Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
φιλε μου στην περιπτωση που ειπα μιλησα οτι το ειχα εγω αγκαλια και ερχοταν διπλα στον καναπε τον κοιτουσε και δεν εκανε κατι.τωρα που ο μικρος ειναι 3,5 χρονων στο σαλονι που καθομαι ειναι κατω και παιζουν μαζι και με τα δικα μου ματια βλεπω οτι το διασκεδαζουν και οι 2 το παιχνιδι.
το σκυλι ειναι 6 χρονων και ειναι μεγαλομενο διπλα μας σαν το παιδι μας .οχι με ενα σπιτακι στον κηπο και ετσι αλλα μεσα στο σπιτι .και αυτα σου τα λεω γιατι φενετε οτι ξερεις κατι παραπανω .

Το οτι ειναι μεγαλωμενο το σκυλι μεσα στο σπιτι ειναι ενας ακομα λογος για να επιτεθει στον μικρο. Καθως τον νιωθει ως εισβολεα στον ιδιο του το χωρο. Μιλαω απολυτα παντα, φερνοντας το στα ακρα το θεμα για να καταλαβεις. Δεν σημαινει οτι το δικο σου σκυλι ειναι η δρα ετσι, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να το κανει.

Ο τροπος που εγκλιματισες τον σκυλο στην παρουσια του παιδιου ηταν σωστος σε γενικες γραμμες αν και δεν κανει να ερχεται σε επαφη ο σκυλος με ατομα/πραγαμτα/ζωα κλπ στο επιπεδο που βρισκεται αυτος καθως τα θεωρει ισοτιμα και μπορει να επιτεθει καθως δεν θα φοβηθει.

Θελει προσοχη παντα, οχι μονο για το θεμα του σκυλου, αλλα γιατι και τα μικρα δεν καταλαβαινουν. Τα σκυλια εχουν αναγκη απο 14 ωρες υπνου και βαλε καθε μερα, και τα παιδια τα εξουθενωνουν με αποτελεσμα τα σκυλια να γινονται νευρικα και να παρουσιαζουν θεματα. Ειτε τους τραβανε τα αυτια, ειτε τσιριζουν κλπ, πραγματα στα οποια ο σκυλος δεν ειναι συνηθισμενος. Αλλα ολα αυτα παρακαμπτονται εφοσον εχεις αναθρεψει σκυλι+παιδι σωστα και εισαι απο πανω για να επιβλεπεις.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το οτι ειναι μεγαλωμενο το σκυλι μεσα στο σπιτι ειναι ενας ακομα λογος για να επιτεθει στον μικρο. Καθως τον νιωθει ως εισβολεα στον ιδιο του το χωρο. Μιλαω απολυτα παντα, φερνοντας το στα ακρα το θεμα για να καταλαβεις. Δεν σημαινει οτι το δικο σου σκυλι ειναι η δρα ετσι, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να το κανει.

Ο τροπος που εγκλιματισες τον σκυλο στην παρουσια του παιδιου ηταν σωστος σε γενικες γραμμες αν και δεν κανει να ερχεται σε επαφη ο σκυλος με ατομα/πραγαμτα/ζωα κλπ στο επιπεδο που βρισκεται αυτος καθως τα θεωρει ισοτιμα και μπορει να επιτεθει καθως δεν θα φοβηθει.

Θελει προσοχη παντα, οχι μονο για το θεμα του σκυλου, αλλα γιατι και τα μικρα δεν καταλαβαινουν. Τα σκυλια εχουν αναγκη απο 14 ωρες υπνου και βαλε καθε μερα, και τα παιδια τα εξουθενωνουν με αποτελεσμα τα σκυλια να γινονται νευρικα και να παρουσιαζουν θεματα. Ειτε τους τραβανε τα αυτια, ειτε τσιριζουν κλπ, πραγματα στα οποια ο σκυλος δεν ειναι συνηθισμενος. Αλλα ολα αυτα παρακαμπτονται εφοσον εχεις αναθρεψει σκυλι+παιδι σωστα και εισαι απο πανω για να επιβλεπεις.
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.καλη σου μερα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Α,και ερευνητακο της κακιας ωρας, το ροτβαιλερ ειναι απο τις αρχαιοτερες ρατσες και ηταν διπλα στον ανθρωπο απο το παλαι ποτε.

Ουτε μποξερ επαιζαν τοτε ουτε κανισακια ουτε μπουλ τεριερ ουτε πιτ μπουλ ουτε τιποτα. Ειναι κοντα στον ανθρωπο απο την Ρωμαικη εποχη και μεχρι τωρα η ρατσα στην συμπεριφορα της δεν εχει αλλαξει.

Οποτε βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο για το ποιος φταιει στο αν το ροτβαιλερ θα ειναι επιθετικο. Το οποιο αν προερχεται απο γενια και εκτροφη με "σωστο" γενεαλογικο δεντρο και δεχθει σωστη ασκηση-ανατροφη τα παει περιφημα με σκυλια γατια παιδια και ανθρωπους.

Γιαυτο σε βριζω, γιατι σου αξιζει. Εισαι ενας βλακας.

Αλλα επειδη εισαι οντως βλακας, καθεσαι και σχολιαζεις το αν σε βριζω και οχι το τι γραφω. Εισαι τριπλα βλακας λοιπον, μεχρι τωρα τουλαχιστον.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Anal Hunter ,Ωρυεσαι για να ΜΗΝ φορουν ΦΙΜΩΤΡΟ τα επικινδυνα-επιθετικα σκυλια !

Δεν μου λες,γιατι στην Μεγαλη Βρεττανια ,Δανια ,Γερμανια ,Ελβετια κτλ ειναι υποχρεωτικο το φιμωτρο ?
Γιατι στο Μαϊαμι ,Ντενβερ ,Νεα Ζηλανδια ,αρκετα καντονια της Ελβετιας και αλλου ,απαγορευονται τα Πιτ Μπουλ και τα Μπουλτεριε και τα παρομοια σκυλια ?
Για να μην συμβουν ατυχηματα .
Και οι χωρες αυτες ειναι πιο πολιτισμενες απο την Ελλαδα .

Καποιοι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι κυκλοφορουν χωρις φιμωτρο με αυτα τα σκυλια ,για να πουλησουν μαγκια .Με κινδυνο να προκληθουν ατυχηματα.
Κανενας λογος δεν υπαρχει ,να κυκλοφορουν τα επικινδυνα-επιθετικα σκυλια χωρις φιμωτρο .Και στις πολιτισμενες χωρες δεν επιτρεπονται τα επικινδυνα-επιθετικα σκυλια ,χωρις φιμωτρο.
Μονο καποιοι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι ,που τα χρησιμοποιουν για να πουλησουν ψευτομαγκια ,ωρυονται δηθεν για την" ελευθερια "
των σκυλιων τους .Την ελευθερια να κατασπαραξουν αδεσποτα .
Την ελευθερια να το παιζουν ψευτομαγκες .

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απαντα ρε παρλαπιπα σε αυτα που εκατσα και εγραψα.

Ειπαμε, εισαι μαλακας αλλα οχι και ετσι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

Πες μου αν το μποξερ σου το ειχες με κομμενα αυτια και ουρα. Απαντησε μου και μην στρουθοκαμηλιζεις.

Σε εχω για πρωινο και το ξερεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Επιβεβαιωνεις το γεγονος οτι δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ απο τα παρακατω :

Ρατσες, συμπεριφορες αυτων, ιστορια αυτων, χρηση αυτων απο τον ανθρωπο, συνθηκες κατα τις οποιες δαγκωσαν και ΠΟΛΛΑ αλλα.

Σταματα το εδω. Θα σε κανω ρομπα συνεχεια μεχρι να βαρεθεις.

Εισαι επικινδυνος και ημιμαθης.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Στην Γενευη στην Ελβετια ,ολοι οι επικινδυνοι σκυλοι πρεπει να φορουν φιμωτρο.
Σε αρκετα καντονια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατοχη πιτμπουλ και μπουλτεριε κτλ

Αλλα οι Ελβετοι δεν ειναι ισως τοσο σοφοι ,οσο ...ο Anal Hunter !
Στο Μαϊαμι ,στη Νεα Ζηλανδια κτλ που απαγορευονται τα πιτμπουλ κτλ απο το 2000 ,οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο γνωστικοι ,οσο ο... Anal Hunter !

Στην Μ.Βρεττανια ,στη Γερμανια ,στη Δανια ,που ειναι υποχρεωτικο το φιμωτρο για τα πιτμπουλ κτλ οι ανθρωποι δεν εχουν την πλατια μορφωση και την κριτικη ικανοτητα του... Anal Hunter !

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Στην Γενευη στην Ελβετια ,ολοι οι επικινδυνοι σκυλοι πρεπει να φορουν φιμωτρο.
Σε αρκετα καντονια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατοχη πιτμπουλ και μπουλτεριε κτλ

Αλλα οι Ελβετοι δεν ειναι ισως τοσο σοφοι ,οσο ...ο Anal Hunter !
Στο Μαϊαμι ,στη Νεα Ζηλανδια κτλ που απαγορευονται τα πιτμπουλ κτλ απο το 2000 ,οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο γνωστικοι ,οσο ο... Anal Hunter !

Στην Μ.Βρεττανια ,στη Γερμανια ,στη Δανια ,που ειναι υποχρεωτικο το φιμωτρο για τα πιτμπουλ κτλ οι ανθρωποι δεν εχουν την πλατια μορφωση και την κριτικη ικανοτητα του... Anal Hunter !

Ρε φιλε.

ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ αυτα.

Οτι ισχυουν. Τι μου λες? Ειναι σαν να μου λες οτι ο ηλιος δυει. Δεν το καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ειναι επιχειρηματα?

Δεν καταλαβαινεις οτι πισω απο εναν επιθετικο σκυλο βρισκεται ενας επικινδυνος ιδιοκτητης? Τι διαολο?

Το γεγονος οτι τα pit bull στην Αμερικη τα ειχαν και τα εχουν ακομα πολλες μοναδες διασωσης το εψαξες?

Επισης, ΜΕΓΑ ΦΙΛΟΖΩΕ ερευνητη, το μποξερ σου το ειχες με κομμενα αυτια και ουρα? Γιατι δεν απαντας?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απαντα στο θεμα για μια φορα ρε σκουπιδι.

Πες κατι που να προαγει τον διαλογο, πικραμενε απο τη ζωη μεσηλικα.

Οχι για μενα, για να δειξεις ελαχιστα το ποσο ημιμαθης εισαι.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
for fuck's sake... stfu erevnitis.....

Συνημμένα

• Two Toned Dog Hood 2.jpg
    Two Toned Dog Hood 2.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 23

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εσυ αναλ χαντερ μπορει να εχεις εκπαιδευσει σωστα τον σκυλο σου
πιστευεις οτι εισαι ο κανονας;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Γιατι ενοχλουνται ,επειδη πρεπει να φορανε φιμωτρο οι σκυλοι,στο περιπατο ?
Ειναι απαραιτητο για να μην συμβουν ατυχηματα .
Πρωτα-πρωτα ετσι εξασφαλιζεται οτι δεν θα φανε ΦΟΛΑ.
Προστατευονται τα μικρα παιδια ,που μπορει τρεχοντας να πλησιασουν ενα σκυλο ,απο αγνοια .
Προστατευονται οι ηλικιωμενοι .
Προστατευονται τα σκυλια των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ φιλοζωων ,που μπορει να τα δαγκωσει καποιο πιτμπουλ η μπουλτεριε κτλ ,αφου σε καποια διασταυρωση μπορει να εισελθει καποιος χωρις ορατοτητα και να βρισκονται πολυ κοντα τα σκυλια .

Προστατευονται τα αδεσποτα ,που μπορει να προσεγγισουν ενα επικινδυνο οικιακο σκυλο χωρις φιμωτρο.
Τα αδεσποτα πολυ σπανια επιτιθενται σε αλλο σκυλο ,με σκοπο να τον σκοτωσουν.Γαβγιζουν και ορμανε για "κυριαρχια" ,αλλα δεν δαγκωνουν με ολη την δυναμη τους .Τι θα συμβει αν ενα αδεσποτακι ορμησει στο σκυλο του AnaL Hunter (μπουλ τεριε χωρις φιμωτρο) ή στο σκυλο του Newcummer (ροτβαϊλερ χωρις φιμωτρο) ?  Θα το σκοτωσουν !
Αυτος ειναι ο παραλογισμος !Να λενε
"αγαπατε τα αδεσποτακια " ,αλλα ταυτοχρονα τα επικινδυνα -επιθετικα σκυλια να κυκλοφορουν χωρις φιμωτρο !

Ενω στις πιο πανω χωρες που αναφερθηκαν (που ειναι πιο πολιτισμενες ),ειτε απαγορευονται τελειως οι επικινδυνες ρατσες ή φερουν υποχρεωτικα φιμωτρο στο περιπατο ,σε καθε περιπτωση .

Αυτοι που επιμενουν να μην  φερουν φιμωτρο οι επικινδυνοι-επιθετικοι σκυλοι στο περιπατο ,το κανουν για ενα λογο :Για να πουλανε ψευτομαγκια ,αυτοι οι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατι ενοχλουνται ,επειδη πρεπει να φορανε φιμωτρο οι σκυλοι,στο περιπατο ?
Ειναι απαραιτητο για να μην συμβουν ατυχηματα .
Πρωτα-πρωτα ετσι εξασφαλιζεται οτι δεν θα φανε ΦΟΛΑ.
Προστατευονται τα μικρα παιδια ,που μπορει τρεχοντας να πλησιασουν ενα σκυλο ,απο αγνοια .
Προστατευονται οι ηλικιωμενοι .
Προστατευονται τα σκυλια των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ φιλοζωων ,που μπορει να τα δαγκωσει καποιο πιτμπουλ η μπουλτεριε κτλ ,αφου σε καποια διασταυρωση μπορει να εισελθει καποιος χωρις ορατοτητα και να βρισκονται πολυ κοντα τα σκυλια .

Προστατευονται τα αδεσποτα ,που μπορει να προσεγγισουν ενα επικινδυνο οικιακο σκυλο χωρις φιμωτρο.
Τα αδεσποτα πολυ σπανια επιτιθενται σε αλλο σκυλο ,με σκοπο να τον σκοτωσουν.Γαβγιζουν και ορμανε για "κυριαρχια" ,αλλα δεν δαγκωνουν με ολη την δυναμη τους .Τι θα συμβει αν ενα αδεσποτακι ορμησει στο σκυλο του AnaL Hunter (μπουλ τεριε χωρις φιμωτρο) ή στο σκυλο του Newcummer (ροτβαϊλερ χωρις φιμωτρο) ?  Θα το σκοτωσουν !
Αυτος ειναι ο παραλογισμος !Να λενε
"αγαπατε τα αδεσποτακια " ,αλλα ταυτοχρονα τα επικινδυνα -επιθετικα σκυλια να κυκλοφορουν χωρις φιμωτρο !

Ενω στις πιο πανω χωρες που αναφερθηκαν (που ειναι πιο πολιτισμενες ),ειτε απαγορευονται τελειως οι επικινδυνες ρατσες ή φερουν υποχρεωτικα φιμωτρο στο περιπατο ,σε καθε περιπτωση .

Αυτοι που επιμενουν να μην  φερουν φιμωτρο οι επικινδυνοι-επιθετικοι σκυλοι στο περιπατο ,το κανουν για ενα λογο :Για να πουλανε ψευτομαγκια ,αυτοι οι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι.

Παπαροζουμη μη μιλας.

Εσυ ειχες σκυλο που τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΣ οταν ηταν ακομη βρεφος. Του πετσοκοψες την ουρα και τα αυτια, δεν δικαιουσαι να μιλας για φιλοζωια γιαυτο βγαλε τον σκασμο.

Το σκυλι δεν τρωει απο κατω οταν ειναι στην βολτα εαν εχεις το μυαλο σου εκει που πρεπει. Αν εσυ εισαι μαλακας και πηγαινεις βολτα και εχεις γραμμενο τον σκυλο στα παπαρια σου τοτε καλα να παθεις.

Κανε την παπια για αλλη μια φορα και μην απαντας σε ο,τι εχει γραφτει αλλα συνεχιζε το μανιφεστο σου.

[size=10pt]Παιξτο φιλοζωος ενω ειχες διαμελισμενο σκυλι κατ'επιλογην, παλιοπουστα. [/size]

erevnitis έγραψε:
Τι θα συμβει αν ενα αδεσποτακι ορμησει στο σκυλο του AnaL Hunter (μπουλ τεριε χωρις φιμωτρο) ή στο σκυλο του Newcummer (ροτβαϊλερ χωρις φιμωτρο) ?  Θα το σκοτωσουν !

Επειδη εισαι παπαρας και δεν ξερεις τι λες.

Στον σκυλο μου την εχουν πεσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, πολλων ειδων σκυλια.

ΠΟΤΕ δεν εκανε τιποτα γιατι ΔΕΝ ειναι επιθετικος και ΔΕΝ ειναι επικινδυνος. Ουτε ο σκυλος ο συγκεκριμενος ουτε η ρατσα.

Δεν τσακωθηκε ουτε οταν ενα κατα τα αλλα ΜΗ επικινδυνο λαμπραντορ ηρθε κατα πανω του με τα δοντια να φαινονται για να θελει να δαγκωσει. Ουτε οταν ενας Αγιου βερναρδου μεσα απο την αυλη του εκει που πηγαν να μυριστουν του επιασε λιγο το μαγουλο. Και αυτο γιατι ο σκυλος εχει αυτοπεποιθηση και δεν φοβαται αλλα και ΔΕΝ ειναι επιθετικος η επικινδυνος.

Βγαλε το σκασμο λοιπον και μη μιλας. Περισσοτερες πιθανοτητες εχει να δαγκωσει το μποξερ παρα το ροτβαιλερ που ειναι παναρχαια ρατσα, αλλα και το μπουλ τεριε το οποιο στις 99 απτις 100 περιπτωσεις δεν ξεκιναει αυτο τον καβγα.

Και στην τελικη μονος σου το λες, αν το αδεσποτο ορμηξει πρωτο. Ε ρε φιλε αν τυχει και μαλωσουν, το αδεσποτο την ξεκινησε την δουλεια, μονος σου αυτοαναιρεισαι. Μαλακα. Αλλα ακομα και ετσι τον τραβας τον σκυλο μακρυα και σηκωνεσαι και φευγεις.

Εχεις κανει τους σκυλους αποδιοπομπαιους τραγους επειδη εχεις φαει πικρα μαλλον με τον δικο σου, τον οποιο τον διαμελισες οσο ηταν ακομη βρεφος και θες τωρα ολος ο κοσμος να ακουσει την ανυποστατη μαλακια σου.

Βγαλε τον σκασμο επιτελους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ακριβως. Ακριβως αυτο που λες.

Εσυ μιλας σε ΕΜΕΝΑ, οχι στον σκυλο μου.

Αρα, το προβλημα εδω θα ημουν ΕΓΩ, οχι ο σκυλος μου. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε? Οτι ο σκυλος δεν φταιει σε καμια περιπτωση? Επικινδυνες ρατσες και αρχιδια, ποιος σας τα μαθαινει αυτα ρε καραγκιοζηδες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Αρα, το προβλημα εδω θα ημουν ΕΓΩ, οχι ο σκυλος μου. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε? Οτι ο σκυλος δεν φταιει σε καμια περιπτωση? Επικινδυνες ρατσες και αρχιδια, ποιος σας τα μαθαινει αυτα ρε καραγκιοζηδες.
:zfuck:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

φιλε αυτα τα σκυλια σε χερια ανοητων και επικινδυνων ανθρωπων γινοται και αυτα επικινδυνα
πρεπει να φορανε φιμωτρο γιατι δεν ειναι ολοι καλοι εκπαιδευτες

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
φιλε αυτα τα σκυλια σε χερια ανοητων και επικινδυνων ανθρωπων γινοται και αυτα επικινδυνα
πρεπει να φορανε φιμωτρο γιατι δεν ειναι ολοι καλοι εκπαιδευτες

Οχι φιλε. Δεν θα βαλω φιμωτρο στον σκυλο μου οταν αυτος ειναι υποδειγμα συμπεριφορας. Του την εχουν πεσει 5 αδεσποτα μαζι οταν εμενα σε μερος που τον αφηνα ελευθερο γιατι ειχε απλα, και δεν εγινε ουτε καβγας ουτε τιποτα. Εμεινε ακινητος και σηκωθηκανε και φυγανε.

Βλεπει παιδια και δεν ακουει ουτε το ονομα του. Τι μαλακιες λεμε τωρα.

Ειδικα τα πιτ μπουλ τα μπουλ τεριε, τα μπουλντογκ και αλλες ΔΗΘΕΝ επικινδυνες ρατσες ειναι οι καλυτερες και οι πιο φιλικες προς τον ανθρωπο. Εχουν εκτραφει και δημιουργηθει εξαρχης να ειναι ετσι, γιαυτο ειναι μαλακιες αυτα περι επικινδυνων σκυλιων.

Αν τωρα ο ιδιοκτητης ειναι μαλακας και χτυπαει το σκυλι του και του βγαζει τα πιο αγρια ενστικτα του, δεν φταιει το σκυλι. Ο ερευνητης ο πουστρακος εχει την λογικη ποναει χερι κοψει χερι και θεωρει τον εαυτο του φιλοζωο οταν ειχε στην κατοχη του σκυλο με κομμενα τα αυτια και την ουρα για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο ωραιος. Τι να λεμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Με αυτην την λογικη, δεν επρεπε να απαγορευεται η οπλοφορια, γιατι τα οπλα απο μονα τους δεν ειναι επικινδυνα.
Φυσικα υπαρχουν ρατσες επικινδυνες, υπαρχουν και ενστικτα στα ζωα.
Δεν ειναι το ιδιο ενα πιτμπουλ με ενα τσιουαουα.
Βριζοντας δεν θα πεισεις κανεναν για το αντιθετο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι φιλε. Δεν θα βαλω φιμωτρο στον σκυλο μου οταν αυτος ειναι υποδειγμα συμπεριφορας. Του την εχουν πεσει 5 αδεσποτα μαζι οταν εμενα σε μερος που τον αφηνα ελευθερο γιατι ειχε απλα, και δεν εγινε ουτε καβγας ουτε τιποτα. Εμεινε ακινητος και σηκωθηκανε και φυγανε.

Βλεπει παιδια και δεν ακουει ουτε το ονομα του. Τι μαλακιες λεμε τωρα.

Ειδικα τα πιτ μπουλ τα μπουλ τεριε, τα μπουλντογκ και αλλες ΔΗΘΕΝ επικινδυνες ρατσες ειναι οι καλυτερες και οι πιο φιλικες προς τον ανθρωπο. Εχουν εκτραφει και δημιουργηθει εξαρχης να ειναι ετσι, γιαυτο ειναι μαλακιες αυτα περι επικινδυνων σκυλιων.

Αν τωρα ο ιδιοκτητης ειναι μαλακας και χτυπαει το σκυλι του και του βγαζει τα πιο αγρια ενστικτα του, δεν φταιει το σκυλι. Ο ερευνητης ο πουστρακος εχει την λογικη ποναει χερι κοψει χερι και θεωρει τον εαυτο του φιλοζωο οταν ειχε στην κατοχη του σκυλο με κομμενα τα αυτια και την ουρα για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο ωραιος. Τι να λεμε.

Οταν δω δηλαδη ενα πιτμπουλ στο δρομο να ερχεται κατα πανω μου, να το ρωτησω πρωτα αν το εδερνε το αφεντικο του, και μετα να φοβηθω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom