Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
μπορεις ομως να την βάλεις στο πλυντήριο με τις καλτσες
Αύτο ήταν ένα από τα επιχειρήματα του πρώην μου όταν βρήκα το σκύλο μου για να μην τον πάρω, ότι εγώ ήμουν τόσο υποχόνδρια, που τωρα μ αυτόν τι θα κάνεις θα τον βάζεις κ αυτόν στο πλυντηριο??

Το μικρό αδερφάκι ενός φίλου έβαλε τη γάτα τους στο φούρνο!!!
Ευτυχώς δεν τον άναψε  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αύτο ήταν ένα από τα επιχειρήματα του πρώην μου όταν βρήκα το σκύλο μου για να μην τον πάρω, ότι εγώ ήμουν τόσο υποχόνδρια, που τωρα μ αυτόν τι θα κάνεις θα τον βάζεις κ αυτόν στο πλυντηριο??
Ας
Το μικρό αδερφάκι ενός φίλου έβαλε τη γάτα τους στο φούρνο!!!
Ευτυχώς δεν τον άναψε  :2funny: :2funny: :2funny:
κινέζικο θα σας μαγείρευε το παιδι

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
643863_10151738826769246_1261798360_n.jpg

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
το παιδιμ :)

Συνημμένα

• dd.jpg
    dd.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • d.jpg
    d.jpg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 19

panikos1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ο σκυλοσ ειναι το ποιο βλαμεν ζωο.το φτνεισ το κοπανασ το το το το το, και ο μαλακασ παλη τριβετε στα ποδια σου.η γατα θα στην κανει  την πουστια αν τησ κανεισ ολα αυτα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ο σκυλοσ ειναι το ποιο βλαμεν ζωο.το φτνεισ το κοπανασ το το το το το, και ο μαλακασ παλη τριβετε στα ποδια σου.η γατα θα στην κανει  την πουστια αν τησ κανεισ ολα αυτα

Δεν είναι θέμα ευφυίας. Ο σκύλος και η γάτα έχουν σχεδόν τις ίδιες αυλακώσεις στον εγκέφαλό τους. Απλά έχουν άλλο κώδικα συμπεριφοράς. Η γάτα την πουστιά μπορεί να στην κάνει ακόμα και αν της φέρεσαι εντάξει. Απλά έχουν τα όρια τους τα οποία πρέπει να ανακαλύψεις.  ;)

panikos1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι θέμα ευφυίας. Ο σκύλος και η γάτα έχουν σχεδόν τις ίδιες αυλακώσεις στον εγκέφαλό τους. Απλά έχουν άλλο κώδικα συμπεριφοράς. Η γάτα την πουστιά μπορεί να στην κάνει ακόμα και αν της φέρεσαι εντάξει. Απλά έχουν τα όρια τους τα οποία πρέπει να ανακαλύψεις.  ;)
:thumbsup:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

επισης η γατα συνδεεται συναισθηματικα πιο πολυ με το σπιτι - ακινητο που μενει
ενω ο σκυλος πιο πολυ με το αφεντικο και λιγοτερο με το σπιτι - περιβαλλον

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
᾿Ελπίζω νὰ ζεῖ φυσιλογικά,νὰ μὴν τὄχεις δεμένο 24 ὥρες τὸ 24 ὡρο...

Καμια σχεση φιλε μου...ισα ισα δεν τον εχω δεσει ποτε μου, βρισκεται μεσα στο σπιτι μου, και το σπιτι μου ειναι και δικο του εννοειται.
Και στην βολτα συνηθως τον εχσω ελευθερο οταν ο δρομος η το μερος το επιτρεπει...
Θα το καταλαβεις κιολας ποσο χαρουμενος ειναι μαζι μου αν τον δεις και πως τον συμπεριφερομαι...
Ειμαι ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καμια σχεση φιλε μου...ισα ισα δεν τον εχω δεσει ποτε μου, βρισκεται μεσα στο σπιτι μου, και το σπιτι μου ειναι και δικο του εννοειται.
Και στην βολτα συνηθως τον εχσω ελευθερο οταν ο δρομος η το μερος το επιτρεπει...
Θα το καταλαβεις κιολας ποσο χαρουμενος ειναι μαζι μου αν τον δεις και πως τον συμπεριφερομαι...
῾Ωραῖος,κι ἐγὼ τὸ ἴδιο,φαίνεται κιόλας ἀπὸ τὸ πρόσωπό του... ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
῾Ωραῖος,κι ἐγὼ τὸ ἴδιο,φαίνεται κιόλας ἀπὸ τὸ πρόσωπό του... ;)
Συμφωνώ επίσης, το θέμα είναι να τον έχεις μάθει έτσι, ώστε να μην χρειάζεται να τον δέσεις. Μόνο σε χώρους με πολύ κόσμο τον δένω κ αυτό για να μην έχω θέμα με κανέναν παράξενο ή κάποιον που θα τρομάξει και όπου έχει πολλή κίνηση, πολυσύχναστους δρόμους κλπ, σπίτι ποτέ!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Συμφωνώ επίσης, το θέμα είναι να τον έχεις μάθει έτσι, ώστε να μην χρειάζεται να τον δέσεις. Μόνο σε χώρους με πολύ κόσμο τον δένω κ αυτό για να μην έχω θέμα με κανέναν παράξενο ή κάποιον που θα τρομάξει και όπου έχει πολλή κίνηση, πολυσύχναστους δρόμους κλπ, σπίτι ποτέ!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Καὶ νἄθελα νὰ τὸν βάλω σπίτι κάνει τέτοια φασαρία,τέτοιο τρεχαλητὸ μόλις ἀκούσει κάτι ποὺ δὲν τὸν χωρᾷ τὸ σπίτι!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Καὶ νἄθελα νὰ τὸν βάλω σπίτι κάνει τέτοια φασαρία,τέτοιο τρεχαλητὸ μόλις ἀκούσει κάτι ποὺ δὲν τὸν χωρᾷ τὸ σπίτι!
Για να πω την αλήθεια εγω τον βάζω σπίτι για να ναι ήρεμος, εξω το παίζει φύλακας, τον ενοχλεί οτιδήποτε πλησιάζει!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.229
Πόντοι
26.096
Χμμμ... καλημέρα, μάλλον!

Stories