομενο που ξερεις οτι συμβαινει αλλα εντελως τυχαια μονο στη συγκεκριμενη αλυσιδα η οποια επισης εντελως τυχαια τυχαινει να εχει μαλλον την καλυτερη ομαδα?

Το θεμα της αδειας των μαγαζιων που σε πολλες περιπτωσεις ειναι σε ονομα εργαζομενης λιγο μας νοιαζει γιατι το αναφερεις?

+1

Εσυ αλ, πιστεψες απο την αρχη οτι ειναι γιατρος  ο συγγεκριμενος.?? ή μορφωμενος ανθρωπος.??? και θα εμπενε στο μπουρδελα κομ να κανει καταγγελεια.?? αν ηταν γιατρος εχει λεφτα θα πηγαινε νομικα, αλλα οταν πρεπει να γινει δισφημιση μεταξυ των μαγαζιων, το σαιτ ειναι ο καλυτερος τροπος.

Επισης το να εχει μια κοπελα ονομα στο μαγαζι της, αν εχει δουλεψει ως πουτανα 2 χρονια, οχι μαγαζι μπορει να εχει αποκτησει, αλλα και σπιτι, αυτοκινητο, ειναι πολλα τα λεφτα, τα λεφτα που βγαζουμε εμεις οι θνητοι σε ενα μηνα, αυτες μπορει σε ενα τριημερο να τα βγαλουν, τουλαχιστων εδω σαλονικα, αν δεις μετι αμαξια κυκλοφορανε τα πουτανακια θα καταλαβει ο καθενας...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλά το παρακάνε ο τύπος έτσι σιγά να μη είμαστε κ ιταλική μαφία αν δεν έχεις κότσια εσύ να μιλήσης ωραία σε προκαλω εδώ κ τώρα εγώ ελλα από το μαγαζί μου κ δοσμού τα στιχία που έχεις κ εγώ αν δεν τους βγάλο στην φορά να μην με λένε άννα  

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
καλά το παρακάνε ο τύπος έτσι σιγά να μη είμαστε κ ιταλική μαφία αν δεν έχεις κότσια εσύ να μιλήσης ωραία σε προκαλω εδώ κ τώρα εγώ ελλα από το μαγαζί μου κ δοσμού τα στιχία που έχεις κ εγώ αν δεν τους βγάλο στην φορά να μην με λένε άννα  

Εισαι στο μαγαζι τωρα εεε.???  :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
και κάτι ακόμα πολές κοπέλες δεν αφήνουν τα δάχτυλα στο μουυνάκι αλλά έχετε σκέφτη το ποσά μικρόβια έχουμε στα χέρια μας ? πόση από εσάς πλένουν τα χέρια πριν κάνουν σεξ με την κοπέλα ? θα σας πο  εγώ ένας στους δέκα οπότε όταν σας λέμε όχινα μην μας κατηγορίτε κ κριτικάρετε άσχημα 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
λάθος τετάρτη δεν μας δεχονται καν ,μόνο δευτέρα τρίτη και πέμπτη κ πάμε κάθε 15  μέρες  αν δεν θα ξυπνήσει όπως λες κ περάσει ο ελενχος θα μαζέψουν την κοπέλα κ θα κλίσουν το μαγαζί αν έχει αδια βεβια
στην περιοχη που ειμαι καθε τεταρτη ακνουν εξετασεις οι κοιπελες!!!!
δλδ αννα θες να μου πεις οτι αν μια κοπελελα δεν περασει τις εξετασεις διοτι δεν θα παει θα ερθουν αμεσως οι αρχες να τις παρουν την αδεια και να κλεισουν τον οικο?
μην τρελλαθουμε τωρα????

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
+1

Εσυ αλ, πιστεψες απο την αρχη οτι ειναι γιατρος  ο συγγεκριμενος.?? ή μορφωμενος ανθρωπος.??? και θα εμπενε στο μπουρδελα κομ να κανει καταγγελεια.?? αν ηταν γιατρος εχει λεφτα θα πηγαινε νομικα, αλλα οταν πρεπει να γινει δισφημιση μεταξυ των μαγαζιων, το σαιτ ειναι ο καλυτερος τροπος.

Επισης το να εχει μια κοπελα ονομα στο μαγαζι της, αν εχει δουλεψει ως πουτανα 2 χρονια, οχι μαγαζι μπορει να εχει αποκτησει, αλλα και σπιτι, αυτοκινητο, ειναι πολλα τα λεφτα, τα λεφτα που βγαζουμε εμεις οι θνητοι σε ενα μηνα, αυτες μπορει σε ενα τριημερο να τα βγαλουν, τουλαχιστων εδω σαλονικα, αν δεις μετι αμαξια κυκλοφορανε τα πουτανακια θα καταλαβει ο καθενας...
ε ναι ρε φιλε κατι δε μου καθεται καλα?...εμεις ειμαστε 15-20 αργοσχολοι που μπαινοβγαινουμε στο σαϊτ ας πουμε καθημερινα.Στα μπουρδελα πανε εκατονταδες καθε μερα,για μας τον επιασε ο πονος?

Κι επισης επειδη τυχαινει να εχω και αρκετα fb κοριτσιων μονο για θυματα δε μοιαζουν απο τις φωτο τους.Και τις αμαξαρες τους τις δειχνουν,και τις σπιταρονες τις δειχνουν,και τις ακριβες διακοπες...

Και στην τελικη δεν ειναι δυνατον αυτη την απατη να την εχουν σκεφτει μονο καποιες κοπελες οτι μπορει να γινει και να μη την εχουν σκεφτει οι αρμοδιες αρχες γι'αυτο το πραμα.
Μηπως γινεται καποιο τσεκαρισμα-επιβεβαιωση με το ιδιωτικο διαγνωστικο κεντρο.Αλλιως ακουγεται παρα πολυ ακραιο δηλαδη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
και κάτι ακόμα πολές κοπέλες δεν αφήνουν τα δάχτυλα στο μουυνάκι αλλά έχετε σκέφτη το ποσά μικρόβια έχουμε στα χέρια μας ? πόση από εσάς πλένουν τα χέρια πριν κάνουν σεξ με την κοπέλα ? θα σας πο  εγώ ένας στους δέκα οπότε όταν σας λέμε όχινα μην μας κατηγορίτε κ κριτικάρετε άσχημα 

Εγω παντως ειμαι ενας στους δεκα, αν και ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο, γιατι πριν μπω στο δωματιο, αν εχω γυρισει 10 μπουρδελα και εχω ποιασει το πομολο τους 2 φορες, το σιγουρο ειναι οτι οσο περιμενω στο δωματιο το πρωτο πραμα που θα ποιασω ειναι το πουλι μου... ;)

Παντως αυτες που δεν αφηνουν να ποιασεις το μουνι τους τελευταια αρχισαν να λιγοστευουν...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
ε ναι ρε φιλε κατι δε μου καθεται καλα?...εμεις ειμαστε 15-20 αργοσχολοι που μπαινοβγαινουμε στο σαϊτ ας πουμε καθημερινα.Στα μπουρδελα πανε εκατονταδες καθε μερα,για μας τον επιασε ο πονος?

Κι επισης επειδη τυχαινει να εχω και αρκετα fb κοριτσιων μονο για θυματα δε μοιαζουν απο τις φωτο τους.Και τις αμαξαρες τους τις δειχνουν,και τις σπιταρονες τις δειχνουν,και τις ακριβες διακοπες...

Και στην τελικη δεν ειναι δυνατον αυτη την απατη να την εχουν σκεφτει μονο καποιες κοπελες οτι μπορει να γινει και να μη την εχουν σκεφτει οι αρμοδιες αρχες γι'αυτο το πραμα.
Μηπως γινεται καποιο τσεκαρισμα-επιβεβαιωση με το ιδιωτικο διαγνωστικο κεντρο.Αλλιως ακουγεται παρα πολυ ακραιο δηλαδη...

Μερικοι νωμιζουν οτι επειδη παμε και πληρωνουμε να γαμησουμε ειμαστε και Μαλακες...!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
τέλος πάντων το σωστό είναι να κάνουμε όλες τις εξέτασης στο αφροδισίων κ να μην πληρώνουμε κ εμείς ένα σωρό λεφτά στα εξωτερικά γιατριά από την ώρα που αυτά είναι μέσα στην ασβαλια μας , που έχω μαλωση κ στο ικα που μας περνούν 350  ευρώ το μήνα για την ασβαλια κ μας ερχουντε στης μια την νύχτα για ελενχο αλλά δεν μας παρέχουν τα απαρετητα φυσικά εγώ φώναζα εγώ άκουγα και μερικές fiτσες με κοιτούσαν λες κ exo χολέρα ,σε μια μάλιστα είπα να μην με κιτάει έτσι γιατί ο προστος πελάτης που θα gαμήσω μπόρι να είναι άντρας σου μιας κ εσύ από όσο θενετε είσαι κουτσερο ( έβγαλα την κακία μου ξέρω ) :P

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
στην περιοχη που ειμαι καθε τεταρτη ακνουν εξετασεις οι κοιπελες!!!!
δλδ αννα θες να μου πεις οτι αν μια κοπελελα δεν περασει τις εξετασεις διοτι δεν θα παει θα ερθουν αμεσως οι αρχες να τις παρουν την αδεια και να κλεισουν τον οικο?
μην τρελλαθουμε τωρα????
δεν περνάνε κ κάθε μέρα αλλά πόση θα ρισκάρουν να χάσουν την αδια γιατί εμείς δεν πληρώνουμε το πρόστιμο με χρήμα μας κλίνουν απλά για ένα μήνα αλλά τώρα βεβια χέστηκαν από την ώρα που όλη δουλευουν χωρίς άδieς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom