Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Φίλε,ἄν ἔχεις τὸ χρόνο,τὴ διάθεση καὶ το χρήμα τοῦ φτιάχνεις καὶ μοσχαρίσια φιλετάκια καθημερινά,ἀλλὰ μάλλον οἱ περισσότεροι ἐξ ἡμῶν δὲν ἔχουν τέτοια δυνατότητα...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φίλε,ἄν ἔχεις τὸ χρόνο,τὴ διάθεση καὶ το χρήμα τοῦ φτιάχνεις καὶ μοσχαρίσια φιλετάκια καθημερινά,ἀλλὰ μάλλον οἱ περισσότεροι ἐξ ἡμῶν δὲν ἔχουν τέτοια δυνατότητα...

Τύπε μου, θα μπορούσα να του δίνω και ζαμπόν Δανίας - όπως γινόταν στην ταινία με την Βουγιουκλάκη, εγώ δεν έχω τέτοια άνεση ούτε το "έπαιξα" κάποιος. Καλώς ή κακώς, όσοι έχουμε έναν παντοτινό φίλο πρέπει να τον ταΐζουμε κάτι, δεν ζει μόνο με αέρα. Για να προχωρήσω την σκέψη μου, η ανταλλαγή απόψεων στο συγκεκριμένο νήμα δεν είναι καθόλου προκλητική, δεν μιλάμε για ζαμπόν Δανίας την στιγμή που υπάρχουν συνάνθρωποί μας και παιδιά που πεινούν. Γι' αυτό και μιλάμε για βράσιμο οστών (με ελάχιστο ή καθόλου κόστος - ξαναδές τι φτιάχνω) και ρύζι. Δε νομίζω να είδες το σχόλιο κάποιου εδώ μέσα που να προκαλεί.

Το ότι ταΐζω μία ζωή δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρουν οι γύρω μου. Αλλά, ο σκύλος μου έχει μόνο εμένα γιατί ΕΓΩ τον επέλεξα ενώ οι άνθρωποι γύρω μας έχουν κάποιους που θα έπρεπε να έχουν λύσει αυτά τα βασικά προβλήματα. Συμπερασματικά, δεν φταίνε οι σκύλοι μας, φταίμε εμείς οι άνθρωποι. Δεν φταίει ο σκύλος μου για τους αστέγους, φταίμε εμείς (ΕΓΩ κι εσύ) οι άνθρωποι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θελω ποστ μογγολου να μας πει τι ταιζει το κουδουνοσκυλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ποτε θα βαλεις μπολντοτυπος  :s&m_1:

:piss: 

20130810114110!%CE%9B%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A4.png

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Και επειδή μερικοί άχρηστοι πήγαν και χρεώθηκαν και τώρα τρώνε από συσσίτια πρέπει εμείς να μην καλοταίζουμε τα σκυλιά μας;Αν είναι έτσι μην γαμάτε σε studio γιατί είναι πολυτέλεια,δώστε τα λεφτά στους συνανθρώπους σας που τόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς και ποστάρετε στο bourdela
N&D (της Farmina) πλέον και παλαιότερα acana.

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Και επειδή μερικοί άχρηστοι πήγαν και χρεώθηκαν και τώρα τρώνε από συσσίτια πρέπει εμείς να μην καλοταίζουμε τα σκυλιά μας;Αν είναι έτσι μην γαμάτε σε studio γιατί είναι πολυτέλεια,δώστε τα λεφτά στους συνανθρώπους σας που τόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς και ποστάρετε στο bourdela
N&D (της Farmina) πλέον και παλαιότερα acana.

Αούτο εν super premium όπως orijen ?

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αούτο εν super premium όπως orijen ?
Ακριβώς,πες μου πως του δίνεις και τα freeze dried της Orijen να χύσω εγώ και να πλαντάξουν στο κλάμα αυτοί που μας λένε που να ακουμπάμε τα λεφτα ΜΑΣ (στους συνανθρώπους ντε) και όχι στα σκυλιά μας.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ενταξει η κριση χτυπησε και νοικοκυριδες....μου αρεσουν πολυ τα σκυλια και θα ηθελα ενα..ομως μενω σε πολυκατοικια και θα ειναι δυσκολο και για αυτο και για μενα..κατα τα αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος για τις υποχρεωσεις και την φροντιδα που θελει..σαν ενα μωρο περιπου

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Ούι . . . orijen puppy large τεμετερον (+ κόκκαλα, πλαταράκια κλπ κλπ). . . ακόμα 6 μηνών είμαστε . . . ματώνω αλλά τον έχω θεριό 33kg . . . ντόμπυ . . .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ακριβώς,πες μου πως του δίνεις και τα freeze dried της Orijen να χύσω εγώ και να πλαντάξουν στο κλάμα αυτοί που μας λένε που να ακουμπάμε τα λεφτα ΜΑΣ (στους συνανθρώπους ντε) και όχι στα σκυλιά μας.

Σου είπε κανείς πού να ακουμπάς τα λεφτά σου;  :idiot:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ούι . . . orijen puppy large τεμετερον (+ κόκκαλα, πλαταράκια κλπ κλπ). . . ακόμα 6 μηνών είμαστε . . . ματώνω αλλά τον έχω θεριό 33kg . . . ντόμπυ . . .
Να σου ζήσει.Τα λεφτά στην μοναδική περίπτωση που μπορούν να αγοράσουν αγάπη είναι όταν παίρνεις ένα κουτάβι και μελλοντικά την τροφή του.
Είναι ο σύντροφος μου και για τον σύντροφο μου θέλω το καλύτερο και ας μην αγοράζω άλλα πράγματα που θέλω.Μου φτάνει όταν με κοιτάει στα μάτια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom