ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.117
- Πόντοι
- 5.006
Ναι αφού έχουμε κλείσει τραπεζιθα ειναι ανοιχτος ο τυπος ;
Ναι αφού έχουμε κλείσει τραπεζιθα ειναι ανοιχτος ο τυπος ;
τωρα που κλεισατε φοβαμαι οτι θα το κλειδωσει και θα φύγει ... και τα σερβιτσια θα φάτεΝαι αφού έχουμε κλείσει τραπεζι
Είμαστε καμία 10 άτομα η μισοί είναι της μασάς φουλ έχουμε κλείσει ένα τετράγωνο και τις κούνιεςτωρα που κλεισατε φοβαμαι οτι θα το κλειδωσει και θα φύγει ... και τα σερβιτσια θα φάτε
πανε και οι κούνιεςΕίμαστε καμία 10 άτομα η μισοί είναι της μασάς φουλ έχουμε κλείσει ένα τετράγωνο και τις κούνιες
Θα γινει χαμός θα βγάλω φωτοπανε και οι κούνιες
με την κινηταρα την καινουργιαΘα γινει χαμός θα βγάλω φωτο
Ετσι ελπίζω να αντέξει η μπαταρία έχει και 4 καμερεςμε την κινηταρα την καινουργια
μπριζόλα και καμερα θελουμεΕτσι ελπίζω να αντέξει η μπαταρία έχει και 4 καμερες
Ετσι ελπίζω να αντέξει η μπαταρία έχει και 4με την κινηταρα την καινουργια
Ετσι χοντρό μπριζόλες αρνί κατσίκι λουκάνικα μαύρα παϊδάκια μπιφτέκια Τζολια πείνα μεγαλημπριζόλα και καμερα θελουμε
μην φας πολυ , θα έχει ζέστηΕτσι ελπίζω να αντέξει η μπαταρία έχει και 4
Ετσι χοντρό μπριζόλες αρνί κατσίκι λουκάνικα μαύρα παϊδάκια μπιφτέκια Τζολια πείνα μεγαλη
Υποψιαζομαι οτι πανω σε καμια λιγουρα δαγκωσε το κινητο και παπαλα η μπαταριαμε την κινηταρα την καινουργια
Του έχω πει να βγάλει μια κινητή μονάδα κλιματιστικό για πάρτη μαςμην φας πολυ , θα έχει ζέστη
μηπως ειστε πολλα 10 ατομα και δεν προλάβεις να φας οσο θα ήθελες ;Του έχω πει να βγάλει μια κινητή μονάδα κλιματιστικό για πάρτη μας
αρχιδια τιποτα δεν ισχυει , φορτιζε οποτε θες , λεει ο καθενας την μαλακία για να το παιξει ειδικός και αναθεμα και αν εχει ιδεα , και να μην κρατησει 3 χρόνια και κρατησει 2 και 11 μηνες θα καταλαβεις διαφορά ;Ρε μύστες εγώ έχω άλλη απορία,τη μπαταρία γενικώς πόσο πρέπει να τη φορτίζουμε;Άλλοι λένε δεν πρέπει να τη φορτίζεις 100%,άλλοι λένε 20-80 για να κρατήσει παραπάνω,ισχύει τίποτα απ'αυτά ή είναι μαλακίες;Δε λέει να πάρεις πχ 300 ευρώ κινητό και να σου γαμηθεί η μπαταρία σε λίγο καιρό
Ετσι σωστος,πιο πολλά ξέρουμε εμείς από αυτούςαρχιδια τιποτα δεν ισχυει , φορτιζε οποτε θες , λεει ο καθενας την μαλακία για να το παιξει ειδικός και αναθεμα και αν εχει ιδεα , και να μην κρατησει 3 χρόνια και κρατησει 2 και 11 μηνες θα καταλαβεις διαφορά ;
Τα motorola όχι μόνο είναι made in china αλλά ανήκει στην lenovo δηλαδή είναι κινεζικό με τα μπουνια.Υπάρχει android συσκευή που να μην είναι κινέζικη; Τα motorola made in china είναι;
Το 20-80 για καλύτερη υγεία μπαταρίας σε βάθος χρόνου ισχύει ,είναι καθαρά θέμα φυσικής.Ρε μύστες εγώ έχω άλλη απορία,τη μπαταρία γενικώς πόσο πρέπει να τη φορτίζουμε;Άλλοι λένε δεν πρέπει να τη φορτίζεις 100%,άλλοι λένε 20-80 για να κρατήσει παραπάνω,ισχύει τίποτα απ'αυτά ή είναι μαλακίες;Δε λέει να πάρεις πχ 300 ευρώ κινητό και να σου γαμηθεί η μπαταρία σε λίγο καιρό
Ποιά 300€ τυπε;Ρε μύστες εγώ έχω άλλη απορία,τη μπαταρία γενικώς πόσο πρέπει να τη φορτίζουμε;Άλλοι λένε δεν πρέπει να τη φορτίζεις 100%,άλλοι λένε 20-80 για να κρατήσει παραπάνω,ισχύει τίποτα απ'αυτά ή είναι μαλακίες;Δε λέει να πάρεις πχ 300 ευρώ κινητό και να σου γαμηθεί η μπαταρία σε λίγο καιρό