Νέα

σλαβες vs σκανδιναβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σλαβες η σκανδιναβες

• σλαβες

Ψήφοι: 62 61,4%
  • σκανδιναβες

Ψήφοι: 39 38,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    101

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε το σλαβογαμησι το εχω αρχισει εγω και χωρις να παω σερβια και χωρις να πληρωσω σορταιμ κι λονγταιμ οπως ο γερμομπαγκλαμας 40 χρονων μπαζογερος. ;).ποιο λινκ μου ελεγες πριν?
βγαζεις φωτοτυπιες τις φωτο που σου βαζει ο απολυτος,τις βαζεις στην χουφτα σου και ετσι σλαβογαμας.τουλαχιστον το πλενεις το γαριδακι μετα? :grin:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δηλ εγω που ειμαι 36,5 σε 1,5 χρονο φτανω στην τριτη ηλικια :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αν εγω ειμαι γερος στα 38 ποσο εισαι εσυ 15;ακομα παρθενος εισαι ομορφαντρα μου ε?δεν πειραζει. :2funny:
38 ησουνα προπερυσι ρε μπαγκλαμα?αντε για να μην παθεις ψυχολογικα 38.για τα γαμησια σου απαντησα πριν.πηγαινε τωρα να ποσταρεις για τον χατζηχρηστο την αεκ και να ονειρευτεις ποτε θα μαζεψεις μετα πεινας κανα διχιλιαρο μπας και δεις χαρα στα σκελια σου με κανενα κιτρινοπουτανο.ασχημαντρα μου... :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βγαζεις φωτοτυπιες τις φωτο που σου βαζει ο απολυτος,τις βαζεις στην χουφτα σου και ετσι σλαβογαμας.τουλαχιστον το πλενεις το γαριδακι μετα? :grin:
ναι ε?χουφτογαμης και μικροψωλης ε?ακου μπαζογκαρσονε.μαζεψε λεφτα να γαμησεις να δει χαρα το πουλακι σου με καμια κιτρινιαρα και ασε τις χωστες.αντε ασχημαντρα μου... :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
38 ησουνα προπερυσι ρε μπαγκλαμα?αντε για να μην παθεις ψυχολογικα 38.για τα γαμησια σου απαντησα πριν.πηγαινε τωρα να ποσταρεις για τον χατζηχρηστο την αεκ και να ονειρευτεις ποτε θα μαζεψεις μετα πεινας κανα διχιλιαρο μπας και δεις χαρα στα σκελια σου με κανενα κιτρινοπουτανο.ασχημαντρα μου... :2funny: :2funny:
μην κλαις ρε θα γαμησεις και εσυ καποτε.καποια θα σου κατσει δεν μπορει.τοσες στραβες υπαρχουν. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλ εγω που ειμαι 36,5 σε 1,5 χρονο φτανω στην τριτη ηλικια :2funny:
οχι μια χαρα εισαι και εσυ και εγω.απλως τον τσιγκλαω αλλα ειναι τοσο χαζος που καθεται σε ενα κομπιουτερ και κοιταει πως να πει την μαλακια του.τι περιμενεις απο ενα καμενο 40 χρονων που το ονειρο του ειναι να πειναει 11 μηνες για να γαμαει εμ την τσεπη του ενα μηνα στην αλλη ακρη της γης.και επαιρεται για αυτο το μπαζο!! :2funny:
μην κλαις ρε θα γαμησεις και εσυ καποτε.καποια θα σου κατσει δεν μπορει.τοσες στραβες υπαρχουν. :grin:
το κλαμα που το ειδες ρε μπαρμπα?πρεσβυωπια εχεις?τωρα το αν γαμαω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ αστο οπως σου ειπα.αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω για ταιλανδη να πας να γαμησεις(καταλαβαινω ποσο ασχημος πρεπει να εισαι για να περιμενεις αυτο το μηνα να γαμησεις :2funny:).βλακα καμενε. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οχι μια χαρα εισαι και εσυ και εγω.απλως τον τσιγκλαω αλλα ειναι τοσο χαζος που καθεται σε ενα κομπιουτερ και κοιταει πως να πει την μαλακια του.τι περιμενεις απο ενα καμενο 40 χρονων που το ονειρο του ειναι να πειναει 11 μηνες για να γαμαει εμ την τσεπη του ενα μηνα στην αλλη ακρη της γης.και επαιρεται για αυτο το μπαζο!! :2funny:το κλαμα που το ειδες ρε μπαρμπα?πρεσβυωπια εχεις?τωρα το αν γαμαω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ αστο οπως σου ειπα.αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω για ταιλανδη να πας να γαμησεις(καταλαβαινω ποσο ασχημος πρεπει να εισαι για να περιμενεις αυτο το μηνα να γαμησεις :2funny:).βλακα καμενε. :2funny:
αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω... :think: :think: ρε το κουλουρι μου εβαλες στο ματι μπας και εισαι τιγκιταγκας? :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω... :think: :think: ρε το κουλουρι μου εβαλες στο ματι μπας και εισαι τιγκιταγκας? :think:
καλα μπαζοχτισμενε θα στο καθαρογραψω.ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΜΠΑΖΟ ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.καληνυχτα τωρα. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
καλα μπαζοχτισμενε θα στο καθαρογραψω.ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΜΠΑΖΟ ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.καληνυχτα τωρα. ;)
εβαλες την στρουμφοπιτζαμα? :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εβαλες την στρουμφοπιτζαμα? :grin:
χαχα καλα κατσε εδω με το νωντα μπαζογριουλη μου.εισαι ενας πουστογερακος εσυ...μπαζο ελεινο βεβαια αλλα πονηρουλης.αντε μαζεψε λεφτα να γαμησεις γκαρσονι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom