Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ελατε ρε με τα κοπροσκυλα

εχουν γεμισει ολες οι γειτονιες με κοπρους

γαβγιζουν δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις και οι ψωναρες τα αφεντικα τους καμαρωνουν κιολας που χεζουν στον δρομο και τα αφηνουν εκει

ΟΥΣΤ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δν εχεις αδικο και ολοι περνουν κατι μικρα κοπροσκυλα σαν γατια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
Λέρος: Στα σαγόνια δύο μανιασμένων λυκόσκυλων 15 μηνών κοριτσάκι

1100FB0E538004FF6B0C61BD02C6A344.jpg

Το αγγελούδι μεταφέρθηκε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
Μαρτυρικές στιγμές βίωσε χθες ένα κοριτσάκι 15 μηνών, το οποίο το πρωί της Τετάρτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στα σαγόνια δύο αγριεμένων γερμανικών ποιμενικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μανιασμένα ζώα, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια, κατακρεούργησαν το άτυχο μωρό στα γεννητικά όργανα και στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου και εν συνεχεία λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του, αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Κω, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος, και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στο 588 ΤΕ.

Η ζωή του κοριτσιού δε διατρέχει κίνδυνο, αλλά η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στα γεννητικά όργανα και την κοιλιακή χώρα θα είναι η πρώτη μιας σειράς επεμβάσεων για την πλήρη αποκατάσταση των σοβαρότατων τραυμάτων που της προκάλεσε η επίθεση των δύο σκυλιών.

Η κοινωνία της Λέρου είναι ανάστατη με το συγκεκριμένο περιστατικό και όλοι προσεύχονται για το μικρό αγγελούδι.

Πηγή: rodiaki και lerosnews

πολλα αναλογα περιστατικα εχουν συμβει απο σκυλια της ιδιας της οικογενειας.δεν θα συμφωνουσα απολυτα με τον τιτλο,'σκυλος ο πραγματικος φιλος'

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εξαρτάται από το πως έχεις μεγαλώσει ένα ζώο και πόσο υπεύθυνος είσαι. Ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν να επιτεθεί σκυλι χωρίς λόγο. Αν όμως έχεις ένα σκύλο που θέλεις να ειναι φύλακας και επειδη εισαι ασχετος θεωρείς ότι πρέπει να είναι αγριος και εχεις δημιουργησει στην ουσια ενα ζωο που δεν εχει κοινωνικοποιηθει ποτε, εννοειται πως ο,τι και οποιον και να δει θα τον κατασπαραξει. Μόνο ο σκύλος δε φταίει τις περισσότερες φορές, για να μην πω ολες, οταν προκειται για δεσποζόμενα ζώα.

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
οι περισσοτεροι που εχουν σκυλο τον εχουν κανει μαλακα επειδη ειναι οι ιδιοι πιο μαλακες,αλλα περα απο αυτο δεν μπορεις να εμπιστευεσαι μικρα παιδια κοντα σε σκυλο,οπως και να ειναι,αν για καποιο λογο του καβλωσει,τοτε θα επελθει το μοιραιο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελατε ρε με τα κοπροσκυλα

εχουν γεμισει ολες οι γειτονιες με κοπρους

γαβγιζουν δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις και οι ψωναρες τα αφεντικα τους καμαρωνουν κιολας που χεζουν στον δρομο και τα αφηνουν εκει

ΟΥΣΤ
σε ποια γειτονια μενεις ρε τυπε? :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
οι περισσοτεροι που εχουν σκυλο τον εχουν κανει μαλακα επειδη ειναι οι ιδιοι πιο μαλακες,αλλα περα απο αυτο δεν μπορεις να εμπιστευεσαι μικρα παιδια κοντα σε σκυλο,οπως και να ειναι,αν για καποιο λογο του καβλωσει,τοτε θα επελθει το μοιραιο
Συμφωνω απόλυτα, τα παιδιά πρέπει να είναι πάντα με επίβλεψη. Ακόμη και το δικό μου σκύλο που λέω πως ξέρω κάθε του αντίδραση και τον εχω κοινωνικοποιήσει και με ανθρώπους και με άλλα ζώα και τον έχω μέσα στο σπίτι και λατρεύει τα παιδιά και θέλει να παίζει μαζί τους, είμαι πάντα εκεί, γιατί αν μη τι άλλο ένα παιδί νομίζει ότι ο σκύλος είναι παιχνίδι κ μπορεί να τον εκνευρίσει ή να τον πονέσει πολυ κ το ζώο κάποια στιγμή να αντιδράσει ή και μόνο λόγω του μεγέθους του ζώου (ο δικος μου ειναι 35 κιλά κ μόλις έκλεισε χρονο) μπορεί να το τραυματίσει κατά λάθος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνω απόλυτα, τα παιδιά πρέπει να είναι πάντα με επίβλεψη. Ακόμη και το δικό μου σκύλο που λέω πως ξέρω κάθε του αντίδραση και τον εχω κοινωνικοποιήσει και με ανθρώπους και με άλλα ζώα και τον έχω μέσα στο σπίτι και λατρεύει τα παιδιά και θέλει να παίζει μαζί τους, είμαι πάντα εκεί, γιατί αν μη τι άλλο ένα παιδί νομίζει ότι ο σκύλος είναι παιχνίδι κ μπορεί να τον εκνευρίσει ή να τον πονέσει πολυ κ το ζώο κάποια στιγμή να αντιδράσει ή και μόνο λόγω του μεγέθους του ζώου (ο δικος μου ειναι 35 κιλά κ μόλις έκλεισε χρονο) μπορεί να το τραυματίσει κατά λάθος.
γιατί πήρες τόσο μεγαλόσωμο σκύλο ελλεηνιδα;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
γιατί πήρες τόσο μεγαλόσωμο σκύλο ελλεηνιδα;
1ον τον βρήκα κουτάβι 2 μηνών, δεν ήξερα πόσο ακριβώς θα γίνει και
2ον ηθελα σκύλο, όχι γάτα  :grin:
Τα μικρά είναι σπαστικά, έχουν κόμπλεξ λόγω μεγέθους  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1ον τον βρήκα κουτάβι 2 μηνών, δεν ήξερα πόσο ακριβώς θα γίνει και
2ον ηθελα σκύλο, όχι γάτα  :grin:
Τα μικρά είναι σπαστικά, έχουν κόμπλεξ λόγω μεγέθους  ;)
ο λακις έχει αλλη άποψη παντως

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
τα μικρα οντως ειναι πολυ ηλιθια.παντως θεωρω οτι οι γατες ειναι καλυτερες σε αρκετα πραγματα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
τα μικρα οντως ειναι πολυ ηλιθια.παντως θεωρω οτι οι γατες ειναι καλυτερες σε αρκετα πραγματα
Σιγουρα χρειάζονται λιγότερη φροντίδα, είναι πιο ανεξάρτητες και πιο καθαρές. Αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να σου προσφέρουν τα ίδια πραγματα με ενα σκύλο, δε μπορεις να παίξεις μαζί τους, δε δενονται πολύ μαζί σου και δε σου δείχνουν την ιδια αγαπη, απλά υπάρχουν.

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
Σιγουρα χρειάζονται λιγότερη φροντίδα, είναι πιο ανεξάρτητες και πιο καθαρές. Αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να σου προσφέρουν τα ίδια πραγματα με ενα σκύλο, δε μπορεις να παίξεις μαζί τους, δε δενονται πολύ μαζί σου και δε σου δείχνουν την ιδια αγαπη, απλά υπάρχουν.
κανεις μεγαλο λαθος,προφανως δεν ειχες ποτε γατα.και παιζουν μαζι σου και δενονται μην σου πω περισσοτερο απο σκυλο(εχω παθει πλακα) και σου δειχνουν την αγαπη τους(οπως αλλωστε ολα τα ζωα)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
κανεις μεγαλο λαθος,προφανως δεν ειχες ποτε γατα.και παιζουν μαζι σου και δενονται μην σου πω περισσοτερο απο σκυλο(εχω παθει πλακα) και σου δειχνουν την αγαπη τους(οπως αλλωστε ολα τα ζωα)
Μπορεί, γάτα δεν είχα ποτέ, δεν τα πάω καλά με τις γάτες. Απλά σκέφτομαι ότι δε μπορείς να μοιραστείς τα ίδια που μοιράζεσαι με ένα σκύλο, δε μπορείς να πας βόλτα με τη γάτα σου π.χ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπορεί, γάτα δεν είχα ποτέ, δεν τα πάω καλά με τις γάτες. Απλά σκέφτομαι ότι δε μπορείς να μοιραστείς τα ίδια που μοιράζεσαι με ένα σκύλο, δε μπορείς να πας βόλτα με τη γάτα σου π.χ.
μπορεις ομως να την βάλεις στο πλυντήριο με τις καλτσες

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
δεν μου χρειαζεται και ουτε θελω να πηγαινω βολτα με γατα η σκυλο,αυτα ειναι για αλλεσ στιγμες.αν και εδω που τα λεμε θα ηθελα να παω  βολτα αν μπορουσα με μια τιγρη :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν μου χρειαζεται και ουτε θελω να πηγαινω βολτα με γατα η σκυλο,αυτα ειναι για αλλεσ στιγμες.αν και εδω που τα λεμε θα ηθελα να παω  βολτα αν μπορουσα με μια τιγρη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom