Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Επισκέπτης
Είστε χαζοί ρε;;;;; τι ηλίθιες αναλύσεις είναι αυτές;;;;

Κάθεστε και κάνετε συγκρίσεις με άλλα ζώα, και ψυχανάλυση του σκύλου σας για να μειώσετε την αξία της ανεκτίμητης φιλίας του;;;

Ποιοι-τι νομίζετε ότι είστε;;;

max69

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
0
Απλα ο πιο καλος φιλος!!!

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
ψυχανάλυση του σκύλου σας για να μειώσετε την αξία της ανεκτίμητης φιλίας του;;;

Ποιοι-τι νομίζετε ότι είστε;;;
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι θες να πεις..
Μήπως είσαι ο Φρόυδ??  :think: :think: :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ακριβώς φίλε μου.Οι σκύλοι είναι απλά δουλικοί (όχι πως δεν είναι καλά και καλόψυχα ζώα - αντιθέτως).
Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να αποκτάμε δούλους οι οποίοι απλά θα υπακούνε...
Γι'αυτό βλέπεις πολλούς και πολλές και έχουν έρωτα με τα σκυλιά, ενώ αντιθέτως μισούν τις γάτες. Δεν τα αγαπάνε στην πραγματικότητα απλά θέλουν έναν υπηρέτη (εξ'ου και η φράση "τον έκανε σκυλάκι της").
Προσωπικά προτιμώ τις γάτες οι οποίες είναι πιο καθαρές όπως λες και πιο ανεξάρτητες και το βασικότερο για μένα είναι η "ομιλία" του κάθε ζώου. Ο σκύλος λόγω του γαβγίσματος μπορεί να είναι καλός φύλακας, αλλά το γάβγισμα είναι πιστεύω από τους πιο ενοχλητικούς θορύβους, για μένα τουλάχιστον. Επίσης οι σκύλοι έχουν και αρκετές περιέργειες όσον αφορά στην αποδοχή τρίτων προσώπων πλην του αφεντικού τους, κάτι το οποίο ΔΕΝ ισχύει στα αιλουροειδή. Έχει τύχει να πάω σε φιλικό σπίτι και το λυκόσκυλο να μην μπορεί να με αποδεχτεί ακόμα και μετά από μέρες, να μου γαβγίζει και να προσπαθεί να με δαγκώσει παρά την κατσάδα που έτρωγε από το αφεντικό του.
Αντιλαμβανόταν ότι δεν το γουστάρεις προφανώς... :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να δούμε τι άλλη μλκια θα διαβάσω..Απο που κ ως που ένας σκύλος είναι δούλος κ υπηρέτης ρε μάγκα???Τον βάζεις κ σου καθαρίζει το σπίτι,σου μαγειρεύει,σου σιδερώνει,σου φέρνει κ τις παντόφλες??
Η βασική εκπαίδευση σε θέματα υπακοής έγκειται στο να μην σε τραβάει στη βόλτα,να είναι κοινωνικός με τα άλλα σκυλιά κ σε περιπτώσεις που η ράτσα το επιτρέπει να είναι κ φύλακας..όχι να σου ψήνει καφε.
Όσο για την καθαριότητα τι να λέμε??Ο σκύλος είναι ικανός αν λερώσει με εμετό ή κόπρανα,να τα φάει απο τις τύψεις..
Άσε που είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής..με ένα γλύψιμο στη μούρη τα ξεχνάς όλα..
Το λυκόσκυλο του φίλου σου,μάλλον σε είχε καταλάβει τι ξινός είσαι κ γι'αυτό δε σε ήθελε ούτε στα 2 μέτρα!!

Πάνω απόλα μίλησες με επιχειρήματα  :jerking: :jerking: :jerking:
Ποια καθαριότητα ρε άσχετε? Που σε όσα αμάξια μπει ο σκύλος ζέχνουν;; Έχεις δει ποτέ να βρωμάει κανένα σπίτι/ αμάξι από γάτα?
Επειδή λες μαλακίες για ψυχαναλύσεις και πίπες, παρατήρησε μια γάτα τι κάνει όταν σε δει σε άσχημη ψυχολογία βλακάκο και μετά μίλα. Άμα εσύ θες να σε γλύφουν στη μούρη πάνε καλύτερα βρες γκόμενα γιατί έχεις ψυχολογικά.
Το λυκόσκυλο του γνωστού μου κάνει την ίδια μαλακία σε όλους γιατί πολύ απλά είναι για τον πέουλα, ξέρεις έχουν και τα ζώα χαρακτήρες. Πάνε να γαμήσεις κανένα σκύλο τυρέμπορα και άσε τις επιστημονικές αναλύσεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πάνω απόλα μίλησες με επιχειρήματα  :jerking: :jerking: :jerking:
Ποια καθαριότητα ρε άσχετε? Που σε όσα αμάξια μπει ο σκύλος ζέχνουν;; Έχεις δει ποτέ να βρωμάει κανένα σπίτι/ αμάξι από γάτα?
Επειδή λες μαλακίες για ψυχαναλύσεις και πίπες, παρατήρησε μια γάτα τι κάνει όταν σε δει σε άσχημη ψυχολογία βλακάκο και μετά μίλα. Άμα εσύ θες να σε γλύφουν στη μούρη πάνε καλύτερα βρες γκόμενα γιατί έχεις ψυχολογικά.
Το λυκόσκυλο του γνωστού μου κάνει την ίδια μαλακία σε όλους γιατί πολύ απλά είναι για τον πέουλα, ξέρεις έχουν και τα ζώα χαρακτήρες. Πάνε να γαμήσεις κανένα σκύλο τυρέμπορα και άσε τις επιστημονικές αναλύσεις.
Δεν μυρίζουν όλα τα σκυλιά.Τα λυκόσκυλα ναι,βρωμάνε.Τα χάσκυ όχι ,τα γκριφόν όχι.
Απο δικια μου εμπειρία τα απο πάνω.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Ακριβώς φίλε μου.Οι σκύλοι είναι απλά δουλικοί (όχι πως δεν είναι καλά και καλόψυχα ζώα - αντιθέτως).
Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να αποκτάμε δούλους οι οποίοι απλά θα υπακούνε...
Γι'αυτό βλέπεις πολλούς και πολλές και έχουν έρωτα με τα σκυλιά, ενώ αντιθέτως μισούν τις γάτες. Δεν τα αγαπάνε στην πραγματικότητα απλά θέλουν έναν υπηρέτη (εξ'ου και η φράση "τον έκανε σκυλάκι της").
Προσωπικά προτιμώ τις γάτες οι οποίες είναι πιο καθαρές όπως λες και πιο ανεξάρτητες και το βασικότερο για μένα είναι η "ομιλία" του κάθε ζώου. Ο σκύλος λόγω του γαβγίσματος μπορεί να είναι καλός φύλακας, αλλά το γάβγισμα είναι πιστεύω από τους πιο ενοχλητικούς θορύβους, για μένα τουλάχιστον. Επίσης οι σκύλοι έχουν και αρκετές περιέργειες όσον αφορά στην αποδοχή τρίτων προσώπων πλην του αφεντικού τους, κάτι το οποίο ΔΕΝ ισχύει στα αιλουροειδή. Έχει τύχει να πάω σε φιλικό σπίτι και το λυκόσκυλο να μην μπορεί να με αποδεχτεί ακόμα και μετά από μέρες, να μου γαβγίζει και να προσπαθεί να με δαγκώσει παρά την κατσάδα που έτρωγε από το αφεντικό του.
Το ενδεχόμενο να του ξένιζε κάτι πάνω σου δεν το βλέπεις. μάλιστα.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Πάνω απόλα μίλησες με επιχειρήματα  :jerking: :jerking: :jerking:
Είσαι βλάκας με περικεφαλαία τελικά!!!Το οτι μυρίζει ένα σπίτι απο την ανάσα ορισμένων σκύλων δε σημαίνει οτι είναι βρώμικα..Το δικό μου σπίτι κ το αμάξι δε μυριζουν ας πούμε...
Επίσης τα σκυλιά δε λερώνουν ποτέ το μέρος που ζούνε..Ο δικός μου μία φορά είχε διάρροια κ είχε μπει στη μπανιέρα ο κακομοίρης κ έκανε οτι έσκαβε..
Επίσης τα σκυλιά αντιλαμβάνονται την ενέργεια του κάθε ανθρώπου..Προφανώς ο λύκος κατάλαβε τι γίδι κ άσχετος είσαι!!

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Αααααα...κ αν καμιά φορά θέλεις γυναίκα να σου καθαρίσει το σπίτι,μην πάρεις καθαρίστρια,πάρε ντόπερμαν..οι καλύτεροι "υπηρέτες"!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είσαι βλάκας με περικεφαλαία τελικά!!!Το οτι μυρίζει ένα σπίτι απο την ανάσα ορισμένων σκύλων δε σημαίνει οτι είναι βρώμικα..Το δικό μου σπίτι κ το αμάξι δε μυριζουν ας πούμε...
Επίσης τα σκυλιά δε λερώνουν ποτέ το μέρος που ζούνε..Ο δικός μου μία φορά είχε διάρροια κ είχε μπει στη μπανιέρα ο κακομοίρης κ έκανε οτι έσκαβε..
Επίσης τα σκυλιά αντιλαμβάνονται την ενέργεια του κάθε ανθρώπου..Προφανώς ο λύκος κατάλαβε τι γίδι κ άσχετος είσαι!!

Αααααα...κ αν καμιά φορά θέλεις γυναίκα να σου καθαρίσει το σπίτι,μην πάρεις καθαρίστρια,πάρε ντόπερμαν..οι καλύτεροι "υπηρέτες"!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
Αυτά που έγραψα για τον απο κάτω σου ισχύουν κ για σένα..
Μάθε οτι οι πρακτικές εκπαίδευσης με ξύλο έχουν τελειώσει εδώ κ δεκαετίες..
Κάτσε με τη γάτα σου,που το μόνο που σε χρειάζεται είναι να της ανοίγεις την κονσέρβα..
Να μου πεις επίσης πόσο καθαρά ειναι τα αρούρια που τρώνε οι γάτες όταν σουλατσάρουν στους δρόμους πριν γυρίσουν σπίτι κ γτ βγήκε η ρήση "είσαι γατάκι"??Επειδή είναι καλές φύλακες ή επειδή είναι φοβιτσιάρικα πλάσματα??
το αν εχουν τελειωσει οι πρακτικες με το ξυλο ασε να το ξερω καλυτερα,οσο για μενα το αν θα κατσω με την γατα ειναι δικο μου θεμα και στο κατω κατω για να τρωει ποντικια ειναι χρησιμη.κατσε εσυ με το κοπροσκυλο σου να σου λερωνει οπως λες με εμετους και σκατα και καθαρισε τα γιατι το να τα φαει ο σκυλος ουτε σε ταινια επιστημονικης μαλακιας δεν γινεται, και οταν τον βγαζεις βολτα να εχεις γαντακια να μαζευεις τα σκατα του.και ναι ειναι δουλοι γιατι οι περισσοτεροι ειναι και υπερηφανοι αμα τους φερει την εφημεριδα η τις παντοφλες τους.και η φραση γατακι ειναι πολυ καλυτερη απο την φραση κοπροσκυλο

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τα σκυλιά δεν μου κάνουν κάποια εντύπωση προφανώς όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. Μπορώ να πω ότι τα συμπαθώ κιόλας.

Παρόλα αυτά σαν ιδιοκτήτης γάτου θα τονίσω ότι οι γάτες προφανώς και ενδιαφέρονται για τα αφεντικά τους δεν είναι μόνο αυτό που λένε κοιτάνε την πάρτι τους.

Μπορώ να μιλήσω για πολλά σκηνικά τα τελευταία τρία χρόνια που τον έχω.

Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα ισχύει ότι ειπώθηκε από τους παραπάνω ότι η γάτα είναι πιο καθαρή, αλλά μέχρι ενός σημείου. Η τρίχα που βγάζει πάει παντού δυστυχώς και με βούρτσισμα κάθε μέρα, ειδικά το καλοκαίρι.

Αν μπει ο Άλεξ εδώ χαιρετίσματα από τον τουλούμπα 

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
το αν εχουν τελειωσει οι πρακτικες με το ξυλο ασε να το ξερω καλυτερα,οσο για μενα το αν θα κατσω με την γατα ειναι δικο μου θεμα και στο κατω κατω για να τρωει ποντικια ειναι χρησιμη.κατσε εσυ με το κοπροσκυλο σου να σου λερωνει οπως λες με εμετους και σκατα και καθαρισε τα γιατι το να τα φαει ο σκυλος ουτε σε ταινια επιστημονικης μαλακιας δεν γινεται, και οταν τον βγαζεις βολτα να εχεις γαντακια να μαζευεις τα σκατα του.και ναι ειναι δουλοι γιατι οι περισσοτεροι ειναι και υπερηφανοι αμα τους φερει την εφημεριδα η τις παντοφλες τους.και η φραση γατακι ειναι πολυ καλυτερη απο την φραση κοπροσκυλο
Το αν έχουν τελειώσει οι πρακτικές εκπαίδευσης με ξύλο,ασε να το ξέρω εγώ καλύτερα που έχω σκύλο κ έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευσή του!
Απο αυτά που γράφεις φαίνεται η παντελής ασχετοσύνη σου απο σκύλους,συμπεριφορά κ εκπαίδευση..ένας ακόμη ξερόλας παρλαπίπας..
Κάτσε λοιπόν με την ψοφόγατά σου κ σταμάτα να βλέπεις Τομ κ Τζέρυ,γιατί μόνο εκεί τα ζώα φέρνουν παντόφλες κ εφημερίδες πανίβλακα!!

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
Το αν έχουν τελειώσει οι πρακτικές εκπαίδευσης με ξύλο,ασε να το ξέρω εγώ καλύτερα που έχω σκύλο κ έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευσή του!
Απο αυτά που γράφεις φαίνεται η παντελής ασχετοσύνη σου απο σκύλους,συμπεριφορά κ εκπαίδευση..ένας ακόμη ξερόλας παρλαπίπας..
Κάτσε λοιπόν με την ψοφόγατά σου κ σταμάτα να βλέπεις Τομ κ Τζέρυ,γιατί μόνο εκεί τα ζώα φέρνουν παντόφλες κ εφημερίδες πανίβλακα!!
πανιβλακα και ηλιθιε και εγω ειχα σκυλο και εχω ασχοληθει πολυ περισσοτερο με εκπαιδευσεις σκυλων αποτι εσυ.εισαι παντελως ασχετος και ενω δεν ειχες ποτε ασχοληθει με γατες κανεις εσυ τον ξερολα.εγω δεν εχω ψοφογατα ,θα σε στεναχωρησω παρλαπιπα,αγαπαω τα ζωα σκυλια και γατες,και ταιζω δυο αδεσποτες για να κυνηγανε και να ξεβρωμιζουν τον τοπο,οχι να τον βρωμιζουν οπως το σκατοσκυλο σου.ειμαι εναντιον των ζωων μεσα στο σπιτι,δεν ειναι εκει η θεση τους.ετυχε κατα καιρους και ειχα κοπελες οι οποιες ειχαν γατες και ειδα απο προσωπικη εμπειρια το πως συμπεριφερονται οι γατες,πολυ καλυτερες απο σκυλους,και δεν αναμασαω απλα ,οπως εσυ ,οτι ειχα ακουσει απο μικρος απο αλλους ηλιθιους.οσο για τον τομ και τζερυ βλεπω το ξερεις καλα γιατι μονο εκει οσκυλος θα φαει τα σκατα του βλακα!!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν μυρίζουν όλα τα σκυλιά.Τα λυκόσκυλα ναι,βρωμάνε.Τα χάσκυ όχι ,τα γκριφόν όχι.
Απο δικια μου εμπειρία τα απο πάνω.
Κάποιες ράτσες ειναι γεγονός πως μυρίζουν πιο έντονα και είναι και θέμα τριχώματος. Τα λαμπραντόρ επίσης μυρίζουν εντονα, λόγω του διπλού τριχώματος τους. Πέρα από αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και το μπάνιο του σκύλου. Όχι συχνα, σαμπουάν μία φορά το μήνα και πάντα αραιωμένο σε νερό, ποτέ απευθείας, ενω ενας εύκολος τρόπος για φρεσκάρισμα είναι να τον περάσεις με νερό που έχεις ρίξει λίγο μηλόξυδο.  ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.257
Πόντοι
12.056
Μηλοξυδο ριχνω μια κουταλια και στο φαγητο της δικιας μου  :dancing:

Επισκέπτης
τα σκυλια καλα ειναι..οι ιδιοκτητες τους ομως αν δεν εχουν σεβασμο προς τους υπολοιπους γινονται αιτια και αφορμη να αντιπαθουμε τα κατοικιδια..ηταν καποιος γειτονας που αφηνε εαν γερμανικο ποιμενικο στο μπαλκονι πρωι βραδυ με αποτελεσμα να ενοχλει με τα γαυγισματα του..ολο το βραδυ και την μερα..η φολα ηταν αναποφευκτη για να διατηρησουμε την ψυχικη μας υγεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom