a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Σου είπε κανείς πού να ακουμπάς τα λεφτά σου;
Σου είπε κανείς πού να ακουμπάς τα λεφτά σου;
Η κρίση δεν χτύπησε κανέναν.Αν είχε χτυπήσει άλλα θα έδειχναν οι εκλογές,εγώ το μόνο που είδα ήταν Ν.Δ σε όλη την Ελλάδα.Αν μένεις σε πολυκατοικία πάρε ένα μικρόσωμο σκύλο από φιλοζωική.Μόνο να κερδίσεις θα έχεις,οι υποχρεώσεις που θα έχεις σε σχέση με την αγάπη που θα λαμβάνεις είναι ένα τίποτα.ενταξει η κριση χτυπησε και νοικοκυριδες....μου αρεσουν πολυ τα σκυλια και θα ηθελα ενα..ομως μενω σε πολυκατοικια και θα ειναι δυσκολο και για αυτο και για μενα..κατα τα αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος για τις υποχρεωσεις και την φροντιδα που θελει..σαν ενα μωρο περιπου
Μου φτάνει όταν με κοιτάει στα μάτια...
Ούι . . . orijen puppy large τεμετερον (+ κόκκαλα, πλαταράκια κλπ κλπ). . . ακόμα 6 μηνών είμαστε . . . ματώνω αλλά τον έχω θεριό 33kg . . . ντόμπυ . . .
Ντόμπυ 33 κιλά;;;;;
6 μηνών . . . σε λίγο 7 . . . μπαμπάς είναι 56kg . . . αν μπεί γύφτος στην αυλή τον τρώει μαζί με το ντατσούνι . . .
Εσύ ξέρεις. Η ράτσα του προβλέπει άλλα όμως και σου το λέω γιατί είχα κι εγώ.
πλιζ εξπλαιν
Πολλές φορες δεν βγαζω ακρη με τα ποστ σου.Εδω ομως δεν μπορώ παρα να υποκλιθω.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!Εν ετει 2004 λίγο πριν τού όλυμπιακούς , ώρα περίπου 10 άκριβώς στό φαναρι τού παραδεισου αμαρουσιου βγάζη ό συνοδηγος τό χέρι του καί άφηνη στην δεξια πλευρα του ένα χασκι τό οποιο ήτανε έκείνη τήν εποχη 4 μηνων, καί ξεκινάνε να φύγουνε μέ τόν καραγκιόζη πού όδηγούσε......
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...... Τό χασκι τό έχω έγώ καί τό όνόμασα Ηρα ....
ΣΥΝΕΧΕΙΑ .......
Πήρα τόν άριθμό τού μαλάκα με τό rover aero , καί μέ διάφορες ένεργειες έμαθα πού μένη........ μιά χαρά έ ????
Ένα ώραιο βραδυ λοιπόν 4 κιλά διαβρωτικό τού κάνανε τό άμαξι καλοκαιρινό.!!!!!
Σημειωμα στό παρπριζ του μαλάκα ???
ΧΑΣΚΙ !!!
Υ.Γ, Η Ήρα είναι κουφή !!
Καλο μεσημέρι φίλοι μου !!
.....Αυτό που κάνω είναι παρόμοιο μ' αυτό που προτάθηκε παραπάνω. Ζητάω απ' τον χασάπη της γειτονίας και μου κρατάει κάθε εβδομάδα κόκκαλα από μοσχάρι (κόστος 0€ - κανονικά θα τα πετούσε). Μια φορά την εβδομάδα, βάζω την μεγαλύτερη κατσαρόλα που έχω, βάζω τα κόκκαλα της εβδομάδας, ρίχνω νερό, τα ξαφρίζω μόλις πάρουν βράση και μετά τ' αφήνω σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες. Όταν έχουν πλέον βράσει, αφαιρώ τα κόκκαλα και τα πετάω, ρίχνω λάδι,.........
τα κοκκαλα γιατι τα πετας μετα? ........
Εν ετει 2004 λίγο πριν τού όλυμπιακούς , ώρα περίπου 10 άκριβώς στό φαναρι τού παραδεισου αμαρουσιου βγάζη ό συνοδηγος τό χέρι του καί άφηνη στην δεξια πλευρα του ένα χασκι τό οποιο ήτανε έκείνη τήν εποχη 4 μηνων, καί ξεκινάνε να φύγουνε μέ τόν καραγκιόζη πού όδηγούσε......
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...... Τό χασκι τό έχω έγώ καί τό όνόμασα Ηρα ....
ΣΥΝΕΧΕΙΑ .......
Πήρα τόν άριθμό τού μαλάκα με τό rover aero , καί μέ διάφορες ένεργειες έμαθα πού μένη........ μιά χαρά έ ????
Ένα ώραιο βραδυ λοιπόν 4 κιλά διαβρωτικό τού κάνανε τό άμαξι καλοκαιρινό.!!!!!
Σημειωμα στό παρπριζ του μαλάκα ???
ΧΑΣΚΙ !!!
ΧΑΣΚΙ !!!
άι λάβ γιου κάργααααααααααα