Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Όχι έπρεπε να της δώσω και συγχαρητήρια που στα καλά καθούμενα ξεκινάει την επίθεση! Έχω δοκιμάσει και με το καλό, αλλά συνεχίζει τα δικά της...
Ολοι οι σκυλοι, απο τα πιτμπουλ μεχρι και το δικο μου,ενα μικρουλικο γιορκσαιρ,καταγονται απο τον λυκο...και ακομα και το δικο μου το σκατουλικο συμπεριφερεται σαν λυκος, και οταν ακουει σειρηνα ουρλιαζει σαν λυκος....
Οποτε μας αρεσει,δεν μας αρεσει οι σκυλοι εχουν κληρονομησει ολα τα χαρακτηριστικα της συμπεριφορας του λυκου...και ο λυκοι σαν ζωα αγελης,εχουν νομους,εχουν κανονες,εχουν ιεραρχια...
Αυτη την στιγμη,ο σκυλος σου σε δοκιμαζει να δει ποιος ειναι το αφεντικο της αγελης,σου πουλαει τσαμπουκα δηλαδη να δει αν θα ψαρωσεις (οχι πως δεν το κανουμε και εμεις οι ανθρωποι αυτο)....
Καλως χτυπησες τον σκυλο γιατι ετσι δειχνεις οτι δεν ψαρωσες,απλως επρεπε την ωρα που σε δαγκωσε να του δωσεις μια δυνατη στην μουρη,για να του "πεις" οτι "αυτο που εκανες με την μουρη ηταν λαθος"
Μεγαλο λαθος αν πλακωσες τον σκυλο γενικα στο ξυλο...κλωτσιες στα πισινα,στα πλευρα κτλ....
Δικη σου μαλακια αν σε δαγκωσε ενω απλωσες χερι στην τροφη του...αυτο δεν το κανεις σε κανεναν σκυλο... Εγω παντως δεν το επιχειρησα ποτε ακομα και σε σκυλια που μεγαλωσα ο ιδιος... Ειναι σαν να βλεπεις καποιον να πηγαινει με κατσαβιδι προς το αμαξι σου... Ε δεν θα ορμηξεις???
Επισης εκανες μαλακια, αν σε δαγκωσε κατα λαθος επανω στο παιχνιδι...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καλες οι ιστοριες τυπε, αλλα να μην γραφουμε πραγματα που δεν κανουν τα σκυλια. ;) Ναι το κυνηγοσκυλο φερνει το θηραμα στον κυνηγο αλλα δεν εκπεδευεται μονο του ουτε ποτε θα παει να κυνηγησει και να φερει πισω στο σπιτι για τον ανθρωπο τροφη.Αν παει να πιασει κατι στο δασος θα το φαει επιτοπου η θα το παει καπου οπου εχει φωλια και δεν το ενοχλουνε.
Φίλε μου υπαρχουν σκυλιά και μαλιστα ελληνικη ρατσα που το κανει απο μονη της,λεγονται κρητικοί ιχνηλάτες και ειναι οτι καλυτερο φτιαχτηκε για κηνυγι μικρων ζωων και οικόσιτο.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ολοι οι σκυλοι, απο τα πιτμπουλ μεχρι και το δικο μου,ενα μικρουλικο γιορκσαιρ,καταγονται απο τον λυκο...και ακομα και το δικο μου το σκατουλικο συμπεριφερεται σαν λυκος, και οταν ακουει σειρηνα ουρλιαζει σαν λυκος....
Οποτε μας αρεσει,δεν μας αρεσει οι σκυλοι εχουν κληρονομησει ολα τα χαρακτηριστικα της συμπεριφορας του λυκου...και ο λυκοι σαν ζωα αγελης,εχουν νομους,εχουν κανονες,εχουν ιεραρχια...
Αυτη την στιγμη,ο σκυλος σου σε δοκιμαζει να δει ποιος ειναι το αφεντικο της αγελης,σου πουλαει τσαμπουκα δηλαδη να δει αν θα ψαρωσεις (οχι πως δεν το κανουμε και εμεις οι ανθρωποι αυτο)....
Καλως χτυπησες τον σκυλο γιατι ετσι δειχνεις οτι δεν ψαρωσες,απλως επρεπε την ωρα που σε δαγκωσε να του δωσεις μια δυνατη στην μουρη,για να του "πεις" οτι "αυτο που εκανες με την μουρη ηταν λαθος"
Μεγαλο λαθος αν πλακωσες τον σκυλο γενικα στο ξυλο...κλωτσιες στα πισινα,στα πλευρα κτλ....
Δικη σου μαλακια αν σε δαγκωσε ενω απλωσες χερι στην τροφη του...αυτο δεν το κανεις σε κανεναν σκυλο... Εγω παντως δεν το επιχειρησα ποτε ακομα και σε σκυλια που μεγαλωσα ο ιδιος... Ειναι σαν να βλεπεις καποιον να πηγαινει με κατσαβιδι προς το αμαξι σου... Ε δεν θα ορμηξεις???
Επισης εκανες μαλακια, αν σε δαγκωσε κατα λαθος επανω στο παιχνιδι...

Εκπαιδευτής σκύλων απο τα LIDL

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω? :think:
Γιατί διαλεξες αυτη τη ρατσα τυπε;ειχες ποτε σου αλλο σκυλο στο σπίτι;

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ρε παιδια το καθε σκυλι (σκυλι οχι ρατσα) εχει το χαρακτηρα του. Απο τη μερα που γεννηθηκα ειχαμε στο σπιτι μου τουλαχιστον 3 σκυλια (καποιες φορες και 6 καθοτι μενουμε σε μονοκατοικια με μεγαλη αυλη και δικο τους οικισμα χωρισμενα μεταξυ τους και με σιτες γυρω γυρω για να μην μπενουν κουνουπια διοτι το καλαζαρ πλεον στα σκυλια ειναι πολυ συχνο φαινομενο) εχω παρει απειρες φορες το πιατο τους με το φαι εχω περασει το χερι μου διπλα τους την ωρα που τρωνε για να τους αλλαξω το νερο αλλες τοσες ποτε κανενα δεν μου αγριεψε (οχι να με δαγκωσει ουτε καν να μου αγριεψει) και φανταστειτε οτι το αφεντικο ειναι ο πατερας μου!!! Απλα θελω να τονισω οτι αυτο με το πιατο με το φαι ειναι πολυ γενικο και δεν ισχυει για ολα τα σκυλια αλλα για συγκεκριμενες περιπτωσεις!!! Τα σκυλια μας ποτε δεν τα χτυπησα ουτε εγω ουτε ο πατερας μου αλλα για καποιο λογο απο την ωρα που ερχονται στο σπιτι ξερουν ποιος κανει κουμαντο!!! Ολα ειναι θεμα αφιερωσης χρονου, υπομονης και εκπαιδευσης!!! Οτι λεω ειναι προσωπικη πειρα και μονο δεν εχω τρομερες γνωσεις απο σκυλια απλα εχω μεγαλωσει μαζι τους και τους εχω αφιερωσει ατελειωτο χρονο και ποτε δεν το μετανιωσα, παντα ενιωθα να με πνιγει η αγαπη τους και ποτε δεν ζητησανε τιποτα σε ανταλαγμα εκτος απο ενα χαδι και ενα πιατο φαι!!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πολύ σωστός,αν τα σκυλια ζουν σε πολιτισμενο περιβαλλον,εκτονώνουν την ενεργεια τους στη βολτα και δεν τα ενθαρύνεις να επιτιθονται τοτε θα ειναι φιλικα και προς τον ανθρωπο σίγουρα αλλα και σε γενικες γραμμες και στα υπόλοιπα ζώα.Φίλε υπαρχει εμβόλιο πλεον για την λεϊσμανίωση,το λεγόμενο καλαζάρ.΄Οντως υπάρχει αυξηση τα τελευταια χρόνια στους πληθυσμους της σκνίπας που ευθυνεται για την λεισμανίωση λόγω του οτι εχουν μειωθεί οι ψεκασμοί για τα εντομα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Πολύ σωστός,αν τα σκυλια ζουν σε πολιτισμενο περιβαλλον,εκτονώνουν την ενεργεια τους στη βολτα και δεν τα ενθαρύνεις να επιτιθονται τοτε θα ειναι φιλικα και προς τον ανθρωπο σίγουρα αλλα και σε γενικες γραμμες και στα υπόλοιπα ζώα.Φίλε υπαρχει εμβόλιο πλεον για την λεϊσμανίωση,το λεγόμενο καλαζάρ.΄Οντως υπάρχει αυξηση τα τελευταια χρόνια στους πληθυσμους της σκνίπας που ευθυνεται για την λεισμανίωση λόγω του οτι εχουν μειωθεί οι ψεκασμοί για τα εντομα.

Το εχω ακουσει φιλε μου για το εμβολιο, δεν το εχω δοκιμασει ακομα ομως γιατι, 1ον εχω ακουσει και αλλες αποψεις οχι τοσο καλες ας πουμε, 2ον κοστιζει λιγο ειδικα αμα εχεις αρκετα σκυλια και 3ον νομιζω χωρις ομως να ειμαι σιγουρος για αυτο οτι πρεπει να το κανεις μεχρι καποια ηλικια!!! Οσο για αυτο που λες για τη βολτα, εκει ακριβως ειναι το μυστικο. Εγω τα βγαζω δυο φορες βολτα την ημερα (ποτε δεν τα αμολαω στη πλατεια οσο ηρεμα σκυλια και να ειναι και παντα κουβαλαω σακουλα) και τουλαχιστον μια φορα τον μηνα παμε στο χωριο μου στη καρδιτσα και τα βγαζουμε βολτα στο βουνο να τρεξουνε!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Το εχω ακουσει φιλε μου για το εμβολιο, δεν το εχω δοκιμασει ακομα ομως γιατι, 1ον εχω ακουσει και αλλες αποψεις οχι τοσο καλες ας πουμε, 2ον κοστιζει λιγο ειδικα αμα εχεις αρκετα σκυλια και 3ον νομιζω χωρις ομως να ειμαι σιγουρος για αυτο οτι πρεπει να το κανεις μεχρι καποια ηλικια!!! Οσο για αυτο που λες για τη βολτα, εκει ακριβως ειναι το μυστικο. Εγω τα βγαζω δυο φορες βολτα την ημερα (ποτε δεν τα αμολαω στη πλατεια οσο ηρεμα σκυλια και να ειναι και παντα κουβαλαω σακουλα) και τουλαχιστον μια φορα τον μηνα παμε στο χωριο μου στη καρδιτσα και τα βγαζουμε βολτα στο βουνο να τρεξουνε!!!
Εγω πάντως παρότι εκανα στο σκυλο μου το εμβολιο, του φοράω πάντα κολάρο και αμπούλα κόλλησε.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ευτυχως η θεραπεια ειχε θεαματικο αποτελεσμα σε πολυ συντομο διαστημα.

Απο την εμπειρια μου διαχρονικα οι θεραπειες για το καλαζα παντα αφηνουν καποιο μικροκουσουρι!!! Ελπιζω να μην ισχυει για το σκυλακι και ευχομαι τα καλυτερα!!!  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πίστεψε με ομως, ποτέ δεν εχει ερθει σε δικαστηριο περιπτωση καποιου που περναει τα κοκκινα σερί με 200. Σε μια τοσο ακραια περιπτωση θα μπορουσε καποιος να μιλησει για ενδεχομενο δολο.
και γιατι αυτό είναι άλλη περιπτωση από τα 8 αγρια ροτβαιλερ που δεν κλειδωθηκαν;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δικη σου μαλακια αν σε δαγκωσε ενω απλωσες χερι στην τροφη του...αυτο δεν το κανεις σε κανεναν σκυλο... Εγω παντως δεν το επιχειρησα ποτε ακομα και σε σκυλια που μεγαλωσα ο ιδιος...
Με την τροφή δεν έχω κάποιο θέμα. Μπορώ την ώρα που τρώει να της την πάρω από μπροστά της ή να βάλω και το χέρι στο στόμα της αν φάει κάτι και δεν αγριεύει.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Γιατί διαλεξες αυτη τη ρατσα τυπε;ειχες ποτε σου αλλο σκυλο στο σπίτι;
Έχω και ένα πεκινουά θηλυκό και δεν τα πάνε καλά με το PitBull. Διάλεξα αυτή την ράτσα επειδή πάντα την λάτρευα, αλλά δεν είχα ποτέ κάποια εμπειρία προσωπική

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με την τροφή δεν έχω κάποιο θέμα. Μπορώ την ώρα που τρώει να της την πάρω από μπροστά της ή να βάλω και το χέρι στο στόμα της αν φάει κάτι και δεν αγριεύει.
τυπε μην μου πεις ότι σε δαγκωνει παιζοντας και το βαρας το σκυλι γιατι θα σε πω μαλακα και δεν το θελω...
Τι τραυμα σου προκαλεσε το δαγκωμα του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom