Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

12180

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Τελικά μάλλον έχει μεγάλη σημασία πως τα ανατρέφεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
προφανως και εθεσα λαθος παράδειγμα γιατι στην πρωτη περιπτωση δεν είναι ανθρωποκτονια...
Αμελεια είναι να μην κανω σερβις και να σπασουν τα φρενα, προθεση είναι να περναω με 200 τα κοκκινα
Πίστεψε με ομως, ποτέ δεν εχει ερθει σε δικαστηριο περιπτωση καποιου που περναει τα κοκκινα σερί με 200. Σε μια τοσο ακραια περιπτωση θα μπορουσε καποιος να μιλησει για ενδεχομενο δολο.

sgk5150

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Κριτικές
34
Like
777
Πόντοι
991
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω? :think:

Μιλάς σοβαρά...πλάκωσες το σκυλι στις κλοτσιές και στις μπουνιές και μετά διερωτάσαι γιατί είναι επιθετικό...

Τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν μέχρι το πολύ 2/3 ετών...αλλα και πάλι αν το ζωντανό έχει μάθει σε βια...πολύ δύσκολο να αλλάξει...

sgk5150

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Κριτικές
34
Like
777
Πόντοι
991
Οχι μονο εκανες μαλακια που το χτυπησες αλλα απο τοτε που το πηρες επρεπε να ξεκινησεις μαθηματα βασικης εκπαιδευσης, βρες κανεναν εκπαιδευτη να το εκπαιδευσης γιατι στο τελος βλεπω δεν θα σου αφησει χερι αν την ξανα χτυπησεις...

Ακριβώς αυτό είναι το νόημα...το σκυλί αντανακλά την προσωπικότητα του ιδιοκτητη....το σκυλί από την αρχή πρέπει να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό...ποιος είναι ο αρχηγός της αγέλης...και φυσικά ο χειρότερος τρόπος και ο πλέον ακατάλληλος είναι με βια και ξύλο....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γεια σας μάγκες! Έχω ένα PitBull θηλυκό 7 μηνών και είναι πολύ επιθετικό. Ακόμα και εμένα με γραπώνει και μου έχει καταστρέψει τα χέρια από τις δαγκωματιές! Όταν ήταν πιο μικρή παλευόταν η κατάσταση, αλλά τώρα όταν πιάνει δεν χαρίζει! Προχθές με τσάντισε και την πλάκωσα στις κλοτσιές και τις μπουνιές, αλλά μετά ένιωσα χάλια και δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο. Σκέφτομαι να την πάω για εκπαίδευση. Θα στρώσει ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω? :think:

Kαλύτερα δώσε το σκυλί :S

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Επειδή ένα Ζωον δεν ηξερε πως να χειριζεται τα σκυλια του και εξ αιτιας του σκοτωθηκε με φρικτο τροπο ένα μικρο παιδι,πιασαν τωρα οι ξυπνιοι και τα ριχνουν στο σκυλο.Το τραγουδι του Χατζη λεει..."Γυφτοι τα φτιαξαν τα καρφια"

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Οποιος ,με ευκαιρια το τελευταιο συμβαν με το 5χρονο παιδακι,βρηκε δικαιολογια να βγαλει ολες του τις φοβιες για τα σκυλια και να τις βαφτισει προληψη,ωριμοτητα,η και αγαπη για τα παιδια,ας παει να ανοιξει ένα νέο νημα παραδίπλα για να τα λεει με τους ομοιους του για το ποσο επικινδυνο ζωο είναι ο σκυλος.Προτινω δε να το ονομασει "Σκυλος ο πραγματικος εχθρος!!"
Μ αρεσει που καποιοι εχουν και σκυλια και παλι δεν εχουν καταλαβει τιποτα γι αυτά.Γεια σας βρε ελληναραδες,γατες με πεταλα ειστε!!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μιλάς σοβαρά...πλάκωσες το σκυλι στις κλοτσιές και στις μπουνιές και μετά διερωτάσαι γιατί είναι επιθετικό...

Τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν μέχρι το πολύ 2/3 ετών...αλλα και πάλι αν το ζωντανό έχει μάθει σε βια...πολύ δύσκολο να αλλάξει...
Όχι έπρεπε να της δώσω και συγχαρητήρια που στα καλά καθούμενα ξεκινάει την επίθεση! Έχω δοκιμάσει και με το καλό, αλλά συνεχίζει τα δικά της...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μου φαινεται λογω του τραγικου γεγονοτος στην κοζανη δημιουργηθηκε ενα καινουργιο νεοελληνικο κλισε
"τα ζωα δεν ειναι κακα"
πως λεμε "δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι", "η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα", "εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη" κλπ κλπ
εχουν βγει κατι ταλαιπωροι στα καναλια και δωστου τα ζωα δεν ειναι κακα, και δωστου τα ζωα δεν ειναι κακα και δωστου πρεπει να κοινωνικοποιουμε τα ζωα μας για να αισθανονται ανετα με ανθρωπους
αντι να παρουν τα βρωμοσκυλα και να τους ριξουν απο μια στο δοξα πατρι να τελειωνουμε και να γαμησουν και το μαλακα που τα ειχε και γυροφερνανε ελευθερα στην αυλή ενω ειχε καλεσει οικογενεια με μικρα παιδια στο σπιτι του, καθομαστε και αναλυουμε αν τα ζωα ειναι καλα η κακα
τι να το κανω ρε μαλακα αν ειναι καλα τα ζωα αμα εχω 20 κυνοδοντες στο λαιμο του παιδιου μου;
μαλακα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
μλκιες τουμπανα. δεν υπαρχει περιπτωση να φερει σκυλος τροφη σε ανθρωπο η αφεντικο του.Δοκιμαστε κατι οσοι εχετε πολλα χρονια σκυλο και θεωρειτε οτι σας γνωριζει πολυ καλα,οταν τρωει κρεας να πατε κοντα του οχι να κανετε κινηση να του το παρετε,το λιγοτερο θα σας αγριεψει ενω η γατα θα σας αφησεις δεν θα τραβιχτει αλλα και δεν θα αντιδραση.Καντε μετα το αλλο παντε σε δικο σας παλι θυληκο σκυλι οταν εχει μικρα μωρα να δειτε αντιδρασεις,θα σας δαγκωσει σιγουρα η γατα ομως οχι. ;)
τυπε οταν πανε να μου κλεψουν το πιτογυρο και εγω δαγκωνω.... τι παει να πει αυτο???

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλο και κακο. Σατανας και αγγελος. Ανθρωπινες επινοησεις.

sgk5150

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Κριτικές
34
Like
777
Πόντοι
991
Όχι έπρεπε να της δώσω και συγχαρητήρια που στα καλά καθούμενα ξεκινάει την επίθεση! Έχω δοκιμάσει και με το καλό, αλλά συνεχίζει τα δικά της...

Από τα λεγόμενα σου ειλικρινά λυπάμαι...έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...αλλα για να μην νομίζεις ότι σου κάνουμε και μάθημα ρωτα καλύτερα έναν εκπαιδευτή (μπορώ να σου συστήσω άριστο εκπαιδευτή pit bull)...όσο όμως βαράς το σκυλί αυτό θα γίνετε χειρότερο...

Mantalena

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς είναι η μόνη φιλία που δε σε προδίδει ποτέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom