apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν τις εχω μελετησει( ) τις σκανδιναβες αλλα συμφωνωτι τα εχουμε τα πτυχια;;;;; ....συμφωνεις με την αποψη μου απολυτε;;;;;
τυπε δεν τις εχω μελετησει( ) τις σκανδιναβες αλλα συμφωνωτι τα εχουμε τα πτυχια;;;;; ....συμφωνεις με την αποψη μου απολυτε;;;;;
τυπε σε κοβω για ελλεεινολαγνοΣκανδιναβές και ξερό ψωμί λέμε! Τί να λέμε για τις καραβλαχάρες τις σλάβες που ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε αυτήν την απάισια προφορά που έχουν όλες τους! Για να μη μιλήσουμε για το χαρακτήρα, πείτε μου βρε παληκάρια τί πιθανότητα έχεις να βρεις μια σωστή σλάβα για να κάνεις κάτι σοβαρό μαζί της... Ποιό εύκολο θεωρώ να βρείς ελλ(ε)ηνίδα της προκοπής πάρά κάποια καρακιτσαρία από το ανατολικό μπλοκ... :S Οι Σκανδιναβές είναι TOP σε όλα τα επίπεδα κατά τη γνωμή μου... Είναι τυχαίο που οι σλάβες έρχονται και το παίζουν ιστορία και ντίβες στο ελλαδιστάν; Γιατί δεν πάνε να κάνουν κάτι αντίστοιχο και σε Σκανδιναβικές χώρες; Στους τυφλούς, λέει ο σοφός λαός μας, βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Think abouti it guys! ;)
ανωμαλεΑν πω Ελληνίδες θα με κράξετε?
:S
α παπαπαπα! μεγάλε με παρεξήγησες!τυπε σε κοβω για ελλεεινολαγνο
τυπε πρεπει να ξεκαθαρισεις το τοπιο μην σε παρουν πρεφα εκτωρ λοπεζ αρκανς λαδακης και λοιποι και αρχισουν να στα χωνουνα παπαπαπα! μεγάλε με παρεξήγησες!
Σκανδιναβές και ξερό ψωμί λέμε! Τί να λέμε για τις καραβλαχάρες τις σλάβες που ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε αυτήν την απάισια προφορά που έχουν όλες τους! Για να μη μιλήσουμε για το χαρακτήρα, πείτε μου βρε παληκάρια τί πιθανότητα έχεις να βρεις μια σωστή σλάβα για να κάνεις κάτι σοβαρό μαζί της... Ποιό εύκολο θεωρώ να βρείς ελλ(ε)ηνίδα της προκοπής πάρά κάποια καρακιτσαρία από το ανατολικό μπλοκ... :S Οι Σκανδιναβές είναι TOP σε όλα τα επίπεδα κατά τη γνωμή μου... Είναι τυχαίο που οι σλάβες έρχονται και το παίζουν ιστορία και ντίβες στο ελλαδιστάν; Γιατί δεν πάνε να κάνουν κάτι αντίστοιχο και σε Σκανδιναβικές χώρες; Στους τυφλούς, λέει ο σοφός λαός μας, βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Think abouti it guys! ;)
Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνω ο κακόμοιρος; Αφού το φωνάζω: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ for ever!τυπε πρεπει να ξεκαθαρισεις το τοπιο μην σε παρουν πρεφα εκτωρ λοπεζ αρκανς λαδακης και λοιποι και αρχισουν να στα χωνουν
κοιτα......ειναι καλες οι σκανδιναυες φιλε μου.....ο ενδοιασμος μου ειναι οι σουηδεζες......στα νιατα μου στο scandinavian μπαρ στη μυκονο εχω χυσει πολυ ....ιδρωτα μελετωντας τες....απλα προτιμω σλαβικο μουνι
Απο τις προσωπικες μου εμπειριες νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο ο τοπος του meeting
Αρα Σκανδιναβες by far στην Ελλαδα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ (να δουν και λιγο ηλιο τα κοριτσια) αλλα Σλαβες στη χωρα τους
αυτα για sex τωρα οι Σκανδιναβες ειναι πιο ντομπρες εχεις φραγγα δεν εχεις αμα γουσταρει θα ερθει μαζι σου οι Σλαβες αμα σε κοψουν ματσο θα ερσθουν σιγουρα.
Αρα μαλλον Σκανδιναβες προτεινω και η σειρα ειναι Δανεζες (οι καλυτερες), Σουηδεζες, Φινλανδεζες (λιγοτερη κουλτουρα) και για το πουστο εντελως λεμε οι Ισλανδες
αυτο ειναι θεμελιωδης αρχη αγαπητεπροθυμο μουνι να ειναι και απο να ειναι .......σερβες ειναι η αδυναμια μου