spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Φιλε την ξερεις την Σονια?ρε παλλικαρια η Σονια ειναι η θεα απο τις φωτογραφιες στο λελας καραγιανη η πας και me last year;
Φιλε την ξερεις την Σονια?ρε παλλικαρια η Σονια ειναι η θεα απο τις φωτογραφιες στο λελας καραγιανη η πας και me last year;
Ρωσσιδα ειναι αλλα οχι αυτη που λες!καλησπερα,μια ερωτηση για σονια.ειναι μια ρωσσιδα που δουλευε αρκετα χρονια πριν στο φυλης νο.200?αν ξερει καποιος ας μου πει.
ίσως να μην ξέρουν...14 μελη παρακολουθουν!
Γιατι δεν γραφει κανεις?
Λες?ίσως να μην ξέρουν...
Την θυμαμαι αυτη που λες φιλε και δεν ειναι η Σονια!!!!ευχαριστω για τις απαντησεις,παντως οι φωτογραφιες που εχει στο κωνστ/λεως 94,ειναι της ιδιας κοπελας που καποτε δουλευε στο φυλης 200.με 20 ευρω.νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε.
Κωσταντινουλεως 94 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ βρισκεται η ΒΑΣΙΛΙΣΑΠαιδια η Σονια δεν δουλευη πια στην Λελας οπως παλια ?
Εχω να την δω πολυ καιρο .
Αμα πας φιλε θα σου ανοιξει εκεινη τα ματια μια και καλη!!!!Ρε συναγωνιστές να ρωτήσω κάτι;
Με όλο τον σεβασμό δηλαδή, η Σόνια έχει καμμιά σχέση με τις φωτογραφίες της που υπάρχουν στα studios που δουλεύει;
Είναι αυτή ή δεν έχει καμμία σχέση. Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο που υπάρχουν άνθρωποι που δεν την έχουν τιμήσει ακόμα αλλά ανοίξτε μας τα μάτια σας παρακαλώ.
Έχει σχέση με τις ΦΩΤΌ Ή ΌΧΙ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι οντως πολυ σπαστικο!!!κατάλαβα,
δηλαδή δεν είναι αυτή.. Σωστά, πώς θα μπορούσε άλλωστε;
αυτή στις φωτό θα μπορούσε να είναι άνετα μοντέλο ενώ η "βασίλισσα" είναι γυναίκα, δουλευόμαστε μεταξύ μας δηλαδή.
Τόσες και τόσες δηλαδή που έχουν κανονικές φωτό είναι χαζές δηλαδή; Πολύ μου την σπάει αυτή η απατεωνία,
γιατί για απατωνιά πρόκειται
πολύ σπαστικό...