You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Του μαλάκα που ρίχνει φόλες . . .
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
Του μαλάκα που ρίχνει φόλες . . .
Σωστός μουσιού . . . όχι σα κάτι μαλάκες που παίρνουν για να δοκιμάσουν ή γιατί τους αρέσει η ιδέα ή για μόδα (πριν χρόνια είχε γεμίσει ο τόπο με αδέσποτα χασκι) . . . και μετά κάποιοι άλλοι μαλάκες ρίχνουν φόλες γιατί δεν μπορούν από τα αδέσποτα . . . δεν θα πιάσω κανένα τέτοιο μαλάκα . . . θα του τη δώσω να τη φάει . . . και πρίν πεθάνει θα του βαρέσω και μια ατροπίνη για να δει πως είναι . . . και μετά θα τον δείρω . . . και μετά θα τον πάρω κόλο . . . και μετά . . . και μετά . . .
Χαμένη θα πάει η ατροπίνη ρε μαν, κράτα την και ας είναι αχρείαστη
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Καμία ροχάλα, αγαπητέ, αυτά που έγραψα τα έγραψα για να αρθεί η τυχόν παρεξήγηση. Που την είδες τη ροχάλα?καταπίνω την ροχάλα του mariath και πάω κι εγώ παρακάτω
ΟΚ λοιπόν, no problem, πάμε παρακάτω.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχουμε θεμα με δεμοδήκωση και αλλεργια ταυτοχρονα (τη γκαντεμια μας...!!!) εχει τυχει σε κανεναν??? Αναλογη εμπειρια κανεις???
Εχουμε θεμα με δεμοδήκωση και αλλεργια ταυτοχρονα (τη γκαντεμια μας...!!!) εχει τυχει σε κανεναν??? Αναλογη εμπειρια κανεις???
Ευτυχώς όχι, ζυμάρι.
Μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει, με μία σύντομη αναζήτηση βρήκα αυτό:
Περαστικά.
Ο Μητσοτάκης σου'πε καλή χρονιά ?
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχω επισκεφθει δυο μεχρι στιγμης κ το παλευουμε, οχι με μεγαλη επιτυχια προς το παρον. Thanks για τον κοπο!!Ευτυχώς όχι, ζυμάρι.
Μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει, με μία σύντομη αναζήτηση βρήκα αυτό:
Περαστικά.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ελα μη μ' απογοητευεις..θελω να μαι αισιοδοξη!!! Τον κουταβο μου τον βρηκα αδεσποτο οταν ηταν 2,5 μηνων κ το θεμα εμφανιστηκε μετα απο 5 μηνες, τωρα ειμαστε 10 μηνων σχεδον.Ο Μητσοτάκης σου'πε καλή χρονιά ?
Εχω επισκεφθει δυο μεχρι στιγμης κ το παλευουμε, οχι με μεγαλη επιτυχια προς το παρον. Thanks για τον κοπο!!
Να σου στείλω ΡΜ; Επιτρέπει ο Άλεξ;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ναι να μου στειλειςΝα σου στείλω ΡΜ; Επιτρέπει ο Άλεξ;
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.atlantisqueen.co/storage/hospital%20dog.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1318801144647[/img[/URL]]
[img]http://graphics8.nytimes.com/images/blogs/well/posts/dogs_533.jpg
[img]http://graphics8.nytimes.com/images/blogs/well/posts/dogs_533.jpg
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
κανε μας ψυχολογια βραδιατικα!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
υπαρχει ενας καθηγητης κτηνιατρικης δερματολογιας (δε θυμαμαι ονομα) ειναι σε ενα ισογειο πανω στη ποσειδωνος στο π.φαληρο
και υπαρχει και η λουκακη στην ηλιοπουλη που ασχολειται με οιμοιοπαθητικη κτηνιατρικη
(αν το γκουκλαρεις θα τους βρεις)
και οι 2 βοηθησαν πολυ 2 σκυλια μου
το ενα θεραπυτηκε τελειος γιατι η αλλεργεια του ηταν ορμονικη και στη πορεια στειρωθηκε
το αλλο ειναι σε υφεση και απλα παιρνει κατι βιταμινες και βοτανα ομοιοπαθητικης καμια σχεση με τα χαλια που ειχε ;)
υπαρχει ενας καθηγητης κτηνιατρικης δερματολογιας (δε θυμαμαι ονομα) ειναι σε ενα ισογειο πανω στη ποσειδωνος στο π.φαληρο
και υπαρχει και η λουκακη στην ηλιοπουλη που ασχολειται με οιμοιοπαθητικη κτηνιατρικη
το ενα θεραπυτηκε τελειος γιατι η αλλεργεια του ηταν ορμονικη και στη πορεια στειρωθηκε
το αλλο ειναι σε υφεση και απλα παιρνει κατι βιταμινες και βοτανα ομοιοπαθητικης καμια σχεση με τα χαλια που ειχε ;)
Σωστή.
Αυτόν θα της πρότεινα κι εγώ αλλά δεν γίνεται.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ευχαριστώ πολύ!!! είμαι βεβαια κομματάκι μακριά...500+ χλμ, αλλα ισως κ να μπορουν να μου προτεινουν καποιονυπαρχει ενας καθηγητης κτηνιατρικης δερματολογιας (δε θυμαμαι ονομα) ειναι σε ενα ισογειο πανω στη ποσειδωνος στο π.φαληρο
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ευχαριστώ πολύ!!! είμαι βεβαια κομματάκι μακριά...500+ χλμ, αλλα ισως κ να μπορουν να μου προτεινουν καποιον
ψαχτο , τουλαχιστον κοιτα να αποφυγεις σε πρωτη φαση την ευκολη λυση της κορτιζονης γιατι μακροπροθεσμα θα το διαλυσει το ζωντανο ;)
ρωτα και τον κτηνιατρο σου αν θα σου συστεινε το veraflox
αρκετα τσιμπημενο στην τιμη αλλα μπορει να σου δωσει και οριστικη λυση
αν το θεμα ομως ειναι ορμονικο ,στειρωσετο χωρις δευτερη σκεψη ;)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ουτως ή αλλως λογω της δεμοδηκωσης ειναι απαγορευμενη η χρηση κορτιζονης. Σε πρωτη φαση μας ενδιαφερει να ελεγξουμε τη δεμοδηκωση κ μετα την αλλεργια.ψαχτο , τουλαχιστον κοιτα να αποφυγεις σε πρωτη φαση την ευκολη λυση της κορτιζονης γιατι μακροπροθεσμα θα το διαλυσει το ζωντανο ;)
ρωτα και τον κτηνιατρο σου αν θα σου συστεινε το veraflox
αρκετα τσιμπημενο στην τιμη αλλα μπορει να σου δωσει και οριστικη λυση
αν το θεμα ομως ειναι ορμονικο ,στειρωσετο χωρις δευτερη σκεψη ;)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ε ελα μια βολτα...για χαρη του σκυλακου...Μην φανταστεις οτι το προτεινω για ιδιον οφελος...Ευχαριστώ πολύ!!! είμαι βεβαια κομματάκι μακριά...500+ χλμ, αλλα ισως κ να μπορουν να μου προτεινουν καποιον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις