Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
οφ τοπικ αλλα αυτη θελει φιμωτρο?
Ξυλο θελει που αφηνει το παιδι να βλεπει ενω μπορει το γατι να του βγαλει τα ματια για ΠΛΑΚΑ.
οφ τοπικ αλλα αυτη θελει φιμωτρο?
Ξυλο θελει που αφηνει το παιδι να βλεπει ενω μπορει το γατι να του βγαλει τα ματια για ΠΛΑΚΑ.
Σου εχει επιτεθει αφηνιασμενος γατος ποτε βελβυ ?καλα ναι μπορει να φαει καμια ξωφαλτση το παιδι γτ εναντιον της μπειμπισιττερ στρεφεται το κτηνος, αλλα ειναι πολυ τρομακτικο οταν σου επιτιθεται αφηνιασμενο γατι *μη συγκρινεις τωρα επιθεσεις απο αλλα ζωα*
καλα ναι μπορει να φαει καμια ξωφαλτση το παιδι γτ εναντιον της μπειμπισιττερ στρεφεται το κτηνος, αλλα ειναι πολυ τρομακτικο οταν σου επιτιθεται αφηνιασμενο γατι *μη συγκρινεις τωρα επιθεσεις απο αλλα ζωα*
Σου εχει επιτεθει αφηνιασμενος γατος ποτε βελβυ ?
η δικια μου μου ειχε επιτεθει μια φορα που ειχε φαει ξυλο απο μια μαλακογατα κ οταν πηγα να την μαζεψω (μεγαλη ιστορια) για να τη φερω σπιτι με καταματωσε το καρδουλι μου.
Καλά σου έκανε το καρδούλι σου...η δικια μου μου ειχε επιτεθει μια φορα που ειχε φαει ξυλο απο μια μαλακογατα κ οταν πηγα να την μαζεψω (μεγαλη ιστορια) για να τη φερω σπιτι με καταματωσε το καρδουλι μου.
Θελει αμεση απομακρυνση το παιδι εκεινη τη στιγμη, ακομα και αν ειναι πανω σου το ζωο. Γιατι με το που σε αφησει ισως στραφει σε αυτο καθως ειναι πιο ευκολος στοχος.
Ηδικια σου ηταν η μαλακογατα...η δικια μου μου ειχε επιτεθει μια φορα που ειχε φαει ξυλο απο μια μαλακογατα κ οταν πηγα να την μαζεψω (μεγαλη ιστορια) για να τη φερω σπιτι με καταματωσε το καρδουλι μου.
Μετα το εκανες γουτσου γουτσου για να ηρεμησει?
Καλά σου έκανε το καρδούλι σου...
Προσωπικά τέτοιο καρδούλι θα το πέταγα σε κανέναν κάδο σκουπιδιών!!!
Καταλαβα....... :Sη δικια μου μου ειχε επιτεθει μια φορα που ειχε φαει ξυλο απο μια μαλακογατα κ οταν πηγα να την μαζεψω (μεγαλη ιστορια) για να τη φερω σπιτι με καταματωσε το καρδουλι μου.
Ναι αλλά σε έκανε καινούργια...ειχε δικιο που ειχε φρικαρει τοσο ρε.. το δολιο μου..
οταν ηρθε στο οικειο περιβαλλον της, γτ η γατα αναγνωριζει σπιτι,οχι αφεντικο, ηρεμησε κ σε 2 λεπτα ερχοταν για αγκαλιες.
ειχε δικιο που ειχε φρικαρει τοσο ρε.. το δολιο μου..
Ναι αλλά σε έκανε καινούργια...
Κωλόγατες!!!
Ναι αλλά πιο δύσκολα θα τα πάρει...Και ο σκυλος σου την σκαει για πλακα αν του κανεις μαλακια.
Ναι αλλά πιο δύσκολα θα τα πάρει...
Ειδικά αν είσαι το αφεντικό του σχεδόν αποκλείεται.