Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν το έχουμε χτυπήσει ποτέ και τα μόνα χάπια που παίρνει είναι για τον εχινόκοκκο ... Όπως το μάθεις πιστεύω και να μην ξεχνάμε ότι τα σκυλιά σαν θηλαστικά με ευφυΐα θέλουν χρόνο, φροντίδα και αφοσίωση από τον ιδιοκτήτη τους. Δεν είναι ένα αντικείμενο σαν παιχνίδι που το ξεχνάμε κλειδωμένο.
Ναι μπορει στον ιδιοκτητη μετα απο χρονια και αφου οπως ειπες ασχοληθη αρκετα και οχι μονο να τα ταιζει,αλλα αυτο με τους αγνωστους δεν υπαρχει  :) να ξερεις στην χειροτερη το σκυλι αν δεν ορμηξει η αγιεψει θα φοβηθει και θα φυγει, ποτε σε εναν αγνωστο δεν θα τον αφησει να το πλησιασει και ειδικα οταν τρωει. ;)

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ναι μπορει στον ιδιοκτητη μετα απο χρονια και αφου οπως ειπες ασχοληθη αρκετα και οχι μονο να τα ταιζει,αλλα αυτο με τους αγνωστους δεν υπαρχει  :) να ξερεις στην χειροτερη το σκυλι αν δεν ορμηξει η αγιεψει θα φοβηθει και θα φυγει, ποτε σε εναν αγνωστο δεν θα τον αφησει να το πλησιασει και ειδικα οταν τρωει. ;)
Περισσότερο θα ενδιαφερθεί να το χαϊδέψει ο άγνωστος παρά για το φαγητό του. Δεν του έχει λείψει το φαγητό από κουτάβι και αν και λαίμαργο το φαγητό έχει την αξία επιβράβευσης. Δεν θα αγριέψει για αυτό το λόγο. Το έχω δει σε πολλά σκυλιά αυτό κυρίως ράτσας που ταΐζονται σωστά από κουτάβια.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ρε εγώ βάζω το σκυλί μου και εσείς πάτε αλλού?  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ρε νικ στο θρεντ με τα ποντικια να πας, με αυτο που εχεις  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η σιαμέζα πρέπει να είναι πιο άγρια από τον σκύλο!
μαλακισμενη ολίγον.βεβαια οι γατες δεν δειχνουν ιδιαιτερες διαφοροποιησεις οπως τα σκυλια στο θεμα χαρακτηρα..ιδιοσυγκρασια ανάλογα με την ράτσα τους..το αιμα δεν παιζει τοσο ρολο.ψυχούλα είναι το επανιελσετερακι που έχω..Εγώ δεν γούσταρα σκύλους πριν από αυτόν..έχει κάτι μάτια γεμάτα αθωότητα.δύσκολο να τον μαλωσεις η χτυπήσεις  Όταν σε κοιταζει..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Απάντηση στον ΝΙΤΡΟ σε τί είναι ανώτερος ο άνθρωπος από τα ζώα! ;)
Ο μέσος φυσιολογικός άνθρωπος δεν σκοτώνει για την πλάκα του κι αν κάποιος διεστραμμένος το κάνει κανένας δεν καμαρώνει γι αυτό...

Τι λες τωρα ρε ντοκ? ποιο ζωο σκοτωνει για την πλακα του? Απο φοβο η απο ενστικτο επιβιωσης μπορει ...
Την ιστορια με τα συγκεκριμενα ροντ την εμαθες ? Ο παππους ειχε παρει κουρσα την Ουκρανη στο σπιτι του και η μαλακω πηρε και το 5χρονο μαζι γιατι δεν ειχε που να το,αφησει...και για να μην βλεπει το ποτσιρικι την μανα του να γαμιεται με τον παππου τον εβγαλαν στην αυλη που προφανως αυτο βρηκε παιχνιδι το φρακτη με τα σκυλια ...
Τη μανα πρεπει να κρεμασουν οχι τον ιδιοκτητη των σκυλων...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εκπαιδευτές: Να μην θανατωθούν τα ροντβάιλερ για το έγκλημα του ιδιοκτήτη

Για λάθος χειρισμό και εγκληματική αμέλεια του ιδιοκτήτη, κάνουν λόγοι οι εκπαιδευτές σκύλων, μετά το τραγικό περιστατικό με τη θανάσιμη επίθεση δύο ροντβάιλερ κατά 5χρονου σε χωριό της Κοζάνης υπογραμμίζοντας πως αν θανατωθούν θα είναι «εξιλαστήρια θύματα».

Εκπαιδευτές: Να μην θανατωθούν τα ροντβάιλερ για το έγκλημα του ιδιοκτήτη

Σε εγκληματική αμέλεια και κακή στιγμή αποδίδει τον θάνατο του πεντάχρονου παιδιού από επίθεση σκύλων στην Κοζάνη, ο εκτροφέας ροντβάιλερ και εκπαιδευτής σκύλων, Αργύρης Γέρου.

«Και έναν άνθρωπο να τον έχεις συνέχεια κλεισμένο σπίτι, θα δείξει ανασφάλεια και αντικοινωνική συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γέρου, παρομοιάζοντας τη συγκεκριμένη ράτσα σκυλιών με ένα γρήγορο αυτοκίνητο.

«Αν ο οδηγός δεν είναι επιδέξιος, τότε προκαλούνται δυστυχήματα από τον κακό χειρισμό», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο, ακόμα και αν τα σκυλιά ήταν μικρόσωμα και ζούσαν στις ίδιες συνθήκες, πάλι θα ήταν επιθετικά. «Βέβαια, τώρα τα σκυλιά, αν θανατωθούν, θα είναι το εξιλαστήριο θύμα, αφού δεν έφταιγαν αυτά, αλλά η έλλειψη κοινωνικοποίησής τους».

Για τον κ. Γέρου, μάλιστα, είναι λάθος η αντίληψη ότι τα ροντβάιλερ είναι επιθετικά σκυλιά από τη ράτσα τους. «Αυτά τα ζώα έχουν το ένστικτο του φύλακα, είναι σκυλιά εργασίας και μπορούν να εκπαιδευτούν σε όλες τις ηλικίες» κατέληξε.

Σε λάθος χειρισμό και εγκληματική αμέλεια του ιδιοκτήτη, αποδίδει τη φονική επίθεση των ροτβάιλερ κατά του 5χρονου και ο εκπαιδευτής σκύλων και Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ροτβάιλερ Ελλάδος, Ηλίας Κανέλλος.

«Τα σκυλιά όπως φαίνεται από τα γεγονότα είχαν παντελή έλλειψη επικοινωνίας και δε γνώριζαν ούτε τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να γνωρίζει κάθε σκύλος ανεξάρτητα από τη ράτσα του. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τα σκυλιά ήταν μόνιμα κλεισμένα σε κλουβί, χωρίς καμία κοινωνικοποίηση και επαφή με τον άνθρωπο», τονίζει ο κ. Κανέλλος μιλώντας στο News247.gr και ρίχνοντας αποκλειστικά την ευθύνη στον ιδιοκτήτη. «Ο συγκεκριμένος κύριος είχε στο χώρο του σύμφωνα με όσα διαβάζουμε συνολικά 8 σκύλους. Πρόκειται για ανευθυνότητα διότι είναι αδύνατο κανείς να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά έναν τέτοιο αριθμό στον ίδιο χώρο», συμπληρώνει.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν ειδες τον δικηγορο του ιδιοκτητη που μετεφερε τα λεγομενα και την εκδοχή του;Ειπε ότι τα σκυλια τα 2,τα αλλα 6 ηταν ξεχωρα,ηταν επιμελως κλεισμενα σε χωρο ο οποιος ανοιγοκλεινε με πορτιδιο όπως χαρακτηριστικα ειπε.Το πορτιδιο αυτό ηταν ασφαλισμενο.Και ότι καποιος το απασφαλισε υπονοώντας το παιδι

Ασφαλές κλείδωμα ... με πόρτα την οποία άνοιξε άνευ κλειδιού 5χρονος.

Αν πίσω από την ίδια πόρτα βρισκόταν νόμιμο κυνηγετικό όπλο
θα γινόταν της πουτάνας. Δεν συζητάμε για κανένα πιστόλι.

Τα κόμπλεξ και οι ιδεοληψίες της ελληνικής κοινωνίας.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Τι λες τωρα ρε ντοκ? ποιο ζωο σκοτωνει για την πλακα του? Απο φοβο η απο ενστικτο επιβιωσης μπορει ...
Την ιστορια με τα συγκεκριμενα ροντ την εμαθες ? Ο παππους ειχε παρει κουρσα την Ουκρανη στο σπιτι του και η μαλακω πηρε και το 5χρονο μαζι γιατι δεν ειχε που να το,αφησει...και για να μην βλεπει το ποτσιρικι την μανα του να γαμιεται με τον παππου τον εβγαλαν στην αυλη που προφανως αυτο βρηκε παιχνιδι το φρακτη με τα σκυλια ...
αυτό με την μάνα πολυ σοβαρό που το βρηκες?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για πλακα μαλλον εννοει αυτο το "παιχνιδι" που κανουν αρκετα ζωα και ειδικα μικρα. Κυνηγι σαν παιχνιδι, που δεν εχει σκοπο να φαγωθει το θηραμα.
Αυτο ομως ειναι μηχανισμος εξελιξης  και οχι απλα ενα παιχνιδι.
Οι χιμπατζηδες παντως εχουν κατι που ειναι κοντα στα δικα μας προτυπα φονου. Ισως παλι να βλεπουμε οτι θελουμε.
Ακομα το ψαχνουν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μλκιες τουμπανα. δεν υπαρχει περιπτωση να φερει σκυλος τροφη σε ανθρωπο η αφεντικο του.Δοκιμαστε κατι οσοι εχετε πολλα χρονια σκυλο και θεωρειτε οτι σας γνωριζει πολυ καλα,οταν τρωει κρεας να πατε κοντα του οχι να κανετε κινηση να του το παρετε,το λιγοτερο θα σας αγριεψει ενω η γατα θα σας αφησεις δεν θα τραβιχτει αλλα και δεν θα αντιδραση.Καντε μετα το αλλο παντε σε δικο σας παλι θυληκο σκυλι οταν εχει μικρα μωρα να δειτε αντιδρασεις,θα σας δαγκωσει σιγουρα η γατα ομως οχι. ;)
μλκιες τουμπανα. Οπως το λες. Ο σκυλος που δαγκωσε την κορη μου και τον εκτελεσα (και καλα του εκανα) ειχε φερει δυο φορες λαγο ζωντανο στο σπιτι. Μοναχος του πηγε στο δασος, μοναχος του τον επιασε.  Ντοπιο σκυλι ηταν, κοπρος και οχι τπτ ρατσας.  Δεν ξερω τι γονιδια είχε, παντως δεν ειχα  τον πατερα μου ικανο να τον εκπαιδευσει για κυνηγι. Μοναχο του επερνε στο κατοπι τον πατερα μου, μονο οταν τον εβλεπε με το δικανο. Τα καλοκαιρια στο χωριο ειχα ενα ξαδελφο που το βραδυ περνουσε μπροστα απο το σπιτι μας και πηγανε με φακο και σκοτωνε πουλια που ειχαν κουρνιασει στα δενδρα του περιβολιου, που ηταν διπλα στο σπιτι μας. Ο σκυλος λοιπον αυτος δεν ακολουθουσε ποτε τον ξαδελφο μου, εκτος αν τον εβλεπε να κρατα το αεροβολο μαζι του. Τοτε πηγαινε μαζι του (ακαλεστος, χα χα χα) και οσα πουλια καταφερνε να γραπωσει τραυματισμενα ή σκοτωμενα, τα εφερνε στην αυλη μας και αμεσως γυρνουσε στο περιβολι.
Αυτο γιατι είπες οτι δεν υπαρχει περιπτωση. Βεβαια δεν ειναι ο κανονας.....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μλκιες τουμπανα. Οπως το λες. Ο σκυλος που δαγκωσε την κορη μου και τον εκτελεσα (και καλα του εκανα) ειχε φερει δυο φορες λαγο ζωντανο στο σπιτι. Μοναχος του πηγε στο δασος, μοναχος του τον επιασε.  Ντοπιο σκυλι ηταν, κοπρος και οχι τπτ ρατσας.  Δεν ξερω τι γονιδια είχε, παντως δεν ειχα  τον πατερα μου ικανο να τον εκπαιδευσει για κυνηγι. Μοναχο του επερνε στο κατοπι τον πατερα μου, μονο οταν τον εβλεπε με το δικανο. Τα καλοκαιρια στο χωριο ειχα ενα ξαδελφο που το βραδυ περνουσε μπροστα απο το σπιτι μας και πηγανε με φακο και σκοτωνε πουλια που ειχαν κουρνιασει στα δενδρα του περιβολιου, που ηταν διπλα στο σπιτι μας. Ο σκυλος λοιπον αυτος δεν ακολουθουσε ποτε τον ξαδελφο μου, εκτος αν τον εβλεπε να κρατα το αεροβολο μαζι του. Τοτε πηγαινε μαζι του (ακαλεστος, χα χα χα) και οσα πουλια καταφερνε να γραπωσει τραυματισμενα ή σκοτωμενα, τα εφερνε στην αυλη μας και αμεσως γυρνουσε στο περιβολι.
Αυτο γιατι είπες οτι δεν υπαρχει περιπτωση. Βεβαια δεν ειναι ο κανονας.....
ποτε δεν εμπιστευόμαστε  τα σκυλια.κοντά σε παιδιά..Ποτέ δεν έχω αφήσει τονσκυλο μου να πλησιάσει  ξένα παιδιά .ειδικότερα  Πολύ μικρής ηλικία...ωραία.Καλά.χαριτωμενα.αλλά δεν παύουν  να είναι ζωα άρα και σχεδόν απροβλεπτα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ποτε δεν εμπιστευόμαστε  τα σκυλια.κοντά σε παιδιά..Ποτέ δεν έχω αφήσει τονσκυλο μου να πλησιάσει  ξένα παιδιά .ειδικότερα  Πολύ μικρής ηλικία...ωραία.Καλά.χαριτωμενα.αλλά δεν παύουν  να είναι ζωα άρα και σχεδόν απροβλεπτα
Δικιο εχεις.... Δυστυχως κυκλοφορουν και πολλα αδεσποτα, και δεν μπορουμε να κλεισουμε τα παιδια σε γυαλινο κουτι. Με τρομο διαπιστωσα οτι η μικρη μου κορη 2-3 χρονων τοτε, και μεσα στο καροτσι απλωνε το χερακι της και χαιδευε οποιο σκυλι περνουσε διπλα της. Της ελεγα οτι αν το ξανακανει θα της δεσω τα χερια, αλλα που να ακουσει. Καποια στιγμη διαπιστωσα σκαλιζοντας το παιδικο φωτο-αλμπουμ, οτι ολο και διπλα απο καποιο σκυλι ποζαριζε χαιδευοντας το. Μεγαλονοντας ανεπτυξε μια περιεργη σχεση με τα σκυλια. Καποια στιγμη (πρεπει να ηταν καπου 13) σε μια παραλια, εχει ξεφυγει ενα σκυλι - σκετο προβατο απο το αφεντικο του ο οποιος το κυνηγαει απελπισμενος. Ο κοσμος στην παραλια εχει σχεδον πανικοβληθει, και εγω ...αλλασω πορεια. Η μικρη που ηταν μαζι μου, πριν προλαβω να την σταματησω τρεχει κατα πανω του και του φωναζει "κατω". Εγω εχω χασει τον κοσμο ακουγοντας το αφεντικου του σκυλου να της φωναζει ξεψυχισμενα. "Μη ... Μη ...Μη..." Ο σκυλος λοιπον εκατσε σουζα, και η μικρη τον βουτηξε απο το περιλαιμιο, και αρχιζε να τον μαλωνει γιατι την κοπανησε απο το αφεντικο του, ο οποιος εφθασε ξεψυχισμενος και παρελαβε τον σκυλο.  Ολη η παραλια αρχισε να χειροκροτα, και εγω καμαρωνα, αλλα μονο εγω ξερω τι ενοιωσα. Την μαλωσα μετα, λεγοντας της οτι θα μπορουσε να την εχει δαγκωσει, αλλα αυτη ανενδοτη... Σιγα τον σκυλο, που θα τον φοβηθω κιολας μουλεγε.....
Ασχετο.... το μονο ζωο που φοβαται η μικρη ειναι οι Χηνα. Μικρουλα κρατουσε κατι χορτα, και μια χηνα της επιθετηκε για να της τα αρπαξει να τα φαει, η δε μικρη αντεδρασε γιατι δεν ηθελε να της τα δωσει με αποτελεσμα να δεχτει μερικες καλες δαγκωνιες στην προσπαθεια της χηνας να αρπαξει τα χορτα, οποτε ακομα και τωρα, οπου δει χηνα, απου φυγει-φυγει.....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δικιο εχεις.... Δυστυχως κυκλοφορουν και πολλα αδεσποτα, και δεν μπορουμε να κλεισουμε τα παιδια σε γυαλινο κουτι. Με τρομο διαπιστωσα οτι η μικρη μου κορη 2-3 χρονων τοτε, και μεσα στο καροτσι απλωνε το χερακι της και χαιδευε οποιο σκυλι περνουσε διπλα της. Της ελεγα οτι αν το ξανακανει θα της δεσω τα χερια, αλλα που να ακουσει. Καποια στιγμη διαπιστωσα σκαλιζοντας το παιδικο φωτο-αλμπουμ, οτι ολο και διπλα απο καποιο σκυλι ποζαριζε χαιδευοντας το. Μεγαλονοντας ανεπτυξε μια περιεργη σχεση με τα σκυλια. Καποια στιγμη (πρεπει να ηταν καπου 13) σε μια παραλια, εχει ξεφυγει ενα σκυλι - σκετο προβατο απο το αφεντικο του ο οποιος το κυνηγαει απελπισμενος. Ο κοσμος στην παραλια εχει σχεδον πανικοβληθει, και εγω ...αλλασω πορεια. Η μικρη που ηταν μαζι μου, πριν προλαβω να την σταματησω τρεχει κατα πανω του και του φωναζει "κατω". Εγω εχω χασει τον κοσμο ακουγοντας το αφεντικου του σκυλου να της φωναζει ξεψυχισμενα. "Μη ... Μη ...Μη..." Ο σκυλος λοιπον εκατσε σουζα, και η μικρη τον βουτηξε απο το περιλαιμιο, και αρχιζε να τον μαλωνει γιατι την κοπανησε απο το αφεντικο του, ο οποιος εφθασε ξεψυχισμενος και παρελαβε τον σκυλο.  Ολη η παραλια αρχισε να χειροκροτα, και εγω καμαρωνα, αλλα μονο εγω ξερω τι ενοιωσα. Την μαλωσα μετα, λεγοντας της οτι θα μπορουσε να την εχει δαγκωσει, αλλα αυτη ανενδοτη... Σιγα τον σκυλο, που θα τον φοβηθω κιολας μουλεγε.....
Ασχετο.... το μονο ζωο που φοβαται η μικρη ειναι οι Χηνα. Μικρουλα κρατουσε κατι χορτα, και μια χηνα της επιθετηκε για να της τα αρπαξει να τα φαει, η δε μικρη αντεδρασε γιατι δεν ηθελε να της τα δωσει με αποτελεσμα να δεχτει μερικες καλες δαγκωνιες στην προσπαθεια της χηνας να αρπαξει τα χορτα, οποτε ακομα και τωρα, οπου δει χηνα, απου φυγει-φυγει.....
τρολ αλερτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom