Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δικιο εχεις.... Δυστυχως κυκλοφορουν και πολλα αδεσποτα, και δεν μπορουμε να κλεισουμε τα παιδια σε γυαλινο κουτι. Με τρομο διαπιστωσα οτι η μικρη μου κορη 2-3 χρονων τοτε, και μεσα στο καροτσι απλωνε το χερακι της και χαιδευε οποιο σκυλι περνουσε διπλα της. Της ελεγα οτι αν το ξανακανει θα της δεσω τα χερια, αλλα που να ακουσει. Καποια στιγμη διαπιστωσα σκαλιζοντας το παιδικο φωτο-αλμπουμ, οτι ολο και διπλα απο καποιο σκυλι ποζαριζε χαιδευοντας το. Μεγαλονοντας ανεπτυξε μια περιεργη σχεση με τα σκυλια. Καποια στιγμη (πρεπει να ηταν καπου 13) σε μια παραλια, εχει ξεφυγει ενα σκυλι - σκετο προβατο απο το αφεντικο του ο οποιος το κυνηγαει απελπισμενος. Ο κοσμος στην παραλια εχει σχεδον πανικοβληθει, και εγω ...αλλασω πορεια. Η μικρη που ηταν μαζι μου, πριν προλαβω να την σταματησω τρεχει κατα πανω του και του φωναζει "κατω". Εγω εχω χασει τον κοσμο ακουγοντας το αφεντικου του σκυλου να της φωναζει ξεψυχισμενα. "Μη ... Μη ...Μη..." Ο σκυλος λοιπον εκατσε σουζα, και η μικρη τον βουτηξε απο το περιλαιμιο, και αρχιζε να τον μαλωνει γιατι την κοπανησε απο το αφεντικο του, ο οποιος εφθασε ξεψυχισμενος και παρελαβε τον σκυλο.  Ολη η παραλια αρχισε να χειροκροτα, και εγω καμαρωνα, αλλα μονο εγω ξερω τι ενοιωσα. Την μαλωσα μετα, λεγοντας της οτι θα μπορουσε να την εχει δαγκωσει, αλλα αυτη ανενδοτη... Σιγα τον σκυλο, που θα τον φοβηθω κιολας μουλεγε.....
Ασχετο.... το μονο ζωο που φοβαται η μικρη ειναι οι Χηνα. Μικρουλα κρατουσε κατι χορτα, και μια χηνα της επιθετηκε για να της τα αρπαξει να τα φαει, η δε μικρη αντεδρασε γιατι δεν ηθελε να της τα δωσει με αποτελεσμα να δεχτει μερικες καλες δαγκωνιες στην προσπαθεια της χηνας να αρπαξει τα χορτα, οποτε ακομα και τωρα, οπου δει χηνα, απου φυγει-φυγει.....
τυπε την χηνα την εκτελεσες; :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε την χηνα την εκτελεσες; :think:
Tύπε θελω να σου θεσω ενα ζητημα.
Η ενσταση σου στο θεμα της αμελειας του γερου με τα ροτβαιλερ, ειναι η αμελεια αυτη καθεαυτη, ή το θεμα οτι η αμελεια εχει χαμηλοτερη ποινη και δεν πας μεσα?
Ρωτω δηλαδη, αν αυριο η αμελεια εχει μεγαλυτερη ποινη και πας μεσα, θα την δεχθεις την αμελεια?
Με αλλα λογια, το αν δεχεσαι ή οχι την υπαρξη αμελειας ή δολου, εχει να κανει με το υψος της ποινης?
Και περαν απο το υψος της ποινης, μας ενδιαφερει αν θα προφυλακισθει κιολας? Ας πουμε, αν προβλεπεται μεγαλη ποινη αλλά οχι προφυλακιση, παλι εχουμε προβλημα?

Θελω να καταληξω, οτι αν δεν μας κάνει ο γαιδαρος δεν βαραμε το σαμαρι. Δεν θα αλλαξουμε τον ορισμο της αμελειας, επειδη η ποινη της ειναι χαμηλοτερη απο τον δολο, ωστε να την κανουμε ντε και καλα δόλο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Tύπε θελω να σου θεσω ενα ζητημα.
Η ενσταση σου στο θεμα της αμελειας του γερου με τα ροτβαιλερ, ειναι η αμελεια αυτη καθεαυτη, ή το θεμα οτι η αμελεια εχει χαμηλοτερη ποινη και δεν πας μεσα?
Ρωτω δηλαδη, αν αυριο η αμελεια εχει μεγαλυτερη ποινη και πας μεσα, θα την δεχθεις την αμελεια?
Με αλλα λογια, το αν δεχεσαι ή οχι την υπαρξη αμελειας ή δολου, εχει να κανει με το υψος της ποινης?
Και περαν απο το υψος της ποινης, μας ενδιαφερει αν θα προφυλακισθει κιολας? Ας πουμε, αν προβλεπεται μεγαλη ποινη αλλά οχι προφυλακιση, παλι εχουμε προβλημα?

Θελω να καταληξω, οτι αν δεν μας κάνει ο γαιδαρος δεν βαραμε το σαμαρι. Δεν θα αλλαξουμε τον ορισμο της αμελειας, επειδη η ποινη της ειναι χαμηλοτερη απο τον δολο, ωστε να την κανουμε ντε και καλα δόλο.
Το θεμα δεν είναι να αλλαξουμε τον ορισμο της αμελειας ρε αλεξ. Το θεμα είναι να είναι στην ευχερεια του δικαστη αφου αντιληφθεί την σοβαροτητα της περιπτωσης να καταταξει το αδικημα εκει που του αξιζει.

Παράδειγμα. Άλλο να περασεις το στοπ στη γειτονια και να φας μια κληση και άλλο να διασχισεις με κοκκινο την Βουλιαγμένης και να σκότωσες 4 μηχανόβιους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το θεμα δεν είναι να αλλαξουμε τον ορισμο της αμελειας ρε αλεξ. Το θεμα είναι να είναι στην ευχερεια του δικαστη αφου αντιληφθεί την σοβαροτητα της περιπτωσης να καταταξει το αδικημα εκει που του αξιζει.

Παράδειγμα. Άλλο να περασεις το στοπ στη γειτονια και να φας μια κληση και άλλο να διασχισεις με κοκκινο την Βουλιαγμένης και να σκότωσες 4 μηχανόβιους
Φυσικά ειναι αλλο. Το ενα ειναι παραβαση που τιμωρειται με προστιμο και το αλλο ανθρωποκτονια απο αμελεια που τιμωρειται με φυλακιση μεχρι πεντε ετη. Πώς ειναι το ιδιο?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Φυσικά ειναι αλλο. Το ενα ειναι παραβαση που τιμωρειται με προστιμο και το αλλο ανθρωποκτονια απο αμελεια που τιμωρειται με φυλακιση μεχρι πεντε ετη. Πώς ειναι το ιδιο?

γιατι με το στοπ δεν μπορει να σκοτωσει 4 μηχανοβιους;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006

αν περασει όλα τα φαναρια με κοκκινο και σκοτωσει κανεναν , παει στανταρ για κακούργημα  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξερεις τι αγωνες εχουν γινει επι αιωνες ωστε ο δικαστης να ΜΗΝ μπορει να κατατασσει τα αδικηματα κατα το δοκουν?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
μλκιες τουμπανα. Οπως το λες. Ο σκυλος που δαγκωσε την κορη μου και τον εκτελεσα (και καλα του εκανα) ειχε φερει δυο φορες λαγο ζωντανο στο σπιτι. Μοναχος του πηγε στο δασος, μοναχος του τον επιασε.  Ντοπιο σκυλι ηταν, κοπρος και οχι τπτ ρατσας.  Δεν ξερω τι γονιδια είχε, παντως δεν ειχα  τον πατερα μου ικανο να τον εκπαιδευσει για κυνηγι. Μοναχο του επερνε στο κατοπι τον πατερα μου, μονο οταν τον εβλεπε με το δικανο. Τα καλοκαιρια στο χωριο ειχα ενα ξαδελφο που το βραδυ περνουσε μπροστα απο το σπιτι μας και πηγανε με φακο και σκοτωνε πουλια που ειχαν κουρνιασει στα δενδρα του περιβολιου, που ηταν διπλα στο σπιτι μας. Ο σκυλος λοιπον αυτος δεν ακολουθουσε ποτε τον ξαδελφο μου, εκτος αν τον εβλεπε να κρατα το αεροβολο μαζι του. Τοτε πηγαινε μαζι του (ακαλεστος, χα χα χα) και οσα πουλια καταφερνε να γραπωσει τραυματισμενα ή σκοτωμενα, τα εφερνε στην αυλη μας και αμεσως γυρνουσε στο περιβολι.
Αυτο γιατι είπες οτι δεν υπαρχει περιπτωση. Βεβαια δεν ειναι ο κανονας.....
Καλες οι ιστοριες τυπε, αλλα να μην γραφουμε πραγματα που δεν κανουν τα σκυλια. ;) Ναι το κυνηγοσκυλο φερνει το θηραμα στον κυνηγο αλλα δεν εκπεδευεται μονο του ουτε ποτε θα παει να κυνηγησει και να φερει πισω στο σπιτι για τον ανθρωπο τροφη.Αν παει να πιασει κατι στο δασος θα το φαει επιτοπου η θα το παει καπου οπου εχει φωλια και δεν το ενοχλουνε.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ξερεις τι αγωνες εχουν γινει επι αιωνες ωστε ο δικαστης να ΜΗΝ μπορει να κατατασσει τα αδικηματα κατα το δοκουν?
ρε ανθρωπε τι κατά το δοκουν;
Δεν μιλαμε για το δοκουν μιλαμε για κοινη λογικη.
Προσεξε τωρα... Ενας ανθρωπος αγορασε 8 σκυλια που μεγαλωνοντας θα γινουν 60-70 κιλα το καθενα, τα μεγαλωσε ετσι εωστε να γινουν αγρια και να μην μπορει να κυκλοφορει ξενος ανθρωπος στο σπιτι ΟΥΤΕ όταν είναι ο ιδιος εκει. Δεχεται κοσμο και παιδι και δεν κλειδωνει αυτά τα συγκεκριμένα σκυλια...
Αμελεια θα ηταν να ειχε κανενα λαμπραντορ που δεν πιστευε ότι θα κανει κακο και όμως εκανε. Αν εχεις 8 ροτβαιλερ μεγαλωμένα σαν δολοφόνους και δεν τα κλειδωνεις οσο και να το τραβας αμελεια δεν είναι.
Ουτε η ρατσα αγοραστηκε από αμελεια, ουτε η ανατροφη τους εγινε από αμελεια ουτε τιποτα. Ουτε καν ειχε τις προδιαγραφες το σπιτι για κλειδωμα των σκυλιων και το ξεχασε...
Πως θα το κανουμε τωρα;
800 δικηγοροι και νομοθετες να μαζευτουν και να επιμενουν, μαλακιες θα πω ότι λενε!
Το αν νομικα ευσταθει είναι άλλο θεμα από το ότι ΔΕΝ θα επρεπε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλες οι ιστοριες τυπε, αλλα να μην γραφουμε πραγματα που δεν κανουν τα σκυλια. ;) Ναι το κυνηγοσκυλο φερνει το θηραμα στον κυνηγο αλλα δεν εκπεδευεται μονο του ουτε ποτε θα παει να κυνηγησει και να φερει πισω στο σπιτι για τον ανθρωπο τροφη.Αν παει να πιασει κατι στο δασος θα το φαει επιτοπου η θα το παει καπου οπου εχει φωλια και δεν το ενοχλουνε.
Η γατα ομως μεχρι και μπεκατσα μπορει να σου φερει.
Αν και συνηθως σου φερνουν κανενα ποντικι.  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
προφανως και εθεσα λαθος παράδειγμα γιατι στην πρωτη περιπτωση δεν είναι ανθρωποκτονια...
Αμελεια είναι να μην κανω σερβις και να σπασουν τα φρενα, προθεση είναι να περναω με 200 τα κοκκινα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω? :think:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω? :think:

Οχι μονο εκανες μαλακια που το χτυπησες αλλα απο τοτε που το πηρες επρεπε να ξεκινησεις μαθηματα βασικης εκπαιδευσης, βρες κανεναν εκπαιδευτη να το εκπαιδευσης γιατι στο τελος βλεπω δεν θα σου αφησει χερι αν την ξανα χτυπησεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom