Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Όσο για τα ταΐσματα με κροκέτα, κονσέρβα, μαγειρευτά ή μπαρφ . . . είναι μεγάλη κουβέντα που δεν θα βγάλουμε άκρη. . . είναι σα τα κοψίματα . . .
αγαπάτε τα και θα σας ανταποδώσουν περισσότερα από όσα ονειρευτήκατε . . .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μονο ωμο κρεας μην τους δινετε

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εν ετει 2004 λίγο πριν τού όλυμπιακούς , ώρα περίπου 10 άκριβώς στό φαναρι τού παραδεισου αμαρουσιου βγάζη ό συνοδηγος τό χέρι του καί άφηνη στην δεξια πλευρα του ένα χασκι τό οποιο ήτανε έκείνη τήν εποχη 4 μηνων, καί ξεκινάνε να φύγουνε μέ τόν καραγκιόζη πού όδηγούσε......

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...... Τό χασκι τό έχω έγώ καί τό όνόμασα Ηρα ....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ .......
Πήρα τόν άριθμό τού μαλάκα με τό rover aero , καί μέ διάφορες ένεργειες έμαθα πού μένη........ μιά χαρά έ ????

Ένα ώραιο βραδυ λοιπόν 4 κιλά διαβρωτικό τού κάνανε τό άμαξι καλοκαιρινό.!!!!!

Σημειωμα στό παρπριζ του μαλάκα ???

ΧΑΣΚΙ !!!

Υ.Γ, Η Ήρα είναι κουφή !!

Καλο μεσημέρι φίλοι μου !!
Μπράβο τυπε για την Ηρα!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.280
Πόντοι
12.756
Εν ετει 2004 λίγο πριν τού όλυμπιακούς , ώρα περίπου 10 άκριβώς στό φαναρι τού παραδεισου αμαρουσιου βγάζη ό συνοδηγος τό χέρι του καί άφηνη στην δεξια πλευρα του ένα χασκι τό οποιο ήτανε έκείνη τήν εποχη 4 μηνων, καί ξεκινάνε να φύγουνε μέ τόν καραγκιόζη πού όδηγούσε......

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...... Τό χασκι τό έχω έγώ καί τό όνόμασα Ηρα ....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ .......
Πήρα τόν άριθμό τού μαλάκα με τό rover aero , καί μέ διάφορες ένεργειες έμαθα πού μένη........ μιά χαρά έ ????

Ένα ώραιο βραδυ λοιπόν 4 κιλά διαβρωτικό τού κάνανε τό άμαξι καλοκαιρινό.!!!!!

Σημειωμα στό παρπριζ του μαλάκα ???

ΧΑΣΚΙ !!!

Υ.Γ, Η Ήρα είναι κουφή !!

Καλο μεσημέρι φίλοι μου !!

μας τσακισες...
Μπραβο σου για την Ηρα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι πρεπει να τρωει και ΚΡΕΑΣ ο σκυλος , περιπου 3% του βαρους του ημερησιως .
Μονο ρυζι ή μακαρονια κλπ δεν ειναι λυση θελει και κρεατακι .......

Παίρνει όλες τις ουσίες του κρέατος χωρίς να το τρώει.

Δεν πρεπει ποτε να ταιζουμε στον ατμο ή μαγειρεμενο κοκκαλο γιατι ειναι σκληρο και δύσπεπτο.
Κοκκαλα ωμα μονο , ακομα και κοτοπουλου ειναι ασφαλη .
Απλα προσοχη στα πολυ μεγαλα κοκκαλα ( αναλογα και το μεγεθος του σκυλου ) για να μην σπασει κανενα δοντι

Απαγορεύεται. Απλά και ξεκάθαρα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Lion,
Επειδή είδα ότι σχολίασες δυσμενώς αυτό που έγραψα:
Αν αυτό το φαϊ μοιραζόνταν στα συσσίτια του δήμου ο κόσμος θα έκανε κάθε μέρα πάσχα...

Δεν έχεις δίκιο ότι ήταν πρόκληση. Δεν το έγραψα για να προκαλέσω.
(Που και να προκαλούσα, δεν πέφτει λόγος σε κανένα)
Το έγραψα αφού μάλιστα ανέλυσα ακριβώς πόσο μου στοιχίζει η κατσαρόλα των 16-17 κιλών (πολύ λίγα).
Το έγραψα επίσης για να δείξω ότι το μαγείρεμα στοιχίζει λιγότερο από τις "έτοιμες τροφές" για σκύλους.
Και για να δείξω ότι η ποιότητα του φαγητού που φτιάνω εγώ είναι άριστη, εφάμιλλη του ανθρωπίνου φαγητού.
(Μη νομίζεις ότι αυτά που μοιράζουν στους δήμους στοιχίζουν περισσότερο! Δυστυχώς! )

Επισκέπτης
Lion,
Το έγραψα αφού μάλιστα ανέλυσα ακριβώς πόσο μου στοιχίζει η κατσαρόλα των 16-17 κιλών (πολύ λίγα).
Το έγραψα επίσης για να δείξω ότι το μαγείρεμα στοιχίζει λιγότερο από τις "έτοιμες τροφές" για σκύλους.
Και για να δείξω ότι η ποιότητα του φαγητού που φτιάνω εγώ είναι άριστη, εφάμιλλη του ανθρωπίνου φαγητού.
(Μη νομίζεις ότι αυτά που μοιράζουν στους δήμους στοιχίζουν περισσότερο! Δυστυχώς! )
Μην μασας ρε τυπε από μαλακιες...
Εδώ πληρωνουν πουτανες, κωλομπαρα και μασαζ και τους πειραζει που ταιζεις μια ζωη.
Ριξε μια ροχαλα και πηγαινε παρα κατω

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Μην μασας ρε τυπε από μαλακιες...
Εδώ πληρωνουν πουτανες, κωλομπαρα και μασαζ και τους πειραζει που ταιζεις μια ζωη.
Ριξε μια ροχαλα και πηγαινε παρα κατω
Μαζί σου μουσιού . . . μαζί σου . . .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Lion,

Oκ τύπε, παρανόηση.
Για τους μαλάκες που ενώ παρεξηγήθηκαν δεν μπαίνουν καν στον κόπο να με παραθέσουν (σιχαίνονται μάλλον) τους λέω ότι πρώτον δεν με πειράζει κανένας που ταϊζει μια ζωή (άλλωστε έχω κι εγώ σκύλο) απλά έγραψε ο pg74 κάτι που αρχικώς νόμιζα ότι δεν ίσχυε (λανθασμένα τελικά), και δεύτερον ότι καταπίνω την ροχάλα του mariath και πάω κι εγώ παρακάτω

Επισκέπτης
Oκ τύπε, παρανόηση.
Για τους μαλάκες που ενώ παρεξηγήθηκαν δεν μπαίνουν καν στον κόπο να με παραθέσουν (σιχαίνονται μάλλον) τους λέω ότι πρώτον δεν με πειράζει κανένας που ταϊζει μια ζωή (άλλωστε έχω κι εγώ σκύλο) απλά έγραψε ο pg74 κάτι που αρχικώς νόμιζα ότι δεν ίσχυε (λανθασμένα τελικά), και δεύτερον ότι καταπίνω την ροχάλα του mariath και πάω κι εγώ παρακάτω
εγω δεν το ελεγα συγκεκριμενα για σενα τυπε...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μακαρι να μπορουσα να εχω σπιτι ενα σκυλο  :(

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δεν ξερω το σπιτι σου αλλα μπορεις στανταρ φιλε...
Αγαπη και λιγο χρονο θελει μονο
μαν το ξερω... ειχα για πολλα χρονια...μαλιστα το 2011 εχασα (εφυγε απο γηρατεια) σκυλο που τον ειχα 16 χρονια  :'(

απλα τωρα οι συνθηκες δεν μου το επιτρεπουν (πολλοι και διαφορετικοι λογοι που δεν μπορω να αναφερω)
καποια στιγμη στο μελλον οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες, θα παρω  :)

Επισκέπτης
μαν το ξερω... ειχα για πολλα χρονια...μαλιστα το 2011 εχασα (εφυγε απο γηρατεια) σκυλο που τον ειχα 16 χρονια  :'(

απλα τωρα οι συνθηκες δεν μου το επιτρεπουν (πολλοι και διαφορετικοι λογοι που δεν μπορω να αναφερω)
πασο.
Εσυ και το σκυλι πρεπει να περνατε καλα και οι δυο... Όταν εισαι σιγουρος και μπορεις καντο. Εγω δεν ειχα ποτε και τωρα που εχω μου εχει παρει τα μυαλα :cheesy:

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0

Σωστός μουσιού . . . όχι σα κάτι μαλάκες που παίρνουν για να δοκιμάσουν ή γιατί τους αρέσει η ιδέα ή για μόδα (πριν χρόνια είχε γεμίσει ο τόπο με αδέσποτα χασκι) . . . και μετά κάποιοι άλλοι μαλάκες ρίχνουν φόλες γιατί δεν μπορούν από τα αδέσποτα . . . δεν θα πιάσω κανένα τέτοιο μαλάκα . . . θα του τη δώσω να τη φάει . . . και πρίν πεθάνει θα του βαρέσω και μια ατροπίνη για να  δει πως είναι . . . και μετά θα τον δείρω . . . και μετά θα τον πάρω κόλο . . . και μετά . . . και μετά . . .  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
πασο.
Εσυ και το σκυλι πρεπει να περνατε καλα και οι δυο... Όταν εισαι σιγουρος και μπορεις καντο. Εγω δεν ειχα ποτε και τωρα που εχω μου εχει παρει τα μυαλα :cheesy:
:rockon:
σε ζηλευω μαν  :cheesy:

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
ΑΑααααααα και να του ρίξω και υγρά φρένων στο αμάξι . . . Γαμω το σπίτι του . . . και τη μάνα του . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom