Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
κααααλα τα λεει ο ερευνητης λοιπον! κατσε στη γωνια σου κ σωπασε.
Παω να αγορασω φιμωτρο.
Θα αγορασω και για εσενα ενα μπας και κοψεις να λες μαλακιες
κααααλα τα λεει ο ερευνητης λοιπον! κατσε στη γωνια σου κ σωπασε.
Έτσι σε θέλω,τρίξε της τα δόντια γιατί έχει πάρει πολύ αέρα το φυτοφάγο!!!Θα αγορασω και για εσενα ενα μπας και κοψεις να λες μαλακιες
Παω να αγορασω φιμωτρο.
Θα αγορασω και για εσενα ενα μπας και κοψεις να λες μαλακιες
η γατα του τραβαει κατι γερες δαγκωνιες για ωρααγαααπες μωρεεε
αγαααπες μωρεεε
η γατα του τραβαει κατι γερες δαγκωνιες για ωρα
χαχαχα ναιι στο λαιμο του ορμαει οπως η δικια μου χαχαχα
πιο επιθετικη ειναι η γατα μου απο αυτο το σκυλο
Γαμησε τα.
Μιλαμε για δολοφονικα σκυλια.
Λες αν ειχε ενα τετοιο ο boldemort να ηταν και ΤΗΛΕ-φονικο σκυλι ?
Πολυ αιμα ελλεινιδα, πολυ αιμα
Γαμησε τα.
Γαμησε τα.
Κανα τηλεφωνο για προπονηση εχουμε?
Το γραψες λαθος τυπε μου ειναι τηλε-ΦΟΝΙΚΟ Και οχι ΤΗΛΕ-φονικο ειναι σαν τα τερματικα
στο λινουξ αν τους πεταξεις την LS δεν θα την αναγνωρισουν υπαρχει διακριση μεταξυ πεζων και κεφαλαιων
ακριβως πισω απο αυτη τη φιλοσοφια στηριζεται και το τηλε-ΦΟΝΙΚΟ... Για να δινεται ιδιαιτερη εμφαση στις φονικες
τακτικες που λαμβανουν χωρα διαμεσω τηλεφωνου ενω το τηλε ειναι απλα μια σημανση για τις τηλεπικοινωνιες
με ποιο τροπο δηλαδη διαδιδεται μια ΦΟΝΙΚΗ τακτικη? μεσω των τηλεπικοινωνιων... μεσω τηλεφωνου
τι ξενερωτο κουνελι, να παιξει θελει μωρη
τυπε και ηθελα να σε ρωτησω γιατι ειναι ετσι στραβηΚαι σκεψου οτι αυτα τα σκυλια τα φτιαξανε για να ξετρυπωνουν κουνελια και ποντικια απο λαγουμια σε διαγωνισμους, γιαυτο κανανε ετσι τη μαπα τους
Τυπε ομως, το οτι ειναι φονικο το ξερουμε.
Το ΤΗΛΕ και οχι τηλε, ειναι για να δειξουμε οτι εσυ εισαι ο ιδιοκτητης του σκυλιου τυπε.
Αραγε αν ειχες τετοιο σκυλι θα του εκανες τηλε-ΦΟΝΙΚΟ σεξ τυπε? Η θα φοβοσουνα μη σε ΔΟΛΟ-φονησει τυπε?
τυπε και ηθελα να σε ρωτησω γιατι ειναι ετσι στραβη
δεν καταλαβαινουν απο πορδες τα σκυλια ρε τυπε
αλλο να κλανεις την αλλη που το καταλαβαινει και αλλο να κλανεις το σκυλο
ιδιο ειναι να παρεις μια και να της πεις... "Ειναι καποια πραγματα που θελω να σου πω εδω και καιρο αλλα δεν εβρισκα λογια.. τελικα βρηκα κατι καλυτερο για να εκφρασω ολα οσα θελω να σου πω..." θα σου πει αυτη "Τι ειναι πες μου..." οποτε εκει ετοιμαζεις μια καλη.... βαζεις το ακουστικο κατω απο την καρεκλα η φευγεις στο κρεβατι ανασκελα με ανοικτα τα ποδια και εφυγε μετα της λες οκ τωρα που στα ειπα και ξελαφρωσα μην με ξαναπαρεις.