Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
τυπε μην μου πεις ότι σε δαγκωνει παιζοντας και το βαρας το σκυλι γιατι θα σε πω μαλακα και δεν το θελω...
Τι τραυμα σου προκαλεσε το δαγκωμα του;
Πως γίνεται να παίζει και όταν σε πιάνει να πιέζει κανονικά και να μην αφήνει?  :think:
Έχουν φύγει κομμάτια κρέας από δάχτυλο μου και έχει ματώσει πολλές φορές ο καρπός μου. Σήμερα την άφησα να τρέξει στην αυλή και δεν σταμάταγε να ορμάει γρυλίζοντας. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι επειδή την είχα χτυπήσει. Βρήκα μια σχολή με 500 ευρώ για εκπαίδευση 2 μηνών και μάλλον θα την στείλω εκεί από βδομάδα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πως γίνεται να παίζει και όταν σε πιάνει να πιέζει κανονικά και να μην αφήνει?  :think:
Έχουν φύγει κομμάτια κρέας από δάχτυλο μου και έχει ματώσει πολλές φορές ο καρπός μου. Σήμερα την άφησα να τρέξει στην αυλή και δεν σταμάταγε να ορμάει γρυλίζοντας. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι επειδή την είχα χτυπήσει. Βρήκα μια σχολή με 500 ευρώ για εκπαίδευση 2 μηνών και μάλλον θα την στείλω εκεί από βδομάδα
Σοβαρα αδερφε το παιχνιδι τους είναι τσαμπουκαλεμενο καμια σχεση με την άλλη την πορδη που εχεις και μπορει να τραυματίζεσαι από το τραβηγμα του χεριου.
Από αυτά που λες δεν φαινεται ότι το σκυλι εχει την προθεση να σου κανει κακο και κακως το δερνεις. Αυτό με την εκπαιδευση είναι καλο αρκει να εισαι κ εσυ εκει να μαθεις δυο πραγματα σχετικα με το σκυλι σου  :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και γιατι αυτό είναι άλλη περιπτωση από τα 8 αγρια ροτβαιλερ που δεν κλειδωθηκαν;
Τύπε τωρα που ειπε και η Ερη οτι υπαρχει αμελεια στο θεμα των ροτβαιλερ, πειστηκες για να το κλεισουμε?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε τωρα που ειπε και η Ερη οτι υπαρχει αμελεια στο θεμα των ροτβαιλερ, πειστηκες για να το κλεισουμε?
Όχι στο ξαναειπα. Είναι κοντρα στην λογικη. Τα 8 σκυλια της ρατσας τους και η ανατροφη τους δεν είναι αμελεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όχι στο ξαναειπα. Είναι κοντρα στην λογικη. Τα 8 σκυλια της ρατσας τους και η ανατροφη τους δεν είναι αμελεια.
Κοντρα στην λογικη ειναι να εξισωνεις καποιον που εκτρεφει σκυλια και του ξεφευγουν και σκοτωνουν ενα παιδι, με αυτον που πυροβολει και σκοτωνει ενα παιδι.
Με την λογικη σου πρεπει να εχουν την ιδια ποινικη αντιμετωπιση, δηλαδη ισοβια.
Προκειται για εξισωση μη ιδιων περιπτωσεων και εγκληματικων συμπεριφορων και γι αυτο ειναι απορριπτέα. Τα περι ενδεχομενου δολου ειναι εντελως ακραια και ποτέ δεν εφαρμοσθηκαν, ουτε καν για περιπτωσεις μεθυσμενων οδηγων, ή ανθρωπων που αφησαν αφυλακτα οπλα και αυτοπυροβοληθηκε καποιος.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοντρα στην λογικη ειναι να εξισωνεις καποιον που εκτρεφει σκυλια και του ξεφευγουν και σκοτωνουν ενα παιδι, με αυτον που πυροβολει και σκοτωνει ενα παιδι.
Με την λογικη σου πρεπει να εχουν την ιδια ποινικη αντιμετωπιση, δηλαδη ισοβια.
Προκειται για εξισωση μη ιδιων περιπτωσεων και εγκληματικων συμπεριφορων και γι αυτο ειναι απορριπτέα. Τα περι ενδεχομενου δολου ειναι εντελως ακραια και ποτέ δεν εφαρμοσθηκαν, ουτε καν για περιπτωσεις μεθυσμενων οδηγων, ή ανθρωπων που αφησαν αφυλακτα οπλα και αυτοπυροβοληθηκε καποιος.
Τωρα μη μου λες παπαριες...
Υπαρχει η αμελεια που το περιστατικο δεν ανηκει εκει, υπαρχει δολος και υπαρχει και το εγκλημα εκ προμελετης.
Αυτό που εξισωνω είναι το ξεκλειδωτο οπλο, με τα ξεκλείδωτα ροτβαιλερ, αν και λαθος μου γιατι με το οπλο υπαρχουν πιθανότητες να μην χτυπησει καποιος ενώ με τα σκυλια καμια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θα ηθελα να κανω μια αναφορα σε ενα ζητημα, που αποδεικνυει ποσο λαθος ειναι να νομοθετουμε εν θερμω και στην λογικη της "αυστηροποιησης" προς τερψιν της....κοινης γνωμης κατα περιπτωση.

Πριν μερικα χρονια εγινε το τραγικο δυστυχημα στα Τεμπη. Με 20 παιδια νεκρα, οταν λυθηκαν οι μελαμινες απο ενα φορτηγο και επεσαν πανω στο πουλμαν που περνουσε.
Ανθρωποκτονια απο αμελεια κατα συρροη. Πλημμελημα βεβαια. Και φυσικα ελευθερος ο οδηγος, δεν προβλεπεται προφυλακιση για πλημμελημα.

Τι εκανε τοτε ο Υπουργος Δικαιοσυνης ο Παπαληγουρας (της ΝΔ).
Εκανε το αδιανοητο.
Εβαλε μια διαταξη, που ελεγε οτι αν...σκοτωθουν περισσοτεροι απο ΕΝΑΣ απο αμελεια, τοτε μπορει να διαταχθεί προφυλακιση (!!) μολονοτι προκειται για πλημμελημα.
Εν τω μεταξυ, την ιδια ωρα, η ανακολουθη Πολιτεια μας, προβλεπει οτι ποινες μεχρι 5 ετη (δηλαδη ΟΛΑ τα πλημμεληματα) μπορουν να εξαγορασθουν, εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων.

Δηλαδη η Πολιτεια, πιεσμενη απο κραυγες πονου συγγενων και κοινης γνωμης, αποφασισε να...προφυλακιζει για πλημμελημα τον υπαιτιο αν πεθανουν περισσοτεροι απο ενας, αλλά μετα οταν θα βγει η ποινη, ορισε οτι μπορει η ποινη να εξαγορασθει και να μην μεινεις μεσα ουτε μια μερα.

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της "οργης" οταν γινεται νομος. Στρεβλωσεις, ανακολουθίες, παραδοξα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τωρα μη μου λες παπαριες...
Υπαρχει η αμελεια που το περιστατικο δεν ανηκει εκει, υπαρχει δολος και υπαρχει και το εγκλημα εκ προμελετης.
Αυτό που εξισωνω είναι το ξεκλειδωτο οπλο, με τα ξεκλείδωτα ροτβαιλερ, αν και λαθος μου γιατι με το οπλο υπαρχουν πιθανότητες να μην χτυπησει καποιος ενώ με τα σκυλια καμια...
Στον ποινικο μας κωδικα δεν υφισταται εννοια "εγκληματος εκ προμελετης".
Υπαρχει ΔΟΛΟΣ και ΑΜΕΛΕΙΑ. Η προμελετη ειναι μια θεωρητικη κατασκευη που απλως αποτελεί επιβαρυντικη περισταση του ηδη υπαρχοντος ΔΟΛΟΥ.

Δολος (πρωτου βαθμου, για να μιλαμε νομικα) σιγουρα δεν υπαρχει. Δεν ΕΠΙΔΙΩΞΕ το αποτελεσμα ο γέρος.
Παμε να δουμε αν υπαρχει ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ (μολονοτι καποιος εξυπνος το πρωι ελεγε οτι τον αγνοουσα, μετα απο 22 χρονια δικηγοριας και μου τον θυμισε αυτος...Ας ειναι).
Ενδεχομενος σημαινει να ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ οτι το αποτελεσμα θα επελθει ως αναγκαια συνεπεια της πραξης σου και μολαταυτα, μολονοτι δεν το επιδιωκεις, προχωρας στην πραξη σου.

Κλασικο παραδειγμα.
Θελω να καψω την πεθερα μου και βαζω φωτια στο σπιτι.
Ξερω οτι μεσα ειναι και η γυναικα μου. Δεν θελω να καει εκεινη, ομως ξερω οτι αν βαλω φωτια θα καει κι αυτη. Και την βαζω, αποδεχομενος αυτο ως αναγκαια συνεπεια.

Πού βλεπεις κατι αναλογο στην περιπτωση μας?

Εκτος αν θελεις να ξεχασουμε νομικα, επιστημες, μελέτες, τα παντα, και να αποφασιζουμε με βαση ό,τι μας φαινεται "λογικο" κατα περιπτωση. Αυτο ομως αποτελεί ζούγκλα, γιατι ούτε βεβαια ολοι θεωρουν λογικο το ιδιο πραγμα, ουτε ειναι δυνατον να υπαρχει ανασφαλεια δικαιου και να μην ξερει ο αλλος για τι πραγμα θα κατηγορηθει καθε φορα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της "οργης" οταν γινεται νομος. Στρεβλωσεις, ανακολουθίες, παραδοξα.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της λαθος νομοθεσίας που δεν εκσυγχρονίζεται. Καλη η σκεψη του υπουργου αλλα αχρηστη... Θα επρεπε ο δικαστης να εχει το δικαίωμα να κρινει και να τιμωρησει μια πραξη όπως πρεπει.
Ακου πλημμέλημα 20 νεκρα παιδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτα εχω λοιπον να πω για το θεμα και το κλεινω εδω, γιατι κουρασαμε πολυ και τους υπολοιπους.
Ετσι εχουν τα πραγματα.

Οποιος θελει τα αποδεχεται. Οποιος δεν θελει και παλι φιλοι ειμαστε.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ενδεχομενος σημαινει να ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ οτι το αποτελεσμα θα επελθει ως αναγκαια συνεπεια της πραξης σου και μολαταυτα, μολονοτι δεν το επιδιωκεις, προχωρας στην πραξη σου.
Βλέπεις κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση με τα 8 ροτβαιλερ, τον 5χρονο στο σπιτι και το μη κλειδωμα των σκυλιων; Δηλαδη τι δεν μπορουσε να σκεφτει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βλέπεις κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση με τα 8 ροτβαιλερ, τον 5χρονο στο σπιτι και το μη κλειδωμα των σκυλιων; Δηλαδη τι δεν μπορουσε να σκεφτει;
Ενδεχομενος δολος θα ηταν να προβλεπω οτι θα επελθει η κατασπαραξη του παιδιου ως αναγκαια συνεπεια και να το αποδεχομαι, εστω κι αν δεν το επιδιωκω.
Ελεος δηλαδη. Για ονομα του θεου.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ενδεχομενος δολος θα ηταν να προβλεπω οτι θα επελθει η κατασπαραξη του παιδιου ως αναγκαια συνεπεια και να το αποδεχομαι, εστω κι αν δεν το επιδιωκω.
Ελεος δηλαδη. Για ονομα του θεου.
Μα προφανως και θα επελθει η κατασπαραξη σαν αναγκαια συνεπεια του ότι το σπιτι δεν εχει υποδομη για να κλειδωθουν τα σκυλια... Δεν αμελεισε να κλειδωσει, απλα δεν υπηρχε καν κατι για να το κανει... Και εβαλε 5 χρονων παιδι σε αυτό το σπιτι... Μονο Ψυχειατρος μπορει να με πεισει ότι ηταν αμελεια αν βγαλει ότι ο ανθρωπος δεν ειχε σωας τας φρενας. Αλλιως ενδχομενος δολος καρφωτα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μα προφανως και θα επελθει η κατασπαραξη σαν αναγκαια συνεπεια του ότι το σπιτι δεν εχει υποδομη για να κλειδωθουν τα σκυλια... Δεν αμελεισε να κλειδωσει, απλα δεν υπηρχε καν κατι για να το κανει... Και εβαλε 5 χρονων παιδι σε αυτό το σπιτι... Μονο Ψυχειατρος μπορει να με πεισει ότι ηταν αμελεια αν βγαλει ότι ο ανθρωπος δεν ειχε σωας τας φρενας. Αλλιως ενδχομενος δολος καρφωτα!
Να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε? Νομιζω το θεμα εχει εξαντληθει.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ερωτηση.
Το να ξεχασεις νομιμο οπλο ξεκλειδωτο και να πεθανει παιδι σε τι κατηγορια μπαινει;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε παιδιά, εγώ υπέρ της αυτοδικίας και του λιντσαρίσματος είμαι, αλλά τι να κάνουμε στην Ελλάδα του 2016 ζούμε..
Αυτούς τους νομους έχουμε, μας αρεσουν ή οχι
Και νομίζω ότι ειναι λιγο πολύ ίδιοι σε όλα τα ευρωπαικά κράτη..
Αλεξ, το έσκασα το κατοσταρικάκι :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και νομίζω ότι ειναι λιγο πολύ ίδιοι σε όλα τα ευρωπαικά κράτη..
Αλεξ, το έσκασα το κατοσταρικάκι :grin:
Ετσι ειναι. Τι φανταζομαστε, οτι εχουμε καποιο "πρωτοτυπο" δικαιικο συστημα?
Αντιγραφές ειναι ολα.

Καλη τύχη τύπε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom