῾Ωραῖες γενικότητες,ὅλοι στὸ ἴδιο τσουβάλι...όποιος έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους παίρνει σκυλιά,γατιά,χρυσόψαρα,παπαγάλους...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 123K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σας!!!Χμμμ... καλημέρα, μάλλον!
Καλὰ ἐντάξει....καλά ο τσομπάνης που το παίρνει για να του φυλάει τα πρόβατα ή αυτός που μένει στις ερημιές οκ πάσο.
Όταν το ζώο έχει χρησιμότητα δηλαδή άλλη της παρέας.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 456
καλά ο τσομπάνης που το παίρνει για να του φυλάει τα πρόβατα ή αυτός που μένει στις ερημιές οκ πάσο.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σας χέζουν τα πεζοδρόμια και σας ξυπνάνε τα γαβγισματα να υποθέσω?καλά ο τσομπάνης που το παίρνει για να του φυλάει τα πρόβατα ή αυτός που μένει στις ερημιές οκ πάσο.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ό,τι και να σου πω δεν πρόκειται να καταλάβεις, αυτό που εσύ βλέπεις απλά σαν ένα σκυλί για μένα είναι μέλος της οικογένειας μου!!!μπα όχι,απλά δεν μπορώ την ψυχική ανωμαλία,ακούω στον δρόμο:''παιδί/καρδιά μου'' γυρίζω και βλέπω σκύλο
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υοθέτησε και έναν βάτραχο.Ό,τι και να σου πω δεν πρόκειται να καταλάβεις, αυτό που εσύ βλέπεις απλά σαν ένα σκυλί για μένα είναι μέλος της οικογένειας μου!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον κοσμα τυπε?Υοθέτησε και έναν βάτραχο.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Επειδή δεν το βασανίζεις δε σημαινει ότι το αγαπάς. Πως ακριβώς φροντίζεις το σκύλο σου και για ποιον λόγο τον έχεις??[size=20pt]ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ[/size]
και εγώ έχω σκύλο αλλά όταν ψοφήσει θα πω: ''ψόφησε'',όχι: ''πέθανε'' και δεν θα του κάνω κηδεία.
Το αγαπώ,δεν το χτυπάω/βασανίζω,αλλά το χω σαν σκυλί,όχι σαν παιδί...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τον έχω για να μην με πλησιάζουν στον δρόμο διάφορες ηλίθιες,είναι δε πιτμπουλ
http://[URL unfurl="true"]www.newsabruzzo.it/wp-content/uploads/2013/10/vicious_pitbull.jpg[/img[/URL]]
και με εξαίρεση την εκπαίδευση δεν το βασανίζω.
και αν πάει κανείς να μπει σπίτι μου την γάμησε ;)
[/quote]
Κατάλαβα ένας ανεξέλεγκτος σκύλος με ενα "αφεντικό" που νομίζει ότι πουλάει μαγκιά μεσω του σκυλου του!!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καποια στιγμή θα καταλάβεις ότι σε εχει, δεν τον εχεις κ ελπίζω να ναι συντομαόχι θα το χω για να του δίνω γλωσσόφιλα όπως κάνεις εσύ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ψυχή έχει και μάλιστα μεγαλύτερη από πολλών ανθρώπων ο σκύλος.Δεν ψοφάει.Πεθαίνει. Επειδή περπατάει στα 4 και δε μιλάει δεν δικαιούται την ίδια αγάπη με ένα παιδί? Αν δεν δικαιούται την περισσότερη αγάπη ένα ζωντανό που ότι και να του κάνεις θα σε αγαπάει χωρίς να ζητάει τίποτα πίσω και θα σε υπερασπιστεί μέχρι το τέλος του,τότε τι αξίζει?[size=20pt]ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ[/size]
και εγώ έχω σκύλο αλλά όταν ψοφήσει θα πω: ''ψόφησε'',όχι: ''πέθανε'' και δεν θα του κάνω κηδεία.
Το αγαπώ,δεν το χτυπάω/βασανίζω,αλλά το χω σαν σκυλί,όχι σαν παιδί...
Επισκέπτης
Ρόζα τι σκύλο έχεις?
www.imagebam.com/image/4662e0342463881] [/URL]Επειδή περπατάει στα 4 και δε μιλάει δεν δικαιούται την ίδια αγάπη με ένα παιδί?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Αν θέλετε να έχετε σαν κατοικίδια ζωντανά πλάσματα πρέπει να τους φέρεστε με την ίδια ευαισθησία και αγάπη όπως θα φερόσασταν σε ένα παιδί.Το σκυλί είναι σαν ένα παιδί.Όποιος δεν είναι σε θέση να σεβαστεί τη ζωή του σκύλου και του κάθε κατοικίδιου να μην έχει.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Μην σου φαινεται περιεργο,απλα δεν εχει παιδια για να καταλαβει .
Επισης προφανως δεν εχει χασει καποιο πολυ αγαπημενο του προσωπο για να βαζει στο ιδιο τσουβαλι την απωλεια του σκυλου με ενος ανθρωπου.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ημίαιμο λαμπραντόρ με βέλγικο, ενός έτους, αρσενικό, 35 κιλα, μαυρούλης!!!Ρόζα τι σκύλο έχεις?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι το ΔΙΚΟ σου το παιδί με το σκυλί. Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί προφανώς με την αγάπη του γωνιού για το παιδί.Λέω όμως ότι θα έπρεπε να συμπεριφέρεσαι στον σκύλο σου όπως θα συμπεριφερόσουν σε ένα παιδί.Με σεβασμό,υπομονή και αγάπη. Αν δεν ήμουν σαφής ελπίζω τώρα να έγινα.Μην σου φαινεται περιεργο,απλα δεν εχει παιδια για να καταλαβει .
Επισης προφανως δεν εχει χασει καποιο πολυ αγαπημενο του προσωπο για να βαζει στο ιδιο τσουβαλι την απωλεια του σκυλου με ενος ανθρωπου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγω θα το περιεγραφα διαφορετικα.Ημίαιμο λαμπραντόρ με βέλγικο, ενός έτους, αρσενικό, 35 κιλα, μαυρούλης!!!
Ένα συμπαθητικο μαυρο φωνακλαδικο κοπροσκυλούλι.
Επισκέπτης
Ημίαιμο λαμπραντόρ με βέλγικο, ενός έτους, αρσενικό, 35 κιλα, μαυρούλης!!!
Α βλέπω απο γούστο στα σκυλιά πας καλά... ;) Πάλι καλά...Να το χαίρεσαι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 69