BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
commeeeeeeeeent???? j' en ai assez! vous etes la chienne! ma chienne! ne parlez pas!comment cruel ! je suis effrayé maintenant ! vont la chienne mauvaise partie
commeeeeeeeeent???? j' en ai assez! vous etes la chienne! ma chienne! ne parlez pas!comment cruel ! je suis effrayé maintenant ! vont la chienne mauvaise partie
commeeeeeeeeent???? j' en ai assez! vous etes la chienne! ma chienne! ne parlez pas!
χαχαχα ναι ναι ειδες? εβγαλα το αυταρχικο μου απω8ημενο με την μανδαμ χαχα
κατα τα αλλα καποτε μου ζητουσε να την υποταξω! quel dommage
ποιο βιβλιο του ειπαμε προτεινεις σνιφ?
je juste suis mort ce soir dans des vos bras...
snif snif ne lui donnez pas les espoirs eleves. je le blesserai et ne l'embrasserai pas...
mpoto comment vous voulez mourir?
(Πάντως, όπως έχουν πει κι άλλοι, όπου μπουν γυναίκες καταντάει chat.
Ορίστε, ακόμα κι ένα τόσο σοβαρό θέμα, με μια γυναίκα που παρατρίχα γλίτωσε από την κόλαση του βιασμού και της καταναγκαστικής πορνείας... κατάντησε γούτσου γούτσου.
Τελικά, όντως είναι μεγάλες και ασυνείδητες και αναίσθητες γαϊδάρες οι γυναίκες)
εξαλλου ειμαι ενας μηδενιστης κατα βα8ος....
j'ai une érection incroyable juste pour le Français parlant ! n'est-elle pas merveilleuse ?
Βλέπετε, αγαπητέ Μποτόφιλε, που τελικά αυτό που όντως θέλει και υπογείως επιθυμεί διακαώς είναι να τη δέσετε βίαια σ' έναν στύλο και να τη μαστιγώσετε μέχρι να ματώσει, και να τη βιάσετε, καθώς τα ξέπλεκα μαλλιά της πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της κι ανακατώνουνται με τα δάκρυα που τρέχουν στα μάγουλά της βάφοντάς τα με δυο μάυρες γραμμές;
(Κατά τ' άλλα οι σωματέμποροι βιαστές μας φταίνε... Άντε μην αρχίσω πάλι...)
Διότι βρίσκουν και τα κάνουν, δυστυχώς.