alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Γινεται, γινεται. Δεν πρεπει να γινει καλα το ζωντανο?Σωστή.
Αυτόν θα της πρότεινα κι εγώ αλλά δεν γίνεται.
Γινεται, γινεται. Δεν πρεπει να γινει καλα το ζωντανο?Σωστή.
Αυτόν θα της πρότεινα κι εγώ αλλά δεν γίνεται.
Ε ελα μια βολτα...για χαρη του σκυλακου...Μην φανταστεις οτι το προτεινω για ιδιον οφελος...
Δε θα χαρεις αν ερθω μαζι με το ζωντανο, πιστεψε με!!! Θα εισαι σε αποσταση ασφαλειαςΓινεται, γινεται. Δεν πρεπει να γινει καλα το ζωντανο?
ΤΑΠΟΥΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
22210-82176 , 22210-81386 , 6980600602
Ευχαριστώ πολύ!!!Εαν θες παρε ενα τηλ και μιλα με την Ειρηνη που ειναι αξιολογος επιστημων και ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Κώδικας:ΤΑΠΟΥΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
Ειναι εδω εξω απο την χαλκιδα αλλα ειναι "θεος" .
Εχει σωσει ολα τα αδεσποτα του νομου και οχι μονο .
www.palo.gr/eidhseis-ellada/8-11-aprilioy-dwrean-steirwseis-adespotwn-zwwn/10496318/]650 στειρωσεις εκανε σε αδεσποτα τον προηγουμενο μηνα .[/url]
Εν ετει 2004 λίγο πριν τού όλυμπιακούς , ώρα περίπου 10 άκριβώς στό φαναρι τού παραδεισου αμαρουσιου βγάζη ό συνοδηγος τό χέρι του καί άφηνη στην δεξια πλευρα του ένα χασκι τό οποιο ήτανε έκείνη τήν εποχη 4 μηνων, καί ξεκινάνε να φύγουνε μέ τόν καραγκιόζη πού όδηγούσε......
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...... Τό χασκι τό έχω έγώ καί τό όνόμασα Ηρα ....
ΣΥΝΕΧΕΙΑ .......
Πήρα τόν άριθμό τού μαλάκα με τό rover aero , καί μέ διάφορες ένεργειες έμαθα πού μένη........ μιά χαρά έ ????
Ένα ώραιο βραδυ λοιπόν 4 κιλά διαβρωτικό τού κάνανε τό άμαξι καλοκαιρινό.!!!!!
Σημειωμα στό παρπριζ του μαλάκα ???
ΧΑΣΚΙ !!!
Υ.Γ, Η Ήρα είναι κουφή !!
Καλο μεσημέρι φίλοι μου !!
ΚουκλάκιαΧαριζονται 6 γλυκα πλασματακια, 3 θυληκα 3 αρσενικα. Γεννηθηκαν και ζουν σε οχι και τοσο φιλικες συνθηκες. Θα γινουν μεσσαιου μεγεθους. Για περισσοτερες πληροφοριες στειλτε μου μυνημα!
και τον μπαρο τον εφαγε ο μπος τυπε :S
Βρετανία: Σκύλος κατασπάραξε την 43χρονη ιδιοκτήτρια του!
24/07/20
Η άτυχη γυναίκα είναι το τέταρτο άτομο που χάνει τη ζωή της από σκυλί ράτσας μπουλ τεριέ στην ίδια περιοχή, από το 2007
Ένα Staffordshire μπουλ τεριέ είναι ο σκύλος που κατασπάραξε την 43χρονη ιδιοκτήτρια του,, Louise Caygill, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λίβερπουλ!
Η γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα της από τις δαγκωματιές του σκύλου της, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.
Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι, με βάση τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, ο θάνατος της 43χρονης προήλθε από το σκύλο της, που στην κυριολεξία την κατασπάραξε, αλλά οι Αρχές βρίσκονται ακόμα εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων και μιας σειράς άλλων τεστ.
Πάντως, η αστυνομία πήρε ήδη το σκύλο, ο οποίος θανατώθηκε με ευθανασία. Η άτυχη γυναίκα είναι το τέταρτο άτομο που χάνει τη ζωή της από σκυλί ράτσας μπουλ τεριέ στην ίδια περιοχή, από το 2007.
Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2007 η πεντάχρονη Ellie Lawrenson έχασε τη ζωή της από δάγκωμα σκύλου της ίδιας ράτσας, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη στον τετράχρονο Paul Massey, το Νοέμβριο του 2009.
Τον περασμένο Μάιο ο 79χρονος βετεράνος του στρατού, Clifford Clark, κατασπαράχθηκε από τον πεινασμένο σκύλο του γείτονά του, που πήδηξε τη μάντρα και μπήκε στην κουζίνα του από την πίσω πόρτα.
Συνολικά, στη Βρετανία έχουν χάσει την ζωή τους 17 άτομα από δαγκώματα σκύλων από το 2005.
Πάντως, η Laura Vallance, από τη βρετανική φιλοζωϊκή οργάνωση «Dog's Trust», δήλωσε με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, ότι «δεν έχει σημασία σε ποια ράτσα ανήκει ένας σκύλος, επειδή κάθε ράτσα είναι επικίνδυνη σε λάθος χέρια».
επειδη πειναγε όμως τυπε όχι απο κακιακαι τον μπαρο τον εφαγε ο μπος τυπε :S
επειδη πειναγε όμως τυπε όχι απο κακια