Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τα σκυλια καλα ειναι..οι ιδιοκτητες τους ομως αν δεν εχουν σεβασμο προς τους υπολοιπους γινονται αιτια και αφορμη να αντιπαθουμε τα κατοικιδια..ηταν καποιος γειτονας που αφηνε εαν γερμανικο ποιμενικο στο μπαλκονι πρωι βραδυ με αποτελεσμα να ενοχλει με τα γαυγισματα του..ολο το βραδυ και την μερα..η φολα ηταν αναποφευκτη για να διατηρησουμε την ψυχικη μας υγεια..

φολα σε μορφη φιδιου τυπε? :grin: :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Να δούμε τι άλλη μλκια θα διαβάσω..Απο που κ ως που ένας σκύλος είναι δούλος κ υπηρέτης ρε μάγκα???Τον βάζεις κ σου καθαρίζει το σπίτι,σου μαγειρεύει,σου σιδερώνει,σου φέρνει κ τις παντόφλες??
:2funny: :2funny:
Πάντως πολλά σκυλιά φέρνουν το τηλεκοντρόλ,ντροπή στους δουλοκτήτες φωτιά να τους κάψει.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχω διαβάσει ότι μαλακία σας κατέβει,οπότε ας πώ και έγω,και έμενα με ενοχλεί το μωρό του γείτονα που κλαψουρίζει ότι ώρα γουστάρει πρωί μεσημέρι βράδυ αλλά δεν το κάνω θέμα,επίσης με ενοχλούν τα λουλούδια που βρωμίζουν την εισοδό μου αλλα δεν βρίζω τον γείτονα που τα έχει,έτσι και εσείς όσοι δεν γουστάρετε τα σκυλιά δικαιωμά σας αλλά μην μας ζαλίζετε τα παπάρια για το τι πρέπει να κάνουμε στο σπίτι μας,γουστάρουμε τα σκυλία μέσα δικαιωμά μας και ας βρωμάει το σπίτι μας αν δεν σας αρέσει μην μας επισκευθήτε.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
τα σκυλια καλα ειναι..οι ιδιοκτητες τους ομως αν δεν εχουν σεβασμο προς τους υπολοιπους γινονται αιτια και αφορμη να αντιπαθουμε τα κατοικιδια..ηταν καποιος γειτονας που αφηνε εαν γερμανικο ποιμενικο στο μπαλκονι πρωι βραδυ με αποτελεσμα να ενοχλει με τα γαυγισματα του..ολο το βραδυ και την μερα..η φολα ηταν αναποφευκτη για να διατηρησουμε την ψυχικη μας υγεια..
Είχα κ εγώ παρόμοια περίπτωση με ένα κοκεράκι που γιαμιόταν στο γαύγισμα..κ μάλιστα δίπλα στο παράθυρο μου...
Αφού έχεσα τον αλβανό ιδιοκτήτη του,με έγραψε στα παπάρια του κ εν τέλει μετακόμισε κ ησύχασα!!
Φόλα δε θέλουν τα σκυλιά,αλλά οι ιδιοκτήτες σαν κ αυτόν!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όποιος ρίχνει φόλα σε σκυλιά και λοιπά ζωντανά πρέπει να συλλαμβάνεται και να δικάζεται για προμελετημένο φόνο.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Έχω διαβάσει ότι μαλακία σας κατέβει,οπότε ας πώ και έγω,και έμενα με ενοχλεί το μωρό του γείτονα που κλαψουρίζει ότι ώρα γουστάρει πρωί μεσημέρι βράδυ αλλά δεν το κάνω θέμα,επίσης με ενοχλούν τα λουλούδια που βρωμίζουν την εισοδό μου αλλα δεν βρίζω τον γείτονα που τα έχει,έτσι και εσείς όσοι δεν γουστάρετε τα σκυλιά δικαιωμά σας αλλά μην μας ζαλίζετε τα παπάρια για το τι πρέπει να κάνουμε στο σπίτι μας,γουστάρουμε τα σκυλία μέσα δικαιωμά μας και ας βρωμάει το σπίτι μας αν δεν σας αρέσει μην μας επισκευθήτε.
:thumbsup: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όποιος ρίχνει φόλα σε σκυλιά και λοιπά ζωντανά πρέπει να συλλαμβάνεται και να δικάζεται για προμελετημένο φόνο.
Το καλυτερο θα ηταν να αναγκαστει να τα φαει ο ιδιος.Να γλυτωσει και η κοινωνια απο τετοια υποκειμενα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756

bare  :sunglasses: :huh: :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ενώ το να συγκρινεις ας πουμε το κλαμα ενός μωρου, ή τα...λουλούδια, με ένα μονιμο γαυγισμα μεσα στο αυτι σου από το διπλανο διαμερισμα, δεν είναι ό,τι μαλακια σου κατεβει.
Ε κι εγω μεσα στο σπιτι μου θα παιζω μουσικη στη διαπασων, θα τραβάω τις καρεκλες το μεσημερι, σπιτι μου είναι, μην μου ζαλιζεις τα παπαρια για το τι θα κανω μεσα στο σπιτι μου.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν έχω λόγια απλά...όσο για την ψυχική σου υγεία μάλλον μπερδεύεσαι!!!!
Υπάρχουν άλλοι τρόποι που μπορείς να αντιδράσεις και να βρεις λύση σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να μην ταλαιπωρουνται οι γύρω, αλλά και να μη βασανίζεται ούτε το ίδιο το ζώο, γτ εκείνο έχει σίγουρα ψυχή!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν έχω λόγια απλά...όσο για την ψυχική σου υγεία μάλλον μπερδεύεσαι!!!!
Υπάρχουν άλλοι τρόποι που μπορείς να αντιδράσεις και να βρεις λύση σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να μην ταλαιπωρουνται οι γύρω, αλλά και να μη βασανίζεται ούτε το ίδιο το ζώο, γτ εκείνο έχει σίγουρα ψυχή!!!
Τον πίστεψες?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν φταίνε οι άνθρωποι γενικά για αυτά τα θέματα.Φταίει η παιδεία που ΔΕΝ έχουμε πάνω σε τέτοια θέματα.Όταν κάποιος βλέπει τα ζώα γενικά σαν αντικείμενα και δεν τα υπολογίζει για πλάσματα με ψυχή τότε μην περιμένετε να σεβαστεί την ζωή τους. Είναι που μεγαλώνουμε κοινωνίες θυρίων και όχι ανθρώπων.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν φταίνε οι άνθρωποι γενικά για αυτά τα θέματα.Φταίει η παιδεία που ΔΕΝ έχουμε πάνω σε τέτοια θέματα.Όταν κάποιος βλέπει τα ζώα γενικά σαν αντικείμενα και δεν τα υπολογίζει για πλάσματα με ψυχή τότε μην περιμένετε να σεβαστεί την ζωή τους. Είναι που μεγαλώνουμε κοινωνίες θυρίων και όχι ανθρώπων.
Ναι σε όλα φταίει η παιδεία που δεν έχουμε κλπ παπαριες καμαρωτες!!!!
Ορισμένοι γτ έχουμε δηλαδή????
Έλεος πια ο καθένας κοιτάει μόνο την παρτη του κ για ό,τι τον συμφέρει μπορεί να κάνει τα πάντα, βλέπεις θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και οι υποχρεώσεις είναι για τους μαλάκες!!!
Άθλιότητα, μιζέρια και κουτοπονηριά αισχίστου είδους σε όλα τα επίπεδα, αυτή είναι η πλειοψηφία δυστυχώς!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι σε όλα φταίει η παιδεία που δεν έχουμε κλπ παπαριες καμαρωτες!!!!
Ορισμένοι γτ έχουμε δηλαδή????
Έλεος πια ο καθένας κοιτάει μόνο την παρτη του κ για ό,τι τον συμφέρει μπορεί να κάνει τα πάντα, βλέπεις θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και οι υποχρεώσεις είναι για τους μαλάκες!!!
Άθλιότητα, μιζέρια και κουτοπονηριά αισχίστου είδους σε όλα τα επίπεδα, αυτή είναι η πλειοψηφία δυστυχώς!!!
Είπε ο άλλος ατάραχα ''η φώλα ήταν αναπόφευκτη''.Λες και μιλάει για το ποιος θα πιάσει την καλή θέση παρκινγκ και στην ουσία μιλάει για το θανάτομα ενός ζωντανού πλάσματος που στην ουσία είναι φυλακισμένο και υποφέρει περισσότερο από τους αυτούς που ενοχλεί. Είναι θέμα παιδείας να μάθεις τους ανθρώπους από μικρούς να σέβονται την ζωή και τον δίπλα τους σε κάθε μορφή. Θα έριχναν με την ίδια ευκολία φόλα σε ένα μωρό που κλαίει κάθε νύχτα? Φταίει το κράτος που δεν τους κλείνει φυλακή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Είπε ο άλλος ατάραχα ''η φώλα ήταν αναπόφευκτη''.Λες και μιλάει για το ποιος θα πιάσει την καλή θέση παρκινγκ και στην ουσία μιλάει για το θανάτομα ενός ζωντανού πλάσματος που στην ουσία είναι φυλακισμένο και υποφέρει περισσότερο από τους αυτούς που ενοχλεί. Είναι θέμα παιδείας να μάθεις τους ανθρώπους από μικρούς να σέβονται την ζωή και τον δίπλα τους σε κάθε μορφή. Θα έριχναν με την ίδια ευκολία φόλα σε ένα μωρό που κλαίει κάθε νύχτα? Φταίει το κράτος που δεν τους κλείνει φυλακή.
Το κλειδι είναι η φραση που ακολουθει. "για τη διαφυλαξη της ψυχικης μας ηρεμιας".
Δηλαδη είναι ψυχικα ηρεμος και ισορροπημένος οποιος ριχνει φολες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν φταίνε οι άνθρωποι γενικά για αυτά τα θέματα.Φταίει η παιδεία που ΔΕΝ έχουμε πάνω σε τέτοια θέματα.Όταν κάποιος βλέπει τα ζώα γενικά σαν αντικείμενα και δεν τα υπολογίζει για πλάσματα με ψυχή τότε μην περιμένετε να σεβαστεί την ζωή τους.
ετσι δεν σεβοταν και ο μπαρος το μποσ και τον εφαγε μαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom