Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

Συνημμένα

• 1043494.png
    1043494.png
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 32

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Που ακριβώς τις είδατε να κρύβονται?
Στις βόλτες στη Γλυφάδα,στο Κολωνάκι και στα μπουζούκια?
Επίσης κατέθεσαν και οι δύο.
Τι άλλο πρέπει να κάνουν?

Για το θέμα τύπε! Δεν μιλούσαν σε κανέναν για το τι έγινε στο τροχαίο.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
μονο εσυ κρυβεσαι και ας μην ησουνα στο τζιπ....

ή μηπως ησουν?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σα δε ντρέπεστε λιγάλι κι οι 2 που κοροϊδεύεις ένα νεκρό... αν δε σου άρεσε μη πένεις καν στο θέμα να διαβάσεις όχι να μπαίνεις να σχολιάζεις άσχημα για ένα νεκρό...
Μην ασχολεισαι με πουσταρες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.938
Πόντοι
9.931

Έχεις δικιο έπρεπε να βγαίνουν απο τα πρωιναδικα μεχρι τα δελτία ειδησιων και σε ολα τα περιοδικά και εφημερίδες να μιλάνε για το δυστύχημα...ειναι πολυ ύποπτο που δεν το κανανε... :headbang: :headbang:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δικιο έπρεπε να βγαίνουν απο τα πρωιναδικα μεχρι τα δελτία ειδησιων και σε ολα τα περιοδικά και εφημερίδες να μιλάνε για το δυστύχημα...ειναι πολυ ύποπτο που δεν το κανανε... :headbang: :headbang:

Ρε τύπε, γιατί πας από το ένα άκρο στο άλλο? Ή μουγγός ή ντελάλης είναι η φάση? Ότι τους έκαναν όλους πέρα, κρατούσαν σιγή ιχθύος και δεν απαντούσαν σε τίποτα που αφορούσε το θέμα ηταν πολύ παράξενη συμπεριφορά. Είναι τόσο απλό.

Επίσης μέσα από φωτογραφίες αποδείχτηκε πως στις καταθέσεις τους είπανε ψέμματα.
Λέγανε δεν ήταν στον ίδιο χώρο με τον πεθαμένο, δεν γνώριζαν αν είχε πιει και τα σχετικά. Και στις φωτό παίζανε διπλα διπλα poker.

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Ρε τύπε, γιατί πας από το ένα άκρο στο άλλο? Ή μουγγός ή ντελάλης είναι η φάση? Ότι τους έκαναν όλους πέρα, κρατούσαν σιγή ιχθύος και δεν απαντούσαν σε τίποτα που αφορούσε το θέμα ηταν πολύ παράξενη συμπεριφορά. Είναι τόσο απλό.

Επίσης μέσα από φωτογραφίες αποδείχτηκε πως στις καταθέσεις τους είπανε ψέμματα.
Λέγανε δεν ήταν στον ίδιο χώρο με τον πεθαμένο, δεν γνώριζαν αν είχε πιει και τα σχετικά. Και στις φωτό παίζανε διπλα διπλα poker.

είναι πολλά τα λεφτά άρηηηηη... :p που αν βγουν να πουν την αλήθεια οι κακομοίρες τόσα φράγκα είναι η ταρίφα τους..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Προφανως μετα απο "καθοδηγηση" ειπαν ψεματα για τον λογο οτι ετσι θα "φαινοτανε" οτι δεν γνωριζανε το γεγονος οτι ητανε πιωμενος αρα θα αποζημιωνοντουσαν καπως.

Παντως οτι οδηγαγε ο Παντελιδης ειναι προφανες και θεωρω πολυ παιδικες τις προσπαθειες τις οικογενειας να αποδειξει το αντιθετο.

Οπως παιδικα θεωρω και τα ψεματα των κοριτσιων για το οτι δεν ητανε μαζι με τον Παντελιδη οταν επαιζε χαρτια.

Γενικα ενα παζλ απο ψεματα για τον πουτσο καβαλα και οι δυο πλευρες

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
είναι πολλά τα λεφτά άρηηηηη... :p που αν βγουν να πουν την αλήθεια οι κακομοίρες τόσα φράγκα είναι η ταρίφα τους..

:thumbsup:
Προφανως μετα απο "καθοδηγηση" ειπαν ψεματα για τον λογο οτι ετσι θα "φαινοτανε" οτι δεν γνωριζανε το γεγονος οτι ητανε πιωμενος αρα θα αποζημιωνοντουσαν καπως.

Παντως οτι οδηγαγε ο Παντελιδης ειναι προφανες και θεωρω πολυ παιδικες τις προσπαθειες τις οικογενειας να αποδειξει το αντιθετο.

Οπως παιδικα θεωρω και τα ψεματα των κοριτσιων για το οτι δεν ητανε μαζι με τον Παντελιδη οταν επαιζε χαρτια.

Γενικα ενα παζλ απο ψεματα για τον πουτσο καβαλα και οι δυο πλευρες
Έτσι! :thumbsup:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

μίλησαν στις καταθέσεις τους
δεν χρειάζεται να μιλήσουν σε κανεναν άλλο
ή μήπως έπρεπε να τα πουνε στον Γουμενίδη?

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
την ωρα που εγινε το δυστυχημα ημουν στο αεροπλανο
κρητη-γουαδελούπη και ακουσα τον παντελη να λεει
 πειτε πως οδηγουνα εγω για να σας αποκαταστήσω
 εδα μπορω τα μάτια μου ησυχος να τα κλεισω....!!
λετε να καταθεσω και εγω???

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

επρεπε να περιμενεις να ξεμεθυσεις πρωτα ρε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Απλά να καταθέσεις στους γονείς τους, στους εμπειρογνώμονες που πληρώνουν και στο γουμενίδη. Όχι στην αστυνομία και τους εισαγγελείς, αυτοί τα "κουκουλώνουν".  :grin: :grin:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μίλησαν στις καταθέσεις τους
δεν χρειάζεται να μιλήσουν σε κανεναν άλλο
ή μήπως έπρεπε να τα πουνε στον Γουμενίδη?

Στις καταθέσεις αποδείχτηκε ότι είπαν ψέμματα. Το "δεν χρειάζεται να μιλήσουν σε κανέναν" είναι εντελώς άκυρο και αφύσικο. Εννοείτε πρέπει να μιλήσουν δεν έπεσε καμια πυρηνική βόμβα, ένα τροχαίο συνέβη. Σκοτώνεται ο φίλος σου και σε ρωτάει η μάνα του, οι φίλοι σου, οι φίλοι του τι έγινε και εσύ λες δεν γουστάρω να μιλήσω σε κανέναν? Αυτό είναι πολύ αφύσικη συμπεριφορά.
Ποιος Γουμενίδης μωρέ, να μιλήσουν στον φιλικό τους κύκλο και ας το μεταδώσουν εκείνοι μετά. Αυτές προκάλεσαν ντόρο από μονες τους με την συμπεριφορά τους. Και οι 2 το βούλωσαν και τους έκαναν όλους πέρα.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Ας κραταμε και μια πισινη για το ποιος οδηγουσε γιατι δεν ειναι ολα τοσο ξεκαθαρα... ουτε καν απο το πορισμα που εχει και κενα...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του υπαλλήλου του

ΕΚΑΒ που βρέθηκε πρώτος απ’ όλους στο σημείο του μοιραίου τροχαίου με θύμα τον Παντελή Παντελίδη .

Σύμφωνα με το Εθνος, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδωσε κατάθεση η οποία περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε στο σημείο του δυστυχήματος: «Σε έλεγχο εντός του αυτοκινήτου είδα έναν άνδρα σε πρηνή θέση με τα πόδια στη θέση του οδηγού και το κεφάλι προς τη θέση του συνοδηγού πεσμένο προς το στήθος του και σε αφύσικη γωνία!».

Σε ό,τι αφορά τα όσα είδε εκτός του αυτοκινήτου, ο ίδιος ανέφερε: «Μαζί με ένα άλλο κύριο βγάλαμε έξω από το όχημα μία κοπέλα που ήταν στο πίσω κάθισμα η οποία μας είπε ότι λέγεται Μίνα καθώς φοβόταν μην ανατιναχτεί το όχημα».

Στην συμπληρωματική του κατάθεση το ίδιο πρόσωπο τονίζει: «Απεγκλώβισα την κοπέλα, η οποία φώναζε για κάποιον άντρα, και τότε είδα ένα ανδρικό κεφάλι ανάμεσα στα εμπρόσθια καθίσματα. Δεν μπορούσα να δω το σώμα του καθώς στην προσπάθεια μου να απεγκλωβίσω την κοπέλα δεν πρόσεξα προς ποιο σημείο ήταν στραμμένος. Η εκτίμηση μου λόγω και του καντράν ήταν ότι είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Άλλη μία κοπέλα βρισκόταν στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου όπως εγώ εισήλθα σε αυτό δηλαδή από την αριστερή του αυτοκινήτου.»

Από την άλλη, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες υπογραμμίζει από τη δική του πλευρά: «Η μία κοπέλα μας έδωσε κατευθείαν κατάθεση την ίδια μέρα. Η άλλη που ήταν στην Εντατική όταν συνήλθε. Και οι δύο είπαν ποιος είναι ο οδηγός και ότι έτρεχε χωρίς να έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους! Οι καταθέσεις του συγκλίνουν και οι μετρήσεις έδειξαν ότι η ταχύτητα του οχήματος ήταν 118 χλμ. Είναι αδύνατον να είχαν μιλήσει πριν η Μίνα καταθέσει στις αρχές».

Ο ίδιος καταλήγει «από τις εξετάσεις DNA που έγιναν στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρέθηκε ανθρώπινος ιστός μόνο του Παντελή Παντελίδη. DNA της Φρόσως βρέθηκε στην κολώνα του οδηγού γιατί όταν απεγκλωβίστηκε έχοντας τραύματα στο κεφάλι βγήκε από την πλευρά του οδηγού και όταν την τράβηξαν έμεινε αυτό σαν «σκούπισμα»».

Τελος τα σεναρια.Αφηστε την ψυχουλα του Παντελη να ησυχασει.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Πολλα κενα και παλι.
Η Φροσω βγηκε μονη της δεν την απεγκλωβισαν.
Συν οτι ειναι και ανωνυμο.
Μακαρι ο χρονος να δειξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom