Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε ποιον να το καταγγειλει ?
Σου λεει ξεκαθαρα οτι υπαρχει κυκλωμα με απιστευτα κερδη
Να βρεθει και χειροτερα μπλεγμενος θελετε ?
Μπορει η θεση του να ειναι μικρη και αναλωσιμη

Αντι να λετε κι ενα ευχαριστω πεσατε να τον φατε !!!!!!!!!

Αρχικα εδω στην πηγη που μαζευονται ολοι για πληροφοριες και μετα στοιχειοθετηση των αποδειξεων, η ενδειξεων και βουρ στον εισαγγελεα η οποιον αλλο φορεα !!!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266

Αρχικα εδω στην πηγη που μαζευονται ολοι για πληροφοριες και μετα στοιχειοθετηση των αποδειξεων, η ενδειξεων και βουρ στον εισαγγελεα η οποιον αλλο φορεα !!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε μην μου πεις οτι δεν σε σοκαραν οι σημερινες αποκαλυψεις?
περιμενες να γινεται κατι τετοιο στην ελλαδα? :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
ναι ψυχολόγο και ψυχίατρο ,κ πνευμονολόγο για φυματίωση
ρε αννα πες αληθεια ποσες ξενες ερχονται που και τρελλες ειναι με χαμηλο δεικτη νοημοσυνης που τις φερνουν νταβαδες απο βουλγ κ αλλες χωρες και επειδη ο ψυχιατρος δεν εχει μεταφραστη τους δινει χαρτι οτι ειναι υγειεις/!!!!!!!!!
και το ξερω γιατι αν θυμασαι παλιοτερα αχουμε μιλησει στο αλλο θρεντακι και εχω βγαλει αδειες σε κοριτσια
σσ ουτε νταβας ειμαι ουτε ασχολουμε με το επαγγελμα αλλα εξυπηρετηση σε φιλο-ιδιοκτητη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε μην μου πεις ιτι δεν σε σοκαραν οι σημερινες αποκαλυψεις?
περιμενες να γινεται κατι τετοιο στην ελλαδα? :grin:
Τιποτα δεν με σοκαρει τοσο οσο η ηλιθιοτητα της μαζας ....

Απο αυτην φτασαμε εδω σημερα τυπε......

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
όσον αφορά κονδυλωματα και γενικός ότι έχει σχέση με εκκριμα κ υγρά κοπέλας αυτές της εξετάσεις της κάνουμε στο αφροδισίων κ ε πιστέψτε με είναι πολύ αυστηρά αλά κ στην ουσία είναι κ μικρό το κακό γιατί ολλα αυτά θεραπεβοντε ( βεβαια με τις γυναικες σας θα έχετε πρόβλημα )
τα πιο σοβαρά είναι σύφιλη ηπατίτιδα και αιδς για σύφιλη μας κάνουν στο νοσοκομιο για τα αλλά δύο τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά κ αυτό γιατί το αφροδισίων δεν έχει αντιδραστήρια ,κανονικά βάση νομού όλες η εξετάσεις πρέπη να είναι από κρατικά νοσοκομία πριν την κρίση έτσι ήταν αλλά τώρα ζούμε ένα μπάχαλο γενικός

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και το ξερω γιατι αν θυμασαι παλιοτερα αχουμε μιλησει στο αλλο θρεντακι και εχω βγαλει αδειες σε κοριτσια
σσ ουτε νταβας ειμαι ουτε ασχολουμε με το επαγγελμα αλλα εξυπηρετηση σε φιλο-ιδιοκτητη
Αν επιτρεπεται με ποια ιδιοτητα εβγαλες εσυ αδειες σε κοριτσια ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Αν επιτρεπεται με ποια ιδιοτητα εβγαλες εσυ αδειες σε κοριτσια ?
μεταφραστης στα ψυχολογικα τεστ που γινονται μεσα στο αστυν. τμημα
και εχω παει και καποιες κοπελες ενος φιλου-ιδιοκτητη ντελου
ενω εγω διαπιστωνα οτι η κοπελα ειχε ελλειψη νοημοσυνης και καποιος αλλος την εκμεταλευοταν ο ψυχιατρος την ενεκρινε

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ρε αννα πες αληθεια ποσες ξενες ερχονται που και τρελλες ειναι με χαμηλο δεικτη νοημοσυνης που τις φερνουν νταβαδες απο βουλγ κ αλλες χωρες και επειδη ο ψυχιατρος δεν εχει μεταφραστη τους δινει χαρτι οτι ειναι υγειεις/!!!!!!!!!
εγώ προσωπικά όσες φορές έχω πάει με κοπέλα με ζητούσαν μετραφραστή αλλά να σου πω αν είναι τρελή η όχι νομίζω δεν έχει σημασία ,αυτό που πrέπη να μας απασχόλη είναι υγια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μεταφραστης στα ψυχολογικα τεστ που γινονται μεσα στο αστυν. τμημα
οκ

Η εξυπηρετηση που αναφερεις οτι εκανες προς τον φιλο σου ως προς τι εγινε ?
Δεν θα μπορουσε να γινει διαφορετικα η δουλεια εννοεις, η ηταν πολυ χρονοβορο και βιαζοταν ο τυπος ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
όσον αφορά κονδυλωματα και γενικός ότι έχει σχέση με εκκριμα κ υγρά κοπέλας αυτές της εξετάσεις της κάνουμε στο αφροδισίων κ ε πιστέψτε με είναι πολύ αυστηρά αλά κ στην ουσία είναι κ μικρό το κακό γιατί ολλα αυτά θεραπεβοντε ( βεβαια με τις γυναικες σας θα έχετε πρόβλημα )
τα πιο σοβαρά είναι σύφιλη ηπατίτιδα και αιδς για σύφιλη μας κάνουν στο νοσοκομιο για τα αλλά δύο τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά κ αυτό γιατί το αφροδισίων δεν έχει αντιδραστήρια ,κανονικά βάση νομού όλες η εξετάσεις πρέπη να είναι από κρατικά νοσοκομία πριν την κρίση έτσι ήταν αλλά τώρα ζούμε ένα μπάχαλο γενικός
κατσε ρε συ γιατι θα μας τρελανεις αποψε...δηλαδη μ'αυτο που γραφεις τωρα κι εφοσον λες οτι ξερεις πως γινεται,αρα η κοπελα που το κανει εχει σκοπιμοτητα να κρυψει κατι.
Αρα μας λες δηλαδη οτι ξερεις οτι στους οικους ανοχης της Θεσσαλονικης δουλευουν κοπελες με HIV και ηπατητιδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
εγώ προσωπικά όσες φορές έχω πάει με κοπέλα με ζητούσαν μετραφραστή αλλά να σου πω αν είναι τρελή η όχι νομίζω δεν έχει σημασία ,αυτό που πrέπη να μας απασχόλη είναι υγια
ννα και αμα ειναι τρελλη εχει μεγαλη σημασια διοτι τα κυκλωματα συνηθως εκμεταλευονται χαμηληςς νοημοσυνης κοπελες οποτε αν ο ψυχιατρος δεν δινει αδεια ισως ισως μειωθει και το χιουμαν τραφικινγκ!
επισις αν μια τρελαθθει μεσα στο κρεβατι και κανει καμια μαλακια και μαχαιρωση η προσβαλει πελατη μετα υπαρχουν προβληματα!
και επειδη εχω φιλες ιεροδουλες ολες ειναι λογω επαγγελματος νευρικες η μαλλον σχεδον ολες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η τρελα δεν εχει σημασια ? :S

Αν ειναι τρελη η αλλη, η διανοητικως καθυστερημενη, τοτε μιλαμε για εξαναγκασμο και κατα συνεπεια βιασμο κατ εξακολουθηση αν δεν εχει πληρη επιγνωση του τι κανει....  :headbang:

Οτι θελετε λετε μωρε ?  :tickedoff:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
οκ

Η εξυπηρετηση που αναφερεις οτι εκανες προς τον φιλο σου ως προς τι εγινε ?
Δεν θα μπορουσε να γινει διαφορετικα η δουλεια εννοεις, η ηταν πολυ χρονοβορο και βιαζοταν ο τυπος ?
εχω πτυχιο μεταφραστη σλαυικων γλωσσων και διοτι απουσιαζε ο κυριος μεταφραστης φωναξαν εμενα!!!!!! με παροτρυνση του κολητου μου-ιδιοκτητη
και απο τοτε με χωνουν!!!!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κατσε ρε συ γιατι θα μας τρελανεις αποψε...δηλαδη μ'αυτο που γραφεις τωρα κι εφοσον λες οτι ξερεις πως γινεται,αρα η κοπελα που το κανει εχει σκοπιμοτητα να κρυψει κατι.
Αρα μας λες δηλαδη οτι ξερεις οτι στους οικους ανοχης της Θεσσαλονικης δουλευουν κοπελες με HIV και ηπατητιδα
αλ σου δίνω τον λόγο μου ότι αν γνώριζα κάτι τετιο θα σου το έλεγα απλά λέω ότι μπόρι να γίνει όπως άκουσα και για μια κοπέλα πρόπερσι το καλοκαίρι ότι είχε hiv γιατι τη ακυρωσαν κ δούλευε στον δρόμο( προσωπικά δεν την ξέρω )  μίλησα σε άτομα εδώ κ με είπαν καλύτερα να μην λέω τπτ επιδη βλέπης είμαι μαγαζάτορας κ μπόρι μερική να το πάρουν αλιος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πςςςςςςςςς τι σκεφτηκες κι εσυ τωρα......

Εδω πιασανε κοπελα σε μπουρδελο στο κεντρο της αθηνας με ειτζ και το ψιλοσκεπασανε σιγα σιγα.....
Ειδες καμια μαυρη να πιανεται για ελεγχο ? (αυτες εξαφανιστηκαν με το που ξεκινησαν οι ελεγχοι)
Ειδες κανενα μπουρδελο να κλεινει οριστικα ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδω πιασανε κοπελα σε μπουρδελο στο κεντρο της αθηνας με ειτζ και το ψιλοσκεπασανε σιγα σιγα.....
τι το ψιλοσκεπασανε ρε τυπε
εχουν γαμηθει στους ελεγχους στο τριγωνο :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom