Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
μερικες ωρες υπομονη δεν μπορουσες να κανεις ; την Κυριακη τι θα εχουμε να λεμε :uglystupid:

Μην ανυσηχεις θα ανοιξω θεμα εγω, γιατι τωρα ανυσηχησα παρα πολυ, και εχω υποψιες αν κολησα τιποτα, εκανα την μαλακια και χτες περασα εξω απο την Φριξου και μετα Ν.Ουρανου...αλλα απο κατεχακη δεν πηγα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
εν μέρη έχει δίκιο στο αφροδισίων μας περνούν μόνο αίμα για σύφιλη όλα τα αλλά τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά που ποτέ δεν ζητάνε τα χαρτιά μας για να δουν αν όντος είμαστε εμείς αυτές

Αντε εσυ την σκαπουλαρες, η Α.Γεωργιου ειναι καθαρη...  :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
εν μέρη έχει δίκιο στο αφροδισίων μας περνούν μόνο αίμα για σύφιλη όλα τα αλλά τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά που ποτέ δεν ζητάνε τα χαρτιά μας για να δουν αν όντος είμαστε εμείς αυτές
και οταν σας παιρνουν ουρα καλιστα μπορειτε να πατε με καποιον αλλον μαζι! σας στελνει ο γιατρος στις τουαλετε και εκει αντι για τα δικα σας ουρα δινετε του φιλου σας!
σσ τον φωναζετε μαζι σας διοτι τα ουρα πρεπει να ειναι ζεστα αλλα και του ιδιου φυλου
ετσι??? ;) ;) ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μη αναφερεις τετοια ονοματα. Εχω παιδια και πεθερα.
Τυπε, αλλαξε καναλι. Νομιζω οτι μας παρακολουθουν.
τυπε ξερω και αλλα
αλλα δεν θα μιλησω γιατι....
tumblr_ljg96uMs481qikedko1_400.jpg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ναι αλλα μ'αυτο που λες και εδω μεσα και προς τιμην σου που απαντας,αφενος εισαι κι εσυ συνυπευθυνη αφου εισαι της δουλειας και μας το λες ξεκαθαρα οτι συμβαινει αλλα δε το καταγγελεις καπου και αφετερου ειναι σαν να σκοτωνεις τη δουλεια σου τωρα

Το ιδιο φυσικα ισχυει και γι'αυτον που ανοιξε το θεμα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
και οταν σας παιρνουν ουρα καλιστα μπορειτε να πατε με καποιον αλλον μαζι! σας στελνει ο γιατρος στις τουαλετε και εκει αντι για τα δικα σας ουρα δινετε του φιλου σας!
σσ τον φωναζετε μαζι σας διοτι τα ουρα πρεπει να ειναι ζεστα αλλα και του ιδιου φυλου
ετσι??? ;) ;) ;) ;)
όχι μας πάνε μια μια στην τουαλέτα κ μας περνούν κ της τσάντες αλά εξετάσεις με ουρά δίνουμε μόνο αν κάνουμε χρήση ναρκωτικών αυτό δεν απασχόλη κ κανέναν

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ναι αλλα μ'αυτο που λες και εδω μεσα και προς τιμην σου που απαντας,αφενος εισαι κι εσυ συνυπευθυνη αφου εισαι της δουλειας και μας το λες ξεκαθαρα οτι συμβαινει αλλα δε το καταγγελεις καπου και αφετερου ειναι σαν να σκοτωνεις τη δουλεια σου τωρα

Το ιδιο φυσικα ισχυει και γι'αυτον που ανοιξε το θεμα
αλ εγώ έξω κάνει θέμα αυτό στην διεφνηση υγίας που μας ζητάνε να τους παραδίνουμε χαρτιά κάθε μήνα κ μου δώσανε δίκιο αλλά ξερής πιος φτεει το κράτος που δεν έχουν τα νοσοκομία φάρμακα για να κάνουν την δουλιά τους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
όχι μας πάνε μια μια στην τουαλέτα κ μας περνούν κ της τσάντες αλά εξετάσεις με ουρά δίνουμε μόνο αν κάνουμε χρήση ναρκωτικών αυτό δεν απασχόλη κ κανέναν
εστι ακριβως μονο για ωτικα αλλα στην αλεξανδρουπολη στο πανεπιστημιακο πανε οι κοπελες στον 2ρο οροφο και ετσι δινουναλλονων ουρα και πανε και μονες τους!!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εγώ κάνω τώρα ανανέωση τα χαρτιά μου κ κάνω παλι όλα από την αρχή οπότε να ξέρετε κ ψυχίατρο πέρασα  κ ψυχολόγο δεν θα σβαξω κανέναν χαχαχαχα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:grin:

Συνημμένα

• image (3).jpg
    image (3).jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 68

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
ετων δεν λεει??????? :think: :think: :think: :grin: :grin: :grin: :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
και κάτι ακόμα για τις κοπέλες που δουλεύουν στο μαγαζί μου είμαι 100 της 100 σίγουρη ότι δεν έχουν απόλυτος τπτ γιατί πάω μαζί με της κοπέλες στους γιατρούς κ δευτέρα έχω εγώ κ η λάρα  πάλι γιατρό

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η λαμιλφ ειναι σωστη επαγγελματιας  :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
ναι βρε σειρά δεν με κατάλαβες έτσι μπαγασάκο  :2funny: :2funny: :2funny:
που να σε καταλαβω βρε? ρσυ εμεινες νεα και ομορφη οπως παλια και κενεις κει δεκα γυρους σεξ την ημερα  ,, ενω εμεις μια και πολυ μας ειναι και μετα θελουμε μια εβδομαδα για να συνελθουμε!!!!!!!!!
αχ γεραματα γαμημενα!!!!1 :tickedoff: :tickedoff:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ κάνω τώρα ανανέωση τα χαρτιά μου κ κάνω παλι όλα από την αρχή οπότε να ξέρετε κ ψυχίατρο πέρασα  κ ψυχολόγο δεν θα σβαξω κανέναν χαχαχαχα

κάτσε δεν κατάλαβα..
για να πάρει άδεια μια κοπέλα περνάει και από ψυχολόγο ?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
που να σε καταλαβω βρε? ρσυ εμεινες νεα και ομορφη οπως παλια και κενεις κει δεκα γυρους σεξ την ημερα  ,, ενω εμεις μια και πολυ μας ειναι και μετα θελουμε μια εβδομαδα για να συνελθουμε!!!!!!!!!
αχ γεραματα γαμημενα!!!!1 :tickedoff: :tickedoff:
το πηγάδι δεν ξεραίνεται ο κουβάς χαλάει :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom