You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φίλε,ἄν ἔχεις τὸ χρόνο,τὴ διάθεση καὶ το χρήμα τοῦ φτιάχνεις καὶ μοσχαρίσια φιλετάκια καθημερινά,ἀλλὰ μάλλον οἱ περισσότεροι ἐξ ἡμῶν δὲν ἔχουν τέτοια δυνατότητα...
Τύπε μου, θα μπορούσα να του δίνω και ζαμπόν Δανίας - όπως γινόταν στην ταινία με την Βουγιουκλάκη, εγώ δεν έχω τέτοια άνεση ούτε το "έπαιξα" κάποιος. Καλώς ή κακώς, όσοι έχουμε έναν παντοτινό φίλο πρέπει να τον ταΐζουμε κάτι, δεν ζει μόνο με αέρα. Για να προχωρήσω την σκέψη μου, η ανταλλαγή απόψεων στο συγκεκριμένο νήμα δεν είναι καθόλου προκλητική, δεν μιλάμε για ζαμπόν Δανίας την στιγμή που υπάρχουν συνάνθρωποί μας και παιδιά που πεινούν. Γι' αυτό και μιλάμε για βράσιμο οστών (με ελάχιστο ή καθόλου κόστος - ξαναδές τι φτιάχνω) και ρύζι. Δε νομίζω να είδες το σχόλιο κάποιου εδώ μέσα που να προκαλεί.
Το ότι ταΐζω μία ζωή δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρουν οι γύρω μου. Αλλά, ο σκύλος μου έχει μόνο εμένα γιατί ΕΓΩ τον επέλεξα ενώ οι άνθρωποι γύρω μας έχουν κάποιους που θα έπρεπε να έχουν λύσει αυτά τα βασικά προβλήματα. Συμπερασματικά, δεν φταίνε οι σκύλοι μας, φταίμε εμείς οι άνθρωποι. Δεν φταίει ο σκύλος μου για τους αστέγους, φταίμε εμείς (ΕΓΩ κι εσύ) οι άνθρωποι.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Δε νομίζω να είδες το σχόλιο κάποιου εδώ μέσα που να προκαλεί.
Αν αυτό το φαϊ μοιραζόνταν στα συσσίτια του δήμου ο κόσμος θα έκανε κάθε μέρα πάσχα...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θελω ποστ μογγολου να μας πει τι ταιζει το κουδουνοσκυλο.
θελω ποστ μογγολου να μας πει τι ταιζει το κουδουνοσκυλο.
Μόνο κώλο . . .
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Μόνο κώλο . . .
Ωραία υπογραφή μαν (κάτω απ' το αβάταρ)
Μιλ μερσι μουσιού . . . βαθύτατα φιλοσοφημένο και απόλυτα αληθινό . . .
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ποτε θα βαλεις μπολντοτυπος
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θα σε σπασω σαν καλαμακι
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Και επειδή μερικοί άχρηστοι πήγαν και χρεώθηκαν και τώρα τρώνε από συσσίτια πρέπει εμείς να μην καλοταίζουμε τα σκυλιά μας;Αν είναι έτσι μην γαμάτε σε studio γιατί είναι πολυτέλεια,δώστε τα λεφτά στους συνανθρώπους σας που τόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς και ποστάρετε στο bourdela
N&D (της Farmina) πλέον και παλαιότερα acana.
Και επειδή μερικοί άχρηστοι πήγαν και χρεώθηκαν και τώρα τρώνε από συσσίτια πρέπει εμείς να μην καλοταίζουμε τα σκυλιά μας;Αν είναι έτσι μην γαμάτε σε studio γιατί είναι πολυτέλεια,δώστε τα λεφτά στους συνανθρώπους σας που τόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς και ποστάρετε στο bourdela
Αούτο εν super premium όπως orijen ?
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ακριβώς,πες μου πως του δίνεις και τα freeze dried της Orijen να χύσω εγώ και να πλαντάξουν στο κλάμα αυτοί που μας λένε που να ακουμπάμε τα λεφτα ΜΑΣ (στους συνανθρώπους ντε) και όχι στα σκυλιά μας.Αούτο εν super premium όπως orijen ?
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
ενταξει η κριση χτυπησε και νοικοκυριδες....μου αρεσουν πολυ τα σκυλια και θα ηθελα ενα..ομως μενω σε πολυκατοικια και θα ειναι δυσκολο και για αυτο και για μενα..κατα τα αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος για τις υποχρεωσεις και την φροντιδα που θελει..σαν ενα μωρο περιπου
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Ακριβώς,πες μου πως του δίνεις και τα freeze dried της Orijen να χύσω εγώ και να πλαντάξουν στο κλάμα αυτοί που μας λένε που να ακουμπάμε τα λεφτα ΜΑΣ (στους συνανθρώπους ντε) και όχι στα σκυλιά μας.
Σου είπε κανείς πού να ακουμπάς τα λεφτά σου;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγώ δεν την καταλαβαίνω
εγώ δεν την καταλαβαίνω
Μη τρως προπαγάνδα μουσιού . . . στρέψου σε υγιεινή τροφή . . .
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Να σου ζήσει.Τα λεφτά στην μοναδική περίπτωση που μπορούν να αγοράσουν αγάπη είναι όταν παίρνεις ένα κουτάβι και μελλοντικά την τροφή του.Ούι . . . orijen puppy large τεμετερον (+ κόκκαλα, πλαταράκια κλπ κλπ). . . ακόμα 6 μηνών είμαστε . . . ματώνω αλλά τον έχω θεριό 33kg . . . ντόμπυ . . .
Είναι ο σύντροφος μου και για τον σύντροφο μου θέλω το καλύτερο και ας μην αγοράζω άλλα πράγματα που θέλω.Μου φτάνει όταν με κοιτάει στα μάτια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις