Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.536
Πόντοι
3.506
Πολλες φορες τα σκυλακια,με τις αταξιες τους βρισκονται σε δυσκολη θεση...

http://[URL unfurl="true"]www.repstatic.it/content/nazionale/img/2015/03/15/143840327-682fa6ce-b37e-4653-9cdc-34a6d02be325.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.repstatic.it/content/nazionale/img/2015/03/15/143841139-199a4b75-474c-4e81-af8c-fa006cf8bd6f.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.repstatic.it/content/nazionale/img/2015/03/15/143841818-8a9f3615-e960-45a6-9144-9aaf8aae893e.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.repstatic.it/content/nazionale/img/2015/03/15/143841044-538128ca-8377-4fe0-ba66-538a28aa0f85.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.repstatic.it/content/nazionale/img/2015/03/15/143840472-d8db93ef-6dee-4ee6-b719-daedf0eda90b.jpg[/img[/URL]]

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Προσοχη εσεις που χαϊδεύετε αδεσποτα.

Σκυλος αδεσποτος (με λουρακι απο τον δημο) της γειτονιας αμολαει κουραδες στην μεση του δρομου και την κανει.ΜΕτα απο 5 λεπτα επιστρεφει στον τοπο του εγληματος και αρχιζει να τις μασουλαει-εγλυψε και το πλακακι.

Στην επομενη γωνια κοντοσταθηκε γιατι τον φωναξε μια κοπελιτσα για να τον χαιδεψει και ο σκυλος απο την χαρα του αρχισε να της γλυφει το χερι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειχα ριξει τοσο γελιο με το ολο σκηνικο που μολις πηγα σπιτι αλλαξα σωβρακο.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τι πραγμα? χαιδευουν αδεσποτα?  :grin:
:2funny: :2funny:
Ελα ρε!!!
Πολλα ζώα τρωνε τα περιτώματα τους ή και άλλων. Συνήθως συμβαίνει αν δεν κάνω λάθος όταν λείπει κάτι από τον οργανισμό τους.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα για τους φιλοζωους κ τους "φιλοζωους"...
1.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να υποχρεωσει ΚΑΝΕΝΑΝ να αγαπαει τα σκυλια.
2.ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΚΥΛΟ δεν πρεπει να κοιτας ΠΟΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ/ΑΡΕΣΕΙ αλλα σε ποιον σκυλο ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.Αλλιως θα εχουμε περιστατικα σαν αυτο που εγινε χθες με το πιτ μπουλ που τραυματισε 9 ατομα..
3.Ο σκυλος ΟΝΤΩΣ ειναι καλυτερος φιλος απο τον καλυτερο ανθρωπο.διαχρονικα αποδεδειγμενο.
4.ΜΑΚΡΑΝ (μπροστα απο τους χριστιανοταλιμπαν) οι πιο φανατισμενοι,οι πιο μισανθρωποι, ειναι οι "φιλοζωοι"...Αμεσως μολις ψυχακιας χτυπησει εναν σκυλο,μαζευονται εκατονταδες χασομερηδες "φιλοζωοι" εξω απο τα διακαστηρια και τσιριζουν σαν την Ελενη Λουκα εναντιον του..
Λενε διαμαρτυρονται σφοδρά για την αστυνομικο που πυροβολησε (μετα απο 3 ωρες προσπαθειας να το σταματησει) στο ποδι το πιτ μπουλ...ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ" ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ?100 ΑΤΟΜΑ?

5.το σκυλι ειναι συντροφια/ασφαλεια κ πολλα ακομα.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ.γαμω τον καθε χιπστερα κ την καθε κιλοτα που παιρνουν ενα σκυλι μονο κ μονο για να το βγαλουν βολτα κ να τους δει ο κοσμος στον δρομο...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα για τους φιλοζωους κ τους "φιλοζωους"...
1.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να υποχρεωσει ΚΑΝΕΝΑΝ να αγαπαει τα σκυλια.
2.ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΚΥΛΟ δεν πρεπει να κοιτας ΠΟΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ/ΑΡΕΣΕΙ αλλα σε ποιον σκυλο ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.Αλλιως θα εχουμε περιστατικα σαν αυτο που εγινε χθες με το πιτ μπουλ που τραυματισε 9 ατομα..
3.Ο σκυλος ΟΝΤΩΣ ειναι καλυτερος φιλος απο τον καλυτερο ανθρωπο.διαχρονικα αποδεδειγμενο.
4.ΜΑΚΡΑΝ (μπροστα απο τους χριστιανοταλιμπαν) οι πιο φανατισμενοι,οι πιο μισανθρωποι, ειναι οι "φιλοζωοι"...Αμεσως μολις ψυχακιας χτυπησει εναν σκυλο,μαζευονται εκατονταδες χασομερηδες "φιλοζωοι" εξω απο τα διακαστηρια και τσιριζουν σαν την Ελενη Λουκα εναντιον του..
Λενε διαμαρτυρονται σφοδρά για την αστυνομικο που πυροβολησε (μετα απο 3 ωρες προσπαθειας να το σταματησει) στο ποδι το πιτ μπουλ...ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ" ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ?100 ΑΤΟΜΑ?

5.το σκυλι ειναι συντροφια/ασφαλεια κ πολλα ακομα.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ.γαμω τον καθε χιπστερα κ την καθε κιλοτα που παιρνουν ενα σκυλι μονο κ μονο για να το βγαλουν βολτα κ να τους δει ο κοσμος στον δρομο...

Δεν φταίει το σκυλί για την επίθεση στα 9 άτομα. Το αφεντικό του που είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και κουραδόμαγκας φταίει που το έκανε επιθετικό. Έγιναν της μόδας τα πίτμπουλ για να πουλάνε μούρη τα μικροτσούτσουνα αφεντικά τους.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλημερα σε ολους αν γνωριζετε για τιποτα ημιαιμα κουταβακια αδεσποτα ορ σε σπιτι που να τα δινουν για ιοθεσια εντος αττικης παρακαλω ενημερωστε ...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν φταίει το σκυλί για την επίθεση στα 9 άτομα. Το αφεντικό του που είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και κουραδόμαγκας φταίει που το έκανε επιθετικό. Έγιναν της μόδας τα πίτμπουλ για να πουλάνε μούρη τα μικροτσούτσουνα αφεντικά τους.

ετσι ακριβως ρε φιλε

λες και μπορει το 15χρονο να επιβληθει και να κρατησει το ροτβαιλερ ή το πιτμπουλ

εχει βρωμισει ο τοπος απο δαυτα πια...

ας κανουν ενα γαμημενο νομο να βγαινουν μονο με φιμωτρο .. σου λεω το πιο απλο περναει διπλα σου το πιτμπουλ κ το τσιμπαει στο ματι μια μελισσα ή παταει πανω σε σπασμενο τζαμι κ κοβεται ... ενστικτωδως θα δαγκωσει , εγω ομως τι θα φταιω?

Επισκέπτης
Καπου ειχα διαβασει χαζευοντας στο Διαδικτυο οτι σε καποιες χωρες απαγορευουν καποιες ρατσες σκυλων επειδη ειναι επικινδυνες (οπως τα πιτ μπουλ και το ροτβαηλερ).

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.536
Πόντοι
3.506
Ενα ωραιο βιντεο που δειχνει τη βαθια φιλια μεταξυ ανθρωπου-σκυλου.Στο νοσοκομειο μετα το θανατο του αφεντικου του,γινεται φιλος με τη γυναικα που της εγινε μεταμοσχευση απ τ'αφεντικο του...

(Το βιντεο αυτο εγινε στην Αργεντινη,για προωθηση
της δωρεας οργανων)

[youtube=650,500]mz2kDH0MCn4[/youtube]

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Καμια βοηθεια απο δικηγορο του site για να ξερω πως να πιασω το κτηνος που εριξε φολα στον σκυλο μου αλλα το προλαβα το κακο υπαρχει; Μαθαινω οτι αν βαλω καμερα να βλεπει την αυλη αλλα και των δρομο δεν θα βρω το δικιο μου, εγω αυτο που θελω ειναι να πληρωσει το κτηνος που μου εριξε φολα στην αυλη μου και την εφαγε ο Αρης μου (σκυλος μου). Με το Α η Β τροπο οπως εκλαιγε για λιγες ωρες ο δικος μου να των κανω να δει των χριστο φανταρο  :knuppel:. Ναι μεν οργισμενο μηνυμα γραφω αλλα ο σκυλος και εγω τραβηξαμε τα ζορια για λιγες ωρες.  :cussing:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καμια βοηθεια απο δικηγορο του site για να ξερω πως να πιασω το κτηνος που εριξε φολα στον σκυλο μου αλλα το προλαβα το κακο υπαρχει; Μαθαινω οτι αν βαλω καμερα να βλεπει την αυλη αλλα και των δρομο δεν θα βρω το δικιο μου, εγω αυτο που θελω ειναι να πληρωσει το κτηνος που μου εριξε φολα στην αυλη μου και την εφαγε ο Αρης μου (σκυλος μου). Με το Α η Β τροπο οπως εκλαιγε για λιγες ωρες ο δικος μου να των κανω να δει των χριστο φανταρο  :knuppel:. Ναι μεν οργισμενο μηνυμα γραφω αλλα ο σκυλος και εγω τραβηξαμε τα ζορια για λιγες ωρες.  :cussing:
παλι καλα τυπε που το προλαβες! αυτο το μουνοπανο πρεπει να πληρωσει! καταλαβαινω την οργη σου απολυτα!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γιατί να ρίξει φόλα στον σκύλο απορώ...

Κάτι θα παίχτηκε. Δεν μπορεί...

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Γιατί να ρίξει φόλα στον σκύλο απορώ...

Κάτι θα παίχτηκε. Δεν μπορεί...

Εδω στα ορεινα που ζω εχω αρκετους κομπλεξικους ανασφαλης ανθρωπακια, δεν παιχτηκε τιποτα απλα το φοβουνται γιατι δεν ειναι φιλικος με τους ξενους και καποιος καριολης το βραδυ εριξε την φολα στην αυλη. Δεν αποκλειεται να ειναι και κανενας κλεφτης που να εχει βαλει στο ματι το σπιτι και ειδε οτι δεν μπορει να κανει και πολλα λογο του σκυλου και την εριξε.

Μολις ειδα οτι και με νομιμο τροπο δεν μπορω μαλλον θα παω στον Β τροπο αφου το δικαστικο συστημα ειναι σαπιο και κομμενο ραμμενο στα μετρα που θελουν αυτοι.

Παντως αργα η γρηγορα θα των βρω και θα του την δωσω να την φαει...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Βάλε κάμερες να ξέρεις ποιος είναι. Στα αρχίδια σου για το νόμο. Πάρε μετά το νόμο στα χέρια σου!  ;)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Βάλε κάμερες να ξέρεις ποιος είναι. Στα αρχίδια σου για το νόμο. Πάρε μετά το νόμο στα χέρια σου!  ;)

Αυτο θα κανω, ετσι που ειναι το δικαστικο κωλοσυστημα δεν μου δινει αλλο περιθωριο. Περα απο το :knuppel: στο τελος θα του την δωσω να την :blowup:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αυτο θα κανω, ετσι που ειναι το δικαστικο κωλοσυστημα δεν μου δινει αλλο περιθωριο. Περα απο το :knuppel: στο τελος θα του την δωσω να την :blowup:

Γάμησε του τα πρέκια τύπε! Ο τύπος θέλει να σε βάλλει σε τρελά ψυχοφθόρες καταστάσεις.. Δηλαδή εσύ έχεις δεθεί και αγαπάς τον σκύλο, έχεις σπαταλήσει και τόσα φράγκα για πάρτι του και θα έρθει ένα σκουπίδι της κοινωνίας να σε "γαμήσει" στα καλά του καθουμένου για να ικανοποιήσει την αρρώστια του, γιατί περί αρρώστιας πρόκειται αυτό που κάνουν τέτοια εκτρώματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom