You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πίστεψε με ομως, ποτέ δεν εχει ερθει σε δικαστηριο περιπτωση καποιου που περναει τα κοκκινα σερί με 200. Σε μια τοσο ακραια περιπτωση θα μπορουσε καποιος να μιλησει για ενδεχομενο δολο.προφανως και εθεσα λαθος παράδειγμα γιατι στην πρωτη περιπτωση δεν είναι ανθρωποκτονια...
Αμελεια είναι να μην κανω σερβις και να σπασουν τα φρενα, προθεση είναι να περναω με 200 τα κοκκινα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τελικά μάλλον έχει μεγάλη σημασία πως τα ανατρέφεις
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω?
Μιλάς σοβαρά...πλάκωσες το σκυλι στις κλοτσιές και στις μπουνιές και μετά διερωτάσαι γιατί είναι επιθετικό...
Τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν μέχρι το πολύ 2/3 ετών...αλλα και πάλι αν το ζωντανό έχει μάθει σε βια...πολύ δύσκολο να αλλάξει...
Οχι μονο εκανες μαλακια που το χτυπησες αλλα απο τοτε που το πηρες επρεπε να ξεκινησεις μαθηματα βασικης εκπαιδευσης, βρες κανεναν εκπαιδευτη να το εκπαιδευσης γιατι στο τελος βλεπω δεν θα σου αφησει χερι αν την ξανα χτυπησεις...
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα...το σκυλί αντανακλά την προσωπικότητα του ιδιοκτητη....το σκυλί από την αρχή πρέπει να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό...ποιος είναι ο αρχηγός της αγέλης...και φυσικά ο χειρότερος τρόπος και ο πλέον ακατάλληλος είναι με βια και ξύλο....
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω?
Kαλύτερα δώσε το σκυλί :S
Την γατα θα εννοεις.Τελικά μάλλον έχει μεγάλη σημασία πως τα ανατρέφεις
Πρεπει να την ταιζουν ωμα ψαρια. :S
Και την κρατάνε αλυσοδεμένη σε υπόγειο;Την γατα θα εννοεις.
Επειδή ένα Ζωον δεν ηξερε πως να χειριζεται τα σκυλια του και εξ αιτιας του σκοτωθηκε με φρικτο τροπο ένα μικρο παιδι,πιασαν τωρα οι ξυπνιοι και τα ριχνουν στο σκυλο.Το τραγουδι του Χατζη λεει..."Γυφτοι τα φτιαξαν τα καρφια"
Οποιος ,με ευκαιρια το τελευταιο συμβαν με το 5χρονο παιδακι,βρηκε δικαιολογια να βγαλει ολες του τις φοβιες για τα σκυλια και να τις βαφτισει προληψη,ωριμοτητα,η και αγαπη για τα παιδια,ας παει να ανοιξει ένα νέο νημα παραδίπλα για να τα λεει με τους ομοιους του για το ποσο επικινδυνο ζωο είναι ο σκυλος.Προτινω δε να το ονομασει "Σκυλος ο πραγματικος εχθρος!!"
Μ αρεσει που καποιοι εχουν και σκυλια και παλι δεν εχουν καταλαβει τιποτα γι αυτά.Γεια σας βρε ελληναραδες,γατες με πεταλα ειστε!!
Μ αρεσει που καποιοι εχουν και σκυλια και παλι δεν εχουν καταλαβει τιποτα γι αυτά.Γεια σας βρε ελληναραδες,γατες με πεταλα ειστε!!
Μαλλων φιλετάκια σκυλισια την ταιζουν...Την γατα θα εννοεις.
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Όχι έπρεπε να της δώσω και συγχαρητήρια που στα καλά καθούμενα ξεκινάει την επίθεση! Έχω δοκιμάσει και με το καλό, αλλά συνεχίζει τα δικά της...Μιλάς σοβαρά...πλάκωσες το σκυλι στις κλοτσιές και στις μπουνιές και μετά διερωτάσαι γιατί είναι επιθετικό...
Τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν μέχρι το πολύ 2/3 ετών...αλλα και πάλι αν το ζωντανό έχει μάθει σε βια...πολύ δύσκολο να αλλάξει...
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Αποκλείεται! Έχω δεθεί μαζί της και εκτός από αυτό έχω δώσει μια περιουσία...Kαλύτερα δώσε το σκυλί :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μου φαινεται λογω του τραγικου γεγονοτος στην κοζανη δημιουργηθηκε ενα καινουργιο νεοελληνικο κλισε
"τα ζωα δεν ειναι κακα"
πως λεμε "δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι", "η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα", "εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη" κλπ κλπ
εχουν βγει κατι ταλαιπωροι στα καναλια και δωστου τα ζωα δεν ειναι κακα, και δωστου τα ζωα δεν ειναι κακα και δωστου πρεπει να κοινωνικοποιουμε τα ζωα μας για να αισθανονται ανετα με ανθρωπους
αντι να παρουν τα βρωμοσκυλα και να τους ριξουν απο μια στο δοξα πατρι να τελειωνουμε και να γαμησουν και το μαλακα που τα ειχε και γυροφερνανε ελευθερα στην αυλή ενω ειχε καλεσει οικογενεια με μικρα παιδια στο σπιτι του, καθομαστε και αναλυουμε αν τα ζωα ειναι καλα η κακα
τι να το κανω ρε μαλακα αν ειναι καλα τα ζωα αμα εχω 20 κυνοδοντες στο λαιμο του παιδιου μου;
μαλακα...
"τα ζωα δεν ειναι κακα"
πως λεμε "δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι", "η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα", "εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη" κλπ κλπ
εχουν βγει κατι ταλαιπωροι στα καναλια και δωστου τα ζωα δεν ειναι κακα, και δωστου τα ζωα δεν ειναι κακα και δωστου πρεπει να κοινωνικοποιουμε τα ζωα μας για να αισθανονται ανετα με ανθρωπους
αντι να παρουν τα βρωμοσκυλα και να τους ριξουν απο μια στο δοξα πατρι να τελειωνουμε και να γαμησουν και το μαλακα που τα ειχε και γυροφερνανε ελευθερα στην αυλή ενω ειχε καλεσει οικογενεια με μικρα παιδια στο σπιτι του, καθομαστε και αναλυουμε αν τα ζωα ειναι καλα η κακα
τι να το κανω ρε μαλακα αν ειναι καλα τα ζωα αμα εχω 20 κυνοδοντες στο λαιμο του παιδιου μου;
μαλακα...
τυπε οταν πανε να μου κλεψουν το πιτογυρο και εγω δαγκωνω.... τι παει να πει αυτο???μλκιες τουμπανα. δεν υπαρχει περιπτωση να φερει σκυλος τροφη σε ανθρωπο η αφεντικο του.Δοκιμαστε κατι οσοι εχετε πολλα χρονια σκυλο και θεωρειτε οτι σας γνωριζει πολυ καλα,οταν τρωει κρεας να πατε κοντα του οχι να κανετε κινηση να του το παρετε,το λιγοτερο θα σας αγριεψει ενω η γατα θα σας αφησεις δεν θα τραβιχτει αλλα και δεν θα αντιδραση.Καντε μετα το αλλο παντε σε δικο σας παλι θυληκο σκυλι οταν εχει μικρα μωρα να δειτε αντιδρασεις,θα σας δαγκωσει σιγουρα η γατα ομως οχι. ;)
Όχι έπρεπε να της δώσω και συγχαρητήρια που στα καλά καθούμενα ξεκινάει την επίθεση! Έχω δοκιμάσει και με το καλό, αλλά συνεχίζει τα δικά της...
Από τα λεγόμενα σου ειλικρινά λυπάμαι...έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...αλλα για να μην νομίζεις ότι σου κάνουμε και μάθημα ρωτα καλύτερα έναν εκπαιδευτή (μπορώ να σου συστήσω άριστο εκπαιδευτή pit bull)...όσο όμως βαράς το σκυλί αυτό θα γίνετε χειρότερο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις