You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
βρε μαλακεσ κολησατε με τουσ κοπρουσ.ανθρωπουσ ρε παραταμε, γερουσ σε γροκομεια,παιδια παρατημενα και και και ,λλα δεν ειδα να μηλατε τοσεσ σελιδεσ για κατι τετοιο.για κοπρουσ μονο μηλατε.ζωα ειναι.τα βαζετε στο τσουβαλι με τα παιδια.και αν τα τιναξει ρε τι θα κανετε μετα?κλαμα και κλαμα?παρτε ρε κανα παπαγαλο που ζει 100 χρονια να σασ κλαψει αυτοσ.και μη πεταχτει κανα μουνακι και μου πει καμια μαλακια τωρα.εχω σκυλο 7 χρονια.αλλα σα σκυλο το βλεπω,με το χεσιμο του με το κατουριμα και τι βολτα του 3 φωρεσ τι μερα.αντε καλημερεσ.
Εδω το θεμα ειναι για τα σκυλια ρε μαλακα.Πηγαινε αλλου να κλαφτεις.βρε μαλακεσ κολησατε με τουσ κοπρουσ.ανθρωπουσ ρε παραταμε, γερουσ σε γροκομεια,παιδια παρατημενα και και και ,λλα δεν ειδα να μηλατε τοσεσ σελιδεσ για κατι τετοιο.για κοπρουσ μονο μηλατε.ζωα ειναι.τα βαζετε στο τσουβαλι με τα παιδια.και αν τα τιναξει ρε τι θα κανετε μετα?κλαμα και κλαμα?παρτε ρε κανα παπαγαλο που ζει 100 χρονια να σασ κλαψει αυτοσ.και μη πεταχτει κανα μουνακι και μου πει καμια μαλακια τωρα.εχω σκυλο 7 χρονια.αλλα σα σκυλο το βλεπω,με το χεσιμο του με το κατουριμα και τι βολτα του 3 φωρεσ τι μερα.αντε καλημερεσ.
ειπα να μην πεταχτει κανα μουνακι,εσυ πεταχτυκεσ αμεσωσΕδω το θεμα ειναι για τα σκυλια ρε μαλακα.Πηγαινε αλλου να κλαφτεις.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
κ εμεις σα μαλακα σ βλεπουμεβρε μαλακεσ κολησατε με τουσ κοπρουσ.ανθρωπουσ ρε παραταμε, γερουσ σε γροκομεια,παιδια παρατημενα και και και ,λλα δεν ειδα να μηλατε τοσεσ σελιδεσ για κατι τετοιο.για κοπρουσ μονο μηλατε.ζωα ειναι.τα βαζετε στο τσουβαλι με τα παιδια.και αν τα τιναξει ρε τι θα κανετε μετα?κλαμα και κλαμα?παρτε ρε κανα παπαγαλο που ζει 100 χρονια να σασ κλαψει αυτοσ.και μη πεταχτει κανα μουνακι και μου πει καμια μαλακια τωρα.εχω σκυλο 7 χρονια.αλλα σα σκυλο το βλεπω,με το χεσιμο του με το κατουριμα και τι βολτα του 3 φωρεσ τι μερα.αντε καλημερεσ.
καλημερεσ
ειχα μια φαγουρα αλο να σε λεω και αλο να τι δεισ απο κοντακ εμεις σα μαλακα σ βλεπουμε
καλημερεσ
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
βρε μαλακεσ κολησατε με τουσ κοπρουσ.ανθρωπουσ ρε παραταμε, γερουσ σε γροκομεια,παιδια παρατημενα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Μαλλον δεν διαλεξε τυχαια το nickname του
Για τον Στείρος λέω.
Αντε γαμισου ρε μαλακα μπας και ξεκολλησει το μυαλο σου.ειπα να μην πεταχτει κανα μουνακι,εσυ πεταχτυκεσ αμεσωσ
stathis1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αντε γαμισου ρε μαλακα μπας και ξεκολλησει το μυαλο σου.
Παρακαλώ πολύ ε, παρακαλώ...
Μην ξαναπείς μουνάκι τον dude33. Ακούς εκεί μουνάκι. Αφεντικά και δούλοι σκατά γινήκαμε ούλοι.
Να τον πεις ΑΙΔΙΟ ναι το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Όχι όμως μουνάκι είναι too much.
ΑΙΔΙΟ παρακαλώ!!!
stathis1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παρακαλώ πολύ ε, παρακαλώ...
Μην ξαναπείς μουνάκι τον dude33. Ακούς εκεί μουνάκι. Αφεντικά και δούλοι σκατά γινήκαμε ούλοι.
Να τον πεις ΑΙΔΙΟ ναι το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Όχι όμως μουνάκι είναι too much.
ΑΙΔΙΟ παρακαλώ!!!
Ζητάω πολλές συγγνώμες από τους φιλόλογους του site. Δεν ήθελα να πω αιδίο αλλά αιδοίο.
Γνωριζομαστε απο καπου και πεταγεσαι σαν την κλανια;Παρακαλώ πολύ ε, παρακαλώ...
ΑΙΔΙΟ παρακαλώ!!!
ή εισαι κλωνος του για υποστηριξη;
Ακυρο,ειδα οτι εισαι παθητικος και σου αρεσουν οι χοντροι που σε χυνουν στο προσωπο ,εγω δεν ειμαι χοντρος και δεν το χαλαλιζω πανω σου.
απαπαπαπα τι κουβεντεσ ειναι αυτεσ.ντροπη ρε.σε βλεπουν τα σκυλια.σε ακουνε κιολασΑντε γαμισου ρε μαλακα μπας και ξεκολλησει το μυαλο σου.
stathis1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Γνωριζομαστε απο καπου και πεταγεσαι σαν την κλανια;
ή εισαι κλωνος του για υποστηριξη;
Ακυρο,ειδα οτι εισαι παθητικος και σου αρεσουν οι χοντροι που σε χυνουν στο προσωπο ,εγω δεν ειμαι χοντρος και δεν το χαλαλιζω πανω σου.
Ναι επίσης σε άλλο site γράφω ότι είμαι λεσβία και μου αρέσει να με άλλες λεσβίες με strapon...
Γενικά βλέπω πως σου αρέσει να ασχολείσαι με όλους τους υπόλοιπους πλην του εαυτού σου...
Καθόσον αφορά αυτό που είπες στην αρχή πως δεν γνωριζόμαστε... Σαφώς κοπέλα μου και δεν γνωριζόμαστε και
πίστεψε με, δεν θα ήθελες να με γνωρίσεις... Εντάξει αιδοίο;
Σαν την κλανια πεταγεσαι ομως καριολιτσα ε;Φυσικα και δεν θα ηθελες να με γνωρισεις παθητικε "ανδρα"Ναι επίσης σε άλλο site γράφω ότι είμαι λεσβία και μου αρέσει να με άλλες λεσβίες με strapon...
Γενικά βλέπω πως σου αρέσει να ασχολείσαι με όλους τους υπόλοιπους πλην του εαυτού σου...
Καθόσον αφορά αυτό που είπες στην αρχή πως δεν γνωριζόμαστε... Σαφώς κοπέλα μου και δεν γνωριζόμαστε και
πίστεψε με, δεν θα ήθελες να με γνωρίσεις... Εντάξει αιδοίο;
το θεμα ομως δεν ειναι οι διαφορες.και τα δυο ζωα εχουν την χαρη τους.απλα δεν θεωρω σωστο το 'ο πραγματικος φιλος'
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ο σκυλος,μαλλον καποια σκυλια οχι ολα, μπορει να μαθουν να ανιχνευουν τον καρκινο μετα απο πολλη εκπαιδευση(με ξυλο κτλ,οχι επειδη το θελει)και μονο τον καρκινο η οτι εκπαιδευτηκε και τιποτα αλλο.η γατα θα μαθει να χεζει στο κουτι της επειδη θελει και επειδη ειναι πιο καθαρη απο τον σκυλο.σε σπιτια που ειχαν σκυλο μεσα στο σπιτι υπηρχε εντονη η βρωμα του ζωου οσο και να καθαριζουν,αντιθετως με σπιτια που ειχαν γατα.η γατα αν ειχε μεγαλυτερο μεγεθος θα ηταν πολυ καλυτερος φυλακας αλλα οπως ειναι λογικο λογω μεγεθους φοβαται τον ανθρωπο σε αντιθεση με τον σκυλο που αν δεν ειναι δικος σου θα πεσει να σε φαει,'ο πραγματικος φιλος' η μηπως τελικα ειναι 'ο πραγματικος δουλος',γιατι εμεις οι ανθρωποι γουσταρουμε δουλους.ειναι πιο εξυπνη απο τον σκυλο και βγαζει πολυ περισσοτερους διαφορετικους ηχους αποτι ο σκυλος. αλλωστε η ρηση ''γατα εισαι'' ειναι διαφορετικη απο το ''σκυλα''.η γατα ξεχωριζει φιλικο ανρωπο οχι 'αφεντικο' αλλα παραλληλα αποκταει 'σπιτι' γιατι αποκταει την κυριαρχια της περιοχης και δεν παει σε αλλη περιοχη,εκτος αν ειναι εντος σπιτιου οποτε σε ενδεχομενη μετακομιση του ιδιοκτητη θα μετακομισει και η γατα χωρις προβλημα,αλλα σιγγουρα ξεχωριζει τους ανθρωπους.
το θεμα ομως δεν ειναι οι διαφορες.και τα δυο ζωα εχουν την χαρη τους.απλα δεν θεωρω σωστο το 'ο πραγματικος φιλος'
Ακριβώς φίλε μου.Οι σκύλοι είναι απλά δουλικοί (όχι πως δεν είναι καλά και καλόψυχα ζώα - αντιθέτως).
Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να αποκτάμε δούλους οι οποίοι απλά θα υπακούνε...
Γι'αυτό βλέπεις πολλούς και πολλές και έχουν έρωτα με τα σκυλιά, ενώ αντιθέτως μισούν τις γάτες. Δεν τα αγαπάνε στην πραγματικότητα απλά θέλουν έναν υπηρέτη (εξ'ου και η φράση "τον έκανε σκυλάκι της").
Προσωπικά προτιμώ τις γάτες οι οποίες είναι πιο καθαρές όπως λες και πιο ανεξάρτητες και το βασικότερο για μένα είναι η "ομιλία" του κάθε ζώου. Ο σκύλος λόγω του γαβγίσματος μπορεί να είναι καλός φύλακας, αλλά το γάβγισμα είναι πιστεύω από τους πιο ενοχλητικούς θορύβους, για μένα τουλάχιστον. Επίσης οι σκύλοι έχουν και αρκετές περιέργειες όσον αφορά στην αποδοχή τρίτων προσώπων πλην του αφεντικού τους, κάτι το οποίο ΔΕΝ ισχύει στα αιλουροειδή. Έχει τύχει να πάω σε φιλικό σπίτι και το λυκόσκυλο να μην μπορεί να με αποδεχτεί ακόμα και μετά από μέρες, να μου γαβγίζει και να προσπαθεί να με δαγκώσει παρά την κατσάδα που έτρωγε από το αφεντικό του.
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Να δούμε τι άλλη μλκια θα διαβάσω..Απο που κ ως που ένας σκύλος είναι δούλος κ υπηρέτης ρε μάγκα???Τον βάζεις κ σου καθαρίζει το σπίτι,σου μαγειρεύει,σου σιδερώνει,σου φέρνει κ τις παντόφλες??Ακριβώς φίλε μου.Οι σκύλοι είναι απλά δουλικοί (όχι πως δεν είναι καλά και καλόψυχα ζώα - αντιθέτως).
Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να αποκτάμε δούλους οι οποίοι απλά θα υπακούνε...
Γι'αυτό βλέπεις πολλούς και πολλές και έχουν έρωτα με τα σκυλιά, ενώ αντιθέτως μισούν τις γάτες. Δεν τα αγαπάνε στην πραγματικότητα απλά θέλουν έναν υπηρέτη (εξ'ου και η φράση "τον έκανε σκυλάκι της").
Προσωπικά προτιμώ τις γάτες οι οποίες είναι πιο καθαρές όπως λες και πιο ανεξάρτητες και το βασικότερο για μένα είναι η "ομιλία" του κάθε ζώου. Ο σκύλος λόγω του γαβγίσματος μπορεί να είναι καλός φύλακας, αλλά το γάβγισμα είναι πιστεύω από τους πιο ενοχλητικούς θορύβους, για μένα τουλάχιστον. Επίσης οι σκύλοι έχουν και αρκετές περιέργειες όσον αφορά στην αποδοχή τρίτων προσώπων πλην του αφεντικού τους, κάτι το οποίο ΔΕΝ ισχύει στα αιλουροειδή. Έχει τύχει να πάω σε φιλικό σπίτι και το λυκόσκυλο να μην μπορεί να με αποδεχτεί ακόμα και μετά από μέρες, να μου γαβγίζει και να προσπαθεί να με δαγκώσει παρά την κατσάδα που έτρωγε από το αφεντικό του.
Η βασική εκπαίδευση σε θέματα υπακοής έγκειται στο να μην σε τραβάει στη βόλτα,να είναι κοινωνικός με τα άλλα σκυλιά κ σε περιπτώσεις που η ράτσα το επιτρέπει να είναι κ φύλακας..όχι να σου ψήνει καφε.
Όσο για την καθαριότητα τι να λέμε??Ο σκύλος είναι ικανός αν λερώσει με εμετό ή κόπρανα,να τα φάει απο τις τύψεις..
Άσε που είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής..με ένα γλύψιμο στη μούρη τα ξεχνάς όλα..
Το λυκόσκυλο του φίλου σου,μάλλον σε είχε καταλάβει τι ξινός είσαι κ γι'αυτό δε σε ήθελε ούτε στα 2 μέτρα!!
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Αυτά που έγραψα για τον απο κάτω σου ισχύουν κ για σένα..ο σκυλος,μαλλον καποια σκυλια οχι ολα, μπορει να μαθουν να ανιχνευουν τον καρκινο μετα απο πολλη εκπαιδευση(με ξυλο κτλ,οχι επειδη το θελει)και μονο τον καρκινο η οτι εκπαιδευτηκε και τιποτα αλλο.η γατα θα μαθει να χεζει στο κουτι της επειδη θελει και επειδη ειναι πιο καθαρη απο τον σκυλο.σε σπιτια που ειχαν σκυλο μεσα στο σπιτι υπηρχε εντονη η βρωμα του ζωου οσο και να καθαριζουν,αντιθετως με σπιτια που ειχαν γατα.η γατα αν ειχε μεγαλυτερο μεγεθος θα ηταν πολυ καλυτερος φυλακας αλλα οπως ειναι λογικο λογω μεγεθους φοβαται τον ανθρωπο σε αντιθεση με τον σκυλο που αν δεν ειναι δικος σου θα πεσει να σε φαει,'ο πραγματικος φιλος' η μηπως τελικα ειναι 'ο πραγματικος δουλος',γιατι εμεις οι ανθρωποι γουσταρουμε δουλους.ειναι πιο εξυπνη απο τον σκυλο και βγαζει πολυ περισσοτερους διαφορετικους ηχους αποτι ο σκυλος. αλλωστε η ρηση ''γατα εισαι'' ειναι διαφορετικη απο το ''σκυλα''.η γατα ξεχωριζει φιλικο ανρωπο οχι 'αφεντικο' αλλα παραλληλα αποκταει 'σπιτι' γιατι αποκταει την κυριαρχια της περιοχης και δεν παει σε αλλη περιοχη,εκτος αν ειναι εντος σπιτιου οποτε σε ενδεχομενη μετακομιση του ιδιοκτητη θα μετακομισει και η γατα χωρις προβλημα,αλλα σιγγουρα ξεχωριζει τους ανθρωπους.
Μάθε οτι οι πρακτικές εκπαίδευσης με ξύλο έχουν τελειώσει εδώ κ δεκαετίες..
Κάτσε με τη γάτα σου,που το μόνο που σε χρειάζεται είναι να της ανοίγεις την κονσέρβα..
Να μου πεις επίσης πόσο καθαρά ειναι τα αρούρια που τρώνε οι γάτες όταν σουλατσάρουν στους δρόμους πριν γυρίσουν σπίτι κ γτ βγήκε η ρήση "είσαι γατάκι"??Επειδή είναι καλές φύλακες ή επειδή είναι φοβιτσιάρικα πλάσματα??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις