Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
φιλε μου στην περιπτωση που ειπα μιλησα οτι το ειχα εγω αγκαλια και ερχοταν διπλα στον καναπε τον κοιτουσε και δεν εκανε κατι.τωρα που ο μικρος ειναι 3,5 χρονων στο σαλονι που καθομαι ειναι κατω και παιζουν μαζι και με τα δικα μου ματια βλεπω οτι το διασκεδαζουν και οι 2 το παιχνιδι.
το σκυλι ειναι 6 χρονων και ειναι μεγαλομενο διπλα μας σαν το παιδι μας .οχι με ενα σπιτακι στον κηπο και ετσι αλλα μεσα στο σπιτι .και αυτα σου τα λεω γιατι φενετε οτι ξερεις κατι παραπανω .
Το οτι ειναι μεγαλωμενο το σκυλι μεσα στο σπιτι ειναι ενας ακομα λογος για να επιτεθει στον μικρο. Καθως τον νιωθει ως εισβολεα στον ιδιο του το χωρο. Μιλαω απολυτα παντα, φερνοντας το στα ακρα το θεμα για να καταλαβεις. Δεν σημαινει οτι το δικο σου σκυλι ειναι η δρα ετσι, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να το κανει.
Ο τροπος που εγκλιματισες τον σκυλο στην παρουσια του παιδιου ηταν σωστος σε γενικες γραμμες αν και δεν κανει να ερχεται σε επαφη ο σκυλος με ατομα/πραγαμτα/ζωα κλπ στο επιπεδο που βρισκεται αυτος καθως τα θεωρει ισοτιμα και μπορει να επιτεθει καθως δεν θα φοβηθει.
Θελει προσοχη παντα, οχι μονο για το θεμα του σκυλου, αλλα γιατι και τα μικρα δεν καταλαβαινουν. Τα σκυλια εχουν αναγκη απο 14 ωρες υπνου και βαλε καθε μερα, και τα παιδια τα εξουθενωνουν με αποτελεσμα τα σκυλια να γινονται νευρικα και να παρουσιαζουν θεματα. Ειτε τους τραβανε τα αυτια, ειτε τσιριζουν κλπ, πραγματα στα οποια ο σκυλος δεν ειναι συνηθισμενος. Αλλα ολα αυτα παρακαμπτονται εφοσον εχεις αναθρεψει σκυλι+παιδι σωστα και εισαι απο πανω για να επιβλεπεις.