master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
το εχω πει καμια 100στη φορες ερευνητη.Πως καταλαβες οτι π Μαστερ21 ειναι σαρανταρης ?
το εχω πει καμια 100στη φορες ερευνητη.Πως καταλαβες οτι π Μαστερ21 ειναι σαρανταρης ?
βγαζεις φωτοτυπιες τις φωτο που σου βαζει ο απολυτος,τις βαζεις στην χουφτα σου και ετσι σλαβογαμας.τουλαχιστον το πλενεις το γαριδακι μετα?τυπε το σλαβογαμησι το εχω αρχισει εγω και χωρις να παω σερβια και χωρις να πληρωσω σορταιμ κι λονγταιμ οπως ο γερμομπαγκλαμας 40 χρονων μπαζογερος. ;).ποιο λινκ μου ελεγες πριν?
38 ησουνα προπερυσι ρε μπαγκλαμα?αντε για να μην παθεις ψυχολογικα 38.για τα γαμησια σου απαντησα πριν.πηγαινε τωρα να ποσταρεις για τον χατζηχρηστο την αεκ και να ονειρευτεις ποτε θα μαζεψεις μετα πεινας κανα διχιλιαρο μπας και δεις χαρα στα σκελια σου με κανενα κιτρινοπουτανο.ασχημαντρα μου...τυπε αν εγω ειμαι γερος στα 38 ποσο εισαι εσυ 15;ακομα παρθενος εισαι ομορφαντρα μου ε?δεν πειραζει.
ναι ε?χουφτογαμης και μικροψωλης ε?ακου μπαζογκαρσονε.μαζεψε λεφτα να γαμησεις να δει χαρα το πουλακι σου με καμια κιτρινιαρα και ασε τις χωστες.αντε ασχημαντρα μου...βγαζεις φωτοτυπιες τις φωτο που σου βαζει ο απολυτος,τις βαζεις στην χουφτα σου και ετσι σλαβογαμας.τουλαχιστον το πλενεις το γαριδακι μετα?
μην κλαις ρε θα γαμησεις και εσυ καποτε.καποια θα σου κατσει δεν μπορει.τοσες στραβες υπαρχουν.38 ησουνα προπερυσι ρε μπαγκλαμα?αντε για να μην παθεις ψυχολογικα 38.για τα γαμησια σου απαντησα πριν.πηγαινε τωρα να ποσταρεις για τον χατζηχρηστο την αεκ και να ονειρευτεις ποτε θα μαζεψεις μετα πεινας κανα διχιλιαρο μπας και δεις χαρα στα σκελια σου με κανενα κιτρινοπουτανο.ασχημαντρα μου...
ειναι και ο αβραμης εκει τυπε.ποιο λινκ μου ελεγες πριν?
θα γυρισει ο τροχος,θα γαμησει ο φτωχος...μην κλαις ρε θα γαμησεις και εσυ καποτε.καποια θα σου κατσει δεν μπορει.τοσες στραβες υπαρχουν.
οχι μια χαρα εισαι και εσυ και εγω.απλως τον τσιγκλαω αλλα ειναι τοσο χαζος που καθεται σε ενα κομπιουτερ και κοιταει πως να πει την μαλακια του.τι περιμενεις απο ενα καμενο 40 χρονων που το ονειρο του ειναι να πειναει 11 μηνες για να γαμαει εμ την τσεπη του ενα μηνα στην αλλη ακρη της γης.και επαιρεται για αυτο το μπαζο!!δηλ εγω που ειμαι 36,5 σε 1,5 χρονο φτανω στην τριτη ηλικια
το κλαμα που το ειδες ρε μπαρμπα?πρεσβυωπια εχεις?τωρα το αν γαμαω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ αστο οπως σου ειπα.αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω για ταιλανδη να πας να γαμησεις(καταλαβαινω ποσο ασχημος πρεπει να εισαι για να περιμενεις αυτο το μηνα να γαμησεις ).βλακα καμενε.μην κλαις ρε θα γαμησεις και εσυ καποτε.καποια θα σου κατσει δεν μπορει.τοσες στραβες υπαρχουν.
αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω... ρε το κουλουρι μου εβαλες στο ματι μπας και εισαι τιγκιταγκας?οχι μια χαρα εισαι και εσυ και εγω.απλως τον τσιγκλαω αλλα ειναι τοσο χαζος που καθεται σε ενα κομπιουτερ και κοιταει πως να πει την μαλακια του.τι περιμενεις απο ενα καμενο 40 χρονων που το ονειρο του ειναι να πειναει 11 μηνες για να γαμαει εμ την τσεπη του ενα μηνα στην αλλη ακρη της γης.και επαιρεται για αυτο το μπαζο!! το κλαμα που το ειδες ρε μπαρμπα?πρεσβυωπια εχεις?τωρα το αν γαμαω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ αστο οπως σου ειπα.αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω για ταιλανδη να πας να γαμησεις(καταλαβαινω ποσο ασχημος πρεπει να εισαι για να περιμενεις αυτο το μηνα να γαμησεις ).βλακα καμενε.
καλα μπαζοχτισμενε θα στο καθαρογραψω.ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΜΠΑΖΟ ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.καληνυχτα τωρα. ;)αντε φαω το κουλουρι σου και ρκατα κανενα ευρω... ρε το κουλουρι μου εβαλες στο ματι μπας και εισαι τιγκιταγκας?
ναι ειναιμπας και εισαι τιγκιταγκας?
εβαλες την στρουμφοπιτζαμα?καλα μπαζοχτισμενε θα στο καθαρογραψω.ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΜΠΑΖΟ ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.καληνυχτα τωρα. ;)
χαχα καλα κατσε εδω με το νωντα μπαζογριουλη μου.εισαι ενας πουστογερακος εσυ...μπαζο ελεινο βεβαια αλλα πονηρουλης.αντε μαζεψε λεφτα να γαμησεις γκαρσονι.εβαλες την στρουμφοπιτζαμα?
τυπε δεν ποσταρω σκανδιναβες εγωαυτή είναι σκανδιναβή η σλάβα;
τυπε την βρισκω πολυ μικρη για τα γουστα σου.τυπε δεν ποσταρω σκανδιναβες εγω
με προσβαλεις δικε μου :S
και πολυ μεγαλη για τα κυβικα τα δικα σου.τυπε την βρισκω πολυ μικρη για τα γουστα σου.
τυπε που και που κανουμε και εμεις καμια ανωμαλιατυπε την βρισκω πολυ μικρη για τα γουστα σου.
εχεις δικιο εγω θελω 12χρονα σαν και σενα.πρεπει να εχεις ωραιο κωλαρακι. :-*και πολυ μεγαλη για τα κυβικα τα δικα σου.