Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ροτβάιλερ κ ντόπερμαν χρησιμοποιούσανε στις φυλακές κ τα αμολούσανε πίσω από κατάδικους που δραπετεύανε...

Το οτι τα χρησιμοποιουσανε για αυτο το σκοπο δε σημαινει οτι ολη η ρατσα ειναι ετσι.

Μαντεψε τι σκυλια εχουν τωρα οι μπατσοι.

Λυκοσκυλα. Αυτα τα κατα τα αλλα φιλικα δηθεν σκυλια.

Μην ακους, και μην αναπαραγεις μαλακιες χωρις να ξερεις λοιπον.

Και τα πιτ μπουλ τα χρησιμοποιουσαν για να σωζουν ανθρωπους και να ψαχνουν στα συντριμμια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το οτι τα χρησιμοποιουσανε για αυτο το σκοπο δε σημαινει οτι ολη η ρατσα ειναι ετσι.

Μαντεψε τι σκυλια εχουν τωρα οι μπατσοι.

Λυκοσκυλα. Αυτα τα κατα τα αλλα φιλικα δηθεν σκυλια.

Μην ακους, και μην αναπαραγεις μαλακιες χωρις να ξερεις λοιπον.

Και τα πιτ μπουλ τα χρησιμοποιουσαν για να σωζουν ανθρωπους και να ψαχνουν στα συντριμμια.
Μα κ οι 4ρεις αυτές ράτσες έχουνε τα πλαίσια να γίνουνε άγρια-αιμοβόρικα σκυλιά...

Κάνε τώρα εσύ αιμοβόρικο ένα τσιουάουα!!! :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μα κ οι 4ρεις αυτές ράτσες έχουνε τα πλαίσια να γίνουνε άγρια-αιμοβόρικα σκυλιά...

Ναι, σαφως και εχουν τα πλαισια. Απο εμας εξαρταται αυτο.

Κοιτα λιγο τα βιντεο που εβαλα και αναρωτησου τι πηγε "λαθος" σε αυτα τα σκυλια και δεν εφαγαν τα παιδια η τους ιδιοκτητες τους.

Ο ερευνητης παραδοξως χαθηκε. θα επιστρεψει να κανει paste τις πολιτειες που εχουν το BSL στην νομοθεσια τους και να μας πει οτι ειναι πιο σωστα ετσι.

Επισκέπτης

ευκολα...
Δλδ ενας μποντι μπιλντερ ειναι απαρετητα μπραβος-φονιας ενω ενας αδυνατος ειναι καλος και πραος???
Απο ποτε η δυναμη εχει να κανει με το χαρακτηρα?
Αν εχεις ενα μπουλντοκ απο κουταβι και το μεγαλωσεις με αγγαλιες και ενα τσιουαουα που πρεπει να κυνηγισει για να φαει και να δαγκωσει για να σωθει ποιο λες να ειναι το αγριο :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι, σαφως και εχουν τα πλαισια. Απο εμας εξαρταται αυτο.

Κοιτα λιγο τα βιντεο που εβαλα και αναρωτησου τι πηγε "λαθος" σε αυτα τα σκυλια και δεν εφαγαν τα παιδια η τους ιδιοκτητες τους.

Ο ερευνητης παραδοξως χαθηκε. θα επιστρεψει να κανει paste τις πολιτειες που εχουν το BSL στην νομοθεσια τους και να μας πει οτι ειναι πιο σωστα ετσι.
Ρε συ δεν λέω ότι όλα τα σκυλιά από αυτές τις ράτσες είναι αιμοβόρικα-κτήνη,απλά έχουνε τις προδιαγραφές...

Αντίθετα με τα χάσκι ή τα αγίου Βερνάδου.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ευκολα...
Δλδ ενας μποντι μπιλντερ ειναι απαρετητα μπραβος-φονιας ενω ενας αδυνατος ειναι καλος και πραος???
Απο ποτε η δυναμη εχει να κανει με το χαρακτηρα?
Αν εχεις ενα μπουλντοκ απο κουταβι και το μεγαλωσεις με αγγαλιες και ενα τσιουαουα που πρεπει να κυνηγισει για να φαει και να δαγκωσει για να σωθει ποιο λες να ειναι το αγριο :think:
Πάντως να πάρει τσιουάου μπουλντόγκ στο κυνήγι δεν παίζει!!! :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πλέον όχι τόσο,αλλά η ρατσά για αυτήν την δουλειά δημιουργήθηκε.Ροτβάιλερ κ ντόπερμαν χρησιμοποιούσανε στις φυλακές κ τα αμολούσανε πίσω από κατάδικους που δραπετεύανε...

τι να αμόλαγαν; κανίς; και οι κρατούμενοι να πέθαιναν από τα γέλια;
και γερμανικά ποιμενικά αμόλαγαν οι Γερμανοί, που συμφωνείς έτσι δεν είναι ότι δεν δημιουργήθηκαν για δολοφόνοι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ειχα χασκι και δεν αφηνε κανεναν να μπει στο σπιτι αν ηταν ξενος. Ειχε δαγκωσει μαλιστα τρεις φορες ανθρωπο. Σε λογικες συνθηκες για αυτον, δηλαδη οποιοσδηποτε σκυλος φυλακας θα δαγκωνε, αλλα δαγκωσε οπως και να εχει.

Εχω φερει τον σκυλο μου σε επαφη με δυο αγιου βερναρδου και τα δυο κοντεψαν να σπασουν το χερι του ιδιοκτητη για να ερθουν να δαγκωσουν τον δικο μου που τους κοιτουσε και κατουραγε ανεμελος. Που ο δικος μου ανηκει στις και καλα επικινδυνες φυλες. Αρχιδιες.

Γιαυτο λεω να κοπουν οι μαλακιες, γιατι ειναι στερεοτυπα ολα αυτα.

Επισκέπτης
Ρε συ δεν λέω ότι όλα τα σκυλιά από αυτές τις ράτσες είναι αιμοβόρικα-κτήνη,απλά έχουνε τις προδιαγραφές...

οτιδηποτε τρωει σαρκα εχει τις προδιαγραφες το θεμα ειναι η ανατροφη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειχα χασκι και δεν αφηνε κανεναν να μπει στο σπιτι αν ηταν ξενος. Ειχε δαγκωσει μαλιστα τρεις φορες ανθρωπο. Σε λογικες συνθηκες για αυτον, δηλαδη οποιοσδηποτε σκυλος φυλακας θα δαγκωνε, αλλα δαγκωσε οπως και να εχει.

Εχω φερει τον σκυλο μου σε επαφη με δυο αγιου βερναρδου και τα δυο κοντεψαν να σπασουν το χερι του ιδιοκτητη για να ερθουν να δαγκωσουν τον δικο μου που τους κοιτουσε και κατουραγε ανεμελος. Που ο δικος μου ανηκει στις και καλα επικινδυνες φυλες. Αρχιδιες.

Γιαυτο λεω να κοπουν οι μαλακιες, γιατι ειναι στερεοτυπα ολα αυτα.
Ντάξει μπορεί να έχεις δίκιο,δεν ξέρω τόσο από σκυλιά. :rolleyes:

Πάντως έχω διαβάσει ότι παίζουνε ρολό πολύ κ τα γονίδια,τουλάχιστον βάση αυτού χρησιμοποιούσανε παλιά κάθε ράτσα για κάτι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι να αμόλαγαν; κανίς; και οι κρατούμενοι να πέθαιναν από τα γέλια;
και γερμανικά ποιμενικά αμόλαγαν οι Γερμανοί, που συμφωνείς έτσι δεν είναι ότι δεν δημιουργήθηκαν για δολοφόνοι.
URL]]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ντάξει μπορεί να έχεις δίκιο,δεν ξέρω τόσο από σκυλιά. :rolleyes:

Πάντως έχω διαβάσει ότι παίζουνε ρολό πολύ κ τα γονίδια,τουλάχιστον βάση αυτού χρησιμοποιούσανε παλιά κάθε ράτσα για κάτι...

Παιζει ρολο το γεννεαλογικο δεντρο που χρησιμοποιηθηκε για να παραχθει ενας σκυλος, και ακομα βασικοτερο ρολο η ανατροφη του σκυλιου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μαναααρια κ τα δυοοοο :smitten:

Δολοφονος το μπουλ τεριε. Κατσε να παω να αγορασω ενα φιμωτρο μπας και σωθω  :2funny: :2funny:

Φαντασου για να την αφηνει να την ταιζει απο το μπολακι ( που δυσκολα μαθαινεις στον σκυλο να μην ειναι κτητικος+επιθετικος με το φαι του ποσο μαλλον οταν ειναι σε μπολ που οριοθετει ΚΑΙ περιοχη εκτος απο φαι ) ποσο αρνι ειναι το σκυλι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δολοφονος το μπουλ τεριε. Κατσε να παω να αγορασω ενα φιμωτρο μπας και σωθω  :2funny: :2funny:

Φαντασου για να την αφηνει να την ταιζει απο το μπολακι ( που δυσκολα μαθαινεις στον σκυλο να μην ειναι κτητικος+επιθετικος με το φαι του ποσο μαλλον οταν ειναι σε μπολ που οριοθετει ΚΑΙ περιοχη εκτος απο φαι ) ποσο αρνι ειναι το σκυλι.

του πιπιλαει κ τα αυτια στο αλλο βιντεο που εβαλες!
αχ μαλακωσε η καρδουλα μου :P

βαλτε κι αλλα!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
του πιπιλαει κ τα αυτια στο αλλο βιντεο που εβαλες!
αχ μαλακωσε η καρδουλα μου :P

βαλτε κι αλλα!!

Μονο αυτα τα δυο βιντεο ειναι ετσι.

Τα αλλα εχουν πολυ αιμα μιλαμε. Σκορπισμενα κεφαλια, ανοιχτες κωλοτρυπιδες, χερια δεξια αριστερα και τετοια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μονο αυτα τα δυο βιντεο ειναι ετσι.

Τα αλλα εχουν πολυ αιμα μιλαμε. Σκορπισμενα κεφαλια, ανοιχτες κωλοτρυπιδες, χερια δεξια αριστερα και τετοια.

κααααλα τα λεει ο ερευνητης λοιπον! κατσε στη γωνια σου κ σωπασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom