Κοιτα να δεις!Αυτα που λες εσυ,τα ελεγα κ γω!Ομως εκανα την υπέρβαση,κυριως στο μυαλο μου,ωστε να πληρωσω αυτα τα λεφτα για κινητο!
Πιστεψε με πως διαψεύδει τετοιες αποψεις η Apple!Η συσκευη ειναι αλλου εντελως!
Το 2019 που το αγορασα ζουσα Γερμανια,το android του xiaomi οταν του ζήταγα gps μαλακιζοταν,το iPhone με το που πατας «έναρξη» στο gps χρονι ετσι κ σ δειχνει το στίγμα και την κατευθυνση.Το android για να χρονιστει επρεπε να καλύψεις μια αποσταση και με το αυτοκινητο αυτο δεν ειναι εφικτό !
Τα αεροπορικά εισιτηρια τα έκλεινα απ το κινητο …Το περιβαλλον χαοτικό…Το android γαμιοταν κυριολεκτικα στις διαφημισεις…Πολυ πιο Σοβαρα τα πραγματα στο iOS!
Ειχα android των 200€ και πηρα iPhone των 1250€, Οποτε δεν ειναι αντικειμενικός δείκτης αλλα το iPhone δεν σκαλώνει ΠΟΤΕ,δεν αργεί να φορτώσει,δεν κανει ενημερωση ενω κανεις αλλη δουλεια…Το τηλεφωνο παει σφαιρα!
Οι τραπεζες που ειχα ηταν ιντερνετικές!Δεν υπηρχε καμμια με φυσική παρουσια.
Εδω νομιζω λήξαν ολα για μενα,σαφως και στην καμερα αλλα κλαιν μαιν το θεμα καμερα θα σ πω!
Το Android μου βγαζε την ψυχη…Εκανε μαλακιες…συγκριτικα με το iOS ηταν επικίνδυνο…
Το iPhone ειναι πολυ σοβαρό με τις τραπεζικές εφαρμογες,εχει πολυ εύχρηστο κ ξεκάθαρο περιβαλλον.
Αυτα!
Κοίταξε... Απο το 2019 μέχρι σήμερα, έχουν, όπως καταλαβαίνεις, αλλάξει δραματικά κάποια πράγματα, όσον αφορά την τεχνολογία, κυρίως την τεχνολογία φορητών υπολογιστικών συσκευών, ή, αλλιώς, smartphones. Δε θα σταθώ σε διαφημίσεις, γιατί, υποψιάζομαι, οτι το αν τρως διαφημίσεις ή οχι, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και απο τον κατασκευαστή της συσκευής, και σε ποιο βαθμό έχει πειράξει τον πυρήνα του λειτουργικού. Θα σταθώ στο κομμάτι "αργεί να φορτώσει" και "δεν κάνει ενημέρωση ενω κάνεις άλλη δουλειά".
Η βασική μου συσκευή είναι Samsung, αλλά για τη δουλειά (αποθήκη και κοπή τυριών σε super market) έχω ένα φτηνό Vodafone N8, που το είχα πάρει τσάμπα με το συμβόλαιο πριν απο κανένα χρόνο. Μιλάμε για τον ορισμό της μπακατέλας. Παρ'όλα αυτά, τόσο σε λειτουργία GPS, όσο και σε e-banking, ακόμα και για να ποστάρω εδώ, να βλεφαριάζω μουνίτσες στο instagram, δουλεύει μια χαρά. Καλύτερα απ'οτι θα περίμενα απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Ακρίβεια στίγματος στο GPS άμεση, συγχρονισμός άμεσος, e-banking με δακτυλικό αποτύπωμα και virtual χρεωστική απ'ευθείας απο τη συσκευή όποτε χρειάζομαι, streaming media με μηδενικό bufferring, ακόμα και χωρίς wifi ενεργό και επιλογή να παγώσω τις ενημερώσεις εαν υπάρχει ανοιχτή εφαρμογή.
Σίγουρα, πριν απο μερικά χρόνια, με το android λιγότερο ραφιναρισμένο προς την πλευρά της αποδοτικότητας και αξιοπιστίας σε σχέση με σήμερα, πολλά κινητά είχαν τρομερές ατέλειες, οι οποίες στην πορεία σχεδόν εξαφανίστηκαν.