You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σωματέμποροι απήγαγαν Αλβανίδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 123
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ηθικά και αγγελικά και εύηχα αυτά.
Τότε πώς συμβιβάζονται με το να λες "μπράβο, να τους βιάσουνε";
Εδώ δεν υπάρχει η πιθανότητα του λάθους;
Η ανθρώπινη και σεξουαλική αξιοπρέπεια;
Το "όποιος κι αν είναι";
Από τη μια παπαγαλίζεις τις ανθρωπιστικές κοινοτοπίες περί θανατικής ποινής κι από την άλλη εμφανίζεσαι ίδια με εκείνη την ανώμαλη Αμερικάνα στο Αμπού Γκράιμπ να φχαριστιέσαι στη σκέψη ότι κάποιους παγιδευμένους σε κλουβί ανθρώπους θα τους βιάσουνε.
Ασχέτως βέβαια που εμένα στ' αρχίδια μου το τι θα πάθουν τα μουνόπανα. Εμένα στ' αρχίδια μου τι θα πάθουν αυτοί, όπως στ' αρχίδια μου τι έπαθε η καημένη η κοπελίτσα, όπως στ' αρχίδια μου γενικώς.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει μόνο δύναμη και αδυναμία.
ΑΥτοί οι σωματέμποροι βιαστές ό,τι κι αν πάθουνε εκεί μέσα δεν θα το πάθουνε επειδή έκαναν ό,τι έκαναν, αλλά επειδή πιάστηκαν. Άμα δεν είχαν πιαστεί, άμα είχανε άκρες με τους μπάτσους και τους τα σκάγανε, μια χαρά θα έμεναν ατιμώρητοι και μια χαρά θα εξέδιδαν την κοπέλα και μια χαρά θα κονομάγανε και θα γίνονταν και "τίμιοι οικογενειάρχαι".
Την αποτυχία τους πληρώνουν, όχι τις πράξεις τους.
Αλλά όχι και να πουλάμε "πνεύμα και ηθική" και μετά να χειροκροτάμε τους βιασμούς αντρών μέσα στις φυλακές.
Άσε που αν εσύ, η κοινή γνώμη κάνεις μούγκα σήμερα για τα δικαιώματα των κρατουμένων, να δω τι θα λες αν μπει ο αδερφός σου για λίγο φυλακή και καταλήξει νυφούλα του κάθε βαρυποινίτη, ενώ οι δεσμοφύλακες σφυράνε αδιάφορα, καθώς ο αδερφούλης σου ουρλιάζει, γιατί θα νιώθουνε δικαιωμένοι από τη δική σου τωρινή σαδιστική σιωπή.
Και, εν τέλει, αν η κοινωνία έχει αρχίδια, ας θεσμοθετήσει τον βιασμό των βιαστών ως νόμιμη ποινή στην πλατεία Συντάγματος και ας πάψει να μας πρήζει τ' αρχίδια με ανθρωπισμούς και λοιπές φαντασιωτικές παπαριές, την ίδια στιγμή που ανέχεται βιασμούς στα υποτιθέμενα "καταστήματα σωφρονισμού" της.
Γιατρός σ' εχει δει τελευταία; Ε, τότε τρέχα επειγόντως!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οτι κ αν κανεις, εγω σ αγαπω τοντοκουλη
τεσπα επειδη καθε αλλο παρα νεος χρηστης εισαι, οφκορς μπορεις να το αρνηθεις ειναι συνηθες για σενα, ας κανουμε τα στραβα ματια.
Η μις Μαρπλ. Ο Ηρακλής Πουαρώ. Ο Σέρλοκ Χολμς.
Πώς με κατάλαβες, βρε τσακάλι;
Για να δούμε πόσο διαβολικά ευφυής είσαι.
Πες μου... ΠΟΙΟΣ παλιός χρήστης είμαι;
κ επειδη ειμαι ειλικρινης λεμε, οταν σου λεω οτι με κουραζεις κ εισαι βαρετος, ις δε τρουθ.
Ε, και;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ειχαμε κ πολλους σαικο δω μεσα χαχαχα
οχι καλε τι.. ε και? μπορεις να λες οτι βλακεια σου κατεβασει ο εγκεφαλος σου
απλα ηθελα να σου πω οτι, οσο με αφορα, θεωρω οτι λες βλακειες, δε σε λαμβανω υποψην, βασικα ουτε σε διαβαζω παρα αποσπασματικα γιατι βαριεμαι τα γραπτα σου, προφανως κ δεν προσβαλλομαι ποσως απ αυτα που λες, οποτε εν ολιγοις ειναι σαν να μιλας σε καποιον που σ εχει γραμμενο. κ στο λεει. κ μαλιστα σου λεει οτι εισαι κ βαρετος.
συνεχισε εσυ να βρισκεις θεματα ανευ λογου κ αιτιας κ να τα χωνεις σε ενα νικνεημ που σου λεει ευθεως οτι σε γραφει κ αν ασχοληθει μαζι σου ειναι μονο για να σπαει πλακα, αφτερ ολλ ο καθενας με οση αξιοπρεπεια εχει πορευεται.
αντε να δουμε ποσα θα πεις τωρα.. στη 1 λεξη μου γραφεις μια παραγραφο... στην 1 παραγραφο μου μαλλον θα γραψεις κ παλι εκθεση.
καλα να περνας ξαναλεω.
απλα ηθελα να σου πω οτι, οσο με αφορα, θεωρω οτι λες βλακειες, δε σε λαμβανω υποψην, βασικα ουτε σε διαβαζω παρα αποσπασματικα γιατι βαριεμαι τα γραπτα σου, προφανως κ δεν προσβαλλομαι ποσως απ αυτα που λες, οποτε εν ολιγοις ειναι σαν να μιλας σε καποιον που σ εχει γραμμενο. κ στο λεει. κ μαλιστα σου λεει οτι εισαι κ βαρετος.
συνεχισε εσυ να βρισκεις θεματα ανευ λογου κ αιτιας κ να τα χωνεις σε ενα νικνεημ που σου λεει ευθεως οτι σε γραφει κ αν ασχοληθει μαζι σου ειναι μονο για να σπαει πλακα, αφτερ ολλ ο καθενας με οση αξιοπρεπεια εχει πορευεται.
αντε να δουμε ποσα θα πεις τωρα.. στη 1 λεξη μου γραφεις μια παραγραφο... στην 1 παραγραφο μου μαλλον θα γραψεις κ παλι εκθεση.
καλα να περνας ξαναλεω.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ωχ οχι τωρα αποκαλυφθηκε η πραγματικη ταυτοτητα του δρ τζεκυλ!
Εγώ έγραψα "ε, και;"
Και σεις μου απαντήσατε με αυτό το ημιπαραληρηματικό κατεβατό:
Στο παραπάνω κατεβατό απαντώ:
Ε, και;
Και σεις μου απαντήσατε με αυτό το ημιπαραληρηματικό κατεβατό:
καλα να περνας ξαναλεω.
Στο παραπάνω κατεβατό απαντώ:
Ε, και;
ωχ οχι τωρα αποκαλυφθηκε η πραγματικη ταυτοτητα του δρ τζεκυλ!
Υπήρχε τέτοιος χρήστης;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αχ εισαι αστειος... εισαι πολυ αστειος τελικα...
να περνατε καλα μεσιε χαιντ
να περνατε καλα μεσιε χαιντ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το ποιο?
αχ εισαι αστειος... εισαι πολυ αστειος τελικα...
Σας ευχαριστώ.
να περνατε καλα
Σας ευχαριστώ.
μεσιε χαιντ
Αυτός είμαι.
...
Χρειάζεστε σεξ.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εκανα πριν 1 ωρα περιπου.
ευχαριστω δια το ενδιαφερον σας
εσεις ποσο καιρο εχετε να κανετε αραγε? αραγεεεεεεεεεε...
εκανα πριν 1 ωρα.
Διόρθωση: Χρειάζεστε καλό σεξ.
Παρακαλώ.
Από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, την προπαραμονή της μέρας που έκανα περιτομή.
Εγώ όμως δεν προσποιήθηκα τον οργασμό μου.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
απο 16 ιουλιου ε?
καημενο παιδι... γι αυτο σας την βαρεσε ετσι ασχημα
ειπαμε παρτε τουλαχιστον φαρμακα... να μην πονατε
κ μπας κ ηρεμησουμε απ τη πολυλογια σας
α κ μην ανησυχειτε... ειμαι μια ολοκληρωμενη γυναικα.. δεν εχω παραπονο.
καημενο παιδι... γι αυτο σας την βαρεσε ετσι ασχημα
ειπαμε παρτε τουλαχιστον φαρμακα... να μην πονατε
κ μπας κ ηρεμησουμε απ τη πολυλογια σας
α κ μην ανησυχειτε... ειμαι μια ολοκληρωμενη γυναικα.. δεν εχω παραπονο.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αγαπητε σνιφ υπονοειτε οτι δεν κανω καλο σεξ στη μνηστη μου?
αυτο ειναι κατι που με 8ιγει προσωπικα σας καλω σε μονομαχια!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
να κ ενας ανθρωπος που μας αναγνωριζει, προ αποχωρησεως χαχαχαχαΠάντως δεν μπορεί να έχει κανείς παράπονο για τη συμμετοχή των γυναικών στο site. To περισσότερο νταβαντούρι και ο χαβαλές γίνεται με τη συμμετοχή τους - εθελουσία ή μη
αγαπητε σνιφ υπονοειτε οτι δεν κανω καλο σεξ στη μνηστη μου?
Εχμ... θα καταφύγω στην αισχρή δωροδοκία... σας έχω πει ότι η αδερφή μου και οι φίλες της έχουν φετίχ με τις μπότες;
να κ ενας ανθρωπος που μας αναγνωριζει, προ αποχωρησεως χαχαχαχα
προ αποχωρησεως?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 86K
- Απαντήσεις