master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
οχι δικε μου απο εσενα περιμενουμε να κρατεις το λαβαρο ψηλα.τυπε που και που κανουμε και εμεις καμια ανωμαλια
οχι δικε μου απο εσενα περιμενουμε να κρατεις το λαβαρο ψηλα.τυπε που και που κανουμε και εμεις καμια ανωμαλια
απο κοντα να δω αν θα τα ελεγες αυτα μπαζογκαρσονα.νομιζα οτι ησουνα φουλ κομπλεξικος μονο λογω εμφανισης και αγαμιας αλλα παντως και για ανωμαλος μου φαινεσαι με τετοια ποστ.μαλλον πρεπει να ανθεωρησω τις μαλακιες που γραφεις για ταιλανδη.εχεις δικιο εγω θελω 12χρονα σαν και σενα.πρεπει να εχεις ωραιο κωλαρακι. :-*
ε δεν θα το περιμεναμε απο ενα ανωμαλο μπαζογερο οπως εσυ.οχι δικε μου απο εσενα περιμενουμε να κρατεις το λαβαρο ψηλα.
τυπε την πατησες και εσυ?η ωρα να περναει.Ρε παιδιά, δε σκέφτεστε το φουκαρά που θα βλέπει τέτοιο τίτλο και θα μπαίνει να πάρει λίγο μάτι, και αντ' αυτού θα βλέπει μαντράχαλους να μαλώνουν? :o
τυπε να κανονησουμε ενα αβραμοραντεβου θανατου.απο κοντα να δω αν θα τα ελεγες αυτα μπαζογκαρσονα.νομιζα οτι ησουνα φουλ κομπλεξικος μονο λογω εμφανισης και αγαμιας αλλα παντως και για ανωμαλος μου φαινεσαι με τετοια ποστ.μαλλον πρεπει να ανθεωρησω τις μαλακιες που γραφεις για ταιλανδη. ε δεν θα το περιμεναμε απο ενα ανωμαλο μπαζογερο οπως εσυ.
μπαχαλακιδες τυπεΡε παιδιά, δε σκέφτεστε το φουκαρά που θα βλέπει τέτοιο τίτλο και θα μπαίνει να πάρει λίγο μάτι, και αντ' αυτού θα βλέπει μαντράχαλους να μαλώνουν? :o
αφου ο αλλος μπαινει και επταει την μαλακια του.οκ ο νωντας βλακας ητνα βλακας θα παραμεινει αγαπητε μοντ αλλα ο κομπλεξακιας αυτος αρχισε και συνεχιζει χωρις εγω να τον εχω προκαλεσει.παντως εχεις δικιο.το σταματαω.αλλα οσα εγραψα ηταν αληθεια.Ρε παιδιά, δε σκέφτεστε το φουκαρά που θα βλέπει τέτοιο τίτλο και θα μπαίνει να πάρει λίγο μάτι, και αντ' αυτού θα βλέπει μαντράχαλους να μαλώνουν? :o
ακριβως μονο την ωρα εισαι ικανος να παρεις χωρις να πληρωσεις. .οκ το σταματαω.τυπε την πατησες και εσυ?η ωρα να περναει.
ειναι της μοδας.μπαχαλακιδες τυπε
τι περιμενεις
τυπε την πατησες και εσυ?η ωρα να περναει.
μπαχαλακιδες τυπε
τι περιμενεις
τι μετρα ιπποτα?ο νωντας βρυκολακιασε τωρα.ξυπνησε απο τον ταφο και πλαναται εδω σαν τον κριστοφερ λι.στην χοντρη καραφλη εκδοση του ομως.Έθιξαν και το νώντα τύπε μου :o .Αυτό ήταν, μου φαίνεται θα πάρω δραστικά μέτρα
καλα τυπε δεν σε ξαναπειραζω για την ταυλανδη.μοντ θα κανω πισω ιπποτα μου.δινω στον μαστερ(γυναικαναφτης γραφει τρομαρα του ) τη πιπα της εριναλ. .οκ χαβαλες να γινεται μωρε.
οκ τυπε και εγω δεν σε ξαναπειραζω για την ταιλανδη. .καλα τυπε δεν σε ξαναπειραζω για την ταυλανδη.
πιστε ιπποτη της ηδονης και της καυλας ανελαβε δραση ([size=6pt]μπαναρε τον πουστρακο τον κωστα_ται[/size] )Έθιξαν και το νώντα τύπε μου :o .Αυτό ήταν, μου φαίνεται θα πάρω δραστικά μέτρα
τελικα ρωσσια πηγες?οκ τυπε και εγω δεν σε ξαναπειραζω για την ταιλανδη. .
τυπε αυτο σηκωνει επιχειρηση καθαρα χεριαΈθιξαν και το νώντα τύπε μου :o .Αυτό ήταν, μου φαίνεται θα πάρω δραστικά μέτρα
μπα προηγειται η ΤΑΙΛΑΝΔΗ και η σερβια.τελικα ρωσσια πηγες?
εισαι μια χοντρουλα πονηρη αλεπου εσυ... :-* :-*πιστε ιπποτη της ηδονης και της καυλας ανελαβε δραση ([size=6pt]μπαναρε τον πουστρακο τον κωστα_ται[/size] )
τυπε ενα σπαμ με την αδεια του ιπποτα.αλλωστε δεν εχω ξανασπαμαρει εδω. .παρε εδω τον αβρμαη που γουσταρει μοβ νυχακια.τυπε αυτο σηκωνει επιχειρηση καθαρα χερια