alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Από γουστο στους αντρες παλι, παιζεται, ε?Α βλέπω απο γούστο στα σκυλιά πας καλά... ;) Πάλι καλά...Να το χαίρεσαι
Από γουστο στους αντρες παλι, παιζεται, ε?Α βλέπω απο γούστο στα σκυλιά πας καλά... ;) Πάλι καλά...Να το χαίρεσαι
Από γουστο στους αντρες παλι, παιζεται, ε?
Α τοσο πολυ το συμπαθησες το παιδι???Εγω θα το περιεγραφα διαφορετικα.
Ένα συμπαθητικο μαυρο φωνακλαδικο κοπροσκυλούλι.
Μα καλά λογια ειπα.Α τοσο πολυ το συμπαθησες το παιδι???
Δεν σε εγκρίνεις???Από γουστο στους αντρες παλι, παιζεται, ε?
Δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι το ΔΙΚΟ σου το παιδί με το σκυλί. Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί προφανώς με την αγάπη του γωνιού για το παιδί.Λέω όμως ότι θα έπρεπε να συμπεριφέρεσαι στον σκύλο σου όπως θα συμπεριφερόσουν σε ένα παιδί.Με σεβασμό,υπομονή και αγάπη. Αν δεν ήμουν σαφής ελπίζω τώρα να έγινα.
Εγω αν ημουν γυναικα δεν ξερω αν θα μου αρεσαΔεν σε εγκρίνεις???
Ευχαριστώ πολύ!!! Εσύ έχεις??Α βλέπω απο γούστο στα σκυλιά πας καλά... ;) Πάλι καλά...Να το χαίρεσαι
Από γουστο στους αντρες παλι, παιζεται, ε?
Δεν υφίστανται τέτοιες συγκρισεις.
Εσείς έχετε πεντιγκρί. Συγκρίνονται τώρα τα καθαρόαιμα με τα ημίαιμα;
Ευχαριστώ πολύ!!! Εσύ έχεις??
Εγω αν ημουν γυναικα δεν ξερω αν θα μου αρεσα
Και δε θέλεις ξανά????Είχα...Δαλματό
Τότε προς τη η έκφραση ''δεν έχει παιδιά δεν καταλαβαίνει''? Αφού ούτε εσύ έχεις.Σκύλο έχεις τουλάχιστον η μιλάς εντελώς στην τύχη?Δεν εχω παιδια τυπε.
...............Ουτε εχω σκοπο να κανω
Και δε θέλεις ξανά????
Τότε προς τη η έκφραση ''δεν έχει παιδιά δεν καταλαβαίνει''? Αφού ούτε εσύ έχεις.Σκύλο έχεις τουλάχιστον η μιλάς εντελώς στην τύχη?
Ζουν τοσο πολυ οι γατες???Και σκυλο και γατα ειχα.
Η τελευταια τα τιναξε πριν μερικους μηνες.(19 ετων ειχε φτασει)
Κατοικιδια τελος για μενα.
Ζουν τοσο πολυ οι γατες???
καλη και η μαλακια σου!όποιος έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους παίρνει σκυλιά,γατιά,χρυσόψαρα,παπαγάλους...
Μαλλον δεν διαλεξε τυχαια το nickname τουΜην σου φαινεται περιεργο,απλα δεν εχει παιδια για να καταλαβει .
Επισης προφανως δεν εχει χασει καποιο πολυ αγαπημενο του προσωπο για να βαζει στο ιδιο τσουβαλι την απωλεια του σκυλου με ενος ανθρωπου.